مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
ممنون آقا احسان...من عادت کرده بودم فقط خودم بچه هارو امیدو مشاوره بدم..اما ازوقتی شما اومدی کارمنوسبک کردی خدا خیرت بده...
از راهکاراتم استفاده میکنم دو موردآخروتاحالا امتحان نکردم،من اصلا آدم استرسی نبودم...امسال نمیدونم چم شده...شایدبخاطرتوقعات بیجای اطرافیانم باشه...خداخودش به همه ما آرامش قلبی ببخشه...
ازحق نگذریم مشاورخوبی هستی.جواباتوبه سوالات بچه هامیخونم گاهی سرعت نتم پایینه لایک نمیزنم اما همیشه به حرفا و وقتی که برای پاسخگویی مىذاری احسنت میگم تودلم...
بازم مرسی دوست عزیز

خواهش می کنم اینا چه حرفیه، ما کوچیک شماییم. به عنوان دوست و همراه همش انجام وظیفست.
استرس هم همه دارن، هرکه میگه ندارم یا دروغ میگه یا اونقدر داشته که دیگه عادت کرده حسش نمیکنه.
ایشالا.. خدا بخواد همه قبولیم..

گزارش:

3 ساعت سلولی.

Immunity

Well-known member
خواهش می کنم اینا چه حرفیه، ما کوچیک شماییم. به عنوان دوست و همراه همش انجام وظیفست.
استرس هم همه دارن، هرکه میگه ندارم یا دروغ میگه یا اونقدر داشته که دیگه عادت کرده حسش نمیکنه.
ایشالا.. خدا بخواد همه قبولیم..

گزارش:

3 ساعت سلولی.

دروغ!!!بنظرم لزوم ندارها!!شاید دلیلش اینه ک شما سال دومی وما اول.. ...استرش ناشی از توقع زیاد ازخودمونه همین..بله ک قبولیم:tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

marlik

New member
بابا ماهم ناسلامتی کنکوری هستیما!! همش قربون صدقه آسمون میرین؟؟! :smiliess (5):
حالا قربون صدقه ما نمیرین لااقل امیده رو بدین بهمون. :tsimuzpzwoap1t9y3o7
Ehsan عزیز اگه بیشترقربون صدقه آسمون میرم.چون مااز لحظه لحظه هم خبر داریم.و روزی100بار با هم در ارتباطیم.و آبجی منه واقعا از خواهر خونیم واسم عزیزتره وبهم نزدیکتره ومونس لحظه هامه.ولی ازته دلم واسه همه ی بچه های انجمن مخصوصا اونایی که تو این تاپیکن مث تو آرزوی موفقیت دارم و از ته دلم ازاز خدا میخام همتون موفق باشید.چون خودم کنکوری بودم حال همتونو درک میکنم.تا اونجایی که بتونم هم کمکتون میکنم.اینم بگم به خدا بسپاریدش و هر چی پیش اومد ناشکری نکنید وغصه نخورید بدونید مصلحتتون بوده.امروز 1اتفاق تو اقوام پیش اومد فهمیدم این دنیا ارزش 1ثانیه غصه خوردن نداره مخصوصا واسه کنکور و این چیزا و فقط از خدا سلامتی وعاقبت بخیری بخاید بقیش هم به خودش بسپارید ولی بازم از خدا میخام خیر همتون تو دلخواسته هاتون باشه وشاد شاد شاد باشید

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
دروغ!!!بنظرم لزوم ندارها!!شاید دلیلش اینه ک شما سال دومی وما اول.. ...استرش ناشی از توقع زیاد ازخودمونه همین..بله ک قبولیم:tonguesmiley:

تو از بس کارت درسته، ما شما رتبه اولیا رو با خودمون مقایسه نمی کنیم هرگز!! :tonguesmiley:
ولی استرس رو همه دارن تو هم داری، شک ندارم. ولی خب اینقدر خوندی و جلو هستی که استرس نداری، همین باعث شده فکرت قوی بشه وقتی هم استرس میاد سراغت سریع دکش می کنی.

eeeeeeehsan

New member
Ehsan عزیز اگه بیشترقربون صدقه آسمون میرم.چون مااز لحظه لحظه هم خبر داریم.و روزی100بار با هم در ارتباطیم.و آبجی منه واقعا از خواهر خونیم واسم عزیزتره وبهم نزدیکتره ومونس لحظه هامه.ولی ازته دلم واسه همه ی بچه های انجمن مخصوصا اونایی که تو این تاپیکن مث تو آرزوی موفقیت دارم و از ته دلم ازاز خدا میخام همتون موفق باشید.چون خودم کنکوری بودم حال همتونو درک میکنم.تا اونجایی که بتونم هم کمکتون میکنم.اینم بگم به خدا بسپاریدش و هر چی پیش اومد ناشکری نکنید وغصه نخورید بدونید مصلحتتون بوده.امروز 1اتفاق تو اقوام پیش اومد فهمیدم این دنیا ارزش 1ثانیه غصه خوردن نداره مخصوصا واسه کنکور و این چیزا و فقط از خدا سلامتی وعاقبت بخیری بخاید بقیش هم به خودش بسپارید ولی بازم از خدا میخام خیر همتون تو دلخواسته هاتون باشه وشاد شاد شاد باشید

تبریک میگم به این دوستی و خوش بحالتون، امیدوارم همیشه پایدار باشه.
ممنون از لطفتون، منم محض شوخی عرض کردم، توقعی نیست. همین حظورتون اینجا باعث دلگرمیه. امیدوارم همه موفق بشن امسال.

marlik

New member
تبریک میگم به این دوستی و خوش بحالتون، امیدوارم همیشه پایدار باشه.
ممنون از لطفتون، منم محض شوخی عرض کردم، توقعی نیست. همین حظورتون اینجا باعث دلگرمیه. امیدوارم همه موفق بشن امسال.
مرسی ehsanجان.ایشالا خدا به شما هم از این فرشته ها بده.شک ندارم خدا جواب زحمت همتونو میده و قبول و موفق میشید.مگر اینکه به صلاحتون نباشه که اونموقع هم بهترشو واستون درنظرداره.از خدا واسه شماها و آسمونم آرامش و عاقبت بخیری وسلامتی میخام وبعد بازم میخام خیرتون تو دلخواسته هاتون باشه.موفق وشاد باشید

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
مرسی ehsanجان.ایشالا خدا به شما هم از این فرشته ها بده.شک ندارم خدا جواب زحمت همتونو میده و قبول و موفق میشید.مگر اینکه به صلاحتون نباشه که اونموقع هم بهترشو واستون درنظرداره.از خدا واسه شماها و آسمونم آرامش و عاقبت بخیری وسلامتی میخام وبعد بازم میخام خیرتون تو دلخواسته هاتون باشه.موفق وشاد باشید

ممنونم لطف دارین شما، منم براتون آرزوی موفقیت و سلامتی رو دارم.

nahal5555

New member
سلام.
بچه ها کمک:13:
من فصل 7 ابوالعباسو چطوری بخونم که بفهمم؟:p7977cujr38iyymsu8:
تستاش کدوم فصل از آآی کیوو بی هستش؟

arshade90

New member
سلام.

سلام.

برای این فصل سعی نکنین که تک تک مولکول ها و پیام رسان ها رو حفظ کنین. اونایی که تو متن اومدن چندین بار تکرار شدن بیشتر مد نظر هستن.

واسه تست هم فصل نوزدهم بیشترین قرابت مفهومی رو داره.

eeeeeeehsan

New member
درود بچه ها کتاب تست ایمنی میخام با جواب تشریحی سپاس

سلام

والا من زیاد یادم نیست ولی فکر می کنم کتابای انتشارات کتابخانه فرهنگ جواب تشریحی دارند. برید به این لینک، منتها قبل خرید تماس بگیرید مطمئن بشید که جواب تشریحی داشته باشه.

nahal5555

New member
سلام.

برای این فصل سعی نکنین که تک تک مولکول ها و پیام رسان ها رو حفظ کنین. اونایی که تو متن اومدن چندین بار تکرار شدن بیشتر مد نظر هستن.

واسه تست هم فصل نوزدهم بیشترین قرابت مفهومی رو داره.
خیلی ممنون:rose:

آسمون

New member
درود بچه ها کتاب تست ایمنی میخام با جواب تشریحی سپاس

منم یه کتاب میشناسم که فک کنم همون انتشارات فرهنگ باشه.یه کتاب باریکه مثل کتابای برای کنکور.منتهاتستاش طبقه بندی شده نیست.واگه اشتباه نکنم کنکورای سالهای گذشته روپشت سرهم آورده...اما ازینکه ج تشریحی داره مطمنم.اگه خاسی اسمشم برات پیدامیکنم.اماخودتم تو نت یه سرچ بزنی بهتره.شایدکتاب جدیدی هم چاپ شده باشه...

آسمون

New member
سلام.

نهال جان پیشنهادمن اینه که یکبارازروکتاب سبکتری مثل برای کنکوریا مثلا 4استاد یاهرکتاب ساده تری که میشناسی یه دوربخون بعدش بروسراغ فصل7ابوالعباس.منم پارسال دوراول سرگیجه گرفتم امابعدش ازبرای کنکورخوندم یه چیزایی دستگیرم شد ودوباره ازابوالعباس خوندم.راستش میترسم بگم فقط به برای کنکوراکتفاکن چون طراحای سوال...اما خلاصه و مفیدگفته

nahal5555

New member
آسمون جون اتفاقا وقتی دیدم متوجه نمیشم 4 استادو خوندم ولی اون گنگ تر بود.واسه ایمنی برای کنکور ندارم.از صبح دارم ابوالعباس میخونم.رفته رفته بهتر میفهمم.آخه اصلا واسه یادگیری این فصل تستای اای کیوو هم کافی نیست:New (6):
مرسی ار کمکت عزیزم:rose:

آسمون

New member
آقا محمد یکی ازبچه ها یه سوال پرسیده گویاشماقبلا اسم یه کتاب تست برادرس زیست باپاسخ تشریحی روآوردی...بی زحمت دوباره اسمشوبگو...

f70i

New member
سلام دوستان خسته نباشید میشه اگه زحمتی نیست برای من زنجیره اتصالی j رو یه توضیح کوچولو بدین آخه هرجای یه قسمتی رو گفته منم وارد هر مبحثی که میشم میبینم به یه جا مربوطه توی هم یه تعریف نیاورده این زنجیره همون که تو ساخته شدن زنجیره سنگین هست پس اونوقت زنجیره آلفا کجاست ؟ من قاطی پاتی کردم به یک کمک فوری نیاز دارم ممنون میشم

آسمون

New member
زنجیره j :ساخت این زنجیره توسط پلاسماسل هاهمزمان با ساخت زنجیره سبک وسنگین انجام میشه.و عامل پلیمره کننده مونو مرهای آنتی بادی های مولتی مرهستش.که با اتصال کوالانسی دوتا سیستئین ماقبل آخر زنجیره آلفارو به هم متصل میکنه.نباید اونو با قطعه sc اشتباه بگیری.
تو یک کلام واسه پلیمرشدن igaو igm لازمه.
امیدوارم توضیحم کافی باشه گلم

- - - Updated - - -

زنجیره j :ساخت این زنجیره توسط پلاسماسل هاهمزمان با ساخت زنجیره سبک وسنگین انجام میشه.و عامل پلیمره کننده مونو مرهای آنتی بادی های مولتی مرهستش.که با اتصال کوالانسی دوتا سیستئین ماقبل آخر زنجیره آلفارو به هم متصل میکنه.نباید اونو با قطعه sc اشتباه بگیری.
تو یک کلام واسه پلیمرشدن igaو igm لازمه.
امیدوارم توضیحم کافی باشه گلم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا