مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

liona

New member

دوست خوبم ،خودت گوله انرژی هستی و به همه موج انرژی میدی .

برنامه هفته آیندتو فردا برامون بنویس تا ببینیم چه جوری میخوایی تا آخر هفته پیش بری تامجبور باشی تنبلی هم نکنی.

موفق باشی
مرسي اشل عزيزم اميدوارم هر روز موفق و موفق تر ببينمت البته توي همه زمينه هاي زندگيت چون تو درس مطمئنم كه هستي...
به اميد پيروزي همه دوستامون:heart::heart::heart:

mw.ashel

New member
00412336238495900663.jpg

samane1367

New member
سلام عزیزم منم موافقم که تا سی آذر توبرنامه شما باشم و جمع ساعات خوندنمو واستون بذارم.اما من سرکار میرم 1خرده هم تنبلی می کنم،خستگی روم تاثیر بدی داره زیاد می خوابم تورو خدا منم جریمه کن یه کم به خودم بیام خیلی تنبل شدم.البته یه چیز بگم خیلی تضعیف روحیه شدم حجم مطالبی که شما ها هرهفته میخونین خیلی زیاده من خودمم بکشم اینقدنمیتونم بخونم اماخیلی بادقت میخونم تورو خدا یه برنامه واسه هفته آینده واسم بریزواسم منم تولیست بچه ها بذاربوووس

mw.ashel

New member
سلام عزیزم منم موافقم که تا سی آذر توبرنامه شما باشم و جمع ساعات خوندنمو واستون بذارم.اما من سرکار میرم 1خرده هم تنبلی می کنم،خستگی روم تاثیر بدی داره زیاد می خوابم تورو خدا منم جریمه کن یه کم به خودم بیام خیلی تنبل شدم.البته یه چیز بگم خیلی تضعیف روحیه شدم حجم مطالبی که شما ها هرهفته میخونین خیلی زیاده من خودمم بکشم اینقدنمیتونم بخونم اماخیلی بادقت میخونم تورو خدا یه برنامه واسه هفته آینده واسم بریزواسم منم تولیست بچه ها بذاربوووس

سلام همکار خوبم. خسته نباشی.شما هم جاهایی که تا الان خوندی + چند ساعت در روز میتونی درس بخونی رو برامون بنویس تا بتونیم کمکت کنیم.
موفق باشی.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: saaabaaa

گل بهار

New member

سلام به همه همکارای خوبم

دیشب گفتم که طرحی رو مد نظر دارم تا بتونم نظارتم رو روی همکارام در زمینه مطالعه گروهی زیاد کنم و قبلش اسامی رو اینجا میارو و اگر کسی مایل بود انصراف بده و یا به جمع شما بپیونده اطلاع بده تا اسمشو تو لیست وارد کنم.

و اما اسامی:
sam mama
obstetrician88
midwifery87
mamaie
گل بهار
royaaaaa
midwif.mah
liona
و؟؟

شروع برنامه اصلی از شنبه هست و تک تک شما تا فرداشب وقت دارید در این تایپک بگید تا الان چقدر از هر درس پیش رفتید و اینکه تا آخر ماه چقدر میخواید بخونید تا براساس اون برای تک تک شما برنامه طراحی کنیم و اگر تا اون زمان نخونید مطمئنا جریمه سختی رو متحمل میشید.

لطفا توان و ظرفیت خودتون رو در نظر بگیرید و اینکه چقدر میتونید پیش برید و بعد بر اساس اون برنامه خودتون رو اعلام کنید تا من بتونم در نحوه نقاط ضعف و قوت شما در اجرا و برنامه ریزی راهنمایی و کمکتون کنم.

برای همه شما آرزوی موفقیت میکنم.
:riz304:

یک دنیا ممنون عزیزم بابت محبتت.:thumbsupsmileyanim:
من برنامم اینجوریه که باید تا آخر دی ماه زنان و بارداریمو توپ بخونم.بهمن ماه و اسفند هم درسای داخلی و جنین و بهداشت و نوزادان.
باید این نکته رو بگم که من تمام کتابامو قبلا یک دور خوندم و نکته هاشم برداشتم و با مطلب جدید روبرو نیستم.زبان میخونما ولی تنبلی میکنم. مثلا امشب میخونم 4 شب نمیخونم.
:14: روزانه میتونم 3 الی 4 ساعت مفید درس بخونم.
اینم برنامه من

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
یک دنیا ممنون عزیزم بابت محبتت.:thumbsupsmileyanim:
من برنامم اینجوریه که باید تا آخر دی ماه زنان و بارداریمو توپ بخونم.بهمن ماه و اسفند هم درسای داخلی و جنین و بهداشت و نوزادان.
باید این نکته رو بگم که من تمام کتابامو قبلا یک دور خوندم و نکته هاشم برداشتم و با مطلب جدید روبرو نیستم.زبان میخونما ولی تنبلی میکنم. مثلا امشب میخونم 4 شب نمیخونم.
:14: روزانه میتونم 3 الی 4 ساعت مفید درس بخونم.
اینم برنامه من

دوست خوبم برای زبانت از قسمت تایپیک بدو بدو زبان لزگی نرم افزارها رو دانلود کن و هر شب تا 40 لغت بخون که برات عادت بشه.

برای بقیه درسا هم از فردا به امید خدا چون در قسمت مرور هستی شروع به تند خوانی و مرور و تست زدن بکن و در هفته سعی کن بارداری و زنان و زبانت رو بیشتر تقویت کنی ولی از الان روی جنین و داخلی و بقیه درسا هم خوندن رو شروع کن و هر وقت خواستنی تنبلی کنی بیا اینجا و بگو تا من و بقیه دوستان بتونیم جلوی کم کاریت رو بگیریم.

همگی موفق باشید.
:riz304:

royaaaaa

New member
سلام العلیکم...
ممنونم اشل جان واقعا عالیه....
هستم
من قراره تا اخر دی بهداشت و نوزادان و بارداری2 روتموم کنم و باتاسفم زبان1/3تموم میکنم....که شامل تافل.لزگی.504واژه هست..روزی 5ساعت میتونم بخونم که ان شاءالله بیشترش خواهم کرد
وبهمن ماه بارداری3وزنان..و1/3وسط زبان..............اسفندماه بارداری1وجنین...و1/3اخر زبان....اگه بده بگو یانقصی داره حتما گوش زد کن
....thank u

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
سلام العلیکم...
ممنونم اشل جان واقعا عالیه....
هستم
من قراره تا اخر دی بهداشت و نوزادان و بارداری2 روتموم کنم و باتاسفم زبان1/3تموم میکنم....که شامل تافل.لزگی.504واژه هست..روزی 5ساعت میتونم بخونم که ان شاءالله بیشترش خواهم کرد
وبهمن ماه بارداری3وزنان..و1/3وسط زبان..............اسفندماه بارداری1وجنین...و1/3اخر زبان....اگه بده بگو یانقصی داره حتما گوش زد کن

....thank u

رویا جان کارت واقعا عالیه ولی هر روز عادت کن که بخونی و تنبلی نکن و برنامت خوبه ولی کمی زبان رو بیشترش کن.

موفق باشی

royaaaaa

New member
رویا جان کارت واقعا عالیه ولی هر روز عادت کن که بخونی و تنبلی نکن و برنامت خوبه ولی کمی زبان رو بیشترش کن.

موفق باشی

چشم ممنونم خانومی مجازاتم نکنید میخونم هااااااااااااااااااااااا:ad54ad::thanks::thanks:

mamaie

New member
سلام برنامه این هفته من... فقط امیدوارم بتونم انجام بدم... فصول 47 تا 50 داخلی... فصول 11 و12 و15و17 زنان درسنامه... 4 فصل اول جنین... و روزی 1 ساعت زبان...

rahele.t

New member

بزرگترین کارها با کوچکترین گام ها شروع میشود، و سخت ترین گام ، اولین گام است.

mamai86

New member
دو ساعت نوزادان
يك ساعت و نيم بهداشت
يك ساعت و نيم زبان
سه ساعت بارداري زايمان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mw.ashel

midwifery87

New member
سلام برنامه این هفته من
بارداری 50 صفحه (فصل های آخر) بهداشت 50 صفحه (مباحث تنظیم)
نوزادان 30 صفحه (اونم فصل های آخر) جنین 3فصل اول
داخلی 30 صفحه زبان هم مهارت 1
ایشالله اگه خدا بخواد و تنبلی نکنم:dadad4:

obstetrician88

New member
سلام برنامه این هفته من
بارداری 50 صفحه (فصل های آخر) بهداشت 50 صفحه (مباحث تنظیم)
نوزادان 30 صفحه (اونم فصل های آخر) جنین 3فصل اول
داخلی 30 صفحه زبان هم مهارت 1
ایشالله اگه خدا بخواد و تنبلی نکنم:dadad4:
:28::auizz3ffy9vla57584x:applause:

liona

New member
امروز شنبه ستاااااااااااااااااااا:ad54ad:
دخترا اين هفته همه با هم مي خواييم يه انقلاب به پا كنيم پس حسابي خوب بدرسيم كه همه امسال به نتيجه دلخواهمون برسيييييم
اومدم اينو بگمو بعد برم سر درسام :ahi5slcgm04mi8jqqkl
به اميد پيروزي تك تكمووووووووووووووووووووون:heart:

midwifery87

New member
امروز شنبه ستاااااااااااااااااااا:ad54ad:
دخترا اين هفته همه با هم مي خواييم يه انقلاب به پا كنيم پس حسابي خوب بدرسيم كه همه امسال به نتيجه دلخواهمون برسيييييم
اومدم اينو بگمو بعد برم سر درسام :ahi5slcgm04mi8jqqkl
به اميد پيروزي تك تكمووووووووووووووووووووون:heart:
ایشااااااااالله عزیزم:bunnyearsmiley:

royaaaaa

New member
سلام برنامه این هفته من... فقط امیدوارم بتونم انجام بدم... فصول 47 تا 50 داخلی... فصول 11 و12 و15و17 زنان درسنامه... 4 فصل اول جنین... و روزی 1 ساعت زبان...

سلام مامایی جان اون درسنامه که واسه زنان داری برا ارشد میخونی یا قبلش خود کتاب اصلی رو خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من درسنامه جامع زنانه انتشارات اندیشه رفیع....که خلاصه درسهای مهمشو نوشته اخرهر فصل تستشوگذاشته.........خود کتاب زنانو ندارم میتونم به این تکیه کنم?؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا