Negar carol
New member
مرسی پرند جونم ایشالا تو هم همیشه خوب باشی ,کم خونی هم باعث میشه آدم زود خسته بشه ها.
مرسی پرند جونم ایشالا تو هم همیشه خوب باشی ,کم خونی هم باعث میشه آدم زود خسته بشه ها.
سلاااااااااااااااااااااااام:ad54ad:
سلاااااااااااااام ایلین جون........
خوبی؟؟؟؟؟؟؟
مرسی پرند جونم خوبم
چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟
از دیروز طلسم 6 روزه درس نخوندن رو شکستم دیروز و امروز از خودم نسبتا راضی بودم.
پرند جون دیگه تا کنکور علوم چیزی نمونده اصلا نباید وقت رو تلف کنیم . اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااا..........هوراااااااا.
افرررررین...
ایشالا از فردا بهترم میخونی....
پرند جون دیگه تا کنکور علوم چیزی نمونده اصلا نباید وقت رو تلف کنیم . اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااا..........
راس میگی......
سعی خودمو میکنم..
امیدوارم بتونم جبران کنم.
نگران نباش پرند جون به نظر من تو این مدتی که داریم باهم میخونیم خیلی خوب خوندی ایشالا تو این مدت باقیمونده بهتر از اینم میخونی.
منم امیدوارمامیدوارم از باقی فرصتمون نهایت استفاده رو ببیریم..
ایلین جون با اجازت من برم. خیلی وقته اینجام.:riz304:
یعنیییی هاوش اقاست؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
من فکر میکردم خانومه...
اقا من دو روزه که اصلا درس نخوندم ( به غیر از یکی دو ساعت زبان) .... فک کنم به یکی دوتا از اون پستای معروف پرند نیاز دارم.
راستی چقدر این کتاب لزگی سخته و لغتای عجیب و غریب داره ... بیخود نیست میانگین درصد زبان توی کنکور پایینه، حتی من دیدم کسایی هم که رتبه های خوب آوردن (مث رتبه ی 16) زبانو 20% بیشتر نزدن به نظر شما ارزششو داره بخونیمش.
سلام هاوش تاپیک"بدوبدولزگی اومده"و تاپیک مطالعه گروهی لزگی ورژن93 "رودیدی بهتره فلشکارتایی که بچه هازحمت کشیدن رودانلودکنی واول اوناروبخونی
من امروز ده درصدبودم
درسته پرند جان آقا هستم. هاوش هم یه اسم کاملا پسرونست.
سلام اقای هاوش...
چه جلب نمبدونستم هاوش اسم پسرونس...
ولی یه تیم ورزشی با این اسم میشناسم...
سلام پرند خانم
یه تیم ورزشی؟ چه ورزشی؟ کجا؟