منم پیدا نکردمسلام دوستیا
سوالای پارسال رو سایت علوم پزشکی نداره ؟من فقط پاسخنامشو پیدا کردم !
با یه سایت که 2 تومن باید بابت خریدش پول بدی ! ولی از اونجایی که پارسال ثبت نام کردم اما سر جلسه امتحان نرفتم الانم زورم میاد این 2 تومن رو بریزم تو حلقوم سایت azmoon.in7977cujr38iyymsu8:
سوالا رو از کجا پیدا کنم ؟؟؟؟؟
به من خسیس سادو مازوخیست یه کمک بکنید لطفاh34r-smiley::black_eyed:
دل آرام این سایت که برای سال 92 دفترچه الف و ب گذاشته یعنی 4 هزار تومن !!!
:smilies-azardl (181:65d6a5d6s:
سلام .بچه ها از ادمین بخواین کنکور پارسالو تو سایت بزاره.
من فایل pdf ازمونو ندارم وگرنه براتون میل میکردم.
بجه هاااا از جه زماني شروع كنيم تستاي سالايي بيشو بزنيم بهتره? راستي من سوالايي بارسالو دان كردن هركي ميخواد ايميلشو بده براش بفرستم به صورت صلواتي،فقط برام دعا كنيد قبول شم! البته لطفا
وای دستت درد نکنه فدا جون
ایشالله انستیتو بیاری . من خودم از الان میخوام تستارو شروع کنم .از 10 سال پیش بزنم . بعد 1 ماه مونده مرور کنم دوباره ! حالا شاید اشتباه بکنم نمیدونم !
katiusha878@gmail.com
مرررررررسي دل ارام جون ،نذر كردم ايشلا خدا قبول كنه!ايشلا همه باهم قبول شيم!
وای دستت درد نکنه فدا جون
ایشالله انستیتو بیاری . من خودم از الان میخوام تستارو شروع کنم .از 10 سال پیش بزنم . بعد 1 ماه مونده مرور کنم دوباره ! حالا شاید اشتباه بکنم نمیدونم !
katiusha878@gmail.com
به نظر من تست 5 سال رو که بزنی کافیه ... چون سالای پیش منابع فرق می کرده اونوقت می بینی سوالا با چیزایی که خوندی هماهنگی نداره .. روحیت به هم میریزه
من که تست 5 سال اخر رو اونم هفته ی اخر مرور می کنم به نظرم تست ها بعد از خوندن کامل و دوره کردن باشه سودش بیشتره[/QUOT
واقعا ؟
باووشه . فقط 5 سال آخر میزنم ! ولی زبان و امار شون فکر کنم به درد بخوره ها ! نه ؟
yosarem جان
من نتونستم پیغام بفرستم
باید صندوقت رو خالی کنی
به نظر من تست 5 سال رو که بزنی کافیه ... چون سالای پیش منابع فرق می کرده اونوقت می بینی سوالا با چیزایی که خوندی هماهنگی نداره .. روحیت به هم میریزه
من که تست 5 سال اخر رو اونم هفته ی اخر مرور می کنم به نظرم تست ها بعد از خوندن کامل و دوره کردن باشه سودش بیشتره[/quot
واقعا ؟
باووشه . فقط 5 سال آخر میزنم ! ولی زبان و امار شون فکر کنم به درد بخوره ها ! نه ؟
بچه ها هرکی میدونه جواب بده به نظر شما کتاب بالینی و کودکان استثنایی به درد وزارت بهداشت میخوره بخونم اصلا نمی دونم مطالب این دو کتاب در مورد چیه کسی میتونه کمک کنه.مرسی
ریگار توی فصل خواب کاپلانم امواج رو زده بودا !منم با سپیده موافقم . نیازی نیست از ده سال پیش شروع کنید چون سرفصل ها هم علاوه بر منابع تغییر کرده و حسابی اذیت میشید .
من اومدم تست های رشد پارسه رو بزنم ، دیدم 50 درصد هم نمیتونم ، قلبم ریخت . رفتم دیدم منابعش 4-5 تا کتابه علاوه بر لورا برگ . خیالم راحت شد . فیزیلوژی از اون بدتر ! من اصلا نمیدونستم علاوه بر امواج آلفا ، بتا و تتا و هگزا و ... هم داریم :shocked:
کلا خیلی بدبختیم تو زمینه تست ، من حاظرم دست کسی رو که یه کتاب تفکیک شده تست مخصوص منابع وزارت بهداشت بهم بده ، ببوسم .