کلوچه جون حسابی خسه نباشی...نصفه شبی شادم کردی باجوابات...دم هرچی مردادیه گرمممم
دوووست دااااارمممم
من فقط یه سوال میپرسم
هرچن وق میری زیارت امام رضا؟
قربوووووونت عزیزم ..... هاااا میبینی تو روخدا.... هر چی آدم باحاله مردادیه..... برعکس خردادیا.....:sarma:
زیاد نمیرم متاسفانه.... مامان بابام هر هفته میرن....من کمتر و اصولا با دوستام میرم.... خوش میگذره.... 3>
اینا دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5::5::5:
سلام .... نظر سنجی : (سوال یادم نیومد)
اگه یه پول قلمبه در خونتو بزنه کدوم کارو انجام میدین ؟
1: نصفشو زودی میدیم با3 امور خیریه /... مثلا محکـــ ...
2: همشو تو یه چیزی سرمایه گزاری می کنیم ـــو نصفـــ سودش با3 خیریه بیــد ... (سودهی : هر روزه _ همیشه)
3: هیــش کدوم :::: فقط خرج خودمونـو خونوادمون می کنیم (تا هفت پشتمون راحــتـــ زندگی کنن)
4: میریزیم تو رود ... پول ... کفــ دسته ... دی:
بازمن جاموندم؟
ستاره جون خسته نباشی با تأخیر.سوالای سری آخر احسان خیلی باحال بود بسی شادشدیم...
من هستم بچه ها واسه بارهزارم میگم سرعتم...الانم ساعت یه رب به4سصبه!سرعتم بالاس نیسین که ببینین !
سلام آبجی گلم!نه واقعا دیدی چه جوری نقره داغم کرد؟همش سوالای دین و زندگی پرسید!!تازه باید جانورشناسیمم قوی میبود!خخخخخخخخخ
سلام ستاره جون........اصلا نگران نباش که عالی جواب دادی ..........دس مریزاد:thumbsupsmileyanim:
خوب معلومه,پسراااااااااااااا:4d564ad6:
ببیــن.... به من خردادی پیله نکن پروانه نمیشی... اعصاب ندارم میزنم lcdـم رو میشکنم میام اونجا lcdـت رو میشکنماااا!!!!
اصن یکی تو باحالی یکی هم مابقی مردادیا!!! بعدم تقصیر منه سر سوالا تو کوتاه اومدم... حالا صبر کن بعد صندلی داغ نقشه های شومی واست کشیدم! :tonguesmiley:
سلام .... نظر سنجی : (سوال یادم نیومد)
اگه یه پول قلمبه در خونتو بزنه کدوم کارو انجام میدین ؟
1: نصفشو زودی میدیم با3 امور خیریه /... مثلا محکـــ ...
2: همشو تو یه چیزی سرمایه گزاری می کنیم ـــو نصفـــ سودش با3 خیریه بیــد ... (سودهی : هر روزه _ همیشه)
3: هیــش کدوم :::: فقط خرج خودمونـو خونوادمون می کنیم (تا هفت پشتمون راحــتـــ زندگی کنن)
4: میریزیم تو رود ... پول ... کفــ دسته ... دی:
الان نوبت کیه؟هنوزکلوچه س؟!
کلوچه جونم؟امتحان چطوربود؟یادقدیمابخیر...من یه خاطره خیلی باحال دارم ازامتحان کارورزی...اصن هرباریادش میفتم جوون میشم یه سال...
یه سوالم بپرسم ازت
چقد واست مهمه عشق اول باشی؟اگه بعدا بفهمی عشق اول طرف نبودی دروغ گفته بهت و هنوز ته مهای دلش قبلی رودوس داره چیکارمیکنی؟!!!!!!!نزنیما!خب سواله دیگه...
راسی زیرو جان تاپیکو مزین کردی هم استانی عزیز.سایت مستدام