♥ ♥ ♥ ♥ دوســـتــــــی به قـــصــد ازدواجـــ ـ ـ ـ ـ ـ ؟! ♥ ♥ ♥

eli 72

Member
دوست عزیز به سلیقه و عقیده شما احترام میذارم اما مضافا باید مطلبی رو بگم اونم اینکه تحلیلای عمومی و به دور از ذهنیت علمی نتیجه گیری ناشیانه و گمراه کننده به همراه داره... دقت کرده باشید بالا گفتم که موارد بالینی و موارد شخصی اما در مورد تحلیل و نتیجه گیری باید قدری محتاط تر بود و علمی تر رویکرد شناسی کرد...

به هر حال تا حدودی موافقم باهاتون.......
واقه بینانه ترش اینه که اطلاعات اکادمیک وتحلیل های علمی رو تو اکثر سایت ها و یا مشاورها و خیلی جاهای دیگه میشه پیدا کرد..
بنظرم گفتن تجربیات خودمون یا بقیه بهتر میشه مساله رو باز کرد..بعدش هر کسی میاد تحلیل علمی میکنه..حالا منبعشم خواستن عنوان میشه دیگه!!بعضی وقتام تجربه ها خیلی بدرد ادم میخوره..هر چند واسش منبع علمی پیدا نکنیم!!

melinaa

New member
.. چقدر دل ِ آدم میگیره وقتی حرفاش فهمیده نمیشه ..

.. چقدر دل ِ آدم میگیره وقتی از خودگذشتگی هاش نادیده گرفته میشه ..

.. چقدر دل ِ آدم میگیره وقتی احساس میکنه تلاش ِ بی نتیجه بوده همه کارهاش ..

..

پ.ن.١. چقدر سخته که نه راه پیش داشته باشی و نه پس..

پ.ن.٢. کاش یه کم با من مهربون بودی (با خودِ خودتم )..

پ.ن.٣. کاش تو هم اندازه من احساس داشتی ..

پ.ن.۴. خدایا چقدر خوبه که همیشه هستی.. چقدر خوبه میدونستی باید قلبمو خیلی خیلی بزرگ بیافرینی .. که با اینهمه دلتنگی .. بازم بزرگ بمونه.. اما با همه بزرگیش این روزها احساس میکنم جایی برایِ احساس های خوب نمونده توی این دلِ من..

ps2020

New member
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم:rose:

??

:rose:
.. چقدر دل ِ آدم میگیره وقتی حرفاش فهمیده نمیشه ..

.. چقدر دل ِ آدم میگیره وقتی از خودگذشتگی هاش نادیده گرفته میشه ..

.. چقدر دل ِ آدم میگیره وقتی احساس میکنه تلاش ِ بی نتیجه بوده همه کارهاش ..

..

پ.ن.١. چقدر سخته که نه راه پیش داشته باشی و نه پس..

پ.ن.٢. کاش یه کم با من مهربون بودی (با خودِ خودتم )..

پ.ن.٣. کاش تو هم اندازه من احساس داشتی ..

پ.ن.۴. خدایا چقدر خوبه که همیشه هستی.. چقدر خوبه میدونستی باید قلبمو خیلی خیلی بزرگ بیافرینی .. که با اینهمه دلتنگی .. بازم بزرگ بمونه.. اما با همه بزرگیش این روزها احساس میکنم جایی برایِ احساس های خوب نمونده توی این دلِ من..

:smilies::smiliess (11):

واقه بینانه ترش اینه که اطلاعات اکادمیک وتحلیل های علمی رو تو اکثر سایت ها و یا مشاورها و خیلی جاهای دیگه میشه پیدا کرد..
بنظرم گفتن تجربیات خودمون یا بقیه بهتر میشه مساله رو باز کرد..بعدش هر کسی میاد تحلیل علمی میکنه..حالا منبعشم خواستن عنوان میشه دیگه!!بعضی وقتام تجربه ها خیلی بدرد ادم میخوره..هر چند واسش منبع علمی پیدا نکنیم!!

سایتی که پیشتر معرفی کردم منبع خوبی برای همین تجربه های شخصی هست که میگین... تحلیلهای خوبی هم زیرش اومده به اضافه ی اینکه تو کامنتها هم باز نمونه هایی پرسیده شده...

وقتی از تحلیل با دید مشاوره ای صحبت میشه منظور این هست وقتی تو رابطه ای طرفین مشکل دارن دید کلی عوام این هست که دخترا به پسرا میگن"لیاقتمو نداشت آدم بیخودی بود همه سر و ته یه کرباسن" پسرا هم به دخترا میگن"درکشو نداشتی منو نفهمیدی و ..."(قابل جایگزینی هم هست) اما تحلیل مشاوره ای میاد حرف حرف و واو به واو ماجرا رو تحلیل میکنه اینکه شاید یکی از طرفین اختلال شخصیت مثلا خود شیفتگی،هیستری(نمایشی بودن) اسکیزوئید و ... رو داشته شاید مهر طلب بوده شاید اعتماد به نفسش مشکل داشته و هزار شاید دیگه که باعث شده رابطه به سمت زوال بره... با تحلیلهای عوام ملت اکثرا روزه ی رابطه میگیرن ولی باید دیدگاهها تغییر کنه و قدری دانش عمومی خودمون رو راجع به این مسایل بالا ببریم چون به هر حال تو وضعیت کنونی جامعه ما این قبیل مسایل اجتناب ناپذیره و قطعا برای فرزندانتون هم مواردی پیش خواهد اومد پس نسبت به آکادمیک بودن قضیه آلرژی نداشته باشیم....

امیدوارم تونسته باشم دغدغه ی خودمو بیان کنم

ممنون

Leyenda

Well-known member
منو همسرمم باهم یه مدتی دوست بودیم!مدت زیادی نبود.تقریبا 3 ماه.
توی اون3 ماه :
کسی از خانوادهامون توجریان نبود!
سعی کردیم اصلا رابطه عاطفیمون عمیق نشه!و با عقلمون سعی کردیم همو بشناسیم.
دیگه تو همون مدت حرفاو عقایدمونو کنارهم گذاشتیم و خلاصه50% تصمیمونو گرفتیم که میتونیم باهم باشیم.
50%بقیه رو گذاشتیم برای خانوادهامون!گفتیم اونا تجربه دارن،احساسی عمل نمیکنن،اگه راضی نشن؛حتما اونابهترمیدونن!متغییرمون بود.که بعدخانواده ها دیدن،هول تر از ما بودن!4ماه هم بااطلاع خانواده ها دوست موندیم و بعدش مزدوجیدیم :دی
اینم بگم قبلاها هردومون تصورمون این بود که قبل ازدواج ادم بایدحداقل 1سال با طرف دوست باشه و اشنابشن و این حرفا!!!اما خودمون هم نفهمیدیم چطوری اونقدرسریع پیش رفت!

ps2020

New member
منو همسرمم باهم یه مدتی دوست بودیم!مدت زیادی نبود.تقریبا 3 ماه.
توی اون3 ماه :
کسی از خانوادهامون توجریان نبود!
سعی کردیم اصلا رابطه عاطفیمون عمیق نشه!و با عقلمون سعی کردیم همو بشناسیم.
دیگه تو همون مدت حرفاو عقایدمونو کنارهم گذاشتیم و خلاصه50% تصمیمونو گرفتیم که میتونیم باهم باشیم.
50%بقیه رو گذاشتیم برای خانوادهامون!گفتیم اونا تجربه دارن،احساسی عمل نمیکنن،اگه راضی نشن؛حتما اونابهترمیدونن!متغییرمون بود.که بعدخانواده ها دیدن،هول تر از ما بودن!4ماه هم بااطلاع خانواده ها دوست موندیم و بعدش مزدوجیدیم :دی
اینم بگم قبلاها هردومون تصورمون این بود که قبل ازدواج ادم بایدحداقل 1سال با طرف دوست باشه و اشنابشن و این حرفا!!!اما خودمون هم نفهمیدیم چطوری اونقدرسریع پیش رفت!

سلام اول تبریک ;) انشاالله مبارک باشه و به پای هم پیرشین ;)
دوما اگه دوس داشته باشین بیشتر برامون بگین ;) مثلا اولین سوالی که تو ذهن خودم اومد......ایشون از اول پیش اومدنو گفتن قصدم ازدواج و ایناس؟؟ شما هم همون اول قبول کردین به راحتی ؟ (خیلی خوبه واقعا :) ...)

eli 72

Member
سایتی که پیشتر معرفی کردم منبع خوبی برای همین تجربه های شخصی هست که میگین... تحلیلهای خوبی هم زیرش اومده به اضافه ی اینکه تو کامنتها هم باز نمونه هایی پرسیده شده...

وقتی از تحلیل با دید مشاوره ای صحبت میشه منظور این هست وقتی تو رابطه ای طرفین مشکل دارن دید کلی عوام این هست که دخترا به پسرا میگن"لیاقتمو نداشت آدم بیخودی بود همه سر و ته یه کرباسن" پسرا هم به دخترا میگن"درکشو نداشتی منو نفهمیدی و ..."(قابل جایگزینی هم هست) اما تحلیل مشاوره ای میاد حرف حرف و واو به واو ماجرا رو تحلیل میکنه اینکه شاید یکی از طرفین اختلال شخصیت مثلا خود شیفتگی،هیستری(نمایشی بودن) اسکیزوئید و ... رو داشته شاید مهر طلب بوده شاید اعتماد به نفسش مشکل داشته و هزار شاید دیگه که باعث شده رابطه به سمت زوال بره... با تحلیلهای عوام ملت اکثرا روزه ی رابطه میگیرن ولی باید دیدگاهها تغییر کنه و قدری دانش عمومی خودمون رو راجع به این مسایل بالا ببریم چون به هر حال تو وضعیت کنونی جامعه ما این قبیل مسایل اجتناب ناپذیره و قطعا برای فرزندانتون هم مواردی پیش خواهد اومد پس نسبت به آکادمیک بودن قضیه آلرژی نداشته باشیم....

امیدوارم تونسته باشم دغدغه ی خودمو بیان کنم

ممنون

سایتو تازه د یدم..بسی پر بار بود...ولی تو سایتم از ی روی همون تجربه ها میاد و عمیقتر بررسی میکنه..باور کنین مرغ من 2 پاست(شوخی)!!
حق با شماست..

ps2020

New member
:dadad4::dadad4::dadad4::dadad4:
مرسی ممنون...
ببخشید دیر ج میدم،باگوشی میام سرعتش تعریفی نداره...
.
هههه
راستش سوالت خیلی شخصیه...
نه...دقیقا ب همین راحتی ک میگی نبود.
اما اولش یه پیشنهاد اشنایی و دوستی بود.اما اون موقع من چون سرگرم کنکورم بودم،و هدفم ی چیزدیگه بود،اشنایی رو رد کردم و دلیلمم گفتم،اونم قبول کرد.اما گفت برای کنکورت کمکمت میکنم و همین باعث شد،تاقبل کنکورم خیلی کم باهاش درارتباط باشم.تا بعدکنکورم صبرکرد،تقریبا5ماه!اما دقیقا بعد کنکور من وقتم ازاد بود و بیشتر باهم اشنا شدیم،و بقیه ماجرا.....

ممنون و ببخشید اگه خیلی سوال شخصی شد .
منتظر بقیه نظرات و تجربیاتتون هستیم . ممنون

ps2020

New member
بحث را میندازین اونم بدون حضور روانشناس؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:New (6):

ببخشید نظرا زیاد بود دیگه حوصله نداشتم بخونم نظر خودمو میگم:
به نظرم خیلی خوبه اخلاقهای هم میاد دستشون.
اگه هردوشون قصد ازدواج نداشته باشن یا هردو قصد داشته باشن خیلی بهتر تا اینکه یکی تیریپ ازدواج باشه اون یکی نه!

فخط حواسشون جمع کنن زیادی لاو نترکونن و کار به جاهای باریک نکشه دیگه! :black_eyed::riz481:

به همین راحتی از مسئله ی به این مهمی میشه گذشت یعنی؟؟؟!!! من که بعید میدونم!

ps2020

New member
کدوم مساله؟راحت بگذریم؟ینی چی؟نفهمیدم؟:21:
من گفتم خوبه دوست باشن دیگه /همدیگرو میشناسن آشنا میشن باهم.

صرفا اینکه از دور من یکیو ببینم و بخوام که بااش دوست بشم به قصد دوستی...1
اونو چطور راضی کنی یا چطور بش اطمینان بدی؟2
اومدیمو بهم نخوردن تهش چی میشه؟دخترا که احساسی میشن معمولا... 3
بدون نظارت باشه و پنهانی یا نه ؟4
اومدیمو بهم اومدنو و اخلاقیاتو و ... جور بود،اگه خانواده ها نپذیرفتنخانواده ها رو چطور راضی کنن?!! 6
چقد باید رابطه اینجوری بمونه؟7
و..............
خب شما فقط نظر نهایی خودتونو گفتین که برامون متینه اما اینجا بیشتر دوس داریم مسئله رو باز و نقد کنیم! مشکلاتو مزایا و نقصاشو بگیم،نتیجه گیری و تصمیم نهایی با خود خواننده....
شما به عنوان روانشناس مسئله رو برامون بیشتر باز و نقدش کنین! ممنون

N@RVIN

Well-known member
صرفا اینکه از دور من یکیو ببینم و بخوام که بااش دوست بشم به قصد دوستی...1
اونو چطور راضی کنی یا چطور بش اطمینان بدی؟2
اومدیمو بهم نخوردن تهش چی میشه؟دخترا که احساسی میشن معمولا... 3
بدون نظارت باشه و پنهانی یا نه ؟4
اومدیمو بهم اومدنو و اخلاقیاتو و ... جور بود،اگه خانواده ها نپذیرفتنخانواده ها رو چطور راضی کنن?!! 6
چقد باید رابطه اینجوری بمونه؟7
و..............
خب شما فقط نظر نهایی خودتونو گفتین که برامون متینه اما اینجا بیشتر دوس داریم مسئله رو باز و نقد کنیم! مشکلاتو مزایا و نقصاشو بگیم،نتیجه گیری و تصمیم نهایی با خود خواننده....
شما به عنوان روانشناس مسئله رو برامون بیشتر باز و نقدش کنین! ممنون

چقد زندگی سخته ها کاش آدم همیشه بچه میموند..از این زوایا که به ازدواج و زندگی فکر میکنی زندگی سخت میشه:j58r36j3gcr4suxymup:wacsmiley:

راستی گفته بودین اگه مخالفت شد چی؟

به نظرم ارتباطی که خانواده ها باهاش عمیقا مخالفن به نتیجه نرسه بهتره و این یکی از اون شرایطیه که بهتره دوستی قطع بشه چون هرچیم که راضی باشن و ازدواج شکل بگیره در نهایت دختر یا پسر هیچوقت رفتار خانواده ی همسرشون قبل ازدواج یادشون نمیره و همیشه ته دلشون یه کینه ای بهشون دارن یا اینکه اعتماد به نفسشون ممکنه بیاد پایین و فکر کنن که برای خانواده ی همسرشون قابل قبول و احترام نیستن بعدم هزارتا مشکل و کینه ورزی و بحث و مشکلات بین زن و شوهر در طرفداری از خانوداه شون شروع میشه.

اما اگه مخالفت ناشی از عدم شناخت خانواده به دختر یا پسر باشه و بعد شناخت حل بشه حالا بد نیست اگه ازدواجم بکنن

aaram

New member
سلام...یه جمله در یه تاپیکی خوندم و وقتی همون لحظه اسم این تاپیکو دیدم حیفم اومد اون جمله رو اینجا نگم:

قبل از اینکه به کسی بگی : ” دوستت دارم …”
خوب فکراتو بکن…
چون شاید چراغی رو تو دلش روشن کنی…
که خاموش کردنش به خاموش شدن اون بیانجامه

اینم نظر من :این درست نیست که یه جایی به یه نفر برخورد میکنی و صرفا بخاطر اینکه یه جورایی ازش خوشت میاد و یه کم احساساتی میشی و یا کلا بخاطر هر چیز دیگه مثلا تنهایی یا .....، پیشنهاد دوستی بدی بهش و بگی اگر با هم جور در اومدیم آخر دوستیمون ازدواجه!!! این اشتباهه!!! اگر هم کسی اعتقاد به رابطه دوستی قبل ازدواج داره، قبل این رابطه باید نسبت به اون فرد تا حد زیادی شناخت پیدا کنه و بدونه که به نظرش تا جایی که می شناستش قبولش داره برای ازدواج فقط میمونه یکسری مسائلی که فقط باید باهاش در ارتباط باشه تا کامل بشناستش (البته هیچ جور نمیشه هیچ کسی رو کامل کامل شناخت!!!!!) در کل قصدش از این رابطه فقط برای شناخت بهتر طرفش باشه و خیلی بهتره که اینم زیر نظر حداقل یکی از امین ترهای خانواده باشه....ضمنا وقتی قبول کرده که مسلمونه پس باید دستورات خدا رو در این روابط رعایت کنه!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

behnaz.h

New member
بنظر من اینجور دوستی ها بعد از سن 20 سالگی اشکال نداره به شرطی که توش رابطه جنسی نداشته باشن بقیه پیشامدها قابل حل هست یا از هم خوششون میاد ازدواج میکنن یا واسشون یک تجربه ی با ارزش میشه چون الان دیگه زمونه ای نیست که بشه بدون شناخت ازدواج کرد........

ساحل

New member
[FONT=&quot]با اينکه نمونه هاي موفقي از اين دوستي ها با سرانجام ازدواج شنيدم ولي به شخصه با هر نوع دوستي تحت هر عنواني مخالفم[/FONT][FONT=&quot]( حالا خيليا ميگن چقد امل و دمده!!!:sarma:)[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]ولي مطمئناً بدترين نوع ازدواج، ازدواج بدون شناخته[/FONT]
[FONT=&quot]پس بهتره قبل از ازدواج بين دو طرف معاشرتايي باشه ، که بهتره اين معاشرتا به عنوان آشنايي باشه نه دوستي! و با اطلاع خانواده[/FONT]
[FONT=&quot]چون معمولا خيلي از آقايون وقتي ميخوان با دختري دوس شن طوري نشون ميدن که قصدشون ازدواجه ولي بعدا با بهونه هاي مختلف زير حرفشون ميزنن[/FONT]
[FONT=&quot]سبک سنتي ازدواج هم خوب بود که دو طرف مدتي با هم نامزد بودن بعد اگه مشکلي نداشتن عقد و ازدواج[/FONT]
[FONT=&quot]و اينکه وقتي خانواده اي با وصلتي مخالفن مطمئناً دلايلي دارن که بايد به اون توجه کرد و بهش بها داد و نبايد احساساتي عمل کرد[/FONT]

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

ps2020

New member
با ساحل بسیار موافقم :a2d3:

آشنایی نه دوستی!
خانواده مخالف... بپذیریم!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: leylii

ps2020

New member
بنظر من اینجور دوستی ها بعد از سن 20 سالگی اشکال نداره به شرطی که توش رابطه جنسی نداشته باشن بقیه پیشامدها قابل حل هست یا از هم خوششون میاد ازدواج میکنن یا واسشون یک تجربه ی با ارزش میشه چون الان دیگه زمونه ای نیست که بشه بدون شناخت ازدواج کرد........

چی چیو قابل حله خواهر من؟؟؟
مورد داشتیم طرف تا 3بار پای خودکشی رفته(دختر) بخاطر اینکه پسره تهش نخواسته باهاش بمونه.... و
مورد داشتیم طرف کارش به تیمارستان کشیده (پسر) بخاطر اینکه خانواده ی دختر رضایت به ازدواج ندادن !!!!!!!

ستاره70

New member
با ساحل بسیار موافقم :a2d3:

آشنایی نه دوستی!
خانواده مخالف... بپذیریم!
هی من میخوام هیچی نگم انگار نمیشه!!!واقعا نظر واقعی منم همینه!!!آشنایی خوبه البته بانظارت خانواده/دوستی که بدون اطلاع خانواده و سرخود باشه و طرفین همینطوری از روی احساسات غیر واقعی خودشون بخوان ارتباط برقرار کنه به سرانجام نمیرسه/از اولشم میخواستم بگم آشنایی نه دوستی!!!
تجربه ای که خودم دارم اینه که ازدواجم با آشنایی تحت نظارت خانواده ی هردومون بوده و دوست نبودیم ولی واقعا به شناخت کافی رسیده بودیم.درحال حاضر هم خداروشکر خیلی راضیم و بعد ازازدواج به هیچ عنوان با مشکلی مواجه نشدم/همیشه رعایت خطوط قرمز مهم هست/ازدواج بدون شناخت فایده ای نخواهد داشت و به سرانجام نمیرسه و اگه طرفین همدیگه رو رها هم نکنن تا آخر عمر از زندگیشون لذت نخواهند برد/نقطه ی مقابلش هم دوستیهای بی پایه و اساس هست كه به سرانجام نميرسه(استثنا هم هست خب):riz304:

اوووووووووووووه بابا take it easy
چقد سخت میگیرید شما.بعدا ک وارد رابطه میشین انقد چیزای مهمتری هست.قضیه خیلی ساده است.دونفر باهم آشنا میشن اگه بعد ی مدت ک همو شناختن دیدن باهم مچن خب تصمیم ب ازدواج میگیرن دیگه.تنها راه برای ازدواج نیست ولی ب نظرم بهترین راهه.راحت میتونی بشناسی طرفتو.میگم فقط رابطه جنسی نداشته باشن.هم چون ما مسلمونینمو گناهه. هم اینکه اگرم محرم بشن خب عرف جامعه ما این قضیه رو نمی پذیره و اگه به این نتیچه برسن ک باید کات کنن واسه بعدا سخت میشه.

1-از دور می بینی بعد نزدیک میشی که آشنا شید دیگه
2-رابطه ک جلو میره و شناخت بیشتر میشه دوطرف میفهمن به درد هم میخورن و رابطه رو ادامه بدن یا نه کات کنن
3-تهش هرکدوم میرن دنبال زندگی خودشون دیگه خخخخ مگه قراره همه روابط تهش به ازدواج ختم بشه باهم ی مدت معاشرت میکنن که همینو بفهمن دیگه ک با هم مچن یا نه.خب آره مگه قراره احساساتی نشن؟؟؟پسرا هم احساساتی میشن.خب بده مگه؟پذیرش این قضیه مهمه دیگه.مگه همیشه تو زندگی هرجوری که ما میخایم پیش میره؟نه.روشهای کناراومدن و حل مساله ما مهمه
4-اگه با خانوادشون احساس صمیمیت میکنن ک چ بهتر میگن مثه بقیه موضوعات.اگرم نه که ک خب نمیگن بازم مثه بقیه چیزایی ک نمیگن خخخ/خیلی بستگی به خانواده داره ک چ جوری باشه
5-خخخخ
6-دیگه هرجوری میتونن دیگه.خخخ/باید تلاش کنن واسه عشقشون.آدم باید واسه به دست آوردن چیزایی ک دوس داره بجنگه.
7-هروقت ک احساس کردن همدیگرو به اندازه کافی میشناسن و میتونن تصمیم بگیرن تا اونموقع

خخخ روانشناسو شوخی کردم/اینا نظرای خودم بود!

دوست خوبم اینقدرا که شما موضوعو ساده کردین هم نیست..... شما اگر تو رابطه با یه فرد مهر طلب گیر بکنید قطعا چسبندگی عاطفی زیادی رو باید تحمل کنید و کات کردن با همچین آدمی به نظر کار راحتی نمیاد.... در ثانی وقتی رابطه تموم میشه طرفی که پس زده میشه و بهش نه گفته میشه با انبوهی از"چراها"تنها میمونه و عزت نفس و اعتماد به نفسش به شدت تضعیف میشه حالا من از وابستگیهای عاطفی فاکتور میگیرم که چه به سر آدم میاره.... اینطوری که شما گفتید این استایل روبات گونه اس،آدما پیچیدگی زیاد دارن و پذیرش این موضوع برای هر کسی امکان نداره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: leylii
[FONT="]با اينکه نمونه هاي موفقي از اين دوستي ها با سرانجام ازدواج شنيدم ولي به شخصه با هر نوع دوستي تحت هر عنواني مخالفم[/FONT][/B][FONT="]( حالا خيليا ميگن چقد امل و دمده!!!:sarma:)[/FONT][FONT="][/FONT][/B]
[/RIGHT] [RIGHT][B][FONT="]ولي مطمئناً بدترين نوع ازدواج، ازدواج بدون شناخته[/FONT]
[FONT="]پس بهتره قبل از ازدواج بين دو طرف معاشرتايي باشه ، که بهتره اين معاشرتا به عنوان آشنايي باشه نه دوستي! و با اطلاع خانواده[/FONT][/B]
[/RIGHT] [RIGHT][B][FONT="]چون معمولا خيلي از آقايون وقتي ميخوان با دختري دوس شن طوري نشون ميدن که قصدشون ازدواجه ولي بعدا با بهونه هاي مختلف زير حرفشون ميزنن[/FONT]
[FONT="]سبک سنتي ازدواج هم خوب بود که دو طرف مدتي با هم نامزد بودن بعد اگه مشکلي نداشتن عقد و ازدواج[/FONT][/B][/RIGHT] [RIGHT][B][FONT="]و اينکه وقتي خانواده اي با وصلتي مخالفن مطمئناً دلايلي دارن که بايد به اون توجه کرد و بهش بها داد و نبايد احساساتي عمل کرد[/FONT]

این مدل پیشنهادی شاید برای چند سال دیگه قابل اجرا باشه اما عملا برای بافت سنتی جامعه قابل تجویز نیست... وقتی مدل ارائه میدیم باید حواسمون به اجرایی بودنش هم باشه ...روی کاغذ خیلی خوبه ولی پیاده سازیش شاید بعضا غیر ممکن باشه.... مگر اینکه برای هر گروه مدلی ارائه بشه...

سبک سنتی هم مزایا و معایب خاص خودشو داره....که البته اشاره کردید به اتمام نامزدی در صورت پسند نکردن که این موضوع عملا دیده نمیشه و اگر خانواده ای نامزدی رو بهم بزنه تبعاتش گرون تموم میشه...... باز هم به درد حال حاضر نمیخوره

بالا