مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
بچه ها حواستون باشه توی ابتدای منابع ذکر شده از فقط از منبعی که ذکر شده جدیدترین ویرایشش میاد ... و منبع معرفی شده ی ما ترجمه ی رضاعیه ... نرید سراغ مولف های دیگه که کتابشون جدیده

دل آرام

New member
سلام دوستیا
سوالای پارسال رو سایت علوم پزشکی نداره ؟من فقط پاسخنامشو پیدا کردم !
با یه سایت که 2 تومن باید بابت خریدش پول بدی ! ولی از اونجایی که پارسال ثبت نام کردم اما سر جلسه امتحان نرفتم الانم زورم میاد این 2 تومن رو بریزم تو حلقوم سایت azmoon.in:p7977cujr38iyymsu8:

سوالا رو از کجا پیدا کنم ؟؟؟؟؟
به من خسیس سادو مازوخیست یه کمک بکنید لطفا :ph34r-smiley::black_eyed:

moslem noori

New member
سلام دوستیا
سوالای پارسال رو سایت علوم پزشکی نداره ؟من فقط پاسخنامشو پیدا کردم !
با یه سایت که 2 تومن باید بابت خریدش پول بدی ! ولی از اونجایی که پارسال ثبت نام کردم اما سر جلسه امتحان نرفتم الانم زورم میاد این 2 تومن رو بریزم تو حلقوم سایت azmoon.in:p7977cujr38iyymsu8:

سوالا رو از کجا پیدا کنم ؟؟؟؟؟
به من خسیس سادو مازوخیست یه کمک بکنید لطفا :ph34r-smiley::black_eyed:
منم پیدا نکردم
میخوای با هم بخریمش.شما هزار تومن بده من هزار تومن ! اگه بتونیم نفرات دیگه هم پیذا کنیم هی تقسیم میشه مثلاً اگه 18 نفر دیگه پیدا کنیم نفری صد تومن میدیم !!!

moslem noori

New member
دل آرام این سایت که برای سال 92 دفترچه الف و ب گذاشته یعنی 4 هزار تومن !!!
:smilies-azardl (181:65d6a5d6s:

parand

Well-known member
بچه ها از ادمین بخواین کنکور پارسالو تو سایت بزاره.
من فایل pdf ازمونو ندارم وگرنه براتون میل میکردم.

fada19990

New member
بجه هاااا از جه زماني شروع كنيم تستاي سالايي بيشو بزنيم بهتره? راستي من سوالايي بارسالو دان كردن هركي ميخواد ايميلشو بده براش بفرستم به صورت صلواتي،فقط برام دعا كنيد قبول شم! البته لطفا

دل آرام

New member
بجه هاااا از جه زماني شروع كنيم تستاي سالايي بيشو بزنيم بهتره? راستي من سوالايي بارسالو دان كردن هركي ميخواد ايميلشو بده براش بفرستم به صورت صلواتي،فقط برام دعا كنيد قبول شم! البته لطفا

وای دستت درد نکنه فدا جون
ایشالله انستیتو بیاری . من خودم از الان میخوام تستارو شروع کنم .از 10 سال پیش بزنم . بعد 1 ماه مونده مرور کنم دوباره ! حالا شاید اشتباه بکنم نمیدونم !
katiusha878@gmail.com

آخرین ویرایش:

دل آرام

New member
فقط برای فدا گل :thanks:
اللهم صل علی محمد و آل محمد

fada19990

New member
بجه ها نظرتون جيه ازجمعه شروع كنيم تستايي سالايي بيشو بزنيم،بعد تجزيه و تحليل كنيم.هركي موافقه بكوبه لايكو

fada19990

New member
ایشالله انستیتو بیاری . من خودم از الان میخوام تستارو شروع کنم .از 10 سال پیش بزنم . بعد 1 ماه مونده مرور کنم دوباره ! حالا شاید اشتباه بکنم نمیدونم !
katiusha878@gmail.com

مرررررررسي دل ارام جون ،نذر كردم ايشلا خدا قبول كنه!ايشلا همه باهم قبول شيم!

دل آرام

New member
مرررررررسي دل ارام جون ،نذر كردم ايشلا خدا قبول كنه!ايشلا همه باهم قبول شيم!

ای بابا شما شرمنده کردین که :)
من یادم نبود نذر کنم الان به دلم افتاد .مرسی از شما .
ایشالله هر چی خیر و صلاحمونه همون بشه . عاقبت به خیر بشیم هممون :smilies-azardl (113:28::rose:

sepideeee

New member
katiusha878@gmail.com

به نظر من تست 5 سال رو که بزنی کافیه ... چون سالای پیش منابع فرق می کرده اونوقت می بینی سوالا با چیزایی که خوندی هماهنگی نداره .. روحیت به هم میریزه
من که تست 5 سال اخر رو اونم هفته ی اخر مرور می کنم به نظرم تست ها بعد از خوندن کامل و دوره کردن باشه سودش بیشتره

ریگار

New member
منم با سپیده موافقم . نیازی نیست از ده سال پیش شروع کنید چون سرفصل ها هم علاوه بر منابع تغییر کرده و حسابی اذیت میشید .
من اومدم تست های رشد پارسه رو بزنم ، دیدم 50 درصد هم نمیتونم ، قلبم ریخت . رفتم دیدم منابعش 4-5 تا کتابه علاوه بر لورا برگ . خیالم راحت شد . فیزیلوژی از اون بدتر ! من اصلا نمیدونستم علاوه بر امواج آلفا ، بتا و تتا و هگزا و ... هم داریم :shocked:
کلا خیلی بدبختیم تو زمینه تست ، من حاظرم دست کسی رو که یه کتاب تفکیک شده تست مخصوص منابع وزارت بهداشت بهم بده ، ببوسم .

دل آرام

New member
به نظر من تست 5 سال رو که بزنی کافیه ... چون سالای پیش منابع فرق می کرده اونوقت می بینی سوالا با چیزایی که خوندی هماهنگی نداره .. روحیت به هم میریزه
من که تست 5 سال اخر رو اونم هفته ی اخر مرور می کنم به نظرم تست ها بعد از خوندن کامل و دوره کردن باشه سودش بیشتره[/QUOT

واقعا ؟
باووشه . فقط 5 سال آخر میزنم ! ولی زبان و امار شون فکر کنم به درد بخوره ها ! نه ؟

yosram

New member
من که تست 5 سال اخر رو اونم هفته ی اخر مرور می کنم به نظرم تست ها بعد از خوندن کامل و دوره کردن باشه سودش بیشتره[/quot

واقعا ؟
باووشه . فقط 5 سال آخر میزنم ! ولی زبان و امار شون فکر کنم به درد بخوره ها ! نه ؟

بچه ها هرکی میدونه جواب بده به نظر شما کتاب بالینی و کودکان استثنایی به درد وزارت بهداشت میخوره بخونم اصلا نمی دونم مطالب این دو کتاب در مورد چیه کسی میتونه کمک کنه.مرسی

دل آرام

New member
منم با سپیده موافقم . نیازی نیست از ده سال پیش شروع کنید چون سرفصل ها هم علاوه بر منابع تغییر کرده و حسابی اذیت میشید .
من اومدم تست های رشد پارسه رو بزنم ، دیدم 50 درصد هم نمیتونم ، قلبم ریخت . رفتم دیدم منابعش 4-5 تا کتابه علاوه بر لورا برگ . خیالم راحت شد . فیزیلوژی از اون بدتر ! من اصلا نمیدونستم علاوه بر امواج آلفا ، بتا و تتا و هگزا و ... هم داریم :shocked:
کلا خیلی بدبختیم تو زمینه تست ، من حاظرم دست کسی رو که یه کتاب تفکیک شده تست مخصوص منابع وزارت بهداشت بهم بده ، ببوسم .
ریگار توی فصل خواب کاپلانم امواج رو زده بودا !
کلن من جدیدا وسواس فکری گرفتم که ای وای من چه بدونم اینایی که میحونم تستاش بیاد بتونم بزنم ! چون تست کار نکردم اصلا ! :13:

adambarfi

New member
سلام بچه ها
خدا قوت
تو این تاپیک ی جایی دیدم کاپلان باید براساس dsm 5 باشه
من تازه چند ماهه کتابمو خریدم مال من بر اساس 4 هست یعنی باید کتاب جدید بگیرم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا