eeeeeeehsan
New member
رفيق بي كلك....؟؟؟؟ :ad54ad:
اسم و فامیل اون دوستت؟؟؟.....))))
زووووود تند سریع..... شاید بشناسمش خب.......
مادر
درست نیست اسم ببرم غیبتش میشه.
یعنی اینقدر زور زدی همین بود سوالات؟؟
رفيق بي كلك....؟؟؟؟ :ad54ad:
اسم و فامیل اون دوستت؟؟؟.....))))
زووووود تند سریع..... شاید بشناسمش خب.......
مادر
درست نیست اسم ببرم غیبتش میشه.
یعنی اینقدر زور زدی همین بود سوالات؟؟![]()
تو که گفتی همه رو جواب میدی!!برونگرا یعنی کسی که احساساتشو بروز میده.حرف دلشو میزنه.درون گرا ترجیح میده حرف خودشو درونش بریزه.احساستشو بروز نمیده تو جامعه و خونوادش.هرچیزه تو دلشه و واسه خودش.اگه منو اذیت کنی خودم و آبجیم حسابتو میرسیم مگه نه آبجی؟;-)![]()
آقای احسان...... میگما........یادمه شیشلیک دوست داشتی ووعده سور گرفته بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه ه ه ه ه ه؟؟؟؟؟:smilies-azardl (113
خوب بهش فکرکن،بلکه مهمون شیم!!!!!!!!!!!!!:4d564ad6::4d564ad6:
سلام
چون داداش احسان گفتن که منم میتونم سوال بپرسم,خو منم ی چندتا آسون میپرسم دیگه چه کنم!!!خخخ
1-اهل کجایید؟؟(خودم ی حدسایی زدما!!خخخ)
2-کدوم رنگ رو دوست دارید؟
3-ازکدوم غذا خوشتون میاد و از کدوم بدتون میاد؟
4-طرفدار پروپاقرص کدوم خواننده اید؟
5-کتابای کدوم نویسنده ی ایرانی و کدوم نویسنده ی غیر ایرانی رو بیشتر میخونید؟(اصلا کتاب غیر درسی میخونید؟؟؟)
6-چقدر سینما رفتن رو دوست دارید؟
7-کنسرت محسن یگانه تاحالا رفتین؟
8-آهل بحث سیاسی هستید آیا؟
9-تا حالا چندبار با خواهرتون زدوخورد داشتید؟
10-دیگه نمیدونم چی بپرسم..............کدوم مدل بستنی رو دوس دارین؟(بگید شکلاتی!!!چون خودمم دوس دارم!!خخخخخخخخخ):riz304:
الان من زور زدم ؟؟؟..... تازه هنوز از جامم بلند نشدم....50):
اسم واقعی کدومیک از بچه ها رو میدونی؟؟؟ ....
تا حالا تصور کردی مثلا هر کدوم از بچه ها چ شکلی ان؟.... :thumbsupsmileyanim:
1- یزد
2- زرد ولی اکثر وسایلم یا سورمه این یا مشکی.
3- عاشق مرغ. تنها غذایی که بدم میاد قلیه ماهیه، مامانم از عمم که عروس آبادان شده یاد گرفته و از اون هم بهتر درست می کنه ولی نمیدونم چرا نمیتونم بخورم!!
4- celine Dion - Linkin park ، ایرانیش هم آهنگای شهاب رمضان رو هرجا ببینم با سر دانلود می کنم.
5- تا حالا یه دونه کتاب غیر درسی هم نخوندم، کل مطالعاتم اینترنتیـه.
6- خیلی کم میرم، ولی دوست داشتنم در حد متوسطه.
7- کلاً یه بار کنسرت رفتم اونم احسان خواجه امیری بود. اونم فقط به خاطر اون آهنگ میوه ممنوعش رفتم، بعد همون رمضونی که پخش شد کنسرت گذاشت و منم رفتم.
8- اصلن. اهلش هستم ولی اصلن تو این وادیا نیستم. پیش رفقا بحثش پیش بیاد یه چارتا دری وری میگیم میخندیم و میریم![]()
9- اوووف تا دلت بخواد. ولی حالا که بزرگتر شدیم کمتر شده.
10- فکر کن هرچی میخوای بپرسی بپرس، تا شب بیشتر وقت نداریاااا!! بستنی 4 رنگ دایتی. ولی بعد اون کاکائویی)
آقا این غذاها رو ندارین... سه تا موم سفید شد..... دارم ریاضت میکشم.....:j58r36j3gcr4suxymup