پس حتما تست بزن و نکات تستیشو خوب یاد بگیر
بذارین راستشوبگم...امشب درب وداغونم وخستگی کاربهانس...اگه همه چی درست پیش میرف من امروزوتواین لحظه ها کنارمارلیک بودم...وبرا اولین بارمیدیدمش...بخودش نمیتونم بگم چون الان همونجاس که قراربودمنم باشم وبه اندازه کافی دپرسه...به کس دیگه هم نمیتونم بگم چون بنظرشون خنده داره...امابشمامیگم...حالاخاسین یکم به دغدغه مادوتابخندین اما بعدش دعاکنین زودتربرسه روزی که ماهم رواز نزدیک ببینیم
حـالا یه بار تا نیمه نهایی اومدن هم کُری خوندن داره مگه!!
رئال؟؟ nk؟؟... رئال در حـد یه سلول نیست، خیـلی باشه اپی توپـه... دیـگه خیلی باشه آنتی ژن!
.......:25r30wi:[/QUOTE
به به صباخانم....خوشحالم ب تاپیک خودت برگشتی!!!
وااای چه بد خداکنه زود رفع بشه وفردا تو تاپیک ببینیمشونعبچه ها یه خبر بد، وسام امروز صبح تصادف کرده و بیمارستـانه، حالش زیـاد خوب نیست، دعا کنید واسش زودتر خوب بشه.
.......:25r30wi:[/QUOTE
به به صباخانم....خوشحالم ب تاپیک خودت برگشتی!!!
مررررررررسی آ قا محمد:smilies-azardl (113
امیدوارم حرفی که درباره آقاوسام زده شد فقط یه شوخی باشه...بچه هاشب همگی بخیر...
امیدوارم حرفی که درباره آقاوسام زده شد فقط یه شوخی باشه...بچه هاشب همگی بخیر...
دادا ما همیشه تو اوجیییییییم......کافیه ب کلکسیون افتخاراتمون بنگاهی!!!!!:thanks:
منـم امیدوار بودم شوخی کرده باشه ولی اینـطور نبود، داستان از این قراره که صبـح از خونه میاد بیـرون تو خیابون پارک میکنه، بعد که میاد سوار بشه یه ماشین از پشت میزنه به ماشینش و همزمان به خوش هم برخورد میکنه. فقط گفت سرش ضربه خورده و پاهاش. من همین امشب بهش ایمیل زدم ببینم کجاست اینطوری بهم گفت. امیـدوارم که حالش خوب باشه..
منـم امیدوار بودم شوخی کرده باشه ولی اینـطور نبود، داستان از این قراره که صبـح از خونه میاد بیـرون تو خیابون پارک میکنه، بعد که میاد سوار بشه یه ماشین از پشت میزنه به ماشینش و همزمان به خوش هم برخورد میکنه. فقط گفت سرش ضربه خورده و پاهاش. من همین امشب بهش ایمیل زدم ببینم کجاست اینطوری بهم گفت. امیـدوارم که حالش خوب باشه..
آقا احساااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟خوبین شما؟؟؟!!:j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup:smiliess (15):