اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jo-boy

New member
راستی بچه ها یه کاره دیگه هم میتونید بکنیدا. اسم استادای برد رشته اتون رو که 100% اونا سوال رو طرح می کنن تو گوگل سرچ کنید (انگلیسی و فارسی). ایمیل همشونو از رو مقالات (اگه داشته باشن!!) و رزومه اشون میشه پیدا کرد. حالا یا می تونید بشوریدشون یا مودبانه حقتون رو بخایید. خصوصا رییس برد بیشتر سوالاتو طرح میکنه. اینکه نامه بنویسید و اینکارا به جایی نمیرسه. ما از این نامه ها زیاد نوشتیم. بیشترشو مرضیه خانم باهاش یا سبزی میخره یا شیشه تمیز میکنه. مطمن باشید

پیشنهاد شمام خوبه اما ما یه کاری میکنیم که باهاش سبزی نخره..در ضمن یه کار رو هیچ وقت نباید به این امید انجام داد که به نتیجه برسه باید وظیفمونو انجام بدیم حالا یا به نفع ما میشه یا به نفع سالای دیگه

jo-boy

New member
منم کمی سر زبان مشکوکم که اگه اعتراض بزنیم نکنه به ضررمون بشه اما فکر کنم بچه ها در 2 سوال 136و 142 اتفاق نظر دارن

saeedehhemato

New member
سوالات زبان صبح 5شنبه:

136: گزینه b درسته چون در خط 2و3 بهش اشره شده:because the proteins on the surface of the virus are continually mutatin پس نزدیکترین گزینه همون گزینه ب هستش

137: مزیت ویروس HIV برای فرار از سیستم ایمنی در خط 6 توضیح داده شده: and is also covered in sugary molecules WHICH BLOCK ACCESS BY ANTIBODY پس گزینه d درسته

138: هم گزینه d ,هم گزینه a درسته اما چون پیچیدگی این سیستم بواسطه جهشهای سریع و پی در پی هستش که در متن هم بصورت مستقیم در خط 4 بهش اشاره شده بنابراین گزینه درست تر d میباشد

152: گزینه ب و ج هر 2 درست هستند چون این متن کوتاه نظری اجمالی و مختصر بر تکامل در 4 میلیارد سال داشته که در 2 گزینه به کلمه Evolution اشاره شده است

156: در جملات اخر به وضوح تاکیید شده که 1.سلول تقسیم میشود و اطلاعات وراثتی به ان انتقال می یابد 2.تا سلول بدست امده از این تقسیم مشابه سلول والد عمل کرده 3.و نهایتا تاکید شده که در این مرحله است که شکل Basic یا پایه ای حیات سلول اغاز میشود پس گزینه d درست است
دوستان خواهشن یه نگاهی هم به کلید داشته باشین
137 و 156 رو کلید هم d رو صحیح اعلام کرده
دوما یکم منطقی باشین!!!!!!! نه اینکه چون من یه گزینه ای رو زدم که کلید هم اونو اعلام کرده اعتراض نداشته باشم.
سوالای زبانی که مشکل داره به نظر من
136 ج
142 رو هم نمیدونم. . . سر جلسه هم نخوندم
152 الف و ب
159 د

saeedehhemato

New member
ببخشید میشه اعتراضایی که برا آزمون هماتو انتخاب کردین ما هم ببنیم. . . .
خدای نکرده چیزی از قلم نیفته. . .

jo-boy

New member
ببخشید میشه اعتراضایی که برا آزمون هماتو انتخاب کردین ما هم ببنیم. . . .
خدای نکرده چیزی از قلم نیفته. . .
من اینا رو گذاشتم
سوال 1 : شمارش پایین یا طبیعی در گلبول سفید نشانه فاکتور مطلوب است پس wbc زیاد فاکتوری نامطلوب در پروگنوز است ( دیویدسون صفحه 205 ) در ضمن در میان انواع all نوع L3 پروگنوز بدی دارد.این سوال به اشتباه در کلید نهایی حذف شد
سوال 5 : مرحله 1 بیماری : بیماری محدود به غدد لنفاوی در یک منطقه آناتومیکی یا دو منطقه مجاور در یک طرف دیافراگم (دیویدسون صفحه 233 ) در ضمن مرحله 2 بیش از دو ناحیه درگیر داریم.این سوال به طور صریح در دیویدسون اعلام شده است اما به طور آشکاری در کلید اعلامی غلط زده شده بود.
سوال 45 : سوزن نمونه گیری دارای گاژ 16 میباشد ( منابع موجود و خود دکتر وظیفه شیران ) از طرفی خونگیری از شریان هم مجاز نیست ( 2 گزینه صحیح دارد).
سوال 23 : طبق تمام منابع موجود از جمله فصل انعقاد کتاب دیویدسون مولتیمر ابنرمال در تیپ 2A بیماری فن ویلبراند حضور دارد. و با توجه به اطلاعات مسئله تنها گزینه صحیح فقط گزینه 3 میتواند باشد اما این سوال متاسفانه حذف شد.

jo-boy

New member
کاش بچه های رشته های دیگه هم میومدن و این روح سرد که فکر میکنن صدای اعتراضشون به جایی نمیرسه رو نداشتن!
خبر خوب : با چنتا سایت خبری صحبت کردم و اونا برای انتشار نامه و مستدلات ما ابراز تمایل کردند
خدا با ماست

saeedehhemato

New member
غیر اینا تو درس زیست سوال 78 که فکر کنم مشترک برای تمام گروه ها بود
و سوال 84

jupiter_sps

New member
:dadad4::dadad4: من معذرت می خوام از همه!!! ولی به نظرتون عاقلانه نیست راجع به زبان دیگه کسی اعتراض ننویسه؟؟؟!!! سر 1 سوال 20 نفر 20 تا نظر متفاوت دارن!!!! ما همه داریم از رو استنتاجای خودمون نظر می دیم!!!! کی می تونه بر
اساس رفرنس دقیق مدرک بیاره!!!!
اتفاقا من می گم اگه رو زبان نظر بدیم بررسی راجع به درسای تخصصی رو هم دچار اشکال می کنیم!!! می گن این از زبانشون بقیشون هم مثل همینه!!!!!

من یکی خودم فکر می کردم زبانش پر از اشکاله ولی الان از خودم می پرسم نکنه یکی دیگه از زاویه دید دیگه نگاه کرده!!!!! و یه جور دیگه تجزیه تحلیل کرده که خواب متفاوتی گرفته!!! خاصیت زبان همینه!!! به نظرم بیخیال زبان!!!!

saeedehhemato

New member
سوال 5 که هر دو مرحله یک و دو صحیح میشه
چون نگفته اون دو ناحیه مجاورن یا غیر مجاور!!!!!

eli

New member
هیچکی اینجا مدیریتنیست با من همدردی کنه واسه رشته ی ما هم غلط زیاد بوده که اصلاح نشده ای داد ای بیداد نامه بفرستین منم هستم

eli

New member
به جون خودم اصن به اعتراضا نگاه نکردن خداوکیلی میان به اعتراضای این همه داوطلب نگاه کنن برن تک تک کتابارو پیدا کنن اونم با سال انتشارای مختلف بخدا سرکاریم

jo-boy

New member
به جون خودم اصن به اعتراضا نگاه نکردن خداوکیلی میان به اعتراضای این همه داوطلب نگاه کنن برن تک تک کتابارو پیدا کنن اونم با سال انتشارای مختلف بخدا سرکاریم

دوست عزیز اعتراضای رشته خودتونو با دلیل اینجا بزارید که پیوست به نامه بشه

jupiter_sps

New member
من که خودم راجع به 136 و 142 موافق نیستم!!!! ---> 142 که تابلو اشتباه تایپی هست!!!! بچه ها هم سری قبل می شناسم که راجع به همین اعتراض داشتن اما رسدیگی نشد!!!!!! 136 هم به نظرم کلید درسته ---> و من 'weak point' رو نقطه ضعف سیستم ایمنی ویروس ترجمه می کنم"
موتاسیون مداوم که نقطه ضعف سیستم ایمنی نمیشه

jo-boy

New member
منم با حذف زبان مفافقم.دوستمون حرف خوبی زد ممکنه به خاطر زبان بقیه هم نادیده بگیرن

Dexter2009

New member
این هم نامه اعتراض به قانون طرح اجباری ... اگه موضوعی هست که فکر می کنید ذکر نکردم بگید

=====================================================

بسمه تعالی
با نثار درود الهی به ارواح مقدس شهدای 8 سال جنگ تحمیلی و امام شهیدان
و با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وزیر محترم بهداشت سرکار خانم دکتر وحیده دستجردی , معاونان , مسئولین روابط عمومی سازمان و تمامی زحمت کشان جمهوری اسلامی ایران
این نامه از طرف دانشجویان پیراپزشکی سراسر کشور,در رابطه با قانون طرح اجباری را تقدیم حضورتان می داریم.
قانون جدید طرح اجباری پیراپزشکان , هرچند از برخی جنبه ها مثبت ارزیابی می شود ولی از منظر دانشجویان پیراپزشکی کشور نکات منفی آن بر مثبت می چربد و همین موضوع باعث موجی از نگرانی و نا امیدی در خیل دانشجویان گردیده است.
برای تشریح چند مسلئه اصلی را بازگو می کنم:
- اعزام به طرح در برخی از شهرها مستلزم نوبت ماندن حتی تا چند ماه است ,از طرفی طبق این قانون دانشجو تا پایان دوره ی طرح نمی تواند در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کند, حال سوال اینست تکلیف عده ی کثیری از دانشجویان که نه طرح می روند و نه در آزمون کارشناسی ارشد شرکت می کنند چه خواهد شد ؟درحالیکه در سایر رشته ها دانشجویان در حال حرکت به جلو هستند این دانشجویان افسوس فرصت ها را می خورند.
- طبق این قانون , هر دانشجو فقط حق دارد یک مرتبه در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کند و درصورت عدم قبولی حق شرکت در آزمون را تا پایان دوره ی طرح نخواهد داشت. جای بسی تامل است که چرا باید فقط یکبار حق شرکت در آزمون کارشناسی ارشد وجود داشته باشد ؟ فردی که در آزمون شرکت کرده ولی قبول نشده است جای چه فرد دیگری را اشغال کرده است یا چه هزینه ی اضافی را به سازمان وارد آورده است که نمی تواند سال آینده نیز در آزمون شرکت نماید؟
وزیر محترم, سرکار خانم دکتر دستجری و همکاران محترم
از شما استدعا داریم قانون طرح را تعدیل نمایید و حق شرکت در آزمون کارشناسی ارشد را به همه ی دانشجویان پیراپزشکی بازگردانید.
در پایان از تمامی زحمت کشان وزارت بهداشت , وزیر محترم ,معاونان , مسئولین روابط عمومی وزارت متبوع کمال تشکر را داریم و از درگاه باری تعالی توفیقات روز افزونتان را مسئلت داریم.
و من الله التوفیق

آخرین ویرایش:

mahdieh

New member
سوالات رو که وزیر طرح نمیکنه این استادای بیسواد برد طرح میکنن که چهار روز رفتن جبهه بعد دستمال کشیدن بورس گرفتن با پول من و شما رفتن خارج الان پروفسور!!! شدن این بدبختیارو سره من و شما میارن

آی گفتی ..اول هر سلامشونم بیست دقیقه به تمام امام اومده و نیومده سلام عرض کرده ..بخدا اونا راه پیشرفت تو این ممکلت خراب شده میدونن ..هرچند هی بهشون بگیم بیسواد

eli

New member
سوال 94 سازمان و مدیریت بهداشت ودرمان حیطه ی نظارتی برای تحقق اثر بخشی عملیاتی رو 3-5 صحیح اعلام کرده در صورتی که در کتاب (بیمارستا چگونه سازمانیست فصل 3 ص 45)5-10 بنابر این با توجه به نزدیکی گزینه ها گزینه 2 که 5-7 میشه درسته.

سوال 93 همین درس گفته رضایت بیماران جزو کدام دسته از فعالیتهای بازاریابیست که گزینه ترویج مناسب انتخاب شده است در صوررتیکه در بیمارستان چگونه سازمانیست فصل بازاریابی ص 317 ذکر شده این منفعت و رضایت تولید بیمارستان است.
سوال 58 درس اصول و مبانی سازمان و مدیریت گزینه ی شناخت تفاوتهای انگیزشی افراد در کلید دوم انتخاب شده در صورتیکه در کتاب سازمان و مدیریت از تئوری تا عمل ص452 فصل14=رهبری گفته در این تئوری عامل رشد روانی وارد شده است.
سوال 8 گزینه 1 صحیح انتخاب شده در صورتیکه در کتاب درسنامه تعریف تندرستی فصل 2 ،مطابق با گزینه 4 است.گزینه اول مطابق با کتاب اصول خدمات است.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا