سلام مامایی جان اون درسنامه که واسه زنان داری برا ارشد میخونی یا قبلش خود کتاب اصلی رو خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من درسنامه جامع زنانه انتشارات اندیشه رفیع....که خلاصه درسهای مهمشو نوشته اخرهر فصل تستشوگذاشته.........خود کتاب زنانو ندارم میتونم به این تکیه کنم?؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزم... بله همونه... البته چاپ جدیدش... تا اونجا که من خوندم و دوستان میگن واسه ارشد کافیه.... تمام نکات مورد نیازو داره و قابل فهم
ب امید خدا که هممون موفق شیم واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا چه خوبه ی روز بیاد ک هممون به هم قبول شدنمونو تبریک بگیم :smiliess (8):ایشااااااااالله عزیزم:bunnyearsmiley:
سلام عزیزم . فینال زایمان و درمانگاه مامایی روهم رد کردم فقط مونده درمانگاه زنان.تجربه ی جالبی بود.به سایت که سر زدم دیدم که یه جنبش داره شکل میگیره انشاالله که همه ی دوستان نتیجه ی زحمتاشونو ببینن.عزيز دلم هيچ نگران نباش ديگه چيزي نمونده به فارغ التحصيل شدنت كم كم بايد تو فكر تدارك جشن واست باشيم....
ايشالا از اون مرحله كه در اومدي وقتت ازادتر ميشه مي توني بيشتر واسه ارشد بخوني.تازشم امتحاني كه مي خواي بدي همچين بي ربطم با كنكورت نيستااااااا.بعد امتحان فاينال خبرمون كن ببينيم چي كار كردي.مطمئنم كه از پسش عالي بر مياي...:heart::a2d3:
ب امید خدا که هممون موفق شیم واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا چه خوبه ی روز بیاد ک هممون به هم قبول شدنمونو تبریک بگیم :smiliess (8):
امروز شنبه ستاااااااااااااااااااا:ad54ad:
دخترا اين هفته همه با هم مي خواييم يه انقلاب به پا كنيم پس حسابي خوب بدرسيم كه همه امسال به نتيجه دلخواهمون برسيييييم
اومدم اينو بگمو بعد برم سر درسام :ahi5slcgm04mi8jqqkl
به اميد پيروزي تك تكمووووووووووووووووووووون:heart:
سلام عزیزم . فینال زایمان و درمانگاه مامایی روهم رد کردم فقط مونده درمانگاه زنان.تجربه ی جالبی بود.به سایت که سر زدم دیدم که یه جنبش داره شکل میگیره انشاالله که همه ی دوستان نتیجه ی زحمتاشونو ببینن.
سلام دخترا hba1c برای برسی کنترل دیابت در 6ماه اخیر هستش یا 6هفته؟(فصل 7 ویلی):heart::rose:
با تشکر:smilies-azardl (181
سلام.من تازه عضو شدم.می خوام برای ارشد بخونم.به نظرتون دیره؟؟چند فصل بارداری خوندم فقط.میشه بگید از منابع کدوم فصل ها حذف هستن؟مرسی
کدام یک از فصلهای دروس مامایی مهمتر ازبقیه هستند؟