مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان مخصوصا اونایی که تازه شروع کردن:smiliess (3):
به نظرتون امسال کنکور تیر برگزار میشه یا مثل پارسال خرداد.
ما بچه تنبلا که امیدمون به اون یه ماهه آخره:25r30wi:

سلام به همکار خوبم...... به نظرم شما تا جایی بخون که اگر فردای عید خواستن آزمون رو برگزار کنند بتونید ازمون بدید و زمان رو از دست ندید.

mid.rm

New member
سلام
نظر شخصي من اينه كه تير برگزار ميشه
اون يه ماه اخر مثل چي!! مهمه.. ربطي به ما تنبلا هم نداره خانووووووم

ممنون عزیزم :rose:خدا از دهنت بشنوه عزیزم .انشالله که اون یه ماه اضافه رو وقت داشته باشیم.
وقت داره تموم میشه من رفتم:smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:

mid.rm

New member
سلام به همکار خوبم...... به نظرم شما تا جایی بخون که اگر فردای عید خواستن آزمون رو برگزار کنند بتونید ازمون بدید و زمان رو از دست ندید.

ممنون عزیزم. توکل به خدا:rose::smilies-azardl (181:smilies-azardl (181

sam mama

New member
این بارداری واسه همه اینقد وقت گگگگگگگگگگگگگگگگییییییییییییییییییییییییییییییییییییررررهههههههههه:sadsmiley:

mamaie

New member
سلام دوستان ... ازتون واقعا کمک میخوام... من احساس میکنم دارم افسرده میشم چی کار کنم ... مطب میرفتم ولی بنا به دلایلی کنسل شد الان کار نمیکنم از صبح تا شب با کتاب کلنجار میرم ولی انگار نه انگار پیش نمیره خواهشا کمکم کنید ببینم کسی مثل من بوده تا حالا ...

mamai86

New member
سلام دوستان ... ازتون واقعا کمک میخوام... من احساس میکنم دارم افسرده میشم چی کار کنم ... مطب میرفتم ولی بنا به دلایلی کنسل شد الان کار نمیکنم از صبح تا شب با کتاب کلنجار میرم ولی انگار نه انگار پیش نمیره خواهشا کمکم کنید ببینم کسی مثل من بوده تا حالا ...

من خودم وقتي درگيري ذهني داشته باشم كه كلا فكرم مشغول موضوعي بشه
اينجوري ميشم

midwifery87

New member
سلام عزیزم منم همینم:tsimuzpzwoap1t9y3o7
قبلا برای رفتن طرح امروز و فردا می کردم
ولی حالا کار برام مهمتره
درس به تنهایی آدمو افسرده می کنه:sadsmiley:

گل بهار

New member
سلام به همگی
من خودم کتاب ازمون نواک گلبان رو تهیه کردم. کتاباش خیلی گرونن.اگر موافقید هر کسی هر کدوم از کتاباشو داره بگه تا از فصلاش عکس بگیریم و بزاریم تو سایت تا استفاده کنیم. کتاب ازمون نوزادان و بارداری گلبان هم هست. شماها کدوما رو دارین؟
اگر مایلید اعلام همکاری کنید.

liona

New member
سلام به همگی
من خودم کتاب ازمون نواک گلبان رو تهیه کردم. کتاباش خیلی گرونن.اگر موافقید هر کسی هر کدوم از کتاباشو داره بگه تا از فصلاش عکس بگیریم و بزاریم تو سایت تا استفاده کنیم. کتاب ازمون نوزادان و بارداری گلبان هم هست. شماها کدوما رو دارین؟
اگر مایلید اعلام همکاری کنید.
عزيزم سلام
:riz277:حق با تو كتاب ها خيلي گرونن ولي از طرفي جز كتاب هاي اصلي رشته تت هستن فكر نمي كنم تهيه نكردنشون خيلي كار منطقي باشه من خودم بارداري رو بنا بر تغييراتي كه داشته از ويرايش
2007 به 2010 سه سال پيش خريدم نوزادان و زنان و جنين هم همين.پيشنهاد من اينه كه هر طوري كه شده سعي كني تهيه شون كني.خوندنشونم برات خيلي اسون تره يكي دو فصل نيست...
موفق باشي:riz304:

liona

New member
سلام دوست عزيزم
بله فكر كنم همه ما همچين تجربه هايي رو داشتيم.از همه خواهش مي كنم زود دلسرد نشيد .سعي كنيد قبل هر كاري و تصميمي خوب فكر كنيد خود من الان سال سومه كه دارم ارشد ميدم ولي فكر مي كنم روحيه م خيلي بهتر از همه شما هاست كه شايد سال اول يا نهايتا سال دوم تونه.همه اطلاعاتي رو هم كه بدست اوردم به واسطه تلاش خودم بوده بدونه اين كه كسي راه نماييم كنه وبي اندازه در اين راه تنها بودم ولي بازم تلاش ميكنم و از تجربه دو امتحان قبل بهره مي برم.منم طرح كذروندم بعدش قرار بود مطب بزنم كلي وسيله براش خريدم كمي هم كار كردم ولي در نهايت تصميمم تغيير كرد.ولي بهتون قول مي دم اگه اراده وانگيزه و باور داشته باشيد حتما تو هر راهي پيروزيد فقط بايد سخت كوش باشيد ونا اميد نشيد مسلما تو راه سختي قدم گذاشتيم هر وقت احساس كرديد داريد كم انرژي ميشيد بياين اينجا يه پست بزاريد .من خودم قول مي دم همتونو شارژ كنم:28:
به اميد پيروزي :thumbsupsmileyanim:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mw.ashel

گل بهار

New member
عزيزم سلام
:riz277:حق با تو كتاب ها خيلي گرونن ولي از طرفي جز كتاب هاي اصلي رشته تت هستن فكر نمي كنم تهيه نكردنشون خيلي كار منطقي باشه من خودم بارداري رو بنا بر تغييراتي كه داشته از ويرايش
2007 به 2010 سه سال پيش خريدم نوزادان و زنان و جنين هم همين.پيشنهاد من اينه كه هر طوري كه شده سعي كني تهيه شون كني.خوندنشونم برات خيلي اسون تره يكي دو فصل نيست...
موفق باشي:riz304:

گلم من خریدم کتابارو.منظورم کتاب ازموناشه که برای انتشارات گلبانه.موافقی عکساشو بزاریم؟نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه!!من کتاب آزمون نواک رو دارم. تو کدومشو داری؟

darya63

New member
سلام دوستان و همکاران خوبم
همگی خسته نباشید
افرین خوب خوب بخونید
انشالله همتون به نتیجه دلخواه تون میرسید

mamaie

New member
سلام ... ممنونم که بهم روحیه دادی امیدوارم شما هم امسال به نتیجه برسی... منم دومین سالیه که دارم واسه ارشد میخونم امیدوارم زحماتم نتیجه خوبی داشته باشه... موفق و پیروز باشید

mw.ashel

New member
گلم من خریدم کتابارو.منظورم کتاب ازموناشه که برای انتشارات گلبانه.موافقی عکساشو بزاریم؟نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه!!من کتاب آزمون نواک رو دارم. تو کدومشو داری؟

دوستان خوبم ، از اینکه همراه همکاراتون هستید و بهم کمک میکنید خوشحالم .
در مورد اینکه عکس کتاب ها رو بذارید ، فکر کنم مشکل شرعی و قانونی داشته باشه تا تمام کتاب رو بذارید .ولی اجازه بدید من با ادمین این موضوع رو مطرح کنم و اگر نظرشون مثبت بود اطلاع میدم تا بذارید و در غیر این صورت شرمنده ام.

همگی موفق باشید.
:rose::rose::rose::rose:

گل بهار

New member
دوستان خوبم ، از اینکه همراه همکاراتون هستید و بهم کمک میکنید خوشحالم .
در مورد اینکه عکس کتاب ها رو بذارید ، فکر کنم مشکل شرعی و قانونی داشته باشه تا تمام کتاب رو بذارید .ولی اجازه بدید من با ادمین این موضوع رو مطرح کنم و اگر نظرشون مثبت بود اطلاع میدم تا بذارید و در غیر این صورت شرمنده ام.

همگی موفق باشید.
:rose::rose::rose::rose:

ممنون میشم اگه بشه

mw.ashel

New member
خبری نشده هنوز؟؟؟:65d6a5d6s:

دوست خوبم ، هنوز آقای ادمین جواب ندادند و اگر توجه کنید ایشون کمی دیر به انجمن سر میزنند و وقتی میان ، خیلی پیام خصوصی دارند که باید جواب گو باشند برای همین ازتون میخوام که تا اعلام نظر ایشون صبر کنید.
:dadad4:
از همه شما ممنونم
:rose:

liona

New member
سلام به همه ي دوستاي گلم.يه خسته نباشي خيلي درست و حسابي به همتون :applause:
بچه ها شماها قراره تا كي دور اولتون تموم بشه؟؟؟؟
من خودم فكر ميكنم تا اخر اسفند تموم ميكنم البته دور اولمو.هر چند من امسال خيلي دير شروع كردم ولي با اين حال فكر مي كنم تا اون موقع تموم مي كنم.
:smilies-azardl (181:smilies-azardl (181

liona

New member
بچه ها فكر ميكنم اين پيشنهاد مطالعه گروهي خيلي خوب باشه ها....
.به نظرم خيلي خوبه اگه بيايم برنامه مطالعه روزانه يا لا اقل هر چند روز يا نه هر هفته خودمونو اينجا بذاريم .من خودم تا الان اين كارو نكردم ولي

liona

New member
ببخشيد اشتباهي دستم خورد مطلب نصفه شد.:riz513:داشتم ميگفتم ولي خودم قراره اين كارو بكنم انگاري يه دوست ديگمونم ميذاشت اميدوارم دوباره بياد وگزارش بده واسمون.من تا اخر اين ماه يكم سرم شلوغه ولي بعدش اوضام يكم بهنر ميشه .البته مطمئنا اونايي كه سال اخرشونه يكم درگيريشون بيشتره.ولي تا هر جا كه براشون امكان داره بيانويه گزارش كوچولو هم شده بدن.فكر مي كنم به همه اين كار انگيزه بيشتري ميده.
دوووووووووووووووووستون دارم وبراي همتون ارزوي پيروزي مي كنم:auizz3ffy9vla57584x

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا