تاپیک آشتی کنون

mahsa.

New member
خب
من پارسال دم عید باتارا مفصل حرف زدم و میشه گفت امسال هیچ دلخوری بینمون پیش نیومده خداروشکر.
ام جی 1919یکبار ماه رمضون ازتون حلالیت خواستم بازم میخوام که ته دلتون ازمن ناراحت نباشید.
نوتر عزیز که چندین دفعه از باهم حرفمون شده ببخش لطفا
آقای گلچین رفتارم باهات شایسته نبود ممنون میشم شما هم ببخشید.
عادله ی عزیز از من ناراحتی به دل نداشته باش.
آقای مجید 45 دوست دارم اگه این پستو میخونی بهم بگی که ازمن دلخوری نداری و منو بخشیدی
شفیع ازت غیبت کردم منو ببخش.
فریبای عزیز اکه به خاطر حرف من مجبور شدی بعضی پستاتو تو پیام بازدیدکنندگان حذف کنی ببخش قصدی نداشتم.
آرتمیس عزیزم میدونی که خیلی دوستت دارم بخاطر روز بن شدنت چیزی ازم تو دل نداشته باش لطفا.
آسلان طرز صحبتم درست نبوده معذرت میخوام.
یبار با بی بی تی شوخی کردم بهش برخورد البته رفع شد این معذرت خواهی محکم کاریه.
رینی اگه میایی و میخونی ازت غیبت کردم حلالم کن .
پری امتیار منفی کارمن بود و امیدوارم نه بخاطر امتیاز بخاطر لحن بدم منو ببخشی.

bioshimi93

New member
خب
من پارسال دم عید باتارا مفصل حرف زدم و میشه گفت امسال هیچ دلخوری بینمون پیش نیومده خداروشکر.
ام جی 1919یکبار ماه رمضون ازتون حلالیت خواستم بازم میخوام که ته دلتون ازمن ناراحت نباشید.
آقای مجید 45 دوست دارم اگه این پستو میخونی بهم بگی که ازمن دلخوری نداری و منو بخشیدی
فریبای عزیز اکه به خاطر حرف من مجبور شدی بعضی پستاتو تو پیام بازدیدکنندگان حذف کنی ببخش قصدی نداشتم.
آرتمیس عزیزم میدونی که خیلی دوستت دارم بخاطر روز بن شدنت چیزی ازم تو دل نداشته باش لطفا.
سلام خواهری
تمام راهای ارتباطی رو که بستی
خوبی بدی دیدی بگذر:rose:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

ba ba barghi

Well-known member
خب

هههه كسي جا نموند ؟؟؟پس من چي ؟؟؟؟؟؟:bunnyearsmiley:

'Reza'

New member
لطفا اونایی ک نارحتن ازم توی رتبه نظری ک دادن اسمشون رو بنویسن یا پ.خ بدن...من اینطوری نمیدونم کی هستی دوست عزیز
حالا خواسته یا ناخواسته ناراحت شدی
من مرد جزئیات هستم

baran1001

New member
منم سعی کردم که کسی ازم ناراحت نشه اگرم کسیو ناراحت کردم یا با کسی شوخی کردم همون موقع از دلش دراوردم.
فقط bbt حس میکنم که بازم از من ناراحتی به دل داری:New (6): هووووووووووم؟آرههههههه؟
منکه دیگه ناراحت نیستم :dadad4:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

sepideeee

New member
همچین هی بچه ها میان و آشتی می کنن .. ادم دلش می خواد هی بیاد اینجا عذرخواهی کنه :smiliess (15):

Nr1

Well-known member
خوووووووو پس هر کی از کسی دلخوره باس از دلش در آره... عجب

من از همین جا اعلام میکنم از همتون دلخورم از تک تکتون........ بیاید از دلم در آرید......

البته فقط در صورتی میبخشمتون که نفری 50000 تومن به شماره حساب 4575452635457694بانک تجارت به نام شخص شخیص بنده واریز کنید وگرنه من میدونم و شما و پل صراط... خود دانید خیلی دلم ازتون پره بعضیا باید 1000000 بریزن ببخشمشون.........

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

sepideeee

New member
خوووووووو پس هر کی از کسی دلخوره باس از دلش در آره... عجب

من از همین جا اعلام میکنم از همتون دلخورم از تک تکتون........ بیاید از دلم در آرید......

البته فقط در صورتی میبخشمتون که نفری 50000 تومن به شماره حساب 4575452635457694بانک تجارت به نام شخص شخیص بنده واریز کنید وگرنه من میدونم و شما و پل صراط... خود دانید خیلی دلم ازتون پره بعضیا باید 1000000 بریزن ببخشمشون.........

من جزو اونایی هستم که کلا جایی برای بخششم نمونده ... تحت هیچ شرایطی هم بخشیده نمی شم ... پس پول ریختنم فایده نداره .... :thumbsupsmileyanim:

maxin

Well-known member
یکی از کاربرای جدید(اما قدیمی) بحثم شد ازش معذرت میخام وهم بخشیدمش...
ب هرحال یسریا باهم اخلاقشون حسابی فرق داره بهتره مراعات کنیم و.....

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nejla

N@RVIN

Well-known member
یکی هس ازم کینه به دل داره..سعی کن منو ببخشی..صد بار معذرت خواستمااااا ازت

بخاطر خودت میگم حیف نیس دلتو به کینه آلوده میکنی...معذرت خواهیمو لایک کن کینه ای نباش
:riz304::riz304:

آخرین ویرایش:

nejla

New member
سال نو نزدیکه.
ممنون از خونه تکونی دل همه.
منم همه دوستای اینجامو دوست دارم. از دست هیچکی هم ناراحت نیستم.:28:
یه سود تفاهم کوچولو هم بود. برطرف شد.
اینم برای دوست طوسی پوشم::riz304:

varia

Well-known member
خب

با شناختی که ازتون دارم میدونم سهم عمده این جمله قرمزتون بخاطر من نیست! دلیلش کسای دیگه ای هستند که ..... ولی خب باید بخشید ولی فراموش نکرد!

- - - Updated - - -

فک کنم زیاد بودن .. بخصوص اینکه آدم مهربونی نیسم .. حالا تا جایی که یادم میاد میگم هر کی جا موند بیاد بگه .. مهربون نیسم ولی جنبه ام بالاس

یه بار تو باکس به یارا گفتم چرا نمیای وسط برقصی .. بعد این آهنگ ساسی مانکن یادم اومد که میگه " دو تا پاتو بریدن که گرفتی یه گوشه نشستی ؟" همینو خوندم واسش کف باکس ، ناراحت شد ازم .. فقط خواستم شوخی کنم چون حالش گرفته بود بخنده ولی ناراحت شد .. یارا ببخشید

با نوتر زیاد بحث کردم تو بخش مدیریت چن بارم خارج اون .. هر چند که حس میکنم خیلی دل بخشنده ای داره و تا الان چیزی تو دلش نمونده ولی بازم معذرت

علی گلچین هم چن بار بهم گفته چرا تحویل نمیگیری ولی خب اخلاقم اینجوریه نه که نخواستم تحویل بگیرم .. یه چن بارم تو بخش مدیریت و خارج اون بحث کردیم .. خلاصه امیدوارم دلخوری نمونده باشه

شفق الان این کامنتی که گذاشته من به خودم شک کردم .. آخه خیلی مهربونه ولی من چون نیستم ممکنه فک کنه بداخلاقی کردم .. شفق بیا بوگو اگه چیزی گفتم ناراحت شدی یا چیزی باید میگفتم که نگفتم و ناراحت شدی

ایمونو هم یه بار گفت تحویل نمیگیری باز اونم قصدی در کار نبوده .. ببخشید دیگه همشهری

اوه اوه یادم اومد یه بار اخطار دادم روجو بن شد .. روجو نمیخواستم ناراحت شی .. ببخشید

مهسابانو یکی تاپیکاشو وقتی خودش مدیر نبود بستم ناراحت شد .. امیدوارم ببخشه

مهسا. هم که دیگه اصن ترکوندم .. خیلی ناراحت شده ازم ... معذرتخواهی هم کردم ولی خب بقول یکی که همینجا گفته بود وقتی دل آدم بشکنه سخته بخوای فراموش کنی .. مهسا هر چی فک میکنی بیا بگو همونکارو کنم یادت بره

رضا ن. هم یه بار بد برخورد کردم ناراحت شد رفت دیگه نیومده انجمن هنوز .. راهی هم نیس که ازش معذرتخواهی کنم

هان یادم اومد رضا جزئیاتم چن بار ناراحت کردم

اینا کسایی بودم که یادم اومد .. امیدوارم ببخشن .. اگه کسی دیگه هم بوده بیاد بگه

ما خدمت پیشکسوتهای انجمن ارادت کامل داریم. اگه بعضی جاها مجبور شدم باهاتون رک و راست حرف بزنم و نظرمو بگم(اشاره به همون تایپیک ...!که 67م اومد) از ته دل ازتون عذر میخوام. امیدوارم شما هم منو ببخشید :rose:

N@RVIN

Well-known member
نزدیک عیده دوس میداشتم اگر نزدیکم نبود یجایی این حرفو بزنم تا حداقل مخاطبهاش متوجه رفتارشون باشن

یه چند نفری که همینطوری بی دلیل با من رفتار قهر برداشتید بر خلاف لطف بی اندازه و ادب بی اندازه من به شما زشته نکنید این رفتاراور یه رفتارایی مقتضی سنمون نیست شخصیتمون نیست برازنده مون نیست هرچند اگر مهم نباشه واقعا هم بعضی رفاقتهایی که توشن هیچ درک متقابلی نیست مهم نیست منم موافقم ..البته من راضی نیستم و به هیچ عنوان حلال نخواهم کرد (و این جز نادر مورادی هست که من هم قهر رو اونم برای همیشه برگزیدم )و نخواهم بخشید اما میدونم که بی نقص نیستم لابد منم یه رفتاری کردم که کسی به خودش اجازه ی این رفتار رو البته نه با این شدت و حدت رو داده به شرط ادب و دینم معذرت میخوام ( فقط به شرط ادب و دینم وگرنه تا سرحد تمام ضرفیت تموم نشدنیم ناراحتم از خود اون چند نفر )

همه چیز رو نمیشه رفتار صحیح معنی کرد باور کنید نمیشه وگرنه همه آدمها فکر می کنند خوبی مجسم هستند

در ضمن شاید این رفتار من رفتار لوسی به نظر بیاد ولی من همین رفتار لوس رو به غیبیت و کینه و قهرهایی که تو بچگی جا گذاشتمشون ... ترجیه میدم در ضمن اقتضای این تاپیک همینه که اگه کسی از کسی ناراحته بیاد بگه پس دلیلی نمیبینم کسی به خودش بگیره من دقیقا منظورم 5 نفر هست و اگر میدونستم خود اون افراد راضی هستن حتما اسمشون رو میاوردم .

(لطفا پست من رو پاک نکنید کسی هم با برداشتهای شخصیش به حاشیه نبردش چون ادامه نخواهم داد و اگر به هر دلیلی لازم دیدید پاکش کنم هرچند که هیچ چیزیش برخلاف مقررات نیست لطفا به خودم بگید حتما پاکش میکنم )

آخرین ویرایش:

varia

Well-known member
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]امشب بیا بهرِ خدا با ما وفا کن
یک امشبی را تا سحر ترکِ جفا کن
یک عمر عرشی بوده ای جانا، ولیکن
یک شب به فرشِ پاره ی ما اکتفا کن
"قالوا بلی" وحی است بانو! کفرِ دین نیست
با یک بلی ما را به عشقت مبتلا کن
"حب الوطن" ایمان و دین ماست اما
ما را به مُلکِ عشقِ خود،ملی گرا کن
ویران نمودی خانه ی عشقِ دلم را