ROJO
New member
ما از این جملات نتیجه میگیریم که شما شیکمو تشریف دارین :a2d3:
یک در صدم شک نکن
ما از این جملات نتیجه میگیریم که شما شیکمو تشریف دارین :a2d3:
اره میتونی ، اما اگه وسط راه از بین الملل انصراف بوی، باید لطف کنی باقی پول ترمای مندتم بدی به دانشگاه، ی جور خسارتسلام بچه ها جون:28:
ببخشید شما میدونید اگه بین الملل ثبت نام کنیم و یه ترم بخونیم
میتونیم سال بعد هم امتحان ارشد شرکت کنیم؟
متشکرم
وای چه سخت گیر ... با اون خشونتی که هم که تو گفتی که دیگه ما می ترسیم اسم بین الملل رو هم بیاریماره میتونی ، اما اگه وسط راه از بین الملل انصراف بوی، باید لطف کنی باقی پول ترمای مندتم بدی به دانشگاه، ی جور خسارت
الان ب این نتیجه رسیدم ک تو ایران فقط باید درس خوند چون چیزی ب نام تفریح وجود نداره، ب هر چی فکر میکنم میبینم جالب نیست50):ی عروسی تو شهریور در پیش داریم خودمو با خرید سرگرم کنم ببینم چی میشه:65d6a5d6s:بدبختی کسی هم نیست باهام بیاد بریم از بس سخت انتخاب میکنم همه میگن خستمون میکنی :1dco2x0p1lilzhfpg1t
وای چه سخت گیر ... با اون خشونتی که هم که تو گفتی که دیگه ما می ترسیم اسم بین الملل رو هم بیاریم![]()
بچه ها بنظرتون امتیاز شبانه از روزانه ها پایین تره یا نه یا کلأ نظرتون؟؟؟؟
کسی میدونه هزینه شبانه چقدر هستش؟
بین الملل چی؟
روجو منم بیکارم اگر خواستی باهات میام خسته ام نمیشم:thumbsupsmileyanim:
سلام به همگی بچه ها من ۲۸ سالمه بنظرتون بخوام واسه ارشد برای۹۴ بخونم کار درستیه؟؟؟؟؟؟؟؟
یا برم سراغ کاسبی[/QUOT
سلام چرا که نه مگه به سن وساله
تازه من برای اولبن بار امسال ازمون ارشد دادم حوزمون پر بود از پرسنل بیمارستان که همه بالای چهل سال داشتن
بخون به امیدخدا قبول میشی منم میخوام از همین تیر شروع کنم برا 94
به نظر منم شما که 28 رو سپری کردی ... حالا یه سالم روش .. ولی باید از جون مایه بزاری واسه ارشد .... در این صورت ایشاله که قبول میشیسلام به همگی بچه ها من ۲۸ سالمه بنظرتون بخوام واسه ارشد برای۹۴ بخونم کار درستیه؟؟؟؟؟؟؟؟
یا برم سراغ کاسبی
سن؟ هیچ وقت ملاک نبوده..ولی تفکر ت خیلی مهمه...چه جوری به این زمانی که گذشته رو نادیده بگیری...روحیه ات از هر سالی باید شادابتر و امیدوارتر باشه و باید یه برنامه عالی داشته باشه..تصویر واقعی از درس خوندنت و زمانبندی واقعی نه روبایی و ..........اینکه هر چه زودتر و مداوم برنامه ات رو جلو ببری ..منابع خوب...سلام به همگی بچه ها من ۲۸ سالمه بنظرتون بخوام واسه ارشد برای۹۴ بخونم کار درستیه؟؟؟؟؟؟؟؟
یا برم سراغ کاسبی
سلام.سلام به همگی بچه ها من ۲۸ سالمه بنظرتون بخوام واسه ارشد برای۹۴ بخونم کار درستیه؟؟؟؟؟؟؟؟
یا برم سراغ کاسبی
بچه ها این دوستایی که تخمین رتبه ی وزارت بهداشت رو از طریق دکتر .خ.لیلی .. انجام دادن ... کد رهگیریشون رو ارسال کردن ؟؟ یعنی اعتمادی هست ؟؟
سلام دوستان یه سوال دارم
لطفا هرکی اطلاعی داره جواب بده
اگه من امسال قبول نشم و از شهریور یا مهر ماه برم طرح سال آینده میتونم برای ارشد شرکت کنم و اگه قبول شدم قطع طرح بزنم؟ یا اگه بخوام سال آینده ارشد بدم نباید طرح شروع کنم؟ :33:
ممنون