تست هوش برای افرادباهوش

jupiter_sps

New member
بالاش نوشتم!!!! دیگر یافت نشد!-->بین چهره های 3 و 4 و 5 -->2 تا نقص عضوی میتونم ببینم!

vitamin

New member
من 1 صورت ديگه پيدا كردم البته اگه بشه بهش گفت صورت !!:whistle: ميشه 11 تا

mohana

Well-known member
ارشد میشه بگی اون دو تای دیگه کجان؟
نه دیگه
چون 10 تاست ارشد میخوان ببینن بقیه این 12 تا رو چجوری دیدن؟؟؟
biggrin.gif

ما که میگیم 10تاست رو حرف خودمون هم واستادیم
magic-right-crazy-rabbit-emoticon.gif

arezoo_68

New member
من اپلود بلد نیستم ولی اون دو تا چهره ی دیگه که بچه های 12 تایی پیدا کردن تو عکسی که ژوپیتر نشون داده داخل شماره های 5 و 3 ای که ژوپیتر مشخص کرده منظورم اینه که هم5 و هم3 دو تا صورت نه یکی

آخرین ویرایش:

biotech25

New member
یکنفر به شهری وارد شد و تصمیم گرفت نزد سلمانی برود و سروصورتش را اصلاح کند. آن شهر دو سلمانی بیشتر نداشت. وقتی مرد بسراغ نخستین سلمانی رفت، او را با سر وصورتی آشفته و پرپشت و موهایی ژولیده و نامرتب و هنگامی که به سراغ دومین سلمانی رفت، او را با موهایی بسیار مرتب و ریشی تراشیده یافت. لذا تصمیم گرفت نزد نخستین سلمانی برود و سروصورتش را بپیراید. چرا او چنین تصمیمی گرفت؟

جوابشو میدم صفا کنید!!!!!!!!!!
خوب آقاهه رفت پیش اون سلمونی پرمو و پر ریش که صورت آقاسلمونی رو اصلاح کنه نه صورت خودشو!!!
اون یکی سلمونی خودش تمیز وآراسته بود دیگه!!!!!!!!!!!!

sahar-a

New member
جوابشو میدم صفا کنید!!!!!!!!!!
خوب آقاهه رفت پیش اون سلمونی پرمو و پر ریش که صورت آقاسلمونی رو اصلاح کنه نه صورت خودشو!!!
اون یکی سلمونی خودش تمیز وآراسته بود دیگه!!!!!!!!!!!!
در مورد آرایشگرا باهات موافقم.
در مورد صورتها، من بیشتر از 10 تا صورت ندیدم!!!!!
!!

parnian24

New member
منم همین نظرو دارم
چون آن شهر 2 سلمانی بیشتر نداشته پس هریک از این دو ارایشگر مجبور بودن جهت اصلاح نزد دیگری برود وقتی فرد وضعیت اصلاح آرایشگر اول را میبیند پی به طرز کار آرایشگر دوم میبرد و همچنین با دیدن آرایشگر دوم پی به نحوه کار آرایشگر اول .
پس کار آرایشگر اول بهتر بوده و نزد آن میرود

بالا