دومین دیدار حضوری دوستان تبریزی انجمن-8 اردیبهشت 93

yara

New member
وووای ببین چی شده و من خبر ندارم......
اقا رضا خوش بحالت چه دوستای خوبی داری......---------------------

مهسا جان عزیزم چه با سلیقه کیک سفارش دادی باجی............:thumbsupsmileyanim:
فداتشم چی مشد همشهری من میشدی خوووووو؟//!!!:13:
------------------

عاقا تصوراتم له شد من دیگه جرئت نمیکنم کسی رو به اسم خالی بدون اقا صدا کنم....از این به بعد »اقا نوتر« «اقا رضا« و«اقا سالار«..........:dadad4:

نوتر

New member
وووای ببین چی شده و من خبر ندارم......
اقا رضا خوش بحالت چه دوستای خوبی داری......---------------------

مهسا جان عزیزم چه با سلیقه کیک سفارش دادی باجی............:thumbsupsmileyanim:
فداتشم چی مشد همشهری من میشدی خوووووو؟//!!!:13:
------------------

عاقا تصوراتم له شد من دیگه جرئت نمیکنم کسی رو به اسم خالی بدون اقا صدا کنم....از این به بعد »اقا نوتر« «اقا رضا« و«اقا سالار«..........:dadad4:

از من چرا یارا؟؟؟
تو عسک علی قدرته هاااا(مرد مردا):5:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

هانیه

Well-known member
سلام برقی جونممممممممممممممم خوبی.....منتظر هستما.....نوتر رو توصیف کن از رو سایه عکسسسسسسسسسسسسسسسسسسس. ..................بابابزرگ علی چقدر لاغرشدههههههههههههههههههه.............؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هانیه

Well-known member
راستیییی جای دو نفر بدجوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر خالیییییییییییییییییی بود:rolleyessmileyanim::4d564ad6::tsimuzpzwoap1t9y3o7:bunnyearsmiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

هانیه

Well-known member
:rose::rose::rose:....تقدیم به همتون.............اقا رضا تولدتون مبارک باشه...ایشالله همیشه شاد وسلامت باشین...

آخرین ویرایش:

Fariba 90

New member
اون کیک از گلوتون بدون ما رفت پایین:New (6):
مرضی جونم اینطوری فایده نداره!این بچه های تبریز همش حسودی مارو تحریک میکنن!خخخ.آخرش خودم و خودت یه حماسه میآفرینیم و عکس کیکش رو هم با نمای بزرگ میذاریم اینجا!:tonguesmiley:

eli 72

Member
مرضی جونم اینطوری فایده نداره!این بچه های تبریز همش حسودی مارو تحریک میکنن!خخخ.آخرش خودم و خودت یه حماسه میآفرینیم و عکس کیکش رو هم با نمای بزرگ میذاریم اینجا!:tonguesmiley:
مشغول الزمه این اگه تهنا تهنا کیک بخورین..فریبا حماسه هاتونو از قبل هماهنگ کنین که همه باشن...پارتی بازی و اشنامه نداریما..منم کمکت میکنم واسه باشکوه تر شدن بیشتر ...ههه:4d564ad6:
:smiliess (8)::smiliess (8)::smiliess

farzad.lab

مدیر بخش
بچه های تهران هم اعلام آمادگی کنن خوووووووو ما ام میخایم ازین دیدارا :sdasdasd::25r30wi:

eli 72

Member
مشغول الزمه این اگه تهنا تهنا کیک بخورین..فریبا حماسه هاتونو از قبل هماهنگ کنین که همه باشن...پارتی بازی و اشنامه نداریما..منم کمکت میکنم واسه باشکوه تر شدن بیشتر ...ههه:smiliess (8)::smiliess (8)::smiliess (8):

هانیه

Well-known member
فریبا امروز 5شنبه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اره اسمشو میگذاریم حماسه فریبا ودوستان

Fariba 90

New member
سلام دوستان بعد از http://olumpezeshki.ir/thread11494.html
امروز برای یکی از بچه های تبریزی جشن تولد گرفته بودیم
جای تک تکتون خالی خیلی خیلی خوش گذشت
ان شالله شمام همت کنید همدیگه رو حضورا ببینید تا این دوستی مجازی به دوستی کاملا واقعی تبدیل بشه

امرور تولد ریضا بود

مهمونا:

مهسا
ناروین
یاسمن
آرزو90
بیوشیمی@

علی قدرت
ریضا
سالار و
خودم بودن.

دوتا از بچه های غیر تبریزی خوب انجمنی هم مهمون تلفنی این جمع دوستانمون بودند که لطف کردند و زحمت کشیدند و با ما بودند

مرضی با

سپید 71

اینم چهار تا عسک که خود بچه ها گفتن به صورت چهره ترولی باشه

و البته دست مهسا درد نکنه که برا رضا یه متن تو کارت تولد جدا
و برای تک تک بچه ها زحمت کشیده بود یه کارت تبریک با متن جدا به دست خط خودش نوشته بودند

از راست به چپ: علی قدرت-ریضا-سالار
.
.
.
.

ریضا

اول از همه تولد رضا رو تبریک بگم.ایشالله هزار ساله بشی رضا. تولدت مبارکککککککککک.
babol2011-46.gif

واقعا شرمنده ام که دیر یادم افتاد خیلی فکرم مشغول ارشده.ایشالله رضا منو به خاطر تاخیرم تو تبریک گفتن بهش میبخشه.
دوم اینکه!!!حالا هی برید حماسه خلق کنید!نمیگید بچه ی مردم دلش میخواد!:p7977cujr38iyymsu8:
سومم اینکه چرا لباسای رضا تو دوتا عکس فرق میکنه!؟هوووم!؟

N@RVIN

Well-known member
هانیه لابد اون دونفرم تو و سانی بودین اییییییییییییییییش

همینطور ناز الکی کردی شدی عشق سابقم دیگه خخخخخ:p:whistle:

هانیه

Well-known member
فریبا 26هستش....تا 26وقت داری////پیش پیش گرفتن تولد رو.....................من وناز ناروین:smiliess (7)::smiliess (7):

هانیه

Well-known member
راستی ساعت اقا رضا همون که 600هزار تومن خریده عایا:21::21:؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 'Reza'

نوتر

New member

250 میگیریم بچه ها رو هماهنگ میکنیم تو نمایشگاه تهران:motat:

گروه مهسا و دوستان==
مه ساد

Fariba 90

New member
خخخخخخخخ بیوشمی آخرشم داغون لباس پوشیدم آخه همشون ازمن کوچیکترن یه نفرشونم بزرگ نیست بگم برم مخ زنی خخخخخخ
مهسا این حرفا چیه!!؟خخخ. من و تو مثل قالی کرمان می مونیم!هرچی سنمون بیشتر بشه دل همه رو همینطوریش می بریم!احتیاج به مخ زنی نداریم:25r30wi:

بالا