21Tir
New member
من از مدیران سایت خواهش کردم...نه از شما...شما که تکلیفت مشخصه....ایرادی بر شما وارد نیست.....
تکلیف تو رو هم من مشخص کردم...
آخرین ویرایش:
من از مدیران سایت خواهش کردم...نه از شما...شما که تکلیفت مشخصه....ایرادی بر شما وارد نیست.....
هر کی ام نگرفت جای لایک ناناز رو بزنهt0837h0nn8zfqu8ult
t0837h0nn8zfqu8ult
اینجوری
خخخوا !!!!!!!!!!
چشام درست می بینن؟؟؟؟
منو چرا بزنن ؟؟؟
خو صاحب تاپیکو بزنید ...
خخخوا !!!!!!!!!!
چشام درست می بینن؟؟؟؟
منو چرا بزنن ؟؟؟
خو صاحب تاپیکو بزنید ...
خخخ
خو صاحب تاپیک ناناز دیگه
اجی با تو نبودیممم:sarma:
- - - Updated - - -
خخخ
خو صاحب تاپیک ناناز دیگه
اجی با تو نبودیممم:sarma:
خواهش :auizz3ffy9vla57584x:14:
حالا یادم افتاد اسم قبلی 21 تیر ناناز بوده :14:
گفتم من این وسط چکاره ام .... گیجم ... ببشقید
حداقل به معنای اون جملاتی که توی امضات نوشتی کمی فکر کن...کسی که به اون جملات معتقد باشه..به نظر میرسه باید از ادبیات مناسب تری حداقل در مواجه با افرادی که شناختی از اونها نداره استفاده کنه....یاد بگیریم کمتر گستاخ باشیم...بیشتر کمک کنیم...براحتی از حریم دیگران عبور نکنیم...اگر فقط قوانین را رعایت کنیم...شاید کافی باشد....بهرحال موفق باشی بزرگوار
ببین استاد گرامی، راهنمایی ت کردم برا ورود به تاپیکایی که مناسبته .. کار بدی کردم؟؟؟؟ من زیاد با اساتیدی مثه شما برخورد داشتم که خودشون شرمنده گفتارشون شدم... رشته مم ادبیات نیست ... تجربی خوندم... اهل تشبیه و استعاره هم نیستم... کاری به کار کسیم ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشن...
شمام سعی کنین تو ارسال کامنتاتون نهایت دقت و ادب و مبذول فرمایید تا با عکس العمل مقابلش ناراحت نشین...
روزگار خوش استاد
حداقل به معنای اون جملاتی که توی امضات نوشتی کمی فکر کن...کسی که به اون جملات معتقد باشه..به نظر میرسه باید از ادبیات مناسب تری حداقل در مواجه با افرادی که شناختی از اونها نداره استفاده کنه....یاد بگیریم کمتر گستاخ باشیم...بیشتر کمک کنیم...براحتی از حریم دیگران عبور نکنیم...اگر فقط قوانین را رعایت کنیم...شاید کافی باشد....بهرحال موفق باشی بزرگوار
خواهش :auizz3ffy9vla57584x
مورد بخشش ما قرار گرفتی