مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

liona

New member
سلام.من تازه عضو شدم.می خوام برای ارشد بخونم.به نظرتون دیره؟؟چند فصل بارداری خوندم فقط.میشه بگید از منابع کدوم فصل ها حذف هستن؟مرسی
خوش اومدي پرگل عزيز دير نيست فقط با انرژي شروع كن .هيچ فصلي از هيچ درسي تو ارشد حذف نيست ولي ممكنه با احتمال كمتري تو سوالا مطرح بشن پس همه مطالبو بايد مو به مو خوند يه فصلايي هم هستند كه هر سال ازشون سوال مياد مثل هايپرتنشن ويليامز....
موفق باشي عزيزم:heart::heart:

liona

New member
کدام یک از فصلهای دروس مامایی مهمتر ازبقیه هستند؟

رويا جان اگه كتاب تستي داشته باشي كه توش سوالارو بر اساس مباحث تقسيم كرده باشند و سال كنكورم روش زده باشه متوجه ميشي كه بعضي فصلا بدون استثنا هميشه مد نظر طراحان بوده و به هيچ عنوان نميشه ناديده گرفتشون.كم كم توي تست دستت مياد كه كدوم فصلان...
موفق باشي گلم:heart::heart:

mw.ashel

New member
سلام مامایی جان اون درسنامه که واسه زنان داری برا ارشد میخونی یا قبلش خود کتاب اصلی رو خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من درسنامه جامع زنانه انتشارات اندیشه رفیع....که خلاصه درسهای مهمشو نوشته اخرهر فصل تستشوگذاشته.........خود کتاب زنانو ندارم میتونم به این تکیه کنم?؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟

رویا جان همون خوندن کتاب درسنامه با تست ها کافیه و اگر با تسلط بیشتر بخونی حتما موفق میشی

mw.ashel

New member
سلام.من تازه عضو شدم.می خوام برای ارشد بخونم.به نظرتون دیره؟؟چند فصل بارداری خوندم فقط.میشه بگید از منابع کدوم فصل ها حذف هستن؟مرسی

سلام پرگل جان.....به جمع ما خوش آمدی.......یادت باشه برای شروع هیچ وقت دیر نیست و افکار منفی رو از خودت دور کن و شروع کن به خوندن که حتما موفق میشی و در مورد حذفیات هم اصلا یه ذره هم احتمال حذفی بودن فصلی رو نده چون به خاطر رقابت تنگاتنگ در رشته ما از هر کجایی که فکرشم نکنی سوال طرح میکنن و فقط و فقط بخون.
برای شما و بقیه دوستان و همکارانم آرزوی موفقیت میکنم.
:riz304:

mw.ashel

New member
سلام مر30عزیزم شایدروزانه5-6ساعت بتونم بخونم البته هرروز برنامه کاریم فرق میکنه اماشماواسه 6ساعت واسم برنامه بدین لطفا.من زیادنخوندم چندفصل ویلیامز وداخلی ونوزادان وجنین.ازهمه دروس خوندم اماکم.زبان هم درس36ازکتاب 504ام.

دوست خوبم سعی کن بیشتر برنامه تو با اراده پیش ببری و هر چقدر خونده باشی میتونی با دوستان در اینجا در میان بذاری تا من و بقیه کمکت کنیم ولی روی دروس کلیدی بیشتر تمرکز کن.موفق باشی:riz304:

mw.ashel

New member
با سلام :heart:.آشل عزیز این طرح جدیدی که ریختین خیلی خوبه .به نظرتون منم میتونم شرکت کنم آخه من نه تنها مدت کمیه که شروع کردم تازه چون فینالم تو الویت بود هرچی هم که خوندم بدون تست بوده و چون فاصله ی بین خوندن و تست زیاد میشه باید دوباره بخونم.
لپ کلام اینکه میشه شروع کنم (از صفر)؟

سوالها
:زنان و بارداری رو هر روز تو برنامم داشته باشم خوبه یا زوج و فردشون کنم؟ با توجه به اینکه خلاصه نویسی وقت گیره و باعث میشه کم کم جلو برم خلاصه نویسی بکنم خوبه یا نه؟
برنامم زیاد شلوغ نیست از این 4شنبه فقط هفته ای دو روز زبان میرم و یه روزم طب سنتی که کللا سه تا نیم روز در هفته رو وقت میبره باقیش freetime.
راستی عزیزم به نظر شما میشه با یه برنامه ی فشرده تا عید (تو3ماه)درسارو یه دور تموم کرد؟

سوالها:زنان و بارداری رو هر روز تو برنامم داشته باشم خوبه یا زوج و فردشون کنم؟ با توجه به اینکه خلاصه نویسی وقت گیره و باعث میشه کم کم جلو برم خلاصه نویسی بکنم خوبه یا نه؟هر روز به نظرم اگه در برنامه ات باشه عالیه و بقیه دروس رو زوج فرد کن ولی زبانم هر روز بخون ، برای خلاصه نویسی هم میتونی مطالب مهم رو کنار نوشته علامت بزنی با ینویسی که زیاد وقتت رو نمیگیره.

راستی عزیزم به نظر شما میشه با یه برنامه ی فشرده تا عید (تو3ماه)درسارو یه دور تموم کرد؟ جواب این سوال بستگی به توان و زمان هر فردی داره و نمیشه جواب قاطع داد ولی یادت باشه کیفیت رو فدای کمیت نکنی

mw.ashel

New member
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان عزیز

آشل عزیز ازتون درخواست کمک دارم من از اول مهر شروع به خوندن کردم ویلیامز 2 وبیشتر ویلیامز 1 و 2/3 زنان و قسمت بیشتری از نوزادان و بهداشت و 1/3 داخلی و جنین شناسی و خوندم دور اول خوندنمه
یه مدت 2 هفته از برنامه عقب موندم حالا کاملا ناامید شدم خیلی حس بدیه لطفا راهنماییم کنید اینکه چه جوری باید ادامه بدم ؟
ممنون

سلام مونیکا جان ، همونطور که در صفحات قبل گفتم ، گذشته دیگه گذشته و نمیشه به عقب برگشت و ادامه داد ولی الان رو از دست نده و شروع کن به خوندن.برنامه ای که تا الان خوندی عالیه و فقط ادامه بده

mw.ashel

New member
همکاران و دوستای خوبم در مورد گذاشتن تصاویر متن کتاب ها ، آقای ادمین به خاطر حس همکاری شما خیلی خوشحال شدند و تشکر کردند ولی فرمودند:

این کار ممکنه باعث بشه که انتشارات مورد نظر از سایت شکایت کنند و باعث فیلترینگ شدن سایت و انجمن علوم پزشکی بشه و صلاح ندونستند.

توصیه من به شما و کسایی که وقت دارند اینه که اگر میتونید نکات مهم رو تایپ کنید و یا خلاصه هایی که نوشتید رو مثل روال قبل اینجا قرار بدید.

برای همه شما آرزوی موفقیت میکنم .:riz513:

royaaaaa

New member
ماماهای گل کسی درمورد شرایط مطب زدن واینکه از کجا میتونیم پیگیر شیم؟میدونه؟؟؟؟؟اگه میدونین لطفا راهنماییم کنین-....thanks

mw.ashel

New member
ماماهای گل کسی درمورد شرایط مطب زدن واینکه از کجا میتونیم پیگیر شیم؟میدونه؟؟؟؟؟اگه میدونین لطفا راهنماییم کنین-....thanks

رویا جان برای اینکار باید به سازمان نظام پزشکی شهرتون مراجعه کنی و سوالاتت رو ازشون بپرسی و فرم های مورد نظر رو پر کنی.

mw.ashel

New member
شب یلدا پیشاپیش مبارک

13560077078.jpg

اندوهتون را به برگ ها بسپارین تا باد پاییزی اونا را ببره

آخرین لحظه های پاییزیتان پر از خش خش آرزوهای قشنگ

و من بهترین یلداها را برایتان آرزو می کنم.

پیشاپیش شب یلدا مبارک

:rose:

آخرین ویرایش:

گل بهار

New member
همکاران و دوستای خوبم در مورد گذاشتن تصاویر متن کتاب ها ، آقای ادمین به خاطر حس همکاری شما خیلی خوشحال شدند و تشکر کردند ولی فرمودند:

این کار ممکنه باعث بشه که انتشارات مورد نظر از سایت شکایت کنند و باعث فیلترینگ شدن سایت و انجمن علوم پزشکی بشه و صلاح ندونستند.

توصیه من به شما و کسایی که وقت دارند اینه که اگر میتونید نکات مهم رو تایپ کنید و یا خلاصه هایی که نوشتید رو مثل روال قبل اینجا قرار بدید.

برای همه شما آرزوی موفقیت میکنم .:riz513:

ممنونم عزیزم. ولی چ حیف که نمیشه :sad:

mid.rm

New member
سوالها:زنان و بارداری رو هر روز تو برنامم داشته باشم خوبه یا زوج و فردشون کنم؟ با توجه به اینکه خلاصه نویسی وقت گیره و باعث میشه کم کم جلو برم خلاصه نویسی بکنم خوبه یا نه؟هر روز به نظرم اگه در برنامه ات باشه عالیه و بقیه دروس رو زوج فرد کن ولی زبانم هر روز بخون ، برای خلاصه نویسی هم میتونی مطالب مهم رو کنار نوشته علامت بزنی با ینویسی که زیاد وقتت رو نمیگیره.

راستی عزیزم به نظر شما میشه با یه برنامه ی فشرده تا عید (تو3ماه)درسارو یه دور تموم کرد؟ جواب این سوال بستگی به توان و زمان هر فردی داره و نمیشه جواب قاطع داد ولی یادت باشه کیفیت رو فدای کمیت نکنی
mer303030303030303030 azizam:rose:
دیرزو فینالم کلا تموم شد اومدم درسارو تقسیم کردم مثلا با روزی 7 صفحه بارداری رو تا عید تموم میکنم و...
ممنون از کمک های خوبتون.:thanks:
راستی عزیزم همونطور که گفتین برنامه ریختم زنان -بارداری و زبان هر روز و بهداشت - نوزادان و روانپزشکی یک روز در میان

آخرین ویرایش:

liona

New member

رويا جون اشل عزيز درست مي گن ولي قبل پروانه مطب بايد وزارت بهداشت بري و پروانه دائم كار بگيري كار خيلي سختي نيست ولي وقت گيره...
موفق باشي عزيزم:heart:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا