مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

دل آرام

New member
اینجور کتابا اینجا پیدا نمیشه
دو هفته دیگه میرم تهران کتابا رو تهیه میکنم
اگه کسی چیزی از اینجا میخواد تا براش بیارم
نان برنجی.نان ر.غنی.کاک.نان خرمایی و...
خوش امدید . شیرینی رو بزار واسه وقتی قبول شدی ازت میگیریم ان شاالله.
موفق باشی

- - - Updated - - -

خوش امدید . شیرینی رو بزار واسه وقتی قبول شدی ازت میگیریم ان شاالله.
موفق باشی

moslem noori

New member
پستای من چرا دوقلوی همسان میشه هی ! :65d6a5d6s:
قبول بشم خورش خلال میدم بهتون
بار اول که ارسال رو میزنید پست ارسال میشه دوباره میاد رو صفحه ارسال دیگه ارسال نکنید که بشه دوباره
بعضی وقتا و اسه من هم اینجوری میشه

moslem noori

New member
در آزمون وزارت علوم یه اصطلاحی هست به اسم درس سقف
یعنی اینکه داوطلب به جای اینکه بیاد همه درس ها رو بزنه ولی با درصد پایین بهتره یکی دو درس رو انقدر خوب بخونه که 70 یا 80 به بالا بزنه مابقی درسا رو هم هر چی زد دیگه دستش درد نکنه
حالا این آزمون هم این شرایط رو داره؟فک کنم این آزمون نمره تراز نداره.درسته؟

دل آرام

New member
در آزمون وزارت علوم یه اصطلاحی هست به اسم درس سقف
یعنی اینکه داوطلب به جای اینکه بیاد همه درس ها رو بزنه ولی با درصد پایین بهتره یکی دو درس رو انقدر خوب بخونه که 70 یا 80 به بالا بزنه مابقی درسا رو هم هر چی زد دیگه دستش درد نکنه
حالا این آزمون هم این شرایط رو داره؟فک کنم این آزمون نمره تراز نداره.درسته؟
منم درس سقف این ازمون رو نمیدونم
اما فکر میکنم اگز همه درسا رو حدود 50 60 بزنید قبولی رو بیارید
ویا چند تا درس 80 و 90 و چند تا درس 30 و 40 !
تراز نداره یه نمره کلی میدن و نمره اخرین فرد قبول شده !

ریگار

New member
خدا خیرت بده ، لطفا آدرسش رو بده ممنون میشم .

آقا من همیشه با یونگ مشکل داشتم ، الان میخوام اعلام کنم که یونگ پیش کلین لونگ میندازه ! وقتی نظریه اش رو میخوندم این شکلی بودم 0-0
آخه یکی نبود به کلین بگه : خواهر من ! نوزاد تو اون سن چه میدونه تفاوت جسمیش با پدرش چیه ؟! من هر نظریه ای رو خلاصه میکنم ، اما عمرا نظریه کلین رو خلاصه کنم ، اه ! چقدر هم این روانپویشی ها نظریه دارن ، بدبخت رفتارگرایی :(
راستی تا الان تو جدول امتیاز هایی که از سودمندی نظریه در آوردم ، می و یونگ کمترین امتیاز رو به دست آوردن و اسکینر و بندورا و راجرز بالاترین امتیاز رو :)

در مورد درس زبان : منم متاسفانه زیاد زبانم خوب نیست و در حد 20 -30 درصد میزنم . از اونجایی بالا رفتن نمره زبان زمان زیادی میبره من تصمیم گرفتم انرژیم رو روی نظریه های شخصیت و کاربست مشاوره بذارم که حجم کمتر و بازدهی بیشتری دارن .
ایشالا اگه قبول بشم میخوام زبان رو تابستون بخونم تا به قول راوی بزرگوار وقتی سر کلاسا نشستم ( به احتمال یه درصد :d ) شناگری نشم که نمیخواد خیس بشه .

آخرین ویرایش:

ریگار

New member
راستی من داشتم کارنامه پذیرفته شدگان سال های قبل رو میدیدم ، رتبه سه در سهمیه آزاد، 5 تا درس اولش رو حدود 70 درصد زده بود و 4 درس آخرش رو میانگین 30 زده بود :p
خدار رو شکر زبانش هم از من بدتر بود و 15 درصد زده بوده ، اما کی میتونه آسیب شناسی رو 73 درصد بزنه جز خود حضرت کاپلان و این دوستمون ؟! :( :smilies-azardl (181

پی نویس : میدونم خیلی پر چونگی کردم ، کسی راه مناسبی واسه خوندن کاربست مشاوره کری نداره ؟! یه جوریه ! کسی اگه روش خوبی کشف کرده به ما هم خبر بده که اندر خم این کوچه موندم . بینهایت ممنون .

آخرین ویرایش:

rawy

New member
راستی من داشتم کارنامه پذیرفته شدگان سال های قبل رو میدیدم ، رتبه سه در سهمیه آزاد، 5 تا درس اولش رو حدود 70 درصد زده بود و 4 درس آخرش رو میانگین 30 زده بود :p
خدار رو شکر زبانش هم از من بدتر بود و 15 درصد زده بوده ، اما کی میتونه آسیب شناسی رو 73 درصد بزنه جز خود حضرت کاپلان و این دوستمون ؟! :( :smilies-azardl (181

پی نویس : میدونم خیلی پر چونگی کردم ، کسی راه مناسبی واسه خوندن کاربست مشاوره کری نداره ؟! یه جوریه ! کسی اگه روش خوبی کشف کرده به ما هم خبر بده که اندر خم این کوچه موندم . بینهایت ممنون .

دیدن تجربیات گذشته بد نیست اما هر سال مختص خودشه هر سال رقبا قوی تر می شن و هر سال سوالات متفاوته، برای ۱۰۰۰ بخونیم که ۱۰۰ رو بزنیم :rolleyessmileyanim:( البته این شوخی بود توکنکور صد زدن تقریبا محاله چون پارسال خودشون چندتا سوال رو جواب غلط داده بودند)
راه خوندن همه دروس تکراره اگه درسی به نظرتون مشکله احتمالا براتون جدیده ، همون کاپلان رو من پارسال دو ماه و نیم خوندم حدود ۶۰ زدم، تازه به مرور نرسیدم ، مطالب بار اول سخته مدام تکرار کنید تا ببینید چقدر براتون ساده میشه، ضمنا کوری که خییییییلی نازه واسه من جزو دروس آسونه با یه ضریب خوب

yazdan

New member
خدا خیرت بده ، لطفا آدرسش رو بده ممنون میشم .

آقا من همیشه با یونگ مشکل داشتم ، الان میخوام اعلام کنم که یونگ پیش کلین لونگ میندازه ! وقتی نظریه اش رو میخوندم این شکلی بودم 0-0
آخه یکی نبود به کلین بگه : خواهر من ! نوزاد تو اون سن چه میدونه تفاوت جسمیش با پدرش چیه ؟! من هر نظریه ای رو خلاصه میکنم ، اما عمرا نظریه کلین رو خلاصه کنم ، اه ! چقدر هم این روانپویشی ها نظریه دارن ، بدبخت رفتارگرایی :(
راستی تا الان تو جدول امتیاز هایی که از سودمندی نظریه در آوردم ، می و یونگ کمترین امتیاز رو به دست آوردن و اسکینر و بندورا و راجرز بالاترین امتیاز رو :)

در مورد درس زبان : منم متاسفانه زیاد زبانم خوب نیست و در حد 20 -30 درصد میزنم . از اونجایی بالا رفتن نمره زبان زمان زیادی میبره من تصمیم گرفتم انرژیم رو روی نظریه های شخصیت و کاربست مشاوره بذارم که حجم کمتر و بازدهی بیشتری دارن .
ایشالا اگه قبول بشم میخوام زبان رو تابستون بخونم تا به قول راوی بزرگوار وقتی سر کلاسا نشستم ( به احتمال یه درصد :d ) شناگری نشم که نمیخواد خیس بشه .

فقط بندورا

yazdan

New member
راستی من داشتم کارنامه پذیرفته شدگان سال های قبل رو میدیدم ، رتبه سه در سهمیه آزاد، 5 تا درس اولش رو حدود 70 درصد زده بود و 4 درس آخرش رو میانگین 30 زده بود
خدار رو شکر زبانش هم از من بدتر بود و 15 درصد زده بوده ، اما کی میتونه آسیب شناسی رو 73 درصد بزنه جز خود حضرت کاپلان و این دوستمون ؟!

اهوم اهوم اوهوم:motat:
من کاپلانو پارسال73 زدم:a2d3: (خلاصه اینکه شدنیه)
البته بقیه متاسفانه به این رستگاری نرسیدن:dadad4::14:
یعنی من شق القمر کردم؟(بقول فامیل دور : من الان چجوریم؟)

آخرین ویرایش:

yazdan

New member

مسلم جان شما کرمانشاهی هستید؟آخه سوغاتیاتون همشون کرمانشاهیه

ریگار

New member
به نظر من که شق القمر کردی ! 73 ؟!!!!!!!!! آقا دست ما رو هم بگیر ، چطوری خوندی که 73 زدی ؟ رازت چیه ؟

عشق است بندورا حقیقتا ، اما من عشق و خلوصم رو تقدیم اسکینر ( که روحش مورد رحمت ایزد قرار بگیرد انشالله ) کردم .

hamidehjoon

New member
آره داداش کرمانشاهی هستم.راستی بچه ها من کارمند زندان هستم.اگه یه موقه سوال تخصصی داشتین در خدمتم

سلام مسلم جان
افرین به پشتکار واراده تو هم سرکارمیری هم درس میخونی انشالله همون دانشگاه کرمانشاه قبول بشی که کارتو ازدست ندی
کارتوی زندان واقعاسخته بهت خداقوت میگم
منم توی یه محیطی کارمیکنم که نه به اندازه زندان ولی شرایط سختی داره مرکز درمان اعتیاد

دل آرام

New member
میگم مسلم جان حالا که هم کارمندی و هم واسه کنکور میخونی میخوایی من برات کتابایی رو که میخوایی خریداری کنم بفرستم ؟!
برای من زحمتی نداره .

دل آرام

New member
اگر خواستی ایمیلتو تو خصوصی بفرست برام که اونجا در ارتباط باشیم
من بلد نیستم خصوصی بفرستم !

yazdan

New member
فقط حمیده جون بعدشم یالوم

حالا چون دوتا رمان توپ نوشته دلیل نمیشه نظریه پرداز خوبی هم باشه.تازه پارسال ی سوال ازش اومد که من بلد نبودم براهمینم نمیخوام ریختشو ببینم(البته خدایی خیلی تعریف نویسندگیشو شنیدم)

yazdan

New member
به نظر من که شق القمر کردی ! 73 ؟!!!!!!!!! آقا دست ما رو هم بگیر ، چطوری خوندی که 73 زدی ؟ رازت چیه ؟

عشق است بندورا حقیقتا ، اما من عشق و خلوصم رو تقدیم اسکینر ( که روحش مورد رحمت ایزد قرار بگیرد انشالله ) کردم .

با عرض اهوم مجدد والا هرچی فکرمیکنم روش خاصی نداشتم اما شاید تاحدودی بخاطر این بوده که من اصلآ وسواس ندارم و فقط نکات مهمو میخونم و بقیه رو بیخیال میشم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا