منم دوران دانشجویی ام نظر شما رو داشتم,ولی اینطوری نیس ,به نظر من شانس قبولی تو وزارت بهداشت بیشتر از وزارت علومه,چون تعداد شرکت کننده ها فکر میکنم حدود 2100 نفره و 88 نفر میخوان یعنی تقریبا از هر 24 نفر یکی پذیرش میشه,ولی تو علوم نزدیک به 30000نفر که برای بالینی و عمومی و روانسنجی با توجه به احتساب تمام ظرفیت ها اعم از روزانه شبانه وپیام نور و غیر انتفاعی 600 تا700نفره , که تازه ظرفیت عمومی تقریبا2 برابر بالینیه ,شاید برا روزانه وشبانه بالینی حدودای 200تا 250نفر بخوان یعنی از هر 120 نفر 1 نفر میخوان, که میدونین همه عشق بالینی هستن وانتخاب اولشون بالینیه حالا مگه واقعا مجبور بشن که برن اون دو گرایش دیگه,
و متاسفانه عدم جلوگیری از شرکت غیر روانشناسا تو علوم باعث میشه که بچه های رشته های دیگه بیشتر به صرف خوب زدن زبان وآمار (دو تا غول بچه های روانشناسی)رتبه های خوب بیارن مثل پارسال یافکر کنم 2 سال پیش که نفر اول روانشناسی علوم رشته اش زبان بود,من برا وزارت علوم از 15 تیر شروع کردم, تا تونستم نتیجه بگیرم,از دوس های دیگه ام که پرسیدم تقریبا تو این ماه ها شروع کردن, وتونستن موفق بشن,ولی بعد از کنکور علوم انگیزه ام رو از دست دادم, و اصلا نخوندم, ولی بازم وزارت بهداشت رو بد ندادم به نظرم کنکور وزارت بهداشت البته امسال آسون تر از علوم بود , دیگه اصلا تو طراحی سوالا به کاپلان توجهی ندارن ولی چند سال پیشا اصلا این طور نبود و خیلی سخت تر سوال میدادن.( البته اینو تاکید میکنم که سیستم وزارت بهداشت از وزارت علوم قاعده مند تره و هنوزم دوس داشتم که کنکور وزازارت بهداشت رو بهتر میدادم), برا شما اصلا دور از دسترس نیست با سرمایه گذاری که از الان دارین میکنین امید دارم سال چهارم دانشگاه قبول بشید