مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamidehjoon

New member
سلام بچه کنکوریای گل
دیروز تو گوگل زدم "سوالات روانشناسی هیلگارد"یه سری نتایج اومدکه بعضیاش چرت بود امایه وبلاگ اومدباعنوان وبلاگی برای باهم بودن که 600_700 تاسوال تستی ازهیلگارد داشت هنوزسوالا رو بررسی نکردم
حوصله لینک کردنش نداشتم چون باموبایل میام اینکارابرام دردسریه
شلمنده

henri

New member
سلام بچه ها اوضاع خوبه؟ من دیدم با این همه کاری که دارم و توش موندم نمیتونم به فکر این باشم که همه درسارو شروع کنم به خوندم و در آخرین لحظاتی که داشتم به مخم فشار میووردم که خدایا من چی کار کنم به این نتیجه رسیدم که کاچی بهتر از هیچی! گفتم لااقل تا اسفند که در گیر پایان نامه و واحدامم فقط برسم کاپلان 2 رو هم بخونم خوبه اما امرو که بازش کردم دیدم بیشتر از 5 خط مغزم کشش نداره و هنگیدم الانم تو آمپاس خیلی شدیدم یعنی آمپاس نه ها آمپاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااس! خواهش میکنم منت سر بنده بذارید و بگید چی کار کنم؟ خلاصه نویسم که پرسیدم برا همین میخاستم اما وقتی نمی فهمم و نمی تونم حفظ کنم خلاصه نویسیم عملا رونویسه و چیزی که ازش میمونه نسخه ناقص دست نویس کاپلان! خلاصه اول کاری بد خورد تو ذوقم.:sad::smiliess (7):
این سوالم رو هم نادیده نگیرید لطفا:از تو کاپلان باید چیاشو بخونیم؟منظورم اینه که داروها و مطالب زیستی و ..... رو هم باید بخونیم یا فقط علام و نشانه های بیماری هارو؟؟؟؟

havash

New member
سلام بچه ها اوضاع خوبه؟ من دیدم با این همه کاری که دارم و توش موندم نمیتونم به فکر این باشم که همه درسارو شروع کنم به خوندم و در آخرین لحظاتی که داشتم به مخم فشار میووردم که خدایا من چی کار کنم به این نتیجه رسیدم که کاچی بهتر از هیچی! گفتم لااقل تا اسفند که در گیر پایان نامه و واحدامم فقط برسم کاپلان 2 رو هم بخونم خوبه اما امرو که بازش کردم دیدم بیشتر از 5 خط مغزم کشش نداره و هنگیدم الانم تو آمپاس خیلی شدیدم یعنی آمپاس نه ها آمپاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااس! خواهش میکنم منت سر بنده بذارید و بگید چی کار کنم؟ خلاصه نویسم که پرسیدم برا همین میخاستم اما وقتی نمی فهمم و نمی تونم حفظ کنم خلاصه نویسیم عملا رونویسه و چیزی که ازش میمونه نسخه ناقص دست نویس کاپلان! خلاصه اول کاری بد خورد تو ذوقم.:sad::smiliess (7):
این سوالم رو هم نادیده نگیرید لطفا:از تو کاپلان باید چیاشو بخونیم؟منظورم اینه که داروها و مطالب زیستی و ..... رو هم باید بخونیم یا فقط علام و نشانه های بیماری هارو؟؟؟؟

سلام هنری جان. خوندن کاپلان برای اولین دفعه واقعا سخته ولی بلاخره باید بخونیدش. اما نگران نباشین چون فک کنم این مشکل اکثر بچه هاست. اما یه پیشنهاد دارم براتون: از اونجایی خوندن کاپلان سخته بهتره بهتره اول اسیب سلیگمن رو بخونید تا اصول و ویژگی های کلی اختلالات براتون جا بیفته و بعد از اتمام پایانامتون برین سراغ کاپلان. در مورد خلاصه نویسی هم همونطور که بقیه بچه ها گفتن واقعا موثره ولی من پیشنهاد می کنم از دور دوم یا حتی سوم شروع به خلاصه نویسی کنین چون اگه بخواین از اول خلاصه نویسی کنین مجبور هستین همه ی اطلاعات جدید رو بنویسید و این کار وقت زیادی ازتون می گیره اما دور دوم و سوم شما حجم زیادی از مطالب رو بدون نوشتن در دور اول یاد گرفته اید و نیازی به نوشتن ندارید و فقط اونایی رو می نویسید که یاد گرفتنشون براتون سخته.

آخرین ویرایش:

havash

New member
سلام خانم مدیر. اینترنتم رفت تو کما فک کردم پست اولم ثبت نشده به خاطر همین دوباره نوشتمش. حالا اگه بخوام یکیشو حذف کنم باید چیکار کنم.( منظورم دوتا پست بالاییه):smiliess (3):

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
سلام اقای هاوش خوبید؟؟
برای حذف پست، ویرایش پست رو بزنید بعد گزینه ی حذف رو انتخاب کنید.......

دل آرام

New member

همه آنچه در کاپلان است باید خوانده شود . حتی دیده شده از زیر عکسها هم سوال داده شده ! قسمتهای زیستی اش هم برای فیزیولوژیک سوال میدن . کاپلان را بخورید . نوش جان .

parand

Well-known member
برای خوندن کاپلان پارسال چون اولین بارم بود هر فصلو براساس تقسیم بندی ای که خود کتاب کرده میخوندم.

مثلا فصل 16 که اختلال اضطراب هست خود کتاب به 6 یا 7 قسمت تقسیم کرده...
یعنی هر موقع قصد خوندنشو میکردم فقط یه قسمتشو میخوندم بعد که فصل تموم میشد کل فصلو مرور میکردم.
امسالم همینجوری میخوونمش البته با این تغییر که قبل خوندنه تقسیم بندیه جدید، قسمت قبلیو مرورمیکنم....
به نظرم از دور دوم خلاصه نویسی بشه بهتره چون دور اول به نظر ادم همش مهمه...

پ.ن: چقد گنگ توضیح دادم! خودمم نفهمیدم:(50):

آخرین ویرایش:

havash

New member
ممنون پرند خانم بالاخره بعد کلی زحمت تونستم حذفش کنم.
اوضاع درسا چطوره؟ من که یه هفته ای هست روی 20% موندم نمی دونم چرا؟:sad:

parand

Well-known member
ممنون پرند خانم بالاخره بعد کلی زحمت تونستم حذفش کنم.
اوضاع درسا چطوره؟ من که یه هفته ای هست روی 20% موندم نمی دونم چرا؟:sad:

خواهش میکنم...
درساهم خوبن سلاااااااام دارن.
سعی کنید هر روز بهتر از دیروز بخونید...

parand

Well-known member
می خوام ولی نمیشه!!! :14::14:
اره گاهی اوقات واقعا نمیشه.
ولی همه ی تلاشتون رو انجام بدید که از وقتتون درست استفاده کنید...
من گاهی اوقات خیلی اتلاف وقت دارم:14:
امیدوارم امسال بهترین نتیجه رو بگیرید.

havash

New member
اره گاهی اوقات واقعا نمیشه.
ولی همه ی تلاشتون رو انجام بدید که از وقتتون درست استفاده کنید...
من گاهی اوقات خیلی اتلاف وقت دارم:14:
امیدوارم امسال بهترین نتیجه رو بگیرید.

ممنون به خاطر دلداریتون
امیدوارم شما هم موفق بشین
فعلا دیگه باید یرم . یا حق

rawy

New member
توصیه من که می دونید فقط یه چیزه دیگه نمی گم چیه :rolleyessmileyanim:
ICD10 و فصل 28 رو نیاز نیست بخونید, از فصل 21 هم تا حالا ندیدم سوال بدن اما از فصل هویت جنسی اگه اشتباه نکنم پارسال یه دونه سوال اومده بود

rawy

New member
سلام خانم مدیر. اینترنتم رفت تو کما فک کردم پست اولم ثبت نشده به خاطر همین دوباره نوشتمش. حالا اگه بخوام یکیشو حذف کنم باید چیکار کنم.( منظورم دوتا پست بالاییه):smiliess (3):

شرمنده ام من دیر رسیدم :riz513:
مرسی پرند جون لطف کردی :rose: من بدجوری در مورد کاندیدای مدیریت روی تو نظر دارم :tonguesmiley:

rawy

New member
راوی جون و اقای یزدان چند روزه نیستن...:33:

من دیشب نشستم فیلم دیدم درس نخوندم :sarma:
امشب گفتم جبران کنم ولی بازم نشد یه سرنیام اینجا, میام زود سر می زنم می رم :ad54ad: برام حاضری بزن

henri

New member
شرمنده راوی جون من واقعا نمیدونم توصیه ات برا کاپلان چیه میشه بگی؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا