کدوم رو نجات میدید

marzi ba

Well-known member
اگر دو نفر از پرتگاه آویزون باشند و شما فقط یکی رو بتونید نجات بدید کدوم رو نجات میدید؟

اونیکه دوسش دارید یا اونیکه دوستون داره چرا؟

شفق بانو

New member
اگر دو نفر از پرتگاه آویزون باشند و شما فقط یکی رو بتونید نجات بدید کدوم رو نجات میدید؟

سه تایی باهم میریم تو پرتگاه....(سوال سختی کردی وروجکم ).:riz304:

نوتر

New member
اگه واقعا واقعا واقعا اون لحظه رو تصور کنید من به نظرم اکثریت قریب به اتفاق اونی که دوسش دارند رو نجات میدن(با توجه به تصمیم گیری آنی که باید انجام بده)

چون اون کسی که دوسمون داره اگه ما دوسش نداشته باشیم واقعا اونو نجات میدین به نظرتون؟؟؟(این در حالیه که کسی که دوسش داریم داره میفته پایین)

فقط در صورتی شما اون فرد(که دوستتون داره) رو نجات میدین که شما هم اونو دوست داشته باشین و این میشه همون نجات دادن کسی که دوسش دارید(دیگه اینجا به دوس داشتن اون توجه نمیکنید سریع نجات میدین)

آخرین ویرایش:

marzi ba

Well-known member
سلوم خو نیدونم چلا لایک نمیشه
علی الحساب این لایک تئوری رو داشته باشین تا بعدا از خجالتتون در میام
لایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

Maryam.A

Well-known member
متأسفم اینو میگم ولی
اونی که دوسش دارم و نجات میدم
خب آخه به اون یکی هیچ احساسی ندارم
طبیعیه.....

maxin

Well-known member

:mad_majidonline:مرضی تو باز چن تا چن تا رفتی سر پرتگاهای گنجنامه دخدر؟؟؟؟؟؟؟؟
خب اینجوری میشه دیگه....الاان حتمن ازاب وجدانم گرفتی؟؟؟؟

تُرفَع الاِسپمییونَ:من اونی رو ک دوسش دارم .......ولی !!!!!!!!!!!!!ولی!!!!!!ولی!!!تمام توانمو بکار میگیرم ک اون یکیم نجات بدم ....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

marzi ba

Well-known member
:a2d3:بازم لایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک

maxin

Well-known member
0.484950001317907379_taknaz_ir.jpg

نوتر

New member
تو اون لحظه بحرانی اخه چ جوری ادم این همه فکر به ذهنش برسه؟
مگه نجات دادن کسی دلیل میخاد؟من دشمنم هم باشه نجلتش میده

- - - Updated - - -

فرقی نداره واسم هردوشون انسانن خوب هرکدوم که بتونم نجات میدم

کاش یکبار دیگه متن منو میخوندید:tonguesmiley:

varia

Well-known member
اونیکه دوستم داره!

البته من اینجا با تصورم از زندگی حقیقیم جواب دادم و به این شکل که اگه من کسی رو دوست داشته باشم که معلوم نیست اون منو دوست داره یا نه بهتره اونو نجات بدم یا اونیکه مطمئنم منو دوست داره(مثل اعضای خانواده و برخی از دوستان نزدیک). خب فکر کنم خیلی ها اینجا باید اونی که مطمئنا دوستشون دارند رو انتخاب کنند.
ولی خب دیگه اینم باید گفت که احتمال اینکه کسی تو رو واقعا دوست داشته باشه ولی تو دوستش نداشته باشی پایین تر از اینه که کسی رو تو دوست داشته باشی ولی اون تو رو دوست نداشته باشه:1dco2x0p1lilzhfpg1t
:1dco2x0p1lilzhfpg1t

ZOT

New member
اگه تضمینی وجود داره که اونی که دوستش دارم اونم منو دوست داره اونو نجات میدم! اگه نه هم یه نفر رو صدا می زنم هر دو شون رو نجات بده منم میرم دنبال کار خودم!
حالا یه سوال اینی که دوستش دارم و اونی که دوستم داره منظور چه کسایی هستن؟ والدین هم شامل این میشه یا از این عشقولانه ای هاست فقط؟!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

yara

New member
وااااااااای مرضی عجب سوالایی میپرسی اجیییییییییی، مخم هنگ کرد خوووووووووووووو:smiliess (2):و

عاقا خودمو پشت سر اون 2 نفر قبلی پرت میکنم که دیگه عذاب وجدان نداشته باشم

این گلا رو هم بدارین رو قبر سه تامون:riz304::riz304::riz304:

پارمیدا

New member
اونی که دوستم داره رو نجات می دم چون تو این دوره زمونه دوست داشتن واقعی کم شده

nanaz

New member
اونی که دوستش دارمو نجات میدم ولی همه تلاشمو میکنم که بتونم اونی هم که دوستم داره را نجات بدم ،:sadsmiley:

marzi ba

Well-known member
وااااااااای مرضی عجب سوالایی میپرسی اجیییییییییی، مخم هنگ کرد خوووووووووووووو:smiliess (2):و

عاقا خودمو پشت سر اون 2 نفر قبلی پرت میکنم که دیگه عذاب وجدان نداشته باشم

این گلا رو هم بدارین رو قبر سه تامون:riz304::riz304::riz304:

خدا نکنه یارا جون
لایک

baran71

New member
اونیکه دوسش دارید یا اونیکه دوستون داره چرا؟:rolleyessmileyanim: ی طناب بزرگ میگیرم ب دستاشون میبستم دوتاییو با هم بالا میکشم:4d564ad6: ب همین راحتی

بالا