مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
بستنی؟؟؟!!! زحمتتون می شه, ما راضی نیستیم, من انستیتو قبول بشم یه رستوران می زنم شبانه روزی رایگان برای دوستان :rolleyessmileyanim:
تو مطالعه کوری هر قسمت به سر تیترش توجه کنید, چون یه جا داره از دید درمانگر می گه یه جا از دید بیمار و برای همین ممکنه مطالب متفاوت بشه, اون نکات ضد و نقیض رو هم کنار هم بیارید که تو ذهنتون بمونه تو کدوم موارد بوده
عه عشق فیلم هستید؟ صفحه "روانشناسی از دوربین سینما" ی ما رو دیدین؟ بعد از کنکور اونجا می بینمتون, لطفا فیلم تازه دیدین اونجا معرفی کنید و در صورت امکان اگه تحلیل هم بفرمایید که عالیه

به به چه شیرینیه دلچسبی....
انشاا... قبول میشی عزیزم.
یه قسمتایی از این تناقضای روان درمانی رو اگه از خود کری هم بپرسی قاطی میکنه....:25r30wi:

آخرین ویرایش:

moslem noori

New member
بستنی؟؟؟!!! زحمتتون می شه, ما راضی نیستیم, من انستیتو قبول بشم یه رستوران می زنم شبانه روزی رایگان برای دوستان :rolleyessmileyanim:
تو مطالعه کوری هر قسمت به سر تیترش توجه کنید, چون یه جا داره از دید درمانگر می گه یه جا از دید بیمار و برای همین ممکنه مطالب متفاوت بشه, اون نکات ضد و نقیض رو هم کنار هم بیارید که تو ذهنتون بمونه تو کدوم موارد بوده
عه عشق فیلم هستید؟ صفحه "روانشناسی از دوربین سینما" ی ما رو دیدین؟ بعد از کنکور اونجا می بینمتون, لطفا فیلم تازه دیدین اونجا معرفی کنید و در صورت امکان اگه تحلیل هم بفرمایید که عالیه
دوستان اهل فیلم کتاب ها رو کنار بزارید به جاش سریال #هانیبال لکتر# رو ببینید ( یه آقای دکتر جنتلمن روانشناس آدم خوار ) عاشقشم !!!!

mosaffa7

New member
عرض سلام و خداقوت دارم به همه ی دوستان عزیز؛ چه کسانی که میشناسمشون و چه دوستانی که سعادت آشنایی باهاشون رو ندارم
سلامی ویژه هم عرض میکنم خدمت همه ی دوستانی که خسته اند، مردد هستند و یا فکر میکنند به اندازه ی کافی مطالعه نکرده اند برای ازمونی که 2 ماه دیگه قراره برگزار بشه
بنده خودم از اوایل اسفند و بعد از آزمون وزارت علوم شروع کردم و با وجود خستگی جسمی و روانی ای که داشتم و اصلا امیدی به قبولی نداشتم شکر خدا شهید بهشتی قبول شدم
و یا دوستی رو میشناختم که سال قبل از ما تهران قبول شده بود با فقط . فقط یک ماه خوندن!!!(البته خوندن اساسی و اصولی)
فکر نکنید کسایی که قبول میشن افراد خاصی هستند، اونها فقط یکم بیشتر خوندن و یکم بیشتر مقاومت کردن و خودشون رو نباختن...
خدمت همه ی دوستانی که در این برهه خودشون رو باختن و در وضعیت بسیار آزار دهنده ی "تردید" به سر میبرند فقط یک جمله از شکسپیر رو عرض مینمایم و رفع زحمت میکنم...خداوند یار و نگه دار همگی...به امید موفقیت همه ی عزیزان

تردیدها به ما خیانت می کنند. ما را از کوشش برحذر میدارند و از پیروزی هایی که به احتمال زیاد نصیب ما خواهد شد محروم می سازند.

henri

New member
بچه ها من اصلا در جریان این تجدید چاپ ها و تغییر کتابا نیستم میشه بگید چه کتابایی رو باید دوباره بخریم ؟ من تازه پارسال کاپلان ها و دی اس ام فور خریدم دوباره باید جدیدش رو بخرم ؟

rawy

New member
راوي يجون مطمئني ويراست يازدهمش جاب شده!!!!!!ميشه بكي جه نشري و مترجمش كيه?

:25r30wi: عزیزم والا فدا جون به من گفت, منم خبر نداشتم :rolleyessmileyanim:
از شوخی گذشته, لینکش رو تو همون پستم گذاشتم , ادیشن یازدهمه لاتین چاپ شده, لینک آمازونش رو گذاشتم, که باید منتظر بمونیم ترجمه بشه دیگه

- - - Updated - - -

به به چه شیرینیه دلچسبی....
انشاا... قبول میشی عزیزم.
یه قسمتایی از این تناقضای روان درمانی رو اگه از خود کری هم بپرسی قاطی میکنه....:25r30wi:

آره خداییییییییی

rawy

New member
دوستان اهل فیلم کتاب ها رو کنار بزارید به جاش سریال #هانیبال لکتر# رو ببینید ( یه آقای دکتر جنتلمن روانشناس آدم خوار ) عاشقشم !!!!

من روحیم لطیفه از این فیلما نمی بینم :tonguesmiley: فیلم فقط فیلم مفهومی
البته بعضی فیلمها که مفهوم داره اگه توش لحظات مشمئز کننده هم داشته باشه از روی اجبار تحمل می کنم دیگه چه می شه کرد
الان شما پیشنهاد دوستانه دادین به ما؟؟؟ نه خدایی این پیشنهاده تو این وضعیت؟؟؟ :smilies:
یکی بیاد کارهای منو انجام بده من برم از پشت سیستم درس بخونم

rawy

New member
عرض سلام و خداقوت دارم به همه ی دوستان عزیز؛ چه کسانی که میشناسمشون و چه دوستانی که سعادت آشنایی باهاشون رو ندارم
سلامی ویژه هم عرض میکنم خدمت همه ی دوستانی که خسته اند، مردد هستند و یا فکر میکنند به اندازه ی کافی مطالعه نکرده اند برای ازمونی که 2 ماه دیگه قراره برگزار بشه
بنده خودم از اوایل اسفند و بعد از آزمون وزارت علوم شروع کردم و با وجود خستگی جسمی و روانی ای که داشتم و اصلا امیدی به قبولی نداشتم شکر خدا شهید بهشتی قبول شدم
و یا دوستی رو میشناختم که سال قبل از ما تهران قبول شده بود با فقط . فقط یک ماه خوندن!!!(البته خوندن اساسی و اصولی)
فکر نکنید کسایی که قبول میشن افراد خاصی هستند، اونها فقط یکم بیشتر خوندن و یکم بیشتر مقاومت کردن و خودشون رو نباختن...
خدمت همه ی دوستانی که در این برهه خودشون رو باختن و در وضعیت بسیار آزار دهنده ی "تردید" به سر میبرند فقط یک جمله از شکسپیر رو عرض مینمایم و رفع زحمت میکنم...خداوند یار و نگه دار همگی...به امید موفقیت همه ی عزیزان

تردیدها به ما خیانت می کنند. ما را از کوشش برحذر میدارند و از پیروزی هایی که به احتمال زیاد نصیب ما خواهد شد محروم می سازند.
سلام پرفسور :ad54ad:
شما زحمت نیستید رحمتید
راس می گید خدایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان که پستتون رو خوندم این شکلی شدم
129fs3647527.gif

به شدت احساس می کنم منم و یه عالمه درس, و اینکه عید تموم شده معنیش اینه که فردا کنکوره, قلبم داره میاد تو دهنم, از طرفی یه کاری دارم انجام می دم که تا تموم نشه کلا درس تعطیله :13:
نظر مثبتتون در مورد برج میلاد چیه آیا؟

rawy

New member
بچه ها من اصلا در جریان این تجدید چاپ ها و تغییر کتابا نیستم میشه بگید چه کتابایی رو باید دوباره بخریم ؟ من تازه پارسال کاپلان ها و دی اس ام فور خریدم دوباره باید جدیدش رو بخرم ؟

منابع پارسال رو داری؟ هموناییه که تو پست اول صفحه اول همین تاپیک گذاشتم
برای کنکور هموناست, دیگه به هییییییییچی فکر نکن
اما کلا بدون که دی اس ام 5 اومده و کاپلان جدید هم بر اساس اون به زبان لاتین نوشته شده اما هنوز ترجمه اش نیومده تو بازار, خواستی کتاب جدید بخری حواست باشه بر اساس DSM 5 باشه

برای زبان لزگی منبع اصلیه, ولی به نظر من منبع اصلی حفظ لغته در حد خفگی و زدن تستهای سالهای گذشته
(من فقط اینا رو بلدم , پس کی انجامشون بدم آخه؟ :sadsmiley:)

moslem noori

New member

فدااااایییییییی داریییییییییییییییی
روحیه دادی بهم خفن.البته من مشکل تردید ندارم چون اعتماد به نفسم سرکش شده.ولی مشکلی که هست منم از او18 اسفند شروع کردم.ای کاش بگی که منظورت از خوندن اساسی و اصولی چیه و تو این مدت چیو بخونیم و چیو نخونیم

seyyed reza

New member
سلام بر همه دوستان
ممنون از خانم مدیر و فدا خانم بابت اطلاعات جدید.دستشون درد نکنه(من 10 روز پیش کاپلان 2007 رو خریدم:65d6a5d6s:).این لینکم داشته باشین+یک عکس که همین طوری انتخابش کردم(طرفداران روان تحلیل گری شروع به تفسیر نفرمایند لطفا):

جدیدترین تغییرات در کنکور ارشد پزشکی
BABY (26).jpg

ریگار

New member
بستنی خوشمزه ای میدم ها ! دابل چاکلت :)
آخه من زیاد اهل شیرنی دادن نیستم ، ولی اگه قبول بشم ( یک در هزار ) حتما این کار رو میکنم .

به راوی : ممنون بابت کوری ، سعی میکنم همینطور که شما گفتی بخونم . آخ ! تحلیل فیلم چقدر میتونه لذت بخش باشه ولی الان از ترس هم که شده سمت اون تاپیکی که گفتی نمیرم تا بعد کنکور .

پ ن : آقا از قدیم میگفتن ورزش ذهن رو باز میکنه ، من تو این یه سالی که گذشت تجربه کردم و دیدم خالی میبندن ! من هر وقت از باشگاه میام حتی یه ساعت هم نمیتونم درس بخونم . اما دیگه نمیتونم نرم :( شما گول نخورید یه وقت ! :d

وقتی شب میشه و میخوام بخوابم تو رویا تصور میکنم که کنکور رو دادم و روزی 5 تا فیلم میبینم و از هر حرکت ورزشی موجود تو باشگاه 50 ست میرم و به 500 نفری که تو این چند وقته ندیدم ، بهشون سر میزنم و 5000 تا آهنگ فاخر گوش میدم و 500000 لحظه شاد واسه خودم دست میکنم ....
:(40):

parand

Well-known member

ســـــــــــلام اقای مصفا...
خوبید؟؟؟؟
سال نو مبارک. انشاا... سال خوبی داشته باشید...
خیلی ممنون به این تایپیک سر زدید و به ما دلگرمی می دین.

havash

New member
تا وقتی منبع هست به نظر من خوندن کتابهای دیگه اشتباهه .. به جز امار و زبان که این دو تا درسم هم توش تست کارسازه ..
راوی جون من پارسال رتبم صدو دو شد ... امسال بدتر نشم همون صدو یک بشم کلی راضی ام :riz481:

- - - Updated - - -

سلام
آقا من شدیدا با نظر سپیده جان در مورد منابع موافق. به هیچ وجه سراغ منابع فرعی نرید. من قبلا این اشتباهو کردم. تا وقتی منبع اصلی هست چرا فرعی...!

ریگار

New member
به حق هفت جهنم ! این کاپلانی که بانو راوی گذاشته چقدر خوبه ! :) ترجمه کاپلان دی اس پنج رو میگم . خدا گنجی رو از بزرگی کم نکنه ، همینجوری کل فصل های کتاب رو بذاره ممنونش میشم . دیگه تو این وضعیت اقتصادی کی میتونه دوباره سه جلد کاپلان بخره ؟!
از ترس خرید کاپلان+ ترس از سربازی + ترس از اتلاف عمر+ نفرت از وزارت علوم + و مسائل ناگفتی = باید امسال قبول شم :( حتا اگه دانشگاه تو مرز پاکستان هم باشه دیگه مهم نیست ! :( به خاطر همون هم شیرنی میدم :(

آخرین ویرایش:

havash

New member
آقا بیاین آروز کنیم هممون دانشگاه ایران قبول شیم ، قول میدم برا همه یه بستنی بگیرم .
به بانو راوی : خدا حفظت کنه ، موضوع همینه تو خوندن کوری ! اصلا انگار هیچ چیز مهمی نداره ، من فیست رو ریز به ریز خاصه میکنم و برای هر فصل یه روز وقت میذارم تا بخونمش و بعد طی 2 روز خلاصه اش میکنم . اما نمیدونم با این کوری چه کنم ! همه حرفاش شبیه همه ، صد بار میگه اساسی ترین وجه درمان قصه درمانی فلانه ، اما هر بار این فلان با فلان قبلی فرق میکنه :(
در مورد تشویق کردن خودتون من کاملا موافقم . مثلا من عشق فیلمم ولی خودم رو محدود کردم که فقط در صورتی میتونم فیلم ببینم که روزانه از یه ساعت خاصی بیشتر بتونم درس بخونم . ( جاتون خالی دیشب هم فیلم فیلومنا رو دیدم :( فیلم خیلی خوبی بود )
من کتاب مرضی پارسه رو دارم ، انقدر خلاصه نوشته که از روی کاپلان و خلاصه های خودم خجالت میکشم وقتی دستم میگیرمش . مثلا من قسمت اعتیاد کپلان رو در 18 صفحه ریز خلاصه کردم ، اونوقت این کتابه یک صفحه و نیم در موردش نوشته :|

ای بابا بستنی که در حد دانشگاه کاشانه! انستیتو حداقل شام داره.

havash

New member

اوووه ..... چه حرفای خوشمزه ای امشب زدید. ایشالا هرکی بیشتر شیرینی میده انستیتو قبول بشه

havash

New member
بستنی خوشمزه ای میدم ها ! دابل چاکلت :)
آخه من زیاد اهل شیرنی دادن نیستم ، ولی اگه قبول بشم ( یک در هزار ) حتما این کار رو میکنم .

به راوی : ممنون بابت کوری ، سعی میکنم همینطور که شما گفتی بخونم . آخ ! تحلیل فیلم چقدر میتونه لذت بخش باشه ولی الان از ترس هم که شده سمت اون تاپیکی که گفتی نمیرم تا بعد کنکور .

پ ن : آقا از قدیم میگفتن ورزش ذهن رو باز میکنه ، من تو این یه سالی که گذشت تجربه کردم و دیدم خالی میبندن ! من هر وقت از باشگاه میام حتی یه ساعت هم نمیتونم درس بخونم . اما دیگه نمیتونم نرم :( شما گول نخورید یه وقت ! :d

وقتی شب میشه و میخوام بخوابم تو رویا تصور میکنم که کنکور رو دادم و روزی 5 تا فیلم میبینم و از هر حرکت ورزشی موجود تو باشگاه 50 ست میرم و به 500 نفری که تو این چند وقته ندیدم ، بهشون سر میزنم و 5000 تا آهنگ فاخر گوش میدم و 500000 لحظه شاد واسه خودم دست میکنم ....
:(40):

خوب حالا با این دابل چاکلت اومدی در سطح دانشگاه شیراز.
بچه ها ورزش کنید حتما چون اعتماد به نفستون رو می بره بالا. روحیتون عوض میشه و شاداب تر میشید و ............. با نظرت در مورد ورزش مخالفم اما فیلم و آهنگ فاخر رو شدیدا هستم.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا