مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

misagh68

New member
بچه هـا از اونجایی که ترم طولانیه 10 جلسـه غیب رو مجاز هستید اعمال کنید.[/QUOTE]

واییییییییییی چه دست ودلباز.........:smiliess (10):

kolouche

New member
بذارین راستشوبگم...امشب درب وداغونم وخستگی کاربهانس...اگه همه چی درست پیش میرف من امروزوتواین لحظه ها کنارمارلیک بودم...وبرا اولین بارمیدیدمش...بخودش نمیتونم بگم چون الان همونجاس که قراربودمنم باشم وبه اندازه کافی دپرسه...به کس دیگه هم نمیتونم بگم چون بنظرشون خنده داره...امابشمامیگم...حالاخاسین یکم به دغدغه مادوتابخندین اما بعدش دعاکنین زودتربرسه روزی که ماهم رواز نزدیک ببینیم

الهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی..... غصه نخور قربونت برم..... :tsimuzpzwoap1t9y3o7

Immunity

Well-known member
حـالا یه بار تا نیمه نهایی اومدن هم کُری خوندن داره مگه!!
رئال؟؟ nk؟؟... رئال در حـد یه سلول نیست، خیـلی باشه اپی توپـه... دیـگه خیلی باشه آنتی ژن!

دادا ما همیشه تو اوجیییییییم......کافیه ب کلکسیون افتخاراتمون بنگاهی!!!!!:thanks:

آسمون

New member
امیدوارم حرفی که درباره آقاوسام زده شد فقط یه شوخی باشه...بچه هاشب همگی بخیر...

eeeeeeehsan

New member
منـم امیدوار بودم شوخی کرده باشه ولی اینـطور نبود، داستان از این قراره که صبـح از خونه میاد بیـرون تو خیابون پارک میکنه، بعد که میاد سوار بشه یه ماشین از پشت میزنه به ماشینش و همزمان به خوش هم برخورد میکنه. فقط گفت سرش ضربه خورده و پاهاش. من همین امشب بهش ایمیل زدم ببینم کجاست اینطوری بهم گفت. امیـدوارم که حالش خوب باشه..

شقایق71

New member
منـم امیدوار بودم شوخی کرده باشه ولی اینـطور نبود، داستان از این قراره که صبـح از خونه میاد بیـرون تو خیابون پارک میکنه، بعد که میاد سوار بشه یه ماشین از پشت میزنه به ماشینش و همزمان به خوش هم برخورد میکنه. فقط گفت سرش ضربه خورده و پاهاش. من همین امشب بهش ایمیل زدم ببینم کجاست اینطوری بهم گفت. امیـدوارم که حالش خوب باشه..

نشالا که زود خوب میشن وچیز خاصی نیست هی گفتن از این کلیپا نذارینا گوش نکردین

PMN

New member
دیروز روز تنبلی بوده ها! منم دیروز هیچی نخوندم! :black_eyed:

بگین وسام کدوم بیمارستانه بریم ایمونو تراپیش کنیم زود خوب شه :bunnyearsmiley: ارزوی سلامتی برا همه بچه ها به خصوص وسام :tsimuzpzwoap1t9y3o7

saaabaaa

New member

آقا احساااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟خوبین شما؟؟؟!!:j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup:smiliess (15):

eeeeeeehsan

New member
Untitled-1.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا