پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

ستاره70

New member
آخه الان گرسنمه.... تو هم چسبیدی ب غذاهای خوشمزه.... آدم حالی ب حالی میشه.....:1dco2x0p1lilzhfpg1t

عزیزم پس آبجی منی دیگه!!!
مگه ناهار نخوردین هنوز؟!!
ببخشید دیگه نمیذارم!!!
girl_blush.gif

- - - Updated - - -

PMN

New member
احسان خدا به دادت برسه با این همه سوال :tsimuzpzwoap1t9y3o7 :tonguesmiley:

eeeeeeehsan

New member
احسان منظور من از دوست قدیمیت اون همشهری من بودا.... (قاطی پاطی شد باز!!!!!!) .... :shocked:
اما اگه اونم همون اونه بحثش جداست....
اصا من سوالمو پس میگیرم.... خونوک بود.... خوشم نیومد....:1dco2x0p1lilzhfpg1t

نه بابا اونی که بچه فردوس بود رو میگی؟؟ اسمش مجیـد مرادی بود، یه تار موش میارزید به اون رفیقِ...!!
من خط و نقاشی هرچی بلد از باباش دارم. دبستان بودم، هفته ای یه روز میومد خونمون خط بهم یاد میداد. باباش داشت دکتری یکی از همین مقاطع هنر و اینا رو میخوند تو یزد. دیگه مقامات خط و نقاشیم رو نمیگم که ریا نشه
02.gif

eeeeeeehsan

New member
1.چرا فقط 1دوس دختر داشتی؟چرا بعدش دوس دختر نداشتی؟;-):):)
2.سر چی با دوست قدیمیت کتک کاری داشتین؟اونم تو دستشویی;-):):):)
دوباره میگم آبجیمو اذیت کنی حسابت میرسم.;-):):):)

یعنی گیـر دادی اساسیاااا!!!!
چرا یه دوست دختر داشتم رو میگم، بعلت یه سری عقاید شخصی که چندین سال پیش واسم بوجود اومد. نمیگم چون میخوام همینجور که هستم دوسم داشته باشین
02.gif

آخ آخ آخ این از بدیای یه آدم درونگراست، من این حرفا و این جریانات رو تاحالا به هیچکی نزدم و الآنم باور کن خیلی سختمه بگم، ولی واسه اینکه آتو دست تو ندمم شده میگم...
10.gif

توی 6 سال رفاقت، تا می تونست بدی در حقم کرد، ظلم کرد، زور گفت، خامم کرد، دو درم کرد، تا دلش میخواست میپیچوند و به خیال خودش منم نمیفهمیـدم، خیانت در امانتهای زیادی کرد، باعث شد سوم و پیش دبیرستان تا سال اول دانشگاه رو افت درسی شدیدی پیدا بکنم، و .... خیلیه، باور کن اصلن من 1 درصدش رو هم نگفتم بهت. مهمترینش دروغاش بود.
خیلی خیلی زیاد دوست بودیم، از برادر هم نزدیکتر باور کن، ولی خب دیگه بعد 6 سال دیگه تحملم تموم شد. دعوای توی توالتم سر این بود که چرا من دیگه رفاقتی باهاش ندارم، کتم رو از پشت کشید منم کوبوندم تو دماغش
02.gif

اصن الآن یه حالی پیدا کردم، خیلی کیف داد یادم آووردی، مرسی.

دوباره که سهله، ده بار هم نگی پوستتون کندست. هر دوتون.
876817_yahoo.gif

kolouche

New member
آره بابا آونو میگم.... ب من چ دوستت ک باهاش دعوا کردی اسم و فامیلش چی بوده!!!!.... باز تو فکر کردی؟؟؟؟:13:
نه نمیشناسم... البته یادم نبود.... من هم سن و سالای خودمو میشناسم.... تو ک جای پدرمی....:4d564ad6:

ستاره70

New member
یعنی گیـر دادی اساسیاااا!!!!
چرا یه دوست دختر داشتم رو میگم، بعلت یه سری عقاید شخصی که چندین سال پیش واسم بوجود اومد. نمیگم چون میخوام همینجور که هستم دوسم داشته باشین
02.gif

آخ آخ آخ این از بدیای یه آدم درونگراست، من این حرفا و این جریانات رو تاحالا به هیچکی نزدم و الآنم باور کن خیلی سختمه بگم، ولی واسه اینکه آتو دست تو ندمم شده میگم...
10.gif

توی 6 سال رفاقت، تا می تونست بدی در حقم کرد، ظلم کرد، زور گفت، خامم کرد، دو درم کرد، تا دلش میخواست میپیچوند و به خیال خودش منم نمیفهمیـدم، خیانت در امانتهای زیادی کرد، باعث شد سوم و پیش دبیرستان تا سال اول دانشگاه رو افت درسی شدیدی پیدا بکنم، و .... خیلیه، باور کن اصلن من 1 درصدش رو هم نگفتم بهت. مهمترینش دروغاش بود.
خیلی خیلی زیاد دوست بودیم، از برادر هم نزدیکتر باور کن، ولی خب دیگه بعد 6 سال دیگه تحملم تموم شد. دعوای توی توالتم سر این بود که چرا من دیگه رفاقتی باهاش ندارم، کتم رو از پشت کشید منم کوبوندم تو دماغش
02.gif

اصن الآن یه حالی پیدا کردم، خیلی کیف داد یادم آووردی، مرسی.

دوباره که سهله، ده بار هم نگی پوستتون کندست. هر دوتون.

ی چی بگم؟!! وقتی قضیه ی کتک کاری و نامردی رو تعریف میکنید خعلی دلم میگیره....جدی میگم....یادآوری کردن خاطرات بد رو دوس نمیدارم...:dadad4:

somaye 21

New member
ستاره70;464287[COLOR="#FF8C00" گفت:
ی چی بگم؟!! وقتی قضیه ی کتک کاری و نامردی رو تعریف میکنید خعلی دلم میگیره....جدی میگم....یادآوری کردن خاطرات بد رو دوس نمیدارم...:dadad4:[/COLOR]

الهییییییییییی...

eeeeeeehsan

New member
اگه قرار باشه یه روز برای همه بچه های اینجا نهار درس کنیدچی می پزی ؟

چلو مرغ با سس پرتقال + سالاد ایتالیایی. یعنی محاله انگشتاتو نخوری!!!
02.gif

- - - Updated - - -

بچه ها که گفتن شیشلیک دوس میدارین!!!

خب دوباره بفرمایید!!!خخخخ
pb0261.jpg

مرسی ستاره ولی من شیشلیکی نیستم، مرغ بده مرغ!!!

eeeeeeehsan

New member
یه دونه کتاب غیر درسی نخوندی؟ :5: اخه برا یکی از بچه ها کتاب معرفی کردی :5:

آخه عزیزم من کارم پخش کتاب و سی دی پزشکیه، نمایندگی انتشارات کتابدرمانی، عصر کتاب، آفتاب مهتاب، آشنای محبوب تو یزد مال منه.
اون کتاب هم جزو یه سری از کتابای تازه نشر شده انتشارات کتاب درمانیه.
ولی واقعن افت داره آدم خودش معدن کتاب باشه ولی هیچ کدومشون رو نخونده باشه، میدونم... من رو سیاهم... :ph34r-smiley:
ولی خب چه فرقی میکنه مطالعه مطالعست، من مطالعاتم اینترنتیه، تا دلت بخواد سایت و مقاله خوندم و دارم. حدود هزار و خورده ای من تعداد بوکمارکامه!!!

eeeeeeehsan

New member
یه دونه کتاب غیر درسی نخوندی؟ اخه برا یکی از بچه ها کتاب معرفی کردی :5:

آخه عزیزم من کارم پخش کتاب و سی دی پزشکیه، نمایندگی انتشارات کتابدرمانی، عصر کتاب، آفتاب مهتاب، آشنای محبوب تو یزد مال منه.
اون کتاب هم جزو یه سری از کتابای تازه نشر شده انتشارات کتاب درمانیه.
ولی واقعن افت داره آدم خودش معدن کتاب باشه ولی هیچ کدومشون رو نخونده باشه، میدونم... من رو سیاهم... :ph34r-smiley:
ولی خب چه فرقی میکنه مطالعه مطالعست، من مطالعاتم اینترنتیه، تا دلت بخواد سایت و مقاله خوندم و دارم. حدود هزار و خورده ای من تعداد بوکمارکامه!!!

- - - Updated - - -

فرض کن یهویی از خواب بپری ببینی دارن بالا سرت قرآن میخونن، چه حسی بهت دست میده ؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

اووه اینقدر پایم ولی شانس ندارم، نه یه بار هم از این بلاها سرم نیومده. خودم پایشونم، پا میشم همراشون منم قرآن میخونم
02.gif

ایلگار

New member
سلام به همه ی دوستای خوب
من رشتم ایمونو نیس ولی به طور اتفاقی وارد این صفه شدم
خیلی دلم گرفته بود
بعد از کنکور تقریبآ اولین باری بود که از ته دلم خندیدم
دم همتون گرم:riz304:

eeeeeeehsan

New member
1-تاحالا به کسی توهین کردی؟چی گفتی بهش؟
2-اولین چیزی که تو سختیا بهش متوسل میشی چیه؟

3-مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه باباتون بهتون كرده چی بوده؟
4- شکموای یا نه؟

5-وقتی عصبانی میشی چی یا کی یاچه کاری بهت آرامش میده؟
6-بهترین sms یی که تا حالا دریافت کردی و بیشتر از بقیه تو inbox نگه داشتی ؟ کی فرستاده؟

7-آخرین خوابی که دیدی؟
8- اگه بخوایی یکیو از زندگیت delet کنی ، اون کیه ؟

9- آشپزی بلدی؟
10- بزرگترين آرزوي زندگيت؟
11- آخرین باری که با خدا عاشقانه حرف زدی کی بوده و چی بهش گفتی؟

12-چی دوست داری کادو بگیری؟
13- چند بار دست مامان باباتو بوسیدی؟
14-به نظرت عشق چجوری چیزیه و تو چه تعریفی برای عشق داری؟

15- دوست داری کسی عاشقت باشه؟
16-نظرت در مورد خیانت؟
17-آخرین دروغی که گفتی چی بوده؟به کی بوده؟چی گفتی؟

18-کیو تو این دنیا بیشتر از همه دوست داری؟(فقط 1 نفرو بگو)
19-تا حالا شده کسی و از ته دل خوشحال کنی؟

20-اینم آخریش:
یه دعا کن واسه هر کی دلت میخواد؟

خیلی زیاد بودن خودمم خسته شدم

یا خداااااااا

1- آره ولی یادم نمیاد. ولی ناخواسته بوده مطمئنم. کلاً خیلی حساسم که کسیو ناراحت نکنم.
2- سریع خدا و نماز
3- یادت نره و حواستو جمع کن
02.gif
بابام کلاً آدم نصیحتی نیست.
4- بخور هستم ولی شکمو نیستم. خیلی راحت جلو شکممو میگیرم.
5- بستگی داره کی عصبانیم کرده باشه. ولی غالباً داد میزنم و سریع فروکش می کنم. آرامش هم فقط خواب بهم میده.
6- یادم نمیاد دقیقاً، ولی یه اس ام اس بود که یکی از دوستام فرستاده بود و حدود 1.5 سال نگهش داشتم. "دوستان عزیزم تو سالی که گذشت دل خیلیاتون رو شکوندم، اذیتتون کردم و..." کل اس ام اس سانسوره نمیشه گفت!!
7- خواب دیدم ظرفیت پذیرش امسال ایمنی شده 106 نفر
8- هیچکی
9- خیلی زیاد. تعریف از خودم نباشه دست پختم حرف نداره.
10- مامان و بابام هیچ وقت پیر نشن.
11- عاشقانه شب قدر دو سال پیش، هنـوز واسم خاطرست اون شب. درد و دل کردم و استغفار.
12- هیچی، چون شرمنده میشم و بعدم مجبورم جبران کنم. اونوقت این میره رو اعصابم.
02.gif

13- بابام رو خیلی کم، ولی مامانم رو زیاد. ولی بیشتر دست مامان بزرگ و بابابزرگم رو ماچیدم.
14- عشق خدایی رو تجربه دارم ولی بنده ای رو نه. تعریف خاصی ندارم ولی معتقدم مقدسه و الکی نباس عاشق شد.
15- آره
16- خیلی بدم میاد
17- من یه مشکلی که دارم بعضی وقتا دروغ میگم ولی نمیفهمم که دارم دروغ میگم و بعضی وقتا هم دروغ نمیگم فکر می کنم این حرفم دروغه!! کلاً با خودم درگیرم
02.gif
یادم نمیاد درست ولی تو خاطرمه حدود 3 ماه پیش یه دروغ گنده گفتم.
18- مادرم
19- خیلی زیاد
20- همه ی بچه هایی که تو این سایت میشناسم امیدوارم قبول بشن.

خیلی خوب بود، حال کردم
78116_thanku.gif

eeeeeeehsan

New member
خب چون داداش احسان گفتن بازم سوال بپرس منم میپرسم دیگه!!!!
girl_blush2.gif

11-دوست دارید درآینده چندتا بچه داشته باشید؟اسمشون چی باشه؟تاحالا بهش فکرکردین؟
12-ازچه مدل ماشینی خوشتون میاد؟
13-مدل گوشیتون چیه؟تاحالا چندتا گوشی عوض کردین؟
14-چندتا از سوغاتیهای یزد رو نام ببرید.
15-چندتا از جاهای دیدنی یزد رو نام ببرید.
16-معمولا با چه تیپی میاید بیرون؟
17-لباسای مارکدار دوست دارید یا پایبند به این چیزا نیستید؟
18-دلتون میخواد همسرآیندتون چادری باشه یا نه؟
19-روز مادر و پدر,با خواهرتون مشترکا کادو میخرید یا تنهایی!
20-معمولا چی کادو میدین و دوست دارین چی کادو بگیرین؟
:riz304:

بپرس، هرچی دلت میخواد بپرس..
راستی کنسرت هم گفتی علاقه ای ندارم به یگانه. کلاً کنسرتای ایرانی چون پر از محدودیته خوشم نمیاد.

11- آره، 2 تا، یه دختر بنام عطیه، یه پسر هم که هنوز اسم واسش انتخاب نکردم ولی امیرصالح رو خیلی دوست دارم.
12- عاشق Chevrolet Corvette و Nissan 370Z ام. بوگاتی رو هم که همه دوست دارن.
13- 3تا تاحالا عوض کردم، الآن هم یه نوکیا 101 دارم یه بلک بری q10.
14- انواع شیرینی، لُـنگ، شولی.
15- جاهای دیدنی زیاد داره، ولی آتیشکده زرتشتیان و باغ دولت آباد و مجموعه بادگیراش و میدون امیرچخماق. یه سری محلات قدیمی هم هست چند سالی میشه مرمت کردن خیلی باصفا شده.
16- خوش تیپ میگردم، و همه جوره هم میگردم، پارچه ای، معمولی، اسپورت، ولی بیشتر تریپ سنگین دوست دارم.
02.gif

17- دوست دارم ولی اصلن پایبند نیستم. چشم خیلی بگیره میخرم.
18- هر طور خودش دوست داشته باشه.
19- بچگیامون مشترک ولی حالا که بزرگتر شدیم جدا جدا ولی همیشه باهم میریم خرید. ولی خب نمیگیم این از طرف منه اون از طرف خواهرم، باهم دیگه تقدیم می کنیم.
20- کادو رو که زیاد دوست ندارم بگیرم ولی فکر می کنم طرفی که میخواد کادو بگیره چی رو بیشتر نیاز داره همون رو میگیرم.

بازم خواستی بپرس...
678116_rose_mini.gif

eeeeeeehsan

New member
سلام به همه ی دوستای خوب
من رشتم ایمونو نیس ولی به طور اتفاقی وارد این صفه شدم
خیلی دلم گرفته بود
بعد از کنکور تقریبآ اولین باری بود که از ته دلم خندیدم
دم همتون گرم:riz304:

سلام به دوست گلم
اینجا نه متعلق به منه نه کسی دیگه ای، اگه دوست داشتی بیا حتمن شرکت کن خوشحال میشیم.
یه 4,5 تا سوال بپرس دستت گرم بشه، بعد اسمت میره ته لیست واسه صندلی داغ و وقتی هم نوبتت رسید میزنیم اشکت رو در میاریم چطوره؟؟!!
02.gif

eeeeeeehsan

New member
سوال نبــــــــــــوووود؟؟
N_aggressive%20(6).gif

سوالی رو که از قلم ننداختـم؟؟
یه کوچولو دارم احساس حرارت می کنم، فقط خداروشکر کلوچه گازش تموم شده نمیتونه شعلش رو زیاد کنه
6021_LaieA_013.gif
هـه هـه هـه
359421_LaieA_048.gif

nahal5555

New member
بيچاره احسان:25r30wi::25r30wi:
اگه بگن ميتونى يکى از بچه هاى تاپيکو ببينى کدومو انتخاب ميکنى؟
راستى احسان اين کتابى که گفتى واقعا خوبه؟منم ميخوام بگيرمش.

ستاره70

New member
یعنی چی که علاقه به یگانه ندارید؟!!!!!!!!!!!!!!
just yeganeh

بیخیال!!!به سلایق یکدیگر احترام بگذاریم دیگه!!!خخخخخخخخ

eeeeeeehsan

New member
بيچاره احسان:25r30wi::25r30wi:
اگه بگن ميتونى يکى از بچه هاى تاپيکو ببينى کدومو انتخاب ميکنى؟
راستى احسان اين کتابى که گفتى واقعا خوبه؟منم ميخوام بگيرمش.

خیلی خوبه، هنوز چاپ نشده بود داروخونه ها و کتابفروشیا می گفتن کی چاپ میشه ما میخوایمش.

ببین نهال سوال نپرسی وقتی خودت نشستی رو صندلی داغ اشکت در میاداااا!! اونوقت حسرتش به دلت میمونه که چرا بیشتر سوال نپرسیدی!!
بابا نمیدونم چرا هیچکی این تهدیدای منو جدی نمیگیره!!!
621221_LaieA_011.gif

بالا