فریبا ...............دلم برات تنگ شده بود فریبا.....ههههه
فریبا تولد من 26نیستش... تولد اقا ریضا هستش(درست گفتم عایا ؟اقا نوتر درست میباشد عایا این تاریخ).......................بر اساس همون قانون من تولدم رو مخفی نیگه داشتم فریبا...:25r30wi::25r30wi::motat:
..................مرسی...دیدی فریبا تولد من 26نیستش که ابجی......اون قانون هم یکماه اردیبهش رو لغو بودش مگه نمیدونستی؟دوباره از خرداد شروع میشه...17 خرداد :هم تولد یک مایه دار انجمنی هستش...:j58r36j3gcr4suxymup..:smiliess (6):
بله درسته 26 م هست
..................مرسی...دیدی فریبا تولد من 26نیستش که ابجی......اون قانون هم یکماه اردیبهش رو لغو بودش مگه نمیدونستی؟دوباره از خرداد شروع میشه...17 خرداد :هم تولد یک مایه دار انجمنی هستش...:j58r36j3gcr4suxymup..:smiliess (6):
هانیه جان تولدت حدس میزنم 23 اردیبهشت درسته ایا؟:idea_majidonline:
بابا برقی شما همیشه همینقد ریز بینی؟؟ ی جای دیگم نوترو موشوکافی کردی؟؟مدل موهاش اینارو در اوردی فک کنم...باریک به نکته سنجی..
فریبا تولد من 26نیستش... تولد اقا ریضا هستش(درست گفتم عایا ؟اقا نوتر درست میباشد عایا این تاریخ).......................بر اساس همون قانون من تولدم رو مخفی نیگه داشتم فریبا...:25r30wi::25r30wi::motat:
تیری؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s:منم مهمون نامحسوس بودم .... :ton
اگه یه دقه دیگه اونجا واستاده بودم شوهرم طلاقم میداد :25r30w
دیدیم کیک رو میزه گفتیم ن بابا خبری از تولد نبود که ... اینا نیستن ... دیگه جیم زدیم ...
و البته دست مهسا درد نکنه که برا رضا یه متن تو کارت تولد جدا
و برای تک تک بچه ها زحمت کشیده بود یه کارت تبریک با متن جدا به دست خط خودش نوشته بودند
متن کارتای تبریک مهسا:
....عزیز
وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت می شود...
و تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام میگیرد نه با تنبیه کردن.
خدا را برایت آرزو دارم
\
تیری؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s::65d6a5d6s:
وااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییی دم نوتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر گرم اینهمه التماس لواشک کردم ازمردم نوتر آورده بود بماند که اگه یاسمن از لواشک من محافظت نمیکرد بهم لواشک نمیرسید.
و اما ساکت ترین شخص این جمع کسی نبود جز بیوشیمی@
آرزو 90 خداییش امروز خوب حرفید. دیگه از انگ حرف نزدن کاملا تبرئه شد
سالار هم همچین رو فرم نبود:mad_majidonline:
حیف که مربی ورزش های رزمیه زورم بش نمیرسه و گرنه میزدم 4 شقه میشد:mad_majidonline: