اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Leila.genetic

New member
جو بوی اگه میشه در مورد سوالایی که دو گزینه اعلام شده هم یه جایی از نامت جا بذار. اخه خیلی احمقانست که یه سوال دو تا جواب داشته باشه. خوب منم سر جلسه به دو گزینه شک کردم ولی ترجیح دادم سوال رو سفید بذارم اگه میدونستم قراره دو تا جواب صحیح باشه خوب منم جواب میدادم. همچین سوالای باید حذف بشه نه که دو تا گزینه رو درست اعلام کنن

jo-boy

New member
لیلا جان این دو گزینه ای خیلی وقته که هست به نظر مطرح کردنش ارزش نامرو کم میکنه
در ضمن من همدانم اما اگه بدونم بچه ها قرار زیاد باشن میتونم خودمو برسونم(البته ماه رمضون هم هستا)

delshekaste

New member
سلام دوستان
من پرستاری ویژه شرکت کردم ولی هنوز باورم نمیشه بعد این همه خوندن و ایمان به اینکه جز نفرات اولم حال قبولیم با خدا باشه
سوالاشون حداقل 50% سلیقه ای بود وسال دیگه یک طراح دیگه همون سوال با یک کلید دیگه میده

najma

New member
بچه ها هر کی تو تهران دوست داره خبر کنه دوستاشو . شهرستانی ها هم اگه میتونن بیان .
من دارم به بچه ها خبر میدم . البته هنوز جواب ندادن .

najma

New member
سلام دوستان
من پرستاری ویژه شرکت کردم ولی هنوز باورم نمیشه بعد این همه خوندن و ایمان به اینکه جز نفرات اولم حال قبولیم با خدا باشه
سوالاشون حداقل 50% سلیقه ای بود وسال دیگه یک طراح دیگه همون سوال با یک کلید دیگه میده

عزیز اگر کلیدتون ایراد داره حتما بذار .

jo-boy

New member
سلام دوستان

سلام
اگه میتونید کلید رشتتونو با رفرنس صحیح و جوابای منطقی بزارید .ممنون

najma

New member

روزی، در مجلس ختمی، مرد متین و موقری که در کنارم نشسته بود و قطره اشکی هم در چشم داشت، آهسته به من گفت: آیا آن مرحوم را از نزدیک می شناختید؟ گفتم: خیر قربان! خویشِ دور بنده بوده و به اصرار خانواده آمده ام، تا متقابلا، در روز ختم من، خویشان خویش، به اصرار خانواده بیایند.حرفم را نشنید، چرا که می خواست حرفش را بزند.
پس گفت: بله... خدا رحمتش کند! چه خوب آمد و چه خوب رفت. آزارش به یک مورچه هم نرسید. زخمی هم به هیچکس نزد. حرف تندی هم به هیچکس نگفت. اسباب رنجش خاطر هیچکس را فراهم نیاورد. هیچکس از او هیچ گله و شکایتی نداشت. دوست و دشمن از او راضی بودند و به او احترام می گذاشتند... حقیقتا چه خوب آمد و چه خوب رفت...
گفتم: این، به راستی که بیشرمانه زیستن است و بیشرمانه مردن.با این صفات خالی از صفت که جنابعالی برای ایشان بر شمردید، نمی آمد و نمی رفت خیلی آسوده تر بود، چرا که هفتاد سال به ناحق و به حرام، نان کسانی را خورد که به خاطر حقیقت می جنگند و زخم می زنند و می سوزانند و می سوزند و می رنجانند و رنج می کشند... و این بیچاره ها که با دشمن، دشمنی می کنند و با دوست دوستی، دائما گرسنه اند و تشنه، چرا که آب و نان شان را همین کسانی خورده اند و می خورند که زندگی را "بیشرمانه مردن" تعریف می کنند.

آخر آدمی که در طول هفتاد سال عمر، آزارش به یک مدیر کلّ دزد منحرف، به آدم بدکار هرزه، به یک چاقو کش باج بگیر محله هم نرسیده، چه جور جانوری است؟
آدمی که در طول هفتاد سال، حتی یک شکنجه گر را از خود نرنجانده و توی گوش یک خبرچین خودفروش نزده است، با چنگ و دندان به جنگ یک رباخوار کلاه بردار نرفته، پسِ گردن یک گران فروش متقلب نزده، و تفی بزرگ به صورت یک سیاستمدار خودباخته ی وابسته به اجنبی نینداخته، با کدام تعریفِ آدمیت و انسانیت تطبیق می کندو به چه درد این دنیا می خورد؟
آقا ی محترم!ما نیامده ایم که بود و نبودمان هیچ تاثیری بر جامعه بر تاریخ، بر زندگی و بر آینده نداشته باشد. ما آمده ایم که با دشمنان آزادی دشمنی کنیم و برنجانیم شان، و همدوش مردان با ایمان تفنگ برداریم و سنگر بسازیم، و همپای آدمهای عاشق، به خاطر اصالت و صداقت عشق بجنگیم.

ما آمده ایم که با حضورمان، جهان را دگرگون کنیم، نیامده ایم تا پس از مرگمان بگویند: از کرم خاکی هم بی آزارتر بود و از گاو مظلومتر، ما باید وجودمان و نفس کشیدنمان، و راه رفتنمان، و نگاه کردنمان،و لبخند زدنمان هم مانند تیغ به چشم و گلوی بدکاران و ستمگران برود...

ما نیامده ایم فقط به خاطر آنکه همچون گوسفندی زندگی کرده باشیم که پس از مرگمان، گرگ و چوپان و سگ گله، هر سه ستایشمان کنند... گمان می کنم که آن آقا خیلی وقت بود که از کنارم رفته بود، و شاید من هم، فقط در دل خویش سخن می گفتم تا مبادا یکی از خویشاوندان خوب را چنان برنجانم که در مجلس ختمم حضور به هم نرساند...

delshekaste

New member
پرستاری ویژه دفترچه ب
سوال 5(کلید اعلامی ب )در برونر ارتوپدی ص 37 امده وجود منطقه گرم در عضله گچ گرفته نشانه اریتم بافتی و غیر طبیعی است کلید اعلامی میفرماید طبیعی است
سوال 7 خودشون فهمیدن اشتباه کردن حذفش کردن
سوال 49 اشتباه حذف شده
سوال 60 (کلید اعلامی د)با منابع اعلامی قابل جواب دادن نیست( سلیقه ای)در رفرنسها روی مراقبت از کاف و ساکشن تاکید شده نه رطوبت
سوال 101(کلید الف)کلی اشتباه می باشد در کتاب اصول مراقبت ویژه ملاحت نیکروان امده مد cmvدر بیماران بدون تنفس یا حداقل تنفس به کار میرود پس احتمال هایپر ونتیلاسیون نسبت به سایر گزینه ها کمتر است نه بیشتر
سوال 102(کلید د)برونر تنفس ص195 امده ماسک ساده صورت از موارد سیستم با جریان پایین است نه ذخیره ای

jo-boy

New member
پرستاری ویژه دفترچه ب
سوال 5(کلید اعلامی ب )در برونر ارتوپدی ص 37 امده وجود منطقه گرم در عضله گچ گرفته نشانه اریتم بافتی و غیر طبیعی است کلید اعلامی میفرماید طبیعی است
سوال 7 خودشون فهمیدن اشتباه کردن حذفش کردن
سوال 49 اشتباه حذف شده
سوال 60 (کلید اعلامی د)با منابع اعلامی قابل جواب دادن نیست( سلیقه ای)در رفرنسها روی مراقبت از کاف و ساکشن تاکید شده نه رطوبت
سوال 101(کلید الف)کلی اشتباه می باشد در کتاب اصول مراقبت ویژه ملاحت نیکروان امده مد cmvدر بیماران بدون تنفس یا حداقل تنفس به کار میرود پس احتمال هایپر ونتیلاسیون نسبت به سایر گزینه ها کمتر است نه بیشتر
سوال 102(کلید د)برونر تنفس ص195 امده ماسک ساده صورت از موارد سیستم با جریان پایین است نه ذخیره ای

مرسی.بقیه دوستاتون به اینها هم اعتراض دارن؟
در ضمن یه خواهش دیگه اگه ممکنه یکم دقیقتر و شیواتر اعتراضتونو بنویسین تا برای رشته شما هم پیوست بشه

najma

New member
جو به نظرت برای سوالای بیوشیمی برم یا بیخیال شیم ؟؟

najma

New member
آره درسته . مثل ایمونو میشه .
برای ایمنی شناسی استاد مملکت یه چیز میگه دانشجو ها هر کدوم یک چیز . من دیروز با یکی از بچه ها که ایمونوی همین امسال رو 97 زده صحبت کردم ، از سوالا خیلی راضی بود و اصلا استدلال های ایشون را زیر بارش نمیرفت .
اصلا شاید بچه های بیوشیمی مثل ایمنی ها از امتحان راضی باشن .

najma

New member
ضمنا فاطمه جان گفتن من راجع به سوال 48 تاکید کنم که دو گزینه صحیح داره . من یک جمله به انتهای توضیحم اضافه کردم . لطفا از قلم نیافته .

r.nassiri

New member
این متاسفم رو خوب اومدی ی ی ی . واقعا آدم باورش نمیشه اینا مدرک دکترا دارن . آخه کی به اینا مدرک داده .
اونوقت بیا ببین چه اساتیدی با چه سطح دانشی توی دانشگاه های درجه چندم زندانی شدن . یا نمیتونن هیئت علمی بشن و کار پژوهشی کنن . واقعا حیف .
اگه پاسخنامه بیوشیمی رو بذاری لطف کردی .

من با آموزشگاه هماهنگ كردم كه هفته ي آينده يك بار ديگه برم سوالا رو به دكتر جعفرنژاد نشون بدم اگه ايشون موافق بودن ميارم وترجيحا اگه بشه حضوري ميرم وزارت خونه يك بار براي يك موضوع ديگه اين كار رو كرده بودم و جواب گرفتم اون موضوع هم مربوط به آزمون وزارت بهداشت بود
يك سري مراحل داره كه اگه پيگير باشي ميشه رسيدگي كرد حتما اين كار رو ميكنم

jo-boy

New member
من با آموزشگاه هماهنگ كردم كه هفته ي آينده يك بار ديگه برم سوالا رو به دكتر جعفرنژاد نشون بدم اگه ايشون موافق بودن ميارم وترجيحا اگه بشه حضوري ميرم وزارت خونه يك بار براي يك موضوع ديگه اين كار رو كرده بودم و جواب گرفتم اون موضوع هم مربوط به آزمون وزارت بهداشت بود

دوست عزیز این نامه فردا ارسال میشه و ما دوست داشتیم بچه های رشته های دیگه مثل بیوشیمی و بیو تک و .. هم باشند اما نشد

najma

New member

اتفاقا منم میخواستم برم پیش ایشون ولی امروز . خب یا قرار بذاریم امروز بریم . هفته ی دیگه دیره ....

najma

New member
48 رو دوباره بزارید

سوال 48 :
منبع اول: ژنتیک پزشکی امری ، ویرایش 14 ، ترجمه ی دکتر محمد رضا نوری دلویی ، صفحه 414 ستون اول پاراگراف اول سطر دوم : در مورد بیماری های وابسته به x وخیم که آنالیز تک ژنی پیرامون آنها ممکن نیست ، گزینش جنسیت امکان پذیر است
منبع دوم : ژنتیک مولکولی پزشکی در هزاره سوم تالیف : دکتر محمد رضا نوری دلویی ، جلد دوم ، فصل 17 ، صفحه ی 982 ، ستون دوم : اختلالاتی مانند دیستروفی عضلانی دوشن هستند که به دلیلی ناهمگنی ژنتیکی بسیار ، آزمون pcr تک سلولی اختصاصی برای آنها موجود نیست . برای جلوگیری از چنین اختلالاتی میتوان از گزینش جنسیت در pgd بهره برد .
توضیح : با توجه به متن کتاب ها علاوه بر مورد عدم امکان سقط جنین ، عدم امکان استفاده از روش های سایتوژنتیکی برای تشخیص جهش نیز جزء اندیکاسیون های pgd در نظر گرفته میشود .
نتیجه گیری : هر دو گزینه ی ب و دال صحیح به نظر میرسند .

najma

New member

امروز تا ساعت چهار آموزشگاست . میتونی بیای ؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا