فرم تست دوست دختر...

BBT

New member
وا !!!!!!!!!!
چشام درست می بینن؟؟؟؟
منو چرا بزنن ؟؟؟
خو صاحب تاپیکو بزنید ...
خخخ
خو صاحب تاپیک ناناز دیگه
اجی با تو نبودیممم:sarma:

- - - Updated - - -

وا !!!!!!!!!!
چشام درست می بینن؟؟؟؟
منو چرا بزنن ؟؟؟
خو صاحب تاپیکو بزنید ...
خخخ
خو صاحب تاپیک ناناز دیگه

nanaz

New member
خخخ
خو صاحب تاپیک ناناز دیگه

- - - Updated - - -

خخخ
خو صاحب تاپیک ناناز دیگه

:14:
حالا یادم افتاد اسم قبلی 21 تیر ناناز بوده :14:

گفتم من این وسط چکاره ام .... گیجم ... ببشقید

cyavash

New member
حداقل به معنای اون جملاتی که توی امضات نوشتی کمی فکر کن...کسی که به اون جملات معتقد باشه..به نظر میرسه باید از ادبیات مناسب تری حداقل در مواجه با افرادی که شناختی از اونها نداره استفاده کنه....یاد بگیریم کمتر گستاخ باشیم...بیشتر کمک کنیم...براحتی از حریم دیگران عبور نکنیم...اگر فقط قوانین را رعایت کنیم...شاید کافی باشد....بهرحال موفق باشی بزرگوار

21Tir

New member
حداقل به معنای اون جملاتی که توی امضات نوشتی کمی فکر کن...کسی که به اون جملات معتقد باشه..به نظر میرسه باید از ادبیات مناسب تری حداقل در مواجه با افرادی که شناختی از اونها نداره استفاده کنه....یاد بگیریم کمتر گستاخ باشیم...بیشتر کمک کنیم...براحتی از حریم دیگران عبور نکنیم...اگر فقط قوانین را رعایت کنیم...شاید کافی باشد....بهرحال موفق باشی بزرگوار

ببین استاد گرامی، راهنمایی ت کردم برا ورود به تاپیکایی که مناسبته .. کار بدی کردم؟؟؟؟ رشته مم ادبیات نیست ... تجربی خوندم... اهل تشبیه و استعاره هم نیستم... کاری به کار کسیم ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشن... حالا گستاخی یا هر چی... چقد خوبه آدما اول معنی جملات خودشونو درک کنن بعد به فکر درک بقیه بیفتن...
شمام سعی کنین تو ارسال کامنتاتون نهایت دقت و ادب و مبذول فرمایید تا با عکس العمل مقابلش ناراحت نشین...
روزگار خوش استاد

پ ن : ادمین خدا شاهده خودش شروع کرد...

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
ببین استاد گرامی، راهنمایی ت کردم برا ورود به تاپیکایی که مناسبته .. کار بدی کردم؟؟؟؟ من زیاد با اساتیدی مثه شما برخورد داشتم که خودشون شرمنده گفتارشون شدم... رشته مم ادبیات نیست ... تجربی خوندم... اهل تشبیه و استعاره هم نیستم... کاری به کار کسیم ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشن...
شمام سعی کنین تو ارسال کامنتاتون نهایت دقت و ادب و مبذول فرمایید تا با عکس العمل مقابلش ناراحت نشین...
روزگار خوش استاد

دوستای عزیز انجمنی :tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7

21Tir

New member
خواهش :auizz3ffy9vla57584x
مورد بخشش ما قرار گرفتی

حالا شمام هی هویت منو افشا کنین...
فقط امیدوارم بی بی تی به کسی نگفته باشی ادمین پسر خالمه چون این یکیو دگ نمیتونم تحمل کنم:motat:

بالا