اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

navid_gadim

New member
توی سوالای تخصصی ما هام چن تا سوال ایراد داشت ، من واسه 5 تا اعتراض فرستادم ولی فقط یه سواله بی ربطو حذف کردن که بگن آره مثلا بررسی کردیم !

eli

New member
والا این سوالای که من اعتراض زدم نظر من هست متاسفانه هم رشته ی من اینجا کسی نیست با من همکاری کنه رو سوالا بحث کنیم به نتیجه برسیم من با توجه به کتاب این اعتراضاتو نوشتم

jo-boy

New member
jo-boy عزیز یه سوال : با توجه به اینکه با چند تا خبرگذاری صحبت کردی پس در واقع ما داریم یه نامه ی سرگشاده مینویسیم به وزیر بهداشت . درسته ؟

نه ما فقط داریم این نامرو اگه بشه رسانه ای میکنیم تا مبادا اونا پشت گوش بندازن چون فقط در 2 صورت امکان رسیدگی وجود داره 1 -تجمع جلوی وزارت خانه که این امر برای همه میسر نیست و 2- رسانه ای کردن موضوع برای جلوگیری از پشت گوش انداختن مسئولان

mahdieh

New member
والا این سوالای که من اعتراض زدم نظر من هست متاسفانه هم رشته ی من اینجا کسی نیست با من همکاری کنه رو سوالا بحث کنیم به نتیجه برسیم من با توجه به کتاب این اعتراضاتو نوشتم
بچه های رشته ما هم معلوم نیست کجان..همیشه بودنا

jo-boy

New member
توی سوالای تخصصی ما هام چن تا سوال ایراد داشت ، من واسه 5 تا اعتراض فرستادم ولی فقط یه سواله بی ربطو حذف کردن که بگن آره مثلا بررسی کردیم !

نوید جان اونایی که مطمئنی که اشتباهن رو با مدرک بزار اینجا

jo-boy

New member
من واقعا دلیل نیومدن رشته های دیگرو نمیدونم..هر وقت وقت اعتراض زبانی باشه همه هستن اما وقتی بهشون میگی یه کار عملی بکنین جا میزنن..
شایدم یه علامت طنز و جوکی باید اینجا گفته میشد تا بقیه بیان
به هر حال دوستان محترم رشته هایی که نیومدید اینو بدونید اعتراض کردن و خواستن و مطالبه حق و حقوق جز اصول یه دانشجوئه و من فکر میکنم شاید اگه از سالای قبل این روند ادامه پیدا میکرد الان با این وضع روبرو نبودیم

mahdieh

New member
مهدیه جان چرا خودت دست بکار نمیشی . تو شروع کن بقیه هم میان .

اخه من بیچاره الان مسافرتم با این گوشی هی آن میشم..هیچیم از سفر نفهمیدم..کتاب و سوالاتم دستم نیست به یکیشون پیغام دادم ولی مثل اینکه نیست
ایکاش حداقل شیمی رو داشتم:dadad4:

jo-boy

New member
آفرین . دقیقا !!
خب پس نظرت چیه به چند تا روزنامه هم فکس کنیم نامه رو ؟؟ هر چی بیشتر خبرش بخش بشه بهتره .

اگه چاپ بشه خوبه..البته به نظرم همین سایتا و خود مجلس براشون کافیه
در ضمن تا حدود فردا شب منتظر باقی رشته ها میمونیم و من در آخر فایل کاملو اینجا میزارم و امیدوارم همتون اونو به جاهایی که فک میکنید مفیده برسونید

najma

New member
اخه من بیچاره الان مسافرتم با این گوشی هی آن میشم..هیچیم از سفر نفهمیدم..کتاب و سوالاتم دستم نیست به یکیشون پیغام دادم ولی مثل اینکه نیست
ایکاش حداقل شیمی رو داشتم:dadad4:

بازم به تو که با اینکه مسافرتی برات اهمیت داره اعتراض کنی . :ad54ad:

fateme67

New member
سوال 155 : کارخانه های شیمیایی (در خط 8 ) اشاره دارند به :
1- کربوهیدارت ها
2- اسید آمینه ها
3- ترکیبات پیچیده
4- مکانیسم ها

ترجمه ی سطر 8 : مرحله ی تعیین کننده که به این کارخانه های شیمیایی حیات بخشید !! تکامل مکانیسم هایی برای خود همانندسازی و انتقال اطلاعات بود .

با توجه به متن گزینه ی 3 به جواب نزدیکتر است اما در حقیقت گزینه ی صحیح وجود ندارد زیرا factory به مکان اشاره دارد و نه به مواد . مگر اینکه به جای chemical factories در متن از chemical factors استفاده میشد . اشکال در حقیقت در متن وجود دارد .
به هرحال بیشتر بچه ها رو سوالای155و142 به توافق رسیدن این سوالا جواب درست ندارن و باید حذف میشدن فک کنم برا زبان همین 2تا سوالو ضمیمه کنین کافیه چون بقیه رو مطمئن نیستیم.

sefidrooze

New member
اصلا معلوم نیست کدوم گلابی رفته سوال دراورده....سوال غلط.کلید غلط....اونوقت چه انتظاری از ما هست..حیف اون وقت که واسه خوندم میذاریم

najma

New member
به هرحال بیشتر بچه ها رو سوالای155و142 به توافق رسیدن این سوالا جواب درست ندارن و باید حذف میشدن فک کنم برا زبان همین 2تا سوالو ضمیمه کنین کافیه چون بقیه رو مطمئن نیستیم.

بچه ها 136 رو هم میگن . نظر تو چیه فاطمه جون ؟

jo-boy

New member
بچه ها میترسم به خاطر سوالای زبان کل نامه و ملحقاتش نادیده گرفته بشه.در ضمن زبان یه درس عمومیه ما اگه تو درسای تخصوصیمون نظرای درست بدیم ارزشش چند برابره

fateme67

New member
من واقعا دلیل نیومدن رشته های دیگرو نمیدونم..هر وقت وقت اعتراض زبانی باشه همه هستن اما وقتی بهشون میگی یه کار عملی بکنین جا میزنن..
شایدم یه علامت طنز و جوکی باید اینجا گفته میشد تا بقیه بیان
به هر حال دوستان محترم رشته هایی که نیومدید اینو بدونید اعتراض کردن و خواستن و مطالبه حق و حقوق جز اصول یه دانشجوئه و من فکر میکنم شاید اگه از سالای قبل این روند ادامه پیدا میکرد الان با این وضع روبرو نبودیم
منم موافقم باید همه بچه ها بیان ازحقشون دفاع کنن کنکور امسال واقعا مایه تاسفه برا نظام آموزشی کشور و وزارت بهداشت دیگه هیچ کس به امید سوال خوب و کنکور استاندارد شرکت نمیکنه مگه اینکه 1کار اساسی انجام بشه.فعلا که بچه های ژنتیک فعال تر بودن بچه ها لطفا بیاین ازحقتون دفاع کنین.

jo-boy

New member
اصلا معلوم نیست کدوم گلابی رفته سوال دراورده....سوال غلط.کلید غلط....اونوقت چه انتظاری از ما هست..حیف اون وقت که واسه خوندم میذاریم

خود شما غلطارو بگو خوب ..از رشته باکتری فقط به سوال 76 اعتراض شده

fateme67

New member
بچه ها میترسم به خاطر سوالای زبان کل نامه و ملحقاتش نادیده گرفته بشه.در ضمن زبان یه درس عمومیه ما اگه تو درسای تخصوصیمون نظرای درست بدیم ارزشش چند برابره
جوی عزیز درمورد سوالای زبان صبح 5شنبه این2تا سوال رو همه بچه ها حداقل بیشتر بچه های ژنتیک اعتراض دارن.

jo-boy

New member
منم با 155 مخالفم اما دوستان 2 تا سوال یا حتی 4 تا سوال زبان که معلوم نیست حقیقتا ما درست میگیم یا نه این ارزشو نداره که بقیه سوالای تخصصی رو زیر سوال ببریم
به نظر من برای اومدن هر چه بیشتر رشته ها تلاش کنیم بهتره

fateme67

New member
منم با 155 مخالفم اما دوستان 2 تا سوال یا حتی 4 تا سوال زبان که معلوم نیست حقیقتا ما درست میگیم یا نه این ارزشو نداره که بقیه سوالای تخصصی رو زیر سوال ببریم
به نظر من برای اومدن هر چه بیشتر رشته ها تلاش کنیم بهتره
منم با بقیه سوالا که دوستان مطرح کردن مشکلی ندارم که بخواد بررسی بشه ولی این2تا سوال واقعا مشکل داره.من به چنتا ازبچه های رشته های دیگه پیام دادم که بیان مشکل کلید رشته شونو بگن امیدوارم بیان.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا