شخصیت شناسی از روی آدامس موردعلاقه‌تان!

sepid71

New member
آدامس نعنایی: آدامس های نعنایی خنک کننده است شما با خوردن این آدامس احساس می‌کنید سرشار از انرژی شده و می‌توانید کار خود را در مدت زمان کمتری انجام دهید بالاترین هدفتان در زندگی جلو راندن خانواده با انجام به موقع کارها و روحیه بخشیدن به آنها در مواقع ضروری است شما احساس برتری و اعتماد به نفس عجیبی دارید.

آدامس های موزی: شخصیت افرادی که آدامس های موزی را ترجیح می‌دهند معمولا با نوآوری و خلاقیت همراه است بنابراین همواره سرشار از ایده های خلاق و مثبت و سازنده اند.آنها به دنبال شکار مجوزهای جدید برای ارائه ی برنامه های جدید در حوزه های مختلف کاری و زندگی خود هستند.

آدامس های دارچینی: افرادی که عاشق آدامس های دارچینی و یا حتی خمیردندان های با طعم دارچین هستند افرادی احساساتی و رمانتیک بوده و همیشه احساس نزدیکی بیشتری با افراد به ویژه همسرشان دارند آنها شادی و نشاط و دوست داشتن را به دیگران منتقل کرده.

sepid71

New member
آدامس های سفید کننده ی دندان: جویدن آدامس های با طعم تند که در واقع خاصیت سفید کننندگی دندانها را نیز دارد به انسان آرامش عجیبی می‌بخشند و در حقیقت نوعی آرامبخش قوی هستند اگر شما عاشق چنین طعمهایی هستید مطمئنا عاشق یک استراحت کوتاه مدت در زندگی سراسر جنب و جوش خود هستید اعلام تنفس در طول روز شما را شاد و سرحال می‌سازد.

آدامس های توت فرنگی: افرادی سختکوش هستند که همیشه آماده کشف چیزهای جدیدند امتحان کردن چیزهای جدید می‌تواند روحیه ی شما را شادتر کند و انرژی بیشتری برای ادامه کارتان به شما بدهد.

آدامس های پرتقالی: افرادی به شدت اجتماعی و عاشق طبیعت هستند شخصیت شاد و اجتماعی آنها باعث می‌شود مردم فکر کنند سالهاست آنها را می‌شناسند در خانه ی شما همیشه به روی دیگران باز است و دوستان روی سخنان و کمکهای فکری شما حساب می‌کنند
[/size]

ROJO

New member
من نعنایی دوستم دارچین، ولی دوتاییمون عشقولانه و پروانه ای هستیم hhhhhhhh ولی من واقعا اعتماد بنفسم بالاتره خودمو نمیبازمو خرابکاریا رو خوب ماسمالی میکنم lool

biotechnologist

New member
:25r30wi: من توت فرنگی خیلی دوس دارم،
طالبی و هندونه و آلبالو چی؟:21:
خوبه ها! شخصیت آدامسی هم بد نیس:25r30wi:

آتشین

Well-known member
چی تووووووووشه ؟
نعنا
دوس داری؟؟؟
خخخخخ
منم نعنایی
:sarma:

sepid71

New member
خودم اولش عاااااشق دارچینیم
موزی و توت فرنگی هم دوس دارم :))))
نعنایی هم هستا .عه همش ک شد ولی اصلش همون دارچینیه ک بدجور دوس دارم

TM67

New member
من عاشق آدامس دارچینی ام...اصلا بهم قوت قلب میده:smiliess (3):

sepideeee

New member
جالبه ها !!! ما به اندازه ی سنمون از خودمون شناخت داریم هنوز خودمونو نمیشناسیم ... پس چطو طعم ادامس می تونه مارو بشناسه؟؟ :(50):

تکلیف من الان چیه که مثلا طعم موزی رو از یه شرکت دوس دارم و از یه شرکت دوست ندارم؟؟ یا بقیه ی طعما :65d6a5d6s: من سخت گیج شدم نیازمند یاری سبزتان هستم :bunnyearsmiley:

sepid71

New member
جالبه ها !!! ما به اندازه ی سنمون از خودمون شناخت داریم هنوز خودمونو نمیشناسیم ... پس چطو طعم ادامس می تونه مارو بشناسه؟؟ :(50):

تکلیف من الان چیه که مثلا طعم موزی رو از یه شرکت دوس دارم و از یه شرکت دوست ندارم؟؟ یا بقیه ی طعما :65d6a5d6s: من سخت گیج شدم نیازمند یاری سبزتان هستم :bunnyearsmiley:

طنزه دیگه عزیزم :)
خو تو از موارد نادری :) خیلی پیچیدست شخصیتت با این اوصاف ! نیاز ب تجزیه و تحلیل بیشتری داره :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

saya1370

New member
آدامس های موزی: شخصیت افرادی که آدامس های موزی را ترجیح می‌دهند معمولا با نوآوری و خلاقیت همراه است بنابراین همواره سرشار از ایده های خلاق و مثبت و سازنده اند.آنها به دنبال شکار مجوزهای جدید برای ارائه ی برنامه های جدید در حوزه های مختلف کاری و زندگی خود هستند.

ROJO

New member
جالبه ها !!! ما به اندازه ی سنمون از خودمون شناخت داریم هنوز خودمونو نمیشناسیم ...
چطو طعم ادامس می تونه مارو بشناسه؟؟

تکلیف من الان چیه که مثلا طعم موزی رو از یه شرکت دوس دارم و از یه شرکت دوست ندارم؟؟ من سخت گیج شدم نیازمند یاری سبزتان هستم ::

الهیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:25r30wi::25r30wi::25r30wi::(40):

بالا