شفيع
Well-known member
یه سوال واسم پیش اومده ناجور .... این فال که گفت همه عاشقن و خیلی خوب و از این حرفا ... پس این آدمای بی وجدانه خدا نشناس که سر عشقشون خیانت می کنن !!! مریخی تشریف دارن آیا ؟؟ ...:5::5:
سپیده عاشق نشو هیچ وقت
یه سوال واسم پیش اومده ناجور .... این فال که گفت همه عاشقن و خیلی خوب و از این حرفا ... پس این آدمای بی وجدانه خدا نشناس که سر عشقشون خیانت می کنن !!! مریخی تشریف دارن آیا ؟؟ ...:5::5:
چشم حاجی :4d564ad6:سپیده عاشق نشو هیچ وقت
چشم حاجی :4d564ad6:
البته اگه ازم اجازه بگیری ایرادی ندارهههههههههههههههههههههههه
آقا اجازه ... میتونیم فردا صبح .. اول وقت عاشق بشیم ؟؟؟ :25r30wi::25r30wi:
باید:
کپی و اصل کارت ملی
کپی و اصل شناسنامه
12 قطعه عکس بدون روتوش 13*18
رزومه کاری
کپی و اصل آخرین مدر تحصیلی
سوابق عشق و عاشقی در خانواده ایشون
میزان درآمد و خرج ایشون
و مقداری دیگر اطلاعات از اون کسی که خواستی عاشقش بشی رو بهم بده بعد از بررسی روش فک میکنم ک ایا اجازه داری عاشق شی یا نه.
پ
مدارک دیگه هم اگه لازم داره تعارف نکنیا :5:
من و عشقم و مدارک صبح میایم خدمتتون :25r30wi:
منم که کلا تو طول شبانه روز همون 4 دیقه که ساعت کاریته می خوابم کهباشه من صبحا میتونم ببینمتون فقط در غیر این صورت باید روز بعد صبح بیایید و تا من تایید نکنم حق عاشق شدن رو نداری:
ساعت کاری من صبح ساعت 6.21 صبح الی 6.25 دقیقه هست.بعد از نماز صبح اگه نرسیدی روز بعد در خدمتم.روزهای تعطیل تعطیلیم و روزهای تعید هم دوماه تعطیلیم.
منم که کلا تو طول شبانه روز همون 4 دیقه که ساعت کاریته می خوابم که![]()
اگه اهل قانون و مقراراتی ک من قانونو گفتم زمان و تاریخ کاریمو گفتم حالا تازه اینم هست در اثنای کار خوردن صبحانه و چایی هم هست ک حق نداری بیایی
پس دیگه مجبورم عاشق نشم استااااااااااااااااااااااد ..................7977cujr38iyymsu8:
متولدین تیرماه هرگز نمی توانند عشق اول خود رافراموش کنند برای ازدواج وبزرگ کردن بچه ها مناسب هستن واهل زندگی خانوادگی است.
بله میدونیم.....چطور نمیدونی؟؟:21: