تا حالا پیش اومده که sms رو اشتباهن به شماره دیگه‌ای بجز شخص مورد نظر بفرستید؟

TUMS

Well-known member
سوتی هاتون خیلی باحال بودن :rose:
من همیشه میترسیدم که یه وقت اس اشتباهی ندم چون زیاد اس میدم
بعدشم جوری هست با بعضی ها کاملآ رسمی و با بعضی ها شوخی های آنچنانی و اینچنینی :image170:

خدا را شکر تا حالا سوتی ندادم اگه سوتی بدم به هیچ وجه نمیشه جمش کرد :smilies-azardl (113

mexin

Well-known member
سوتی هاتون خیلی باحال بودن :rose:
بعدشم جوری هست با بعضی ها کاملآ رسمی و با بعضی ها شوخی های آنچنانی و اینچنینی :image170:

خدا را شکر تا حالا سوتی ندادم اگه سوتی بدم به هیچ وجه نمیشه جمش کرد :smilies-azardl (113

همین الان گوشیت رو دستت میگیری و چند تا سوتی باحال میدی ..زود باش همینجوری خشک و خالی که نمیشه ...چه وضعشه..:smiliess (11):

mexin

Well-known member
سوتی هاتون خیلی باحال بودن :
بعدشم جوری هست با بعضی ها کاملآ رسمی و با بعضی ها شوخی های آنچنانی و اینچنینی :

خدا را شکر تا حالا سوتی ندادم اگه سوتی بدم به هیچ وجه نمیشه جمش کرد :113

همین الان گوشیت رو دستت میگیری و چند تا سوتی باحال میدی ..زود باش همینجوری خشک و خالی که نمیشه ...چه وضعشه..:

- - - Updated - - -

سوتی هاتون خیلی باحال بودن
بعدشم جوری هست با بعضی ها کاملآ رسمی و با بعضی ها شوخی های آنچنانی و اینچنینی :

خدا را شکر تا حالا سوتی ندادم اگه سوتی بدم به هیچ وجه نمیشه جمش کرد : (113

همین الان گوشیت رو دستت میگیری و چند تا سوتی باحال میدی ..زود باش همینجوری خشک و خالی که نمیشه ...چه وضعشه..:smiliess (11):

leylii

New member
لیلی این نشون میده که تو آدمی هستی با تمرکز بالا و با کمترین دغدغه فکری خوش به حالت واقعا عزیزم

خخخ ممنون سعیده آجی جونی...
خخخ سعیده چند وقت پیش 1اس اشتبا فرستادم منجر به ی دعوایی شد که تا عمرم همچین دعوایی ندیده بودم از طرفم این شکلی شدم :5::5:
فک کنم تو چشمم زدی آجی جونی :25r30wi:

mexin

Well-known member
خخخ سعیده چند وقت پیش 1اس اشتبا فرستادم منجر به ی دعوایی شد که تا عمرم همچین دعوایی ندیده بودم از طرفم این شکلی شدم :5::5:
فک کنم تو چشمم زدی آجی جونی :25r30wi:

سوتی رو بگو چیکار داریم به دعوا...زود باش:whistle:

mexin

Well-known member
فک کنم تو چشمم زدی آجی جونی :2

leylii

New member

خخخ هیچی ی مدت 2 ماه من ی مزاحم تلفنی داشتم من شماره که نمی شناسم ج نمی دم بعد ی روز عصر داشتم تو خوابگاه درس می خوندم که دوباره مزاحم شدش بعد که کلی اس داد و میس زد اعصابمو ریخت به هم بعد خوندم دیدم 10 تا پیام داده به پیام آخری که رسیدم ی سوتی داد که فهمیدم کاره یکی از پسرای فامیله بعد در حین عصبانییت نوشتم سلام شماره منو به کسی دادی ؟؟؟؟؟
بعد فرستادم به کسی که نباید براش می فرستادم .. اصلا هم متوجه نشدم دلیور هم شد ولی بازم متوجه نشدم اشتباه فرستادم بعد از چند دقیقه دیدم طرف با کلی بدو بیراه اس داده من این شکلی شدم :5:بعد گفتم با منی ؟؟؟؟بعد فرمودند بله با شومام .......اون موقع فهمیدم تازه اس و اشتباه فرستادم بعد از بس بد حرف زده بود که عصبانی شدم اصلا یادم رفت که اس و اشتباهی فرستادم ج اسو دادم .دیگه هیچی دیگه دیگه قهر کرد ::65d6a5d6s::65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

yara

New member
:dadad4:یه مدت پیش یه اس دادم با مضمون» شما مردها چقد زود خودمونی میشیدو.......»:smiliess (14):

اما اشتباهی واسه همکلاسیم فرستاده بودم و خودم نمیدونستم(چون موبایلم مشکل دار شده بود وجای اسم، فقط شماره نشون میداد)

هیچی دیگه همکلاسی محترم بهونه پیدا کرد واسه قهر کردن!!!!:j58r36j3gcr4suxymup

یکی نیس بش بگه عجیجممممممممممممم مگه تو مرد هستی خووووووووو!!!!!!!!!

yara

New member
:dadad4:یه مدت پیش یه اس دادم با مضمون» شما مردها چقد زود خودمونی میشیدو.......»:smiliess (14):

اما بجای شخص مورد نظر ،اشتباهی واسه همکلاسیم( دختره) فرستاده بودم و خودم نمیدونستم(چون موبایلم مشکل دار شده بود وجای اسم، فقط شماره نشون میداد)

هیچی دیگه همکلاسی محترم بهونه پیدا کرد واسه قهر کردن!!!!:j58r36j3gcr4suxymup

یکی نیس بش بگه عجیجممممممممممممم مگه تو مرد هستی خووووووووو!!!!!!!!!

amirreza

New member
یارا همکلاسیت حسود بوده خوووووووووووووووو:25r30wi::25r30wi:
چش نداشته ببینه تو به یه مرد اس میدی خخخخخخخخخخخخخخخ

- - - Updated - - -

یارا همکلاسیت حسود بوده خوووووووووووووووو:25r30wi::25r30wi:
چش نداشته ببینه تو به یه مرد اس میدی خخخخخخخخخخخخخخخ

amirreza

New member
منم یبار اشتباهی اسو به یکی از دوستانم که خ باهاش رسمیم فرستادم بعد دیگه کلی داستان ساختگی بهش گفتم که ذهنش از اصل قضیه منحرف شه:riz481:

IL-2

Well-known member
یه دوست صمیمی دارم "نوشین" چون خ بش اس میدم به هر کس دیگه ای هم به جز اون که میخوام اس بدم ناخداگاه واسه اونم یکیشو میفرسم ... خلاصه دوستم از همی کارام و حرفام و برنامه هام خبر داره :14:

بالا