مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mamaie

New member
سلام مامایی جان اون درسنامه که واسه زنان داری برا ارشد میخونی یا قبلش خود کتاب اصلی رو خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من درسنامه جامع زنانه انتشارات اندیشه رفیع....که خلاصه درسهای مهمشو نوشته اخرهر فصل تستشوگذاشته.........خود کتاب زنانو ندارم میتونم به این تکیه کنم?؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم... بله همونه... البته چاپ جدیدش... تا اونجا که من خوندم و دوستان میگن واسه ارشد کافیه.... تمام نکات مورد نیازو داره و قابل فهم

monika.6

New member
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان عزیز

آشل عزیز ازتون درخواست کمک دارم من از اول مهر شروع به خوندن کردم ویلیامز 2 وبیشتر ویلیامز 1 و 2/3 زنان و قسمت بیشتری از نوزادان و بهداشت و 1/3 داخلی و جنین شناسی و خوندم دور اول خوندنمه
یه مدت 2 هفته از برنامه عقب موندم حالا کاملا ناامید شدم خیلی حس بدیه لطفا راهنماییم کنید اینکه چه جوری باید ادامه بدم ؟
ممنون

mid.rm

New member
عزيز دلم هيچ نگران نباش ديگه چيزي نمونده به فارغ التحصيل شدنت كم كم بايد تو فكر تدارك جشن واست باشيم....
ايشالا از اون مرحله كه در اومدي وقتت ازادتر ميشه مي توني بيشتر واسه ارشد بخوني.تازشم امتحاني كه مي خواي بدي همچين بي ربطم با كنكورت نيستااااااا.بعد امتحان فاينال خبرمون كن ببينيم چي كار كردي.مطمئنم كه از پسش عالي بر مياي...:heart::a2d3:
سلام عزیزم . فینال زایمان و درمانگاه مامایی روهم رد کردم فقط مونده درمانگاه زنان.تجربه ی جالبی بود.به سایت که سر زدم دیدم که یه جنبش داره شکل میگیره انشاالله که همه ی دوستان نتیجه ی زحمتاشونو ببینن.

mid.rm

New member
با سلام :heart:.آشل عزیز این طرح جدیدی که ریختین خیلی خوبه .به نظرتون منم میتونم شرکت کنم آخه من نه تنها مدت کمیه که شروع کردم تازه چون فینالم تو الویت بود هرچی هم که خوندم بدون تست بوده و چون فاصله ی بین خوندن و تست زیاد میشه باید دوباره بخونم.
لپ کلام اینکه میشه شروع کنم (از صفر)؟سوالها:زنان و بارداری رو هر روز تو برنامم داشته باشم خوبه یا زوج و فردشون کنم؟ با توجه به اینکه خلاصه نویسی وقت گیره و باعث میشه کم کم جلو برم خلاصه نویسی بکنم خوبه یا نه؟
برنامم زیاد شلوغ نیست از این 4شنبه فقط هفته ای دو روز زبان میرم و یه روزم طب سنتی که کللا سه تا نیم روز در هفته رو وقت میبره باقیش freetime.
راستی عزیزم به نظر شما میشه با یه برنامه ی فشرده تا عید (تو3ماه)درسارو یه دور تموم کرد؟

آخرین ویرایش:

گل بهار

New member
امروز شنبه ستاااااااااااااااااااا:ad54ad:
دخترا اين هفته همه با هم مي خواييم يه انقلاب به پا كنيم پس حسابي خوب بدرسيم كه همه امسال به نتيجه دلخواهمون برسيييييم
اومدم اينو بگمو بعد برم سر درسام :ahi5slcgm04mi8jqqkl
به اميد پيروزي تك تكمووووووووووووووووووووون:heart:

:rose:به امید خدا

liona

New member
سلام عزیزم . فینال زایمان و درمانگاه مامایی روهم رد کردم فقط مونده درمانگاه زنان.تجربه ی جالبی بود.به سایت که سر زدم دیدم که یه جنبش داره شکل میگیره انشاالله که همه ی دوستان نتیجه ی زحمتاشونو ببینن.

هوررررررررررررررررراااااااااااااااااا
بالاخره داره تموم ميشه .افرين بر تو عزيزم.
بعلللللهههه يه جنبش اونم از نوع صورتييييييشششششش

obstetrician88

New member
دوستان گرامی سلام
من با مهسا جان صحبت کردم چند نفر از دوستان اینجا هستند که به کتابفروشی ها سر زدن و کتاب درسنامه زنان دکتر شیرمحمدی رو پیدا نکردن
به این سایت سر زده و سفارش بدین در نظرات...همراه شماره...و آدرس ...ایشان براتون میفرستند
رویش

mamai86

New member
يك ساعت مرور زبان
بهداشت دو ساعت
جنين دو ساعت
زنان دو ساعت و نيم

samane1367

New member
سلام مر30عزیزم شایدروزانه5-6ساعت بتونم بخونم البته هرروز برنامه کاریم فرق میکنه اماشماواسه 6ساعت واسم برنامه بدین لطفا.من زیادنخوندم چندفصل ویلیامز وداخلی ونوزادان وجنین.ازهمه دروس خوندم اماکم.زبان هم درس36ازکتاب 504ام.

sam mama

New member
سلام دخترا HBA1C برای برسی کنترل دیابت در 6ماه اخیر هستش یا 6هفته؟(فصل 7 ویلی):heart::rose:
با تشکر:smilies-azardl (181

پرگل

New member
سلام.من تازه عضو شدم.می خوام برای ارشد بخونم.به نظرتون دیره؟؟چند فصل بارداری خوندم فقط.میشه بگید از منابع کدوم فصل ها حذف هستن؟مرسی

mamaie

New member
سلام... هموگلوبین a1c جهت پیشگویی ناهنجاریهای جنینی در 6 هفته ی اخیر به کار میره
سلام دخترا hba1c برای برسی کنترل دیابت در 6ماه اخیر هستش یا 6هفته؟(فصل 7 ویلی):heart::rose:
با تشکر:smilies-azardl (181

royaaaaa

New member
سلام.من تازه عضو شدم.می خوام برای ارشد بخونم.به نظرتون دیره؟؟چند فصل بارداری خوندم فقط.میشه بگید از منابع کدوم فصل ها حذف هستن؟مرسی

کدام یک از فصلهای دروس مامایی مهمتر ازبقیه هستند؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا