نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد روانشناسی بالینی 2 تیر وزارت بهداشت91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

banafsheh

New member
با سلام به همگی....
به نظر من وخیلی ازبچه های دیگه امروز، با وجودیکه آزمون مشکل بود این قشنگترین آزمونی بود که شرکت کرده بودم سوالات واقعا قشنگ طرح شده بود برعکس آزمون وزارت علوم سراین آزمون که نشستم واقعا حس کردم آزمون برای روانشناسها طراحی شده.... واین جای تاسف داره برای وزارت علوم با اون آزمون ملالغتی که طراحی کرده بود،اگه اون انرژی که برای وزارت علوم گذاشتمو برا این میذاشتم واقعا موفق میشدم.......... این ازمون ارزش وقت گذاشتنو داره:a2d3:

سلام به روانشناسای عزیز
عالیه جان من در حال حاضر دانشجوی کارشناسی 90روانشناسی عمومی هستم.تصمیم دارم واسه ارشد بالینی بخونم.به نظر شما منابع ارشد وزارت بهداشت رو بخونم یا وزارت علوم؟ا

morteza

New member
سلام،از اونجایی که تو گرایش بالینی علاوه بر دانش نظری مهارتهای عملی هم نقش خیلی مهمی داره و دانشگاههای وزارت بهداشت هم مجهز به بیمارستان هستن، من وزارت بهداشت رو توصیه میکنم...
سلام به روانشناسای عزیز
عالیه جان من در حال حاضر دانشجوی کارشناسی 90روانشناسی عمومی هستم.تصمیم دارم واسه ارشد بالینی بخونم.به نظر شما منابع ارشد وزارت بهداشت رو بخونم یا وزارت علوم؟ا

sana66

New member
سلام بچه ها ,مجبور شدم یه بار دیگه عضو بشم( بجای ثنا, sana66)آخه رمز عبورم رو قبول نمیکرد , هر چقدر هم سعی کردم نتونستم دوباره رمز عبور بگیرم, ممنون از کسایی که راهنمایی ام کردن,خوشحالم که تو آزمون وزارت علوم نتیجه زحمت هام روگرفتم,ولی اگه از من بپرسن یکی از حسرت های بزرگ زندگی ات چیه ؟میگم جدی نگرفتن آزمون وزارت بهداشت!به همه بچه ها توصیه میکنم آزمون اصلی شون رو وزارت بهداشت بدونن,حداقل اینه که میدونی با روانشناسا رقابت میکنی آسو نتر هم هست به این خاطر که منابع اش معلومه ,مطالب اش منسجم تر و محدود تر وعلمی تر از وزارت علومه,

banafsheh

New member
سلام
درکل واسه کسی که از سال دوم کارشناسی میخادواسه ارشدبخونه تو کدومش شانس قبولیش بیشتره؟اخه شنیدم واسه بهداشت زبانت بایددرحدتافل باشه وایراددومشم اینه که ظرفیتش محدودتر

YekRaha

New member
سلام
درکل واسه کسی که از سال دوم کارشناسی میخادواسه ارشدبخونه تو کدومش شانس قبولیش بیشتره؟اخه شنیدم واسه بهداشت زبانت بایددرحدتافل باشه وایراددومشم اینه که ظرفیتش محدودتر

این که ظرفیت محدودتره و زبان در حد تافل هست به عقیده ی من نشان از برتری وزارت بهداشت هست چرا که احتمال گزینش بهترین ها در این کنکور بیشتر است تا کنکور وزارت علوم...
در کل به نظر من رشته ی روانشناسی بالینی نیازمند پرورش مهارت هایی است که بی شک در وزات بهداشت به آن توجه بیشتری می شود. ضمن اینکه بر خلاف ادعاها از لحاظ تئوریک و همگامی با دانش روز روانشناسی وزارت بهداشت دستکمی از وزارت علوم ندارد.
در کل من پیشنهاد می کنم هیچ وقت از سال دوم وقتتون رو برای ارشد نذارین! بهتره از این وقت ارزشمندی که تا کنکور دارین به بهترین شکل درس های کارشناسی تون رو بخونین و توی اونها مسلط بشین.تو این مدت به راحتی می تونین زبانتون رو قوی کنین .
برای قبولی در کنکور ارشد چه علوم چه بهداشت به عقیده ی من نیازی نیست بیشتر از 4 تا 5 ماه(مخصوصا برای کنکور وزارت علوم) وقت صرف کرد(این عقیده ی شخصی منه و ممکنه بچه های دیگه نظر دیگه ای داشته باشن)...
موفق باشید

banafsheh

New member
وای !!!!!!!!بابامن دیوونه شدم!الان داشتم توصفحه9پاسخ یک رهاروواسهborngمیخوندم.ایشون میگن بهداشت خیلی سخته ولی علموم راحت تره.راستم میگه بنده خدا.حداقل زبانش که سختره و ظرفیتشم که محدودتره.همینم کافیه واسه قبول نشدن دیگه!یکیم مثل مرتضی و ثنامیگن بهداشت .البته این دو دوست عزیزبهداشت رو به خاطر کارورزیش توصیه میکنن.ولی من میخام بدونم در کل توکدومش سرمایه گذاری نتیجه بهتری داره (منظورم قبولیه)

banafsheh

New member
این که ظرفیت محدودتره و زبان در حد تافل هست به عقیده ی من نشان از برتری وزارت بهداشت هست چرا که احتمال گزینش بهترین ها در این کنکور بیشتر است تا کنکور وزارت علوم...
در کل به نظر من رشته ی روانشناسی بالینی نیازمند پرورش مهارت هایی است که بی شک در وزات بهداشت به آن توجه بیشتری می شود. ضمن اینکه بر خلاف ادعاها از لحاظ تئوریک و همگامی با دانش روز روانشناسی وزارت بهداشت دستکمی از وزارت علوم ندارد.
در کل من پیشنهاد می کنم هیچ وقت از سال دوم وقتتون رو برای ارشد نذارین! بهتره از این وقت ارزشمندی که تا کنکور دارین به بهترین شکل درس های کارشناسی تون رو بخونین و توی اونها مسلط بشین.تو این مدت به راحتی می تونین زبانتون رو قوی کنین .
برای قبولی در کنکور ارشد چه علوم چه بهداشت به عقیده ی من نیازی نیست بیشتر از 4 تا 5 ماه(مخصوصا برای کنکور وزارت علوم) وقت صرف کرد(این عقیده ی شخصی منه و ممکنه بچه های دیگه نظر دیگه ای داشته باشن)...
موفق باشید

فرمایشتون صحیحه که وزارت بهداشت قدرتره.خودمم همین عقیده رو دارم ولی می ترسم به خاطر سختیشاش ردشم.حالا به نظرتون از حالازبانموتقویت کنم میتونم در اون حد باشم؟؟اخه منابع زبانشم اعلام شده است هموناروبخونی کفایت میکنه؟اصلا میشه خودت بخونی مثل درسای دیگه ؟راستی واسه زبان مکالمه مطرحه دیگه؟؟

YekRaha

New member
فرمایشتون صحیحه که وزارت بهداشت قدرتره.خودمم همین عقیده رو دارم ولی می ترسم به خاطر سختیشاش ردشم.حالا به نظرتون از حالازبانموتقویت کنم میتونم در اون حد باشم؟؟اخه منابع زبانشم اعلام شده است هموناروبخونی کفایت میکنه؟اصلا میشه خودت بخونی مثل درسای دیگه ؟راستی واسه زبان مکالمه مطرحه دیگه؟؟

پیشنهاد می کنم از کتاب شخصیت فیست و فیست ، قسمت آخر نظریه ی مازلو رو بخونین(عقده ی یونس و ترس از موفقیت)....
توی این مدت شما می تونین به راحتی زبانتون رو در تافل و حتی بالاتر برسونین. فقط به تلاش نیاز داره...
توی کنکور فقط ریدینگ و واژگان مهمه (نه مکالمه)...بنابر این باید تا می توانید گنجینه ی واژگانیتون رو قوی کنین . از واژه های کتابهای معرفی شده توسط وزارت گرفته تا واژگان تخصصی روانشناسی تا واژگان تافل و نهایتا هم واژگان تخصصی علوم پزشکی...

banafsheh

New member
پیشنهاد می کنم از کتاب شخصیت فیست و فیست ، قسمت آخر نظریه ی مازلو رو بخونین(عقده ی یونس و ترس از موفقیت)....
توی این مدت شما می تونین به راحتی زبانتون رو در تافل و حتی بالاتر برسونین. فقط به تلاش نیاز داره...
توی کنکور فقط ریدینگ و واژگان مهمه (نه مکالمه)...بنابر این باید تا می توانید گنجینه ی واژگانیتون رو قوی کنین . از واژه های کتابهای معرفی شده توسط وزارت گرفته تا واژگان تخصصی روانشناسی تا واژگان تافل و نهایتا هم واژگان تخصصی علوم پزشکی...
ok 'گرفتم!بااین حساب زبان واسه کسی که خودشوداره اماده میکنه نباید چیز سختی باشه؟واپگان علوم پزشکی مثلا همون اصطلاحاتی که که توی کتابای خودمون به انگلیش هست؟(اخه واپگان علوم پزشکی رو از کجا بیارم دیگه؟؟؟؟؟؟)راستی جسارتاشما شیرازی هستید؟

YekRaha

New member
ok 'گرفتم!بااین حساب زبان واسه کسی که خودشوداره اماده میکنه نباید چیز سختی باشه؟واپگان علوم پزشکی مثلا همون اصطلاحاتی که که توی کتابای خودمون به انگلیش هست؟(اخه واپگان علوم پزشکی رو از کجا بیارم دیگه؟؟؟؟؟؟)راستی جسارتاشما شیرازی هستید؟
البته که خیلی سخت نیست فقط به تلاش نیاز داره.
برای واژگان علوم پزشکی و متون علوم پزشکی بهترین کتابی که من پیشنهاد می کنم (و همه ی ما برای کنکور خوندیم) کتاب «درسنامه ی جامع زبان علوم پزشکی» نوشته ی امیر لزگی است که معروفه به کتاب لزگی! اما پیشنهاد نمی کنم که الآن این کتاب رو تهیه کنید. این کتاب تقریبا آخرین مرحله ی مطالعه است که از 4 ماه قبل از کنکور تا زمان کنکور بهترین موقع برای خوندنش هست(البته ممکنه کتاب تا اون موقع ویرایش های جدیدترش بیاد و کامل تر بشه، کلا بهتره فعلا کتابهای عمومی و تخصصی خودمون رو بخونید و بعد برید سراغ تافل و آخر از همه لزگی!).

من شیرازی نیستم اما دانشجوی دانشگاه شیراز بودم....

banafsheh

New member
البته که خیلی سخت نیست فقط به تلاش نیاز داره.
برای واژگان علوم پزشکی و متون علوم پزشکی بهترین کتابی که من پیشنهاد می کنم (و همه ی ما برای کنکور خوندیم) کتاب «درسنامه ی جامع زبان علوم پزشکی» نوشته ی امیر لزگی است که معروفه به کتاب لزگی! اما پیشنهاد نمی کنم که الآن این کتاب رو تهیه کنید. این کتاب تقریبا آخرین مرحله ی مطالعه است که از 4 ماه قبل از کنکور تا زمان کنکور بهترین موقع برای خوندنش هست(البته ممکنه کتاب تا اون موقع ویرایش های جدیدترش بیاد و کامل تر بشه، کلا بهتره فعلا کتابهای عمومی و تخصصی خودمون رو بخونید و بعد برید سراغ تافل و آخر از همه لزگی!).

من شیرازی نیستم اما دانشجوی دانشگاه شیراز بودم....

خیلی سپاسگزارم از راهنمایی هاتون.

sana66

New member
سلام
منم دوران دانشجویی ام نظر شما رو داشتم,ولی اینطوری نیس ,به نظر من شانس قبولی تو وزارت بهداشت بیشتر از وزارت علومه,چون تعداد شرکت کننده ها فکر میکنم حدود 2100 نفره و 88 نفر میخوان یعنی تقریبا از هر 24 نفر یکی پذیرش میشه,ولی تو علوم نزدیک به 30000نفر که برای بالینی و عمومی و روانسنجی با توجه به احتساب تمام ظرفیت ها اعم از روزانه شبانه وپیام نور و غیر انتفاعی 600 تا700نفره , که تازه ظرفیت عمومی تقریبا2 برابر بالینیه ,شاید برا روزانه وشبانه بالینی حدودای 200تا 250نفر بخوان یعنی از هر 120 نفر 1 نفر میخوان, که میدونین همه عشق بالینی هستن وانتخاب اولشون بالینیه حالا مگه واقعا مجبور بشن که برن اون دو گرایش دیگه,
و متاسفانه عدم جلوگیری از شرکت غیر روانشناسا تو علوم باعث میشه که بچه های رشته های دیگه بیشتر به صرف خوب زدن زبان وآمار (دو تا غول بچه های روانشناسی)رتبه های خوب بیارن مثل پارسال یافکر کنم 2 سال پیش که نفر اول روانشناسی علوم رشته اش زبان بود,من برا وزارت علوم از 15 تیر شروع کردم, تا تونستم نتیجه بگیرم,از دوس های دیگه ام که پرسیدم تقریبا تو این ماه ها شروع کردن, وتونستن موفق بشن,ولی بعد از کنکور علوم انگیزه ام رو از دست دادم, و اصلا نخوندم, ولی بازم وزارت بهداشت رو بد ندادم به نظرم کنکور وزارت بهداشت البته امسال آسون تر از علوم بود , دیگه اصلا تو طراحی سوالا به کاپلان توجهی ندارن ولی چند سال پیشا اصلا این طور نبود و خیلی سخت تر سوال میدادن.( البته اینو تاکید میکنم که سیستم وزارت بهداشت از وزارت علوم قاعده مند تره و هنوزم دوس داشتم که کنکور وزازارت بهداشت رو بهتر میدادم), برا شما اصلا دور از دسترس نیست با سرمایه گذاری که از الان دارین میکنین امید دارم سال چهارم دانشگاه قبول بشید

raheleh63

New member
سلام
سلام بنفشه تفاوت کنکور وزارت علوم و وزارت بهداشت سختی و یا آسونیشون نیست این نوع سوالات هست که متفاوته به نظر من سوالات بهداشت علمی تر و استاندارد تره و دوم اینکه منابع از قبل مشخصه بطوری که بعد از کنکور میشه جواب تک تک سوالات رو از منابع اعلام شده پیدا کرد اما در مورد کنکور وزارت علوم اینطور نیست منابع مشخص نیست و در مورد سرفصلها از هر منبعی امکانش هست که سوال داده بشه بعلاوه اینکه سوالات علوم بیشتر از اینکه علمی و کاربردی باشن حافظه شرکت کننده ها رو مورد سنجش قرار میده ونه سطح علمی اونها رو . البته تمام این مطالبی که گفتم مقایسه کنکور این دو وزارت بود و نه دانشگاه و شیوه آموزشی اونها.

a.sohrab

New member
منم دوران دانشجویی ام نظر شما رو داشتم,ولی اینطوری نیس ,به نظر من شانس قبولی تو وزارت بهداشت بیشتر از وزارت علومه,چون تعداد شرکت کننده ها فکر میکنم حدود 2100 نفره و 88 نفر میخوان یعنی تقریبا از هر 24 نفر یکی پذیرش میشه,ولی تو علوم نزدیک به 30000نفر که برای بالینی و عمومی و روانسنجی با توجه به احتساب تمام ظرفیت ها اعم از روزانه شبانه وپیام نور و غیر انتفاعی 600 تا700نفره , که تازه ظرفیت عمومی تقریبا2 برابر بالینیه ,شاید برا روزانه وشبانه بالینی حدودای 200تا 250نفر بخوان یعنی از هر 120 نفر 1 نفر میخوان, که میدونین همه عشق بالینی هستن وانتخاب اولشون بالینیه حالا مگه واقعا مجبور بشن که برن اون دو گرایش دیگه,
و متاسفانه عدم جلوگیری از شرکت غیر روانشناسا تو علوم باعث میشه که بچه های رشته های دیگه بیشتر به صرف خوب زدن زبان وآمار (دو تا غول بچه های روانشناسی)رتبه های خوب بیارن مثل پارسال یافکر کنم 2 سال پیش که نفر اول روانشناسی علوم رشته اش زبان بود,من برا وزارت علوم از 15 تیر شروع کردم, تا تونستم نتیجه بگیرم,از دوس های دیگه ام که پرسیدم تقریبا تو این ماه ها شروع کردن, وتونستن موفق بشن,ولی بعد از کنکور علوم انگیزه ام رو از دست دادم, و اصلا نخوندم, ولی بازم وزارت بهداشت رو بد ندادم به نظرم کنکور وزارت بهداشت البته امسال آسون تر از علوم بود , دیگه اصلا تو طراحی سوالا به کاپلان توجهی ندارن ولی چند سال پیشا اصلا این طور نبود و خیلی سخت تر سوال میدادن.( البته اینو تاکید میکنم که سیستم وزارت بهداشت از وزارت علوم قاعده مند تره و هنوزم دوس داشتم که کنکور وزازارت بهداشت رو بهتر میدادم), برا شما اصلا دور از دسترس نیست با سرمایه گذاری که از الان دارین میکنین امید دارم سال چهارم دانشگاه قبول بشید

من با نظر ثنا مخالفم ،اولن این سی هزاری که تو علوم شرکت میکنن بیشترش سیاهی لشکرن شاید بالای 50درصد (با حضور بچه هاییی از رشته های مختلف و میزان بالای بچه های عمومی که از دانشگا های پایین فارق ت میشن )،دومن برا علوم میشه با خوندن کتاب های موسسات مثل پوران و.... میشه جواب گرفت واقعا الان این موسسات کنکور علومو دستشون گرفتن ...ولی برای کنکور بهداشت باید کل منابع معرفی شده رو بخونید که از بالا ترین کتابای روانشانسی روز اند اگه نخونی یه کار ریسکی رو انجام دادی چون کافیه به نوع سوالات بهداشت توجه کنی از پا ورقی هم سوال میارن ،در ضمن فقط آمار و زبان برا این کنکور مهم نیست به نظرم خود 3 جلد کاپلان یکی از سخت ترین کارایه که یه پشت کنکوری باید انجام بده ..... و خیلی دلایل دیگه که به نظرم اگه وارد این آزمون بشی اون وقت ملموس میشه ....
من دو تا کنکورو دو سال شرکت کردم و تو علومم یه جورایی نتیجه کرفتم این تجربیاتم بود

banafsheh

New member
سلام به دوستانم
به نظرم این زیاد مهم نباشه که شرکت کننده هاکارشناسیشون چی بوده.چون باید این ذهنیت رو داشت که همه ازهررشته وهردانشگاهی که باشن خودشونو واسه ارشد باطبق منابعی که اعلام شده اماده کردن.کمیتشونم نباید مدنظر باشه چون چون کیفیت معلومات داوطلباوسطح سوادشون مطرحه.این30000نفرشرکت کننده دودسته بیشترنیستند:دسته اول ازخودبچه های روانشناسیندکه این وضعیت مشابه وضعیت داوطلبان بهداشته.دسته دوم کسانی اندکه از رشته های دیگه اند.که این نه مایه نگرانیه و نه مایه خوشحالی .چراکه همه برطبق یک منبع پیش رفتند و همه باخوندن اون چکه در منابع اومده از لحاظ اطلاعات یکسان میشن.اما.......ممکنه بچه هایی که از رشته های دیگه شرکت می کننددر کنار اون منابع ارشد به خاطررشتشون کمی( یاشایدم کمی بیشتراز یه کم )ازما عملکردشون بهترباشه.مثل کسی که به خاطر رشته کارشناسیش ریاضی زیست وزبانشوبهتر ازمابزنه(البته درسای دیگه اشم باخوندن منابع خوب میکنه.درکل یعنی چندقدم جلوترازماست).امااونکه بهداشت شرکت میکنه دیگه این قدمای از پیش رفته رو نداره وباهم مساویم.بعدشم مگه چن نفر ازین 30000نفر می تونن سیاهی لشکر باشن؟یک نهمشونم که الاف باشن بازم 3300نفرشون از رقبای سرسختن.که بازم این رقم اگر کلشونو ازرقبای جدی بدونیم از کل تعداد شرکت کننده های بهداشت(2100)بیشتره!بادر نظر داشتن اینکه داوطلبای بهداشت (2100)همشونم رقبای جدی ممکنه نباشن.پس در کل بهداشت وضعیتش امیدوارکننده تره....به نظرشما اینطور نیس؟

banafsheh

New member
من با نظر ثنا مخالفم ،اولن این سی هزاری که تو علوم شرکت میکنن بیشترش سیاهی لشکرن شاید بالای 50درصد (با حضور بچه هاییی از رشته های مختلف و میزان بالای بچه های عمومی که از دانشگا های پایین فارق ت میشن )،دومن برا علوم میشه با خوندن کتاب های موسسات مثل پوران و.... میشه جواب گرفت واقعا الان این موسسات کنکور علومو دستشون گرفتن ...ولی برای کنکور بهداشت باید کل منابع معرفی شده رو بخونید که از بالا ترین کتابای روانشانسی روز اند اگه نخونی یه کار ریسکی رو انجام دادی چون کافیه به نوع سوالات بهداشت توجه کنی از پا ورقی هم سوال میارن ،در ضمن فقط آمار و زبان برا این کنکور مهم نیست به نظرم خود 3 جلد کاپلان یکی از سخت ترین کارایه که یه پشت کنکوری باید انجام بده ..... و خیلی دلایل دیگه که به نظرم اگه وارد این آزمون بشی اون وقت ملموس میشه ....
من دو تا کنکورو دو سال شرکت کردم و تو علومم یه جورایی نتیجه کرفتم این تجربیاتم بود

میگم حالا مگه3جلدکاپلان جز منابعه؟اخه من منابعو از همین سایت گرفتم اما انگار یه بخشیش هست؟بعدشم شاید سخت باشه که قطعا هم همین طوره اما واسه منی که از سال دوم کارشناسی میخام شروع کنم بخونم فک نمیکنم سخت باشه.نه؟؟؟؟؟؟؟؟

sana66

New member
سلام به دوستانم
به نظرم این زیاد مهم نباشه که شرکت کننده هاکارشناسیشون چی بوده.چون باید این ذهنیت رو داشت که همه ازهررشته وهردانشگاهی که باشن خودشونو واسه ارشد باطبق منابعی که اعلام شده اماده کردن.کمیتشونم نباید مدنظر باشه چون چون کیفیت معلومات داوطلباوسطح سوادشون مطرحه.این30000نفرشرکت کننده دودسته بیشترنیستند:دسته اول ازخودبچه های روانشناسیندکه این وضعیت مشابه وضعیت داوطلبان بهداشته.دسته دوم کسانی اندکه از رشته های دیگه اند.که این نه مایه نگرانیه و نه مایه خوشحالی .چراکه همه برطبق یک منبع پیش رفتند و همه باخوندن اون چکه در منابع اومده از لحاظ اطلاعات یکسان میشن.اما.......ممکنه بچه هایی که از رشته های دیگه شرکت می کننددر کنار اون منابع ارشد به خاطررشتشون کمی( یاشایدم کمی بیشتراز یه کم )ازما عملکردشون بهترباشه.مثل کسی که به خاطر رشته کارشناسیش ریاضی زیست وزبانشوبهتر ازمابزنه(البته درسای دیگه اشم باخوندن منابع خوب میکنه.درکل یعنی چندقدم جلوترازماست).امااونکه بهداشت شرکت میکنه دیگه این قدمای از پیش رفته رو نداره وباهم مساویم.بعدشم مگه چن نفر ازین 30000نفر می تونن سیاهی لشکر باشن؟یک نهمشونم که الاف باشن بازم 3300نفرشون از رقبای سرسختن.که بازم این رقم اگر کلشونو ازرقبای جدی بدونیم از کل تعداد شرکت کننده های بهداشت(2100)بیشتره!بادر نظر داشتن اینکه داوطلبای بهداشت (2100)همشونم رقبای جدی ممکنه نباشن.پس در کل بهداشت وضعیتش امیدوارکننده تره....به نظرشما اینطور نیس؟
بله منم نظر تو رو دارم,اگه طبق آمار احتمالات هم که حساب کنیم, تو تعدادشرکت کننده های بیشتر ,احتمال تعداد بیشتری رقبای سرسخت هست,اگه تو وزارت علوم حتی 10000نفر سیاهی لشکر هم باشه ,بازم تناسب ببندیم,وضعیت خیلی رقابت آمیزه,و اینکه کی میگه همه اون 2000نفر رقیب جدی ان؟تو سالنی که من امتحان دادم از حدود 300نفر گنجایش حدودای70-80نفر نیومده بودن,تو سالن های دیگه هم که دوستام بودن وضع همین طور بود,و مثلا نه من نه دوستام به خاطر اینکه خیالمون از قبولی علوم راحت شده بود , اصلا نخونده بودیم,(البته بعدش کلی غصه خوردیم,که کاش یه کم خلاصه منابعی رو که برا علوم خونده بودیم, یه ماهه آخر میخوندیم)
ومنابع نامشخصی که وزارت علوم داره ,باعث شده که هر چقدر هم که بخونی بازم طراح های محترم با نامردی از یه منبع نامعلوم سوال بدن ,دوستایی که امسال کنکور علوم دادن میدونن که مثلا درس مرضی از 20سوال7-8 سوالش از منابع نامعلوم بود,یا درس رشد 3سوالش از ناکجا آباد بود و... ,ولی برا بهداشت اگه تسلط کافی رو منابع معرفی شده خودشون داشته باشی حتی صفحه و خط طرح سوال هم مشخصه, وسوالات استاندارد تری داره, فقط به این خاطر من میگم راحت تر میشه با برنامه ریزی از پسش بر بیای.

YekRaha

New member

من با نظر سهراب موافقم.... به نظر من هم در کنکور وزارت علوم نیازی به خواندن همه ی منابع نیست و به صرف استفاده از منابع موسساتی مانند پوران پژوهش میشه رتبه ی خوب آورد(البته اگر از قبل شرایط خوبی داشته باشن)... حد اقل 5 نفر از دوستان من تنها با خواندن کتابهای کوچک و جمع و جور پوران پژوهش توی کنکور وزارت علوم رتبه ی دو رقمی آوردند و الان مشغول تحصیل در دانشگاه های تهران ، شهید بهشتی و شیراز هستند در حالیکه هیچ کدام از آنها در کنکور وزارت بهداشت موفق نشدند(که البته به نظر من به دلیل این بود که وقتی نگذاشتند ، شاید با 2 ماه مطالعه ی برنامه ریزی شده اونجا هم رتبه ی خوب میاوردن). علاوه بر این من خودم امسال تنها 8 روز برای وزارت علوم وقت گذاشتم و روزی یکی از کتابهای پوران پژوهش رو می خوندم مثلا یک روز رشد و یک روز بالینی و به همین ترتیب... با همین میزان مطالعه رتبه ای در حد قبولی ( حداقل شبانه ی شهرستان در گرایش بالینی) آوردم و در گرایش علوم شناختی نیز رتبه ی بالایی کسب کردم(دلیل اینکه رتبه ی من تو این گرایش خوب شد صرفا این بود که تو دوره ی لیسانسم به مباحث این درس توی کلاسهای ما تاکید زیادی شده بود).... پس قاعدتا از بین این 30000 نفر به نظر من حداکثر 500 نفر به طور جدی برای کنکور درس خوندن و حداقل بیش از 70 درصد سیاهی لشکر بودند.
این در حالیست که به نظر من ممکن نیست کسی بدون مطالعه ی منابع جامعی مانند شخصیت فیست و فیست ، کاپلان ، مارنات و به ویژه زبان در کنکور وزارت بهداشت رتبه ی خوب کسب کند...
بر اساس تجربه ی من در کنکور پارسال وزارت بهداشت ، در این کنکور نیز حداقل بالای 60 درصد(و شاید هم خیلی بیشتر) افراد شرکت کننده سیاهی لشکرند... پارسال من با درصدهای واقعا پایین و بدون هیچ مطالعه ای حداقل از 60 درصد شرکت کننده ها رتبم بالاتر بود...حالا خودتان بقیه را مقایسه کنید...

آخرین ویرایش:

a.sohrab

New member
سلام به دوستانم

البته به نظرم خیلی ساده اندیشیه که کسی که لیسانسو تو یه رشته گرفته با کسی که از رشته دیگه ست تو ..... مساوی فرض کنیم .اکثر منابه کنکور سرفصل های دانشگاه هاست (دانشگاه ملی )و کسی که یه دانشجوی خوب باشه و به نوعی آمادگی علمی داشته باشه با زحمت کمی (یکی دو ماهه)میتونه رتبه خوبی رو تو هر دو کنکور بیاره .همونطوری که میبینی اکثر کسایی (نه همه )که دانشگاهای برتر تحصیلات تکمیلی رو میارن کارشناسی از دانشگا های بزرگ کشورند (و این به خاطر آمادگی آنهاست از نطر علمی نه چیز دیگه ) و اینکه به نظر من:(تا جایی که از گرو های چن دانشگاه پرسیدم )اکثر بچه های بالینی وقتشونو برای آزمون بهداشت میزارن . چون درسای مثل درمان، آزمون ها، و کاپلان رو از سرفصل های کارشناسیشون خوندن ولی بچه های عمومی درس درمان آزمون ها و خیلیشون کاپلان رو خوب نخوندن ....هدفم از این صحبت ها برتری بعضی بر برخی دیگه نیست (بلکه من همیشه معتقد به تلاشم) ولی این برام اثبات شدست که برای قبول شدن کنکور پشتکار و آمادگی قبلی خیلی مهمه. و اینکه کنکور بهداشت واقعا تخصصیه و به مزاق بجه های روانشناسی خوشه . کنکور بهداشت با همه ی سادگی ضاهری که داره وارد شدن به اون و قصد کردن قبول شدن یه دانشگاه خوب واقعا سخت تر از علومه ،ولی خوب اصولی و استاندارد بودن اون به همه سختیاش میرزه و این حرفو قبول دارم برنامه ریزی برای کنکور بهداشت بهتر از علوم جواب میده ..

a.sohrab

New member
میگم حالا مگه3جلدکاپلان جز منابعه؟اخه من منابعو از همین سایت گرفتم اما انگار یه بخشیش هست؟بعدشم شاید سخت باشه که قطعا هم همین طوره اما واسه منی که از سال دوم کارشناسی میخام شروع کنم بخونم فک نمیکنم سخت باشه.نه؟؟؟؟؟؟؟؟

نه سه جلد کامل نیست جلد دو کامل جلد سه نصف و جلد یک چند فصل ،آره شما که از الان قصد ادامه تحصیلو کردید نه تنها میتونید یه دانشجوی با بار علمی خوب باشید با خیال راحت هم میتونید به قبول شدن یه دانشگاه خوب توی هر دو وزارت امیدوار باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا