دومین دیدار حضوری دوستان تبریزی انجمن-8 اردیبهشت 93

هانیه

Well-known member
ای وای فریبا چه باحال.:heart:..من لایک هام کار نمیکنه...اطلاع رسانی کنم به ملت....:rose:.........

Fariba 90

New member
فریبا ...............دلم برات تنگ شده بود فریبا.....ههههه

فدات هانی جونممممم.منم بدجور دلم واست تنگ شده بووووود......تولدت که 26 ام میشه یادم می مونه پیش پیش مبارکککک باشه.
:riz304::heart:هانی جونم در میان گلها و قلبها:heart::riz304:
فقط قانون رو که میدونی هانی!؟کادو واسم بیاری!یادت نره.خخخخ

هانیه

Well-known member
فریبا تولد من 26نیستش... تولد اقا ریضا هستش(درست گفتم عایا ؟اقا نوتر درست میباشد عایا این تاریخ).......................بر اساس همون قانون من تولدم رو مخفی نیگه داشتم فریبا...:25r30wi::25r30wi::motat:

نوتر

New member
فریبا تولد من 26نیستش... تولد اقا ریضا هستش(درست گفتم عایا ؟اقا نوتر درست میباشد عایا این تاریخ).......................بر اساس همون قانون من تولدم رو مخفی نیگه داشتم فریبا...:25r30wi::25r30wi::motat:

بله درسته 26 م هست

هانیه

Well-known member

بله درسته 26 م هست
..................مرسی...دیدی فریبا تولد من 26نیستش که ابجی......اون قانون هم یکماه اردیبهش رو لغو بودش مگه نمیدونستی؟دوباره از خرداد شروع میشه...17 خرداد :هم تولد یک مایه دار انجمنی هستش...:j58r36j3gcr4suxymup..:smiliess (6):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

mahsa.

New member
..................مرسی...دیدی فریبا تولد من 26نیستش که ابجی......اون قانون هم یکماه اردیبهش رو لغو بودش مگه نمیدونستی؟دوباره از خرداد شروع میشه...17 خرداد :هم تولد یک مایه دار انجمنی هستش...:j58r36j3gcr4suxymup..:smiliess (6):

بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزن دست قشنگه رو ...........

TUMS

Well-known member

من آقا رضا را نمیشناسم ولی تولدش را تبریک میگم !!
کار خوبی کردین دور هم جمع شدین فقط یه چیزی
چرا عکساتون را اینجوری کردین خب
میزاشتین تصورات همه له بشه بهتر بود تا اینکه پوشوندین ههههههههههه
این اولین پست منه مجبور شدم دیگه پست بزارم :a2d3:

ba ba barghi

Well-known member
بابا برقی شما همیشه همینقد ریز بینی؟؟ ی جای دیگم نوترو موشوکافی کردی؟؟مدل موهاش اینارو در اوردی فک کنم...باریک به نکته سنجی..

به اختیار داری .... بله ما از پشت عینک طنز برادر نوتر را موشکافی کردیم !!:smilies:

76711828071190359251.jpg

Fariba 90

New member

هههه هانی منو بگو کلی واسه دیر تبریک گفتن از رضا تو تایپیک معذرت خواستم!خخخ.نگو بچه ها واسش زود تولد گرفتن!

هانیه

Well-known member
اشخال نداره فریبایی.......من دیگه برم..بابابزرگم میاد با سلاح معروفش(چماخ معروفش)میگه باز درس نمیخونه که این نوه....برم تا نیومده...(البته شنیدیم سرش شلوغه به این زودیا نمیاد راحت نظرات مبارکمان را میگذاریم):4d564ad6:

21Tir

New member
منم مهمون نامحسوس بودم .... :tonguesmiley:
اگه یه دقه دیگه اونجا واستاده بودم شوهرم طلاقم میداد :25r30wi:

دیدیم کیک رو میزه گفتیم ن بابا خبری از تولد نبود که ... اینا نیستن ... دیگه جیم زدیم ...

نوتر

New member
منم مهمون نامحسوس بودم .... :ton
اگه یه دقه دیگه اونجا واستاده بودم شوهرم طلاقم میداد :25r30w

دیدیم کیک رو میزه گفتیم ن بابا خبری از تولد نبود که ... اینا نیستن ... دیگه جیم زدیم ...
تیری؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s:

mahsa.

New member

و البته دست مهسا درد نکنه که برا رضا یه متن تو کارت تولد جدا
و برای تک تک بچه ها زحمت کشیده بود یه کارت تبریک با متن جدا به دست خط خودش نوشته بودند

متن کارتای تبریک مهسا:

....عزیز
وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت می شود...
و تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام میگیرد نه با تنبیه کردن.

خدا را برایت آرزو دارم

\​

خیلی این متنو دوست دارم ....

البته برای دخترا نوشته بودم .....عزیزم وبرای پسرا.....عزیز خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

هرچی گشتم دنبال کارت پستال لاویز پیدانکردم مجبور شدم از این قلب فانتزیا بخرم ولی یادتون باشه این قلبها ارزش معنوی داره تا درذهنتون باشم برای همیشه ولی ارزش عشقولانه ندارد و ارزش هیچ گونه ترجمه ای ندارد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

ممنونم نوتر عزیز که زحمت کشیدی ومتنشونواینجانوشتی. یاشا.

21Tir

New member
تیری؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s::65d6a5d6s:

نوتییییییییییییییییی؟؟؟؟ :smiliess (8): از این ب بعد فقط ب من آدرسو بگین من میام نامحسوس یه دور میزنم ...
پ ن: خو چیه نوتی نامحسوسم دیگه ... دلم اونجا بود...:rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
متن کارت تولد رضا:

درگذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر
با همه تلخی و شیرینی خود میگذرد
روزها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند
وفقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ
دست ناخورده بجا میماند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

sepid71

New member
وااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییی دم نوتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر گرم اینهمه التماس لواشک کردم ازمردم نوتر آورده بود بماند که اگه یاسمن از لواشک من محافظت نمیکرد بهم لواشک نمیرسید.

میبینم ک نوتر باز چیزای خوشمزه آورده براتون:sdasdasd: ...........من اگه اون پاستیلا و لواشکایی ک نوتر میاره رو نخورم میمیرممممممممممم ..اخه شنیدم کلا فرق دارن و خهلی خوشمزه ان !خودایاااااااااع :p7977cujr38iyymsu8:.......نوتر نکنه بابات کارخونه ی لواشک و پاستیل سازی داره هااااااان؟:(50): لو بدههههههههههه

پ ن :نوش جونتون بچه هاااااااااا :)

bioshimi@

Well-known member
سلام سلام ...ببخشین که دیر اومدم .....شب که تاپیک رو وقتی من نبودم نوتر زده ...دستش درد نکنه...:riz304:
آقا رضا باز تولدتو البته پیشاپیش تبریک میگم ..ایشالاه 100 ساله شی ایشالاه سفر خوبی داشته باشی ::rose:
مهسا جان ...مثه خواهره هممون هستی خیلی دوست داریم و خیلی برامون زحمت میکشی که با دوستان دور هم جمع شیم و خوش بگذرونیم ...یه دنیا ممنون عزیزم:riz304::heart:
از علی قدرت و نوتر و همهی بچه ها که بودن ممنون . واقعا جمعمون خیلی صمیمی بودش ..و کلی خوش گذشت ..واقعا خوشحالم که همچین دوستای خوبی دارم .

bioshimi@

Well-known member
و اما ساکت ترین شخص این جمع کسی نبود جز بیوشیمی@

آرزو 90 خداییش امروز خوب حرفید. دیگه از انگ حرف نزدن کاملا تبرئه شد

سالار هم همچین رو فرم نبود:mad_majidonline:
حیف که مربی ورزش های رزمیه زورم بش نمیرسه و گرنه میزدم 4 شقه میشد:mad_majidonline:

کسی نیست جز بیوشیمی.........دادادادام:) هیشکی نمیتونه جای منو بگیره ....خخخخخخخ
نوتر گاباختان گلمیشلیخ نکن تو خوددت اصن حف نزدی گیر دادی به من که بهت گیر ندن ارررررررررررره
باوشه ادمای موفق معمولا کم حرف میزنن بعله...

آخرین ویرایش:
بالا