اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

najma

New member
بله درسته.فسفاتیدیل کولین فراوانترین در یوکاریوت هاست واتانول امین هم در پروکاریوت ها،ولی این سوال تکراری بوده و در کتابiqb هم ببینید همینطور تککرار شده و جواب کولین بوده،در مورد atp هم درسته لودیش اینو گفته و صالحی هم اینطوری،به حرحال اونا این منابع ارایه دادن ما نمیتونیم بگیم چرا از محموع 3 رفرنس سوال دادین!منم اصلا راضی نیستم از کنکور امسال،ولی میخوام بگم که اونا سخت زیر بار میرن،اءه رشته های دیگه سوالات سلولی بیوتکنولوژی ببینن به افتضاح بودن طرح سوالات سلولی میرسن،من در تمام رشته ها سلولی دیدم ولی هیچکدوم غیر استاندارتر از سلولی بیوتکنولوژی نبود

بازم میگم تاکید سوال روی کلمه حداقل یعنی برگ برنده ی ما !

mahdieh

New member
بله درسته.فسفاتیدیل کولین فراوانترین در یوکاریوت هاست واتانول امین هم در پروکاریوت ها،ولی این سوال تکراری بوده و در کتابiqb هم ببینید همینطور تککرار شده و جواب کولین بوده،در مورد atp هم درسته لودیش اینو گفته و صالحی هم اینطوری،به حرحال اونا این منابع ارایه دادن ما نمیتونیم بگیم چرا از محموع 3 رفرنس سوال دادین!منم اصلا راضی نیستم از کنکور امسال،ولی میخوام بگم که اونا سخت زیر بار میرن،اءه رشته های دیگه سوالات سلولی بیوتکنولوژی ببینن به افتضاح بودن طرح سوالات سلولی میرسن،من در تمام رشته ها سلولی دیدم ولی هیچکدوم غیر استاندارتر از سلولی بیوتکنولوژی نبود

من که میگم ژنتیک و بیوتک رو امسال نابود کردن با این سوالاشون

najma

New member
بچه ها به امید خدا مصاحبه فردا انجام میشه . قراره با اساتید هم بصورت تلفنی صحبت بشه . خواهشا هر کی تهرانیه یا دوست تهرانی داره خودشو سزیع معرفی کنه .

shadyrecords

New member
بازم میگم تاکید سوال روی کلمه حداقل یعنی برگ برنده ی ما !
رسول صالحی هم نوشته حداقل دو یا سه!پس من هم درست میگم حالا که دیگه گذشته نامه دادین.من کلی گفتم که ای کاش میگفتین گزینه ب و ج نه ب ود!

najma

New member
رسول صالحی هم نوشته حداقل دو یا سه!پس من هم درست میگم حالا که دیگه گذشته نامه دادین.من کلی گفتم که ای کاش میگفتین گزینه ب و ج نه ب ود!

این وسط ما داریم خودمونو میکشیم اونوقت شما هنوز در پیچ و خم 2 یا 3 پروتون به سر میبری ؟

najma

New member

پس من یادم باشه به دکتر عبادی و جعفر نژاد تذکر شما رو گوشزد کنم !!!! حتما اونا سوادشون نمیرسه خب !

shadyrecords

New member
دکتر عبادی و جعفرنژاد هرچی بگن که منبع نشد!!!اون 3تا رفرنس!جعفرنژاد هم بیوشیمیه هیچ ربطی به سلولی نداره!!!من هم منظوری ندارم فقط گفتم که وقتی اعتراضی میکنین همه رفرنس ببینین بعدش ارسال کنین برای اعتراض!!!من از دکتر ضالحی دانشگاه اصفهان پرسیدم گفتند هم ب وهم ج میشه.حالا این وسط حرف دکتر صالحی مطرحه یا عبادی و جعفرنژاد!!!!

shadyrecords

New member
به کشتن هم نیازی نسیت!ما اعتراضمون نوشتیم منتظر جوابش هستیم ببینیم چی میشه....

najma

New member
لطفا سواد اساتید رو به راحتی زیر سوال نبرید . قرار نیست کسی با کسی مقایسه بشه . من هم علاوه بر حرف استادام دو تا منبع آوردم .
بحث در رابطه با این سوال تمومه . لطفا ادامه ندید و به جای آب در هاون کوبیدن اگر واقعا دلسوزید کاری برای انتشار نامه بکنید .

najma

New member
به کشتن هم نیازی نسیت!ما اعتراضمون نوشتیم منتظر جوابش هستیم ببینیم چی میشه....

جدا ؟؟ پس شما خیلی قدر ناشناسید که به راحتی زحمات دوستان رو که پیگیر انتشار نامه هستند زیر سوال میبرید . ما مثل شما عادت نداریم تقدیرمون رو به اسمان و زمین محول کنیم . خودمون براش تلاش میکنیم .

بچه ها خدا قوت.منم فرستادم.نتیجه چی شد؟ اگه نامه نتیجه بده بعدا میتونیم قضیه رو گسترش بدیم و مشلات رشته های دیگه هم بگیم؟اونایی که نرسیدن بیان
درضمن دکتر جعفرنژاد انقدر باسوادن که علاوه بر بیو از منابع رشته های دیگه آگاهی دارن. گاهی خودشون اشاره میکنن که فلان موضوع در بیشیمی به این شکله اما رشته های دیگه اینجوری گفتن. اصلا شک نکنید به گفته دکتر جعفرنژاد

jo-boy

New member

ببینید زیر اون سوال رفرنس داده شده و مشخص هم هست که درسته حالا حرف شما هم اگه درست باشه پس این سوال میتونسته 3 جوابی باشه! پس بحث چیو دارین؟
در ضمن خیلی خوشحال میشدم اونموقع که نامه نرفته بود میومدید و تو بحثا شرکت میکردید نه الان که بچه ها درگیر پخش کردن نامه هستند.
در مورد فرق داشتن منابع هم بگم اصولا سوالی که در چند رفرنس مهم مثلا لنینجر یا لودیش یا.. با هم متفاوته اصولا سوالی غیر استاندارده و همین برای نفی کل سوال کافیه.

najma

New member
بچه ها یکبار دیگه آدرس 5 سایتی رو که نامه رو گذاشتن به 20 30 بفرستید و ازشون بخواید که اونها هم به احقاق حقوق ما کمک کنن .

2030
@
iribnews
.
ir

و لینک ها :
http://http://www.pezeshki.net/1389-07-21-03-58-43/67/2809-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-91-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA.html

جمعی از داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد علوم پزشکی در نامه ای به پاسخ نامه سوالات کنکور معترض شدند

نامه تعدادی از شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد پزشکی91 پیرامون کلید نهایی

.::سلامت نیوز :سرویس خبری: سلامت نیوز:نامه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد 91 به دستجردی::.

http://www.migna.ir/news/karmandan/12753.html

لطفا عینا لینک ها رو در ایمیل ارسالی کپی پیست کنید .

ضمنا لینک ها رو به خبرگزاری ها هم بفرستید بچه ها !
نامه مردمی به وزیر بهداشت mardomi@behdasht.gov.ir
ایمیل به دفتر رهبر info_leader@leader.ir

مرکز سنجش و آموزش پزشکی info@sanjeshp.ir
ایمیل به خبر گذاری ایرنا : irna@irna.ir
ایمیل به خبر گذاری دانشجو editorship@snn.ir
ایمیل به خبرنامه دانشجویان ایران info@iunews.ir
ایمیل به خبر گزاری دانشجویان ایران info@isna.ir
پیشنهاد سوِژه به خبرگذاری دانشجویان ایران subject@isna.ir
ایمیل روزنامه جام جم info@jamejamonline.ir

[
info@irteb.com
info@sanjeshp.ir
info@sadkhabar.ir
jnn@iribnews.ir
science@yjc.ir
safarifardas@gmail.com
b.yektaparast@gmail.com

آخرین ویرایش:

najma

New member
بچه ها خدا قوت.منم فرستادم.نتیجه چی شد؟ اگه نامه نتیجه بده بعدا میتونیم قضیه رو گسترش بدیم و مشلات رشته های دیگه هم بگیم؟اونایی که نرسیدن بیان
درضمن دکتر جعفرنژاد انقدر باسوادن که علاوه بر بیو از منابع رشته های دیگه آگاهی دارن. گاهی خودشون اشاره میکنن که فلان موضوع در بیشیمی به این شکله اما رشته های دیگه اینجوری گفتن. اصلا شک نکنید به گفته دکتر جعفرنژاد

دکتر جعفر نژاد یک نابغه واقعیه . علی رغم تواضعی که داره و علی رغم جوان بودن به سلولی مولکولی به اندازه ی بیوشیمی مسلطه . من بار ها امتحانش کردم .

mahdieh

New member
دکتر عبادی و جعفرنژاد هرچی بگن که منبع نشد!!!اون 3تا رفرنس!جعفرنژاد هم بیوشیمیه هیچ ربطی به سلولی نداره!!!من هم منظوری ندارم فقط گفتم که وقتی اعتراضی میکنین همه رفرنس ببینین بعدش ارسال کنین برای اعتراض!!!من از دکتر ضالحی دانشگاه اصفهان پرسیدم گفتند هم ب وهم ج میشه.حالا این وسط حرف دکتر صالحی مطرحه یا عبادی و جعفرنژاد!!!!
دوست عزیز به هر حال این سوال استاندارد نیست ..سر جلسه کنکور ما باید یه گزینه رو انتخاب میکردیم وقتی نشه به سوالی بدون شک جواب داد..اون سوال ایراد داره
ضمنن در مورد رشته زنتیک خیلی از سوال ها بود که دوستان درموردش به توافق نرسیدند شما فرض کن این هم یه سوال دیگه است ..به هر حال همین که اون دوتا سوال از رشته ما رو به نامه اضافه کردی من به شخصه از شما ممنونم
در ضمن دوستان مر جع رو پیوست قرار دادن..چه این سوال جوابش تغییر کنه و چه نکنه این سوال استاندار نیست و چه بهتر شرش کم بشه

waria

New member
سلام.من هم ایمیل کردم...ولی من امسال کنکور نداشتما؟مشکلی پیش نمیاد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا