* پاتوق دخترا *

نظر شما درباره ادغام پاتوق دختر و پسر ....

• مجموع رای دهندگان
    0

N@RVIN

Well-known member

مطمئنی کسی از پس اینطور آرایشا بر نمیاد؟؟؟ ( فقط به توانایی های خودمون نگاه نکن:smilies-azardl (113)
عصرا یه سر برو تو خیابون میبینی دخترای ما چه آرایشگرا و گریمورای حرفه ای هستن:whistle::ad54ad:

درسته بعضی دخترا اینطوری آرایش بلدن ولی خیلیام بلد نیستن یا اگرم باشن برا بیرون دیگه انقد وقت نمیذارن

منکه خودم ترسیدم حالا بقیه فک میکنن واقعا ما میتونیم انقد قیافمونو تغییر بدیم

در مورد همه ی دخترا و همه ی آرایشا صادق نیس این حالت

paeez

New member
بانظرشما روناک جون100%موافقم...
*توجه*‏‎
البته اگه قابل بدونید...

sepid71

New member

مطمئنی کسی از پس اینطور آرایشا بر نمیاد؟؟؟ ( فقط به توانایی های خودمون نگاه نکن:smilies-azardl (113)
عصرا یه سر برو تو خیابون میبینی دخترای ما چه آرایشگرا و گریمورای حرفه ای هستن:whistle::ad54ad:

اره درسته یکسری از دخترا بلدن ...من نگفتم کسی بلد نیست :)
ولی اگ دقت کنی اینا همشون خارجین ..خارجیا پوست های کک و مکی و داغون دارن ...اکثر اینا زیر سازی شدس ک از این مواد فک نمیکنم اصلا تو ایران باشه و بقیشم هنر سایه روشن هاست ک بنطرم از پس گریمور ها بر میاد فقط !
چون اگر دقت کنی پوست صورت خیلی تو قیافه تاثیر داره و موها هم همینطور. میک اپ با گریم فرق داره :)
اون دخترای کوچه خیابون خیلی قهارن :) میدونم کیا رو میگی عزیزم :)

با تچکر

آخرین ویرایش:

شفق بانو

New member
13921018000555_PhotoL.jpg

سلامممممممممممممممممممممممممم دوستاااااااااااااااااااااااااااان

گلمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

1383677503715368.jpg

سلام به روی ماه اجی خودم :thanks:
:heart:مرسی عزیزم چه دسته گلی اوردی /خودت گلی اجی گلم

biotechnologist

New member
این دخترای خیابونی که یه عدشون رو خبر دارم هر روز عصر میرن آرایشگاه، همشون هم بدبخت و گدا هستن ها ولی انقدر میمالن به سر و کلشون که وقتی یکی میبینه فکر میکنه طرف خیلی خوشکل و پولداره، دیگه نمی گم پول هر روز آرایشگاه رفتن رو از کجا در میارن.:smiliess (5):

رونـاک

New member
مرسی paeez جون از اتفاق نظرت

من از دید تخصصی به این عکسا نگاه نکردم که بخوام تفاوت گریم وآرایش رو نشون بدم، به طور عام میگن آرایش...

منظور من اینه که تا چه حد میشه یه چهره رو تغییر داد(چه با آرایش چه گریم) واینکه نباید ظاهربین بود

درسته اینا خارجین ولی کاش میتونستم چند تا عکس قبل و بعد از آرایش (نه گریم) از بعضی از دخترای اطرافم رو اینجا میذاشتم تا میدیدن که این عکسا و تفاوتشون در مقابل اونا هیچه، با یه آرایش ترمیمی از یه چهره معمولی، یه صورت جدید بی نقص و جذاب درست میکنن! به بعضیاشون با آرایش میگن سوفیا لورن، بعد بدون آرایش انگار تازه از شیمی درمانی برگشتن:14: به قول biotechnologist دیدم که میگم ، البته مسلما همه دخترا اینطور نیستن و اکثر دخترای ایرانی به طور خدادادی زیبا ئن

N@RVIN

Well-known member
دخــــتر هـــا...

شـیــطنــت خــاص خـــــودشــان را دارنــــد...

بـــرچــســب دیگری بـــر خــنــده هــای آنـــان نـــزن...

بـــه سـلـامــتــی دخــتــرکـــان شــهــرم

کــه خــنــده نـــیــز بــر آنــان...

حــرام شـــده...

biotechnologist

New member
دخــــتر هـــا...

شـیــطنــت خــاص خـــــودشــان را دارنــــد...

بـــرچــســب دیگری بـــر خــنــده هــای آنـــان نـــزن...

بـــه سـلـامــتــی دخــتــرکـــان شــهــرم

کــه خــنــده نـــیــز بــر آنــان...

حــرام شـــده...

من که این چیزا سرم نمیشه. کلا خوش خندم، سر هم هرچی به ذهنم برسه بلند میگم با اساتید کلی می خندیم.:25r30wi:

ROJO

New member
یکیشون رو بعد از شستن صورت ببینی، نه چشم دارن نه دهن، دیدم که میگم.:smiliess (7):

نمشه ک بیوتک ،طرف لوچ باشه آرایش کنه کلئوپاترا بشه:black_eyed: زیرکارشم باید ی چیزی باشه:motat: آدم زش باشه ارایش کنه زش تر میشه:riz481:

شفق بانو

New member
حالا اگه 2 سال هم من نباشم هیشکی نمی فهمه !!!
هیشکی هم نمیگه جام خالیه !!!:tonguesmiley:

ستایش جان
اختیار داری اجی ،چرا همچین فکری میکنی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
اتفاقا من همیشه به یادتون هستم . اینو جدی میگم (بقیه رو نمیدونم اما خودم زودی جای خالی بچه هارو حس میکنم ).
:rolleyessmileyanim:
:riz304:

setayesh71

New member
ستایش جان
اختیار داری اجی ،چرا همچین فکری میکنی
اتفاقا من همیشه به یادتون هستم . اینو جدی میگم (بقیه رو نمیدونم اما خودم زودی جای خالی بچه هارو حس میکنم ).
:rolleyessmileyanim:
:riz304:

ممممممممرسی شفق عزیزم ... :thanks::thanks:

ROJO

New member
0.819137001315927621_parsnaz_ir.jpg

از شوورای مردم یاد بگیر! ب تو هم میگن مرد!:p7977cujr38iyymsu8:

shayna

New member
بوی باران ; بوی سبزه ; بوی خاک
شاخه های شسته ; باران خورده ; پاک
آسمان آبی و ابر سفید , برگهای سبز بید
عطر نرگس , رقص باد نغمه شوق پرستوهای شاد
خلوت گرم کبوترهای مست
نرم نرمک می رسد اینک بهار
خوش به حال روزگار
78-300x234.jpeg
دخترای گل عیدتون پیشاپیش مبارک...:smiliess (8):
ان شاا... نیک ترین لحظات برای همه رقم بخوره

biotechnologist

New member
نمشه ک بیوتک ،طرف لوچ باشه آرایش کنه کلئوپاترا بشه:black_eyed: زیرکارشم باید ی چیزی باشه:motat: آدم زش باشه ارایش کنه زش تر میشه:riz481:

حالا لوچ و نمیشه کاری کرد، اونم یه لنز سبز میذاره رد گم کنی. تازه ژاپنیا یه جور چسب میزنن بالای پلکشون که چشمشون بازتر شه. تو یو تیوب آموزش آرایش رو ببین میمون رو میکنه آنجلینا جولی:5:

بالا