روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
ما از این جملات نتیجه میگیریم که شما شیکمو تشریف دارین :a2d3:

یک در صدم شک نکن
164.gif

natanaeel

New member
سلام بچه ها جون:28:
ببخشید شما میدونید اگه بین الملل ثبت نام کنیم و یه ترم بخونیم
میتونیم سال بعد هم امتحان ارشد شرکت کنیم؟
متشکرم

irani

New member
سلام بچه ها جون:28:
ببخشید شما میدونید اگه بین الملل ثبت نام کنیم و یه ترم بخونیم
میتونیم سال بعد هم امتحان ارشد شرکت کنیم؟
متشکرم
اره میتونی ، اما اگه وسط راه از بین الملل انصراف بوی، باید لطف کنی باقی پول ترمای مندتم بدی به دانشگاه، ی جور خسارت

sepideeee

New member
اره میتونی ، اما اگه وسط راه از بین الملل انصراف بوی، باید لطف کنی باقی پول ترمای مندتم بدی به دانشگاه، ی جور خسارت
وای چه سخت گیر ... با اون خشونتی که هم که تو گفتی که دیگه ما می ترسیم اسم بین الملل رو هم بیاریم :)

milan94

New member
سلام به همگی بچه ها من ۲۸ سالمه بنظرتون بخوام واسه ارشد برای۹۴ بخونم کار درستیه؟؟؟؟؟؟؟؟
یا برم سراغ کاسبی

Genetic1400

New member
الان ب این نتیجه رسیدم ک تو ایران فقط باید درس خوند چون چیزی ب نام تفریح وجود نداره، ب هر چی فکر میکنم میبینم جالب نیست:(50):ی عروسی تو شهریور در پیش داریم خودمو با خرید سرگرم کنم ببینم چی میشه:65d6a5d6s:بدبختی کسی هم نیست باهام بیاد بریم از بس سخت انتخاب میکنم همه میگن خستمون میکنی :1dco2x0p1lilzhfpg1t

روجو منم بیکارم اگر خواستی باهات میام خسته ام نمیشم
:thumbsupsmileyanim:

Genetic1400

New member
بچه ها بنظرتون امتیاز شبانه از روزانه ها پایین تره یا نه یا کلأ نظرتون؟؟؟؟
کسی میدونه هزینه شبانه چقدر هستش؟
بین الملل چی؟

SH!LA

New member
بچه ها بنظرتون امتیاز شبانه از روزانه ها پایین تره یا نه یا کلأ نظرتون؟؟؟؟
کسی میدونه هزینه شبانه چقدر هستش؟
بین الملل چی؟

تا جایی که میدونم شعب بین الملل به طور حدودی 20 میلیون تومان بطور اقساط پرداخت میکنند.

نازگیس

New member
سلام به همگی بچه ها من ۲۸ سالمه بنظرتون بخوام واسه ارشد برای۹۴ بخونم کار درستیه؟؟؟؟؟؟؟؟
یا برم سراغ کاسبی[/QUOT

سلام چرا که نه مگه به سن وساله
تازه من برای اولبن بار امسال ازمون ارشد دادم حوزمون پر بود از پرسنل بیمارستان که همه بالای چهل سال داشتن
بخون به امیدخدا قبول میشی منم میخوام از همین تیر شروع کنم برا 94

sepideeee

New member
یا برم سراغ کاسبی
به نظر منم شما که 28 رو سپری کردی ... حالا یه سالم روش .. ولی باید از جون مایه بزاری واسه ارشد .... در این صورت ایشاله که قبول میشی
اگه هم قبول نشدی تا اخر عمر حسرت نمی خوری که ای کاش یه سال تلاش می کردم

jilla

New member
سلام دوستان یه سوال دارم
لطفا هرکی اطلاعی داره جواب بده

اگه من امسال قبول نشم و از شهریور یا مهر ماه برم طرح سال آینده میتونم برای ارشد شرکت کنم و اگه قبول شدم قطع طرح بزنم؟ یا اگه بخوام سال آینده ارشد بدم نباید طرح شروع کنم؟ :33:

ممنون

sepideeee

New member
بچه ها این دوستایی که تخمین رتبه ی وزارت بهداشت رو از طریق دکتر .خ.لیلی .. انجام دادن ... کد رهگیریشون رو ارسال کردن ؟؟ یعنی اعتمادی هست ؟؟

biotec93

New member
یا برم سراغ کاسبی
سن؟ هیچ وقت ملاک نبوده..ولی تفکر ت خیلی مهمه...چه جوری به این زمانی که گذشته رو نادیده بگیری...روحیه ات از هر سالی باید شادابتر و امیدوارتر باشه و باید یه برنامه عالی داشته باشه..تصویر واقعی از درس خوندنت و زمانبندی واقعی نه روبایی و ..........اینکه هر چه زودتر و مداوم برنامه ات رو جلو ببری ..منابع خوب...
شیوه صحیح درس خوندن...میبینی؟ وقتی بخوای شروع کنی اینقدر روی هدفت متمرکز میشی که سن مهم نیست....ببین وافعا چی از زندگی میخوای.

I can

New member
یا برم سراغ کاسبی
سلام.
یه جوری می گی 28 سالمه و سوال می کنی که انگار 100سال سن داری!!!!
اتفاقا الان که 28 سالتونه خیلی بهتر می دونین که می خواین چکار کنین و با قدرت و بدون اینکه همش بگین امسال نشد سال دیگه همون سال اول کلکش رو می کنین .
شک نکنین اگه بخونین حتما قبولین.حتما و شک نکنین.
فقط یه چیز یه راهنما و فرد مطلع توی رشتون پیدا کنین تا این مسیر رو راحت تر طی کنین،اما فقط بدونین کار اصلی با خودتونه و اونم مطالعه مطالعه مطالعه هست .تا استارت کار رو نزنین هرچی دیگرون راهنماییتون کنن فایده نداره چون نمی تونین درک کنین چی می گن.
مووووفق باشین.انشالله سال دیگه می یان و می گین شما هم جز قبولی ها 94 هستین

:thumbsupsmileyanim:

Genetic1400

New member
بچه ها این دوستایی که تخمین رتبه ی وزارت بهداشت رو از طریق دکتر .خ.لیلی .. انجام دادن ... کد رهگیریشون رو ارسال کردن ؟؟ یعنی اعتمادی هست ؟؟

کد رهگیری نخواست کلمه تخمین رو به شماره ای که گذاشته اس ام اس کن
بعد بهت کد میده

leylii

New member
به امید قبولی همتون ان شالله هر کس راست تلاشش نتیجشو می بینه ...
از الان شیرینیاتونو آماده کنیناااااا :a2d3:
ما که پارسال به همه شیرینی دادیم خخخ الان نوبت ماهاست شیرینی بگیریم :25r30wi::25r30wi::riz304:

masoumeh90

New member
والله من هر چی زدم تو سایت تخمین رتبه نمیارهههههههههههههههه
خسته شدم آخههههههههههههههه :sdasdasd:

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

نازگیس

New member
سلام دوستان یه سوال دارم
لطفا هرکی اطلاعی داره جواب بده

اگه من امسال قبول نشم و از شهریور یا مهر ماه برم طرح سال آینده میتونم برای ارشد شرکت کنم و اگه قبول شدم قطع طرح بزنم؟ یا اگه بخوام سال آینده ارشد بدم نباید طرح شروع کنم؟ :33:

ممنون

دوست من ایشالا که قبول میشی و قبولم بشی میتونی طرحتو ادامه بدی و درستم بخونی چون کلاسای ارشد زیاد فشرده نیستن اگه خدایی نکرده قبولم نشدی سال آینده هم میتونی بری طرح هم میتونی ارشد شرکت کنی

بالا