مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Negar carol

New member
مرسی پرند جونم ایشالا تو هم همیشه خوب باشی ,کم خونی هم باعث میشه آدم زود خسته بشه ها.

parand

Well-known member
مرسی پرند جونم ایشالا تو هم همیشه خوب باشی ,کم خونی هم باعث میشه آدم زود خسته بشه ها.

مررسی عزیزم.
اره میدونم کم خونیم باعث خستگی میشه.
ولی این خستگی و احساس کوفتگی طبق تجربه از علایم سرماخوردگیه.

aylinn

New member
از دیروز طلسم 6 روزه درس نخوندن رو شکستم دیروز و امروز از خودم نسبتا راضی بودم.

aylinn

New member
هوراااااااا.
افرررررین...
ایشالا از فردا بهترم میخونی....
پرند جون دیگه تا کنکور علوم چیزی نمونده اصلا نباید وقت رو تلف کنیم . اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااا..........

parand

Well-known member
پرند جون دیگه تا کنکور علوم چیزی نمونده اصلا نباید وقت رو تلف کنیم . اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااا..........

راس میگی......
سعی خودمو میکنم..
امیدوارم بتونم جبران کنم.

aylinn

New member
راس میگی......
سعی خودمو میکنم..
امیدوارم بتونم جبران کنم.

نگران نباش پرند جون به نظر من تو این مدتی که داریم باهم میخونیم خیلی خوب خوندی ایشالا تو این مدت باقیمونده بهتر از اینم میخونی.

parand

Well-known member
نگران نباش پرند جون به نظر من تو این مدتی که داریم باهم میخونیم خیلی خوب خوندی ایشالا تو این مدت باقیمونده بهتر از اینم میخونی.

امیدوارم از باقی فرصتمون نهایت استفاده رو ببیریم..
ایلین جون با اجازت من برم. خیلی وقته اینجام.:riz304:

havash

New member
اقا من دو روزه که اصلا درس نخوندم ( به غیر از یکی دو ساعت زبان) .... فک کنم به یکی دوتا از اون پستای معروف پرند نیاز دارم.
راستی چقدر این کتاب لزگی سخته و لغتای عجیب و غریب داره ... بیخود نیست میانگین درصد زبان توی کنکور پایینه، حتی من دیدم کسایی هم که رتبه های خوب آوردن (مث رتبه ی 16) زبانو 20% بیشتر نزدن به نظر شما ارزششو داره بخونیمش.

hamidehjoon

New member
اقا من دو روزه که اصلا درس نخوندم ( به غیر از یکی دو ساعت زبان) .... فک کنم به یکی دوتا از اون پستای معروف پرند نیاز دارم.
راستی چقدر این کتاب لزگی سخته و لغتای عجیب و غریب داره ... بیخود نیست میانگین درصد زبان توی کنکور پایینه، حتی من دیدم کسایی هم که رتبه های خوب آوردن (مث رتبه ی 16) زبانو 20% بیشتر نزدن به نظر شما ارزششو داره بخونیمش.

سلام هاوش تاپیک"بدوبدولزگی اومده"و تاپیک مطالعه گروهی لزگی ورژن93 "رودیدی بهتره فلشکارتایی که بچه هازحمت کشیدن رودانلودکنی واول اوناروبخونی
من امروز ده درصدبودم

havash

New member
سلام هاوش تاپیک"بدوبدولزگی اومده"و تاپیک مطالعه گروهی لزگی ورژن93 "رودیدی بهتره فلشکارتایی که بچه هازحمت کشیدن رودانلودکنی واول اوناروبخونی
من امروز ده درصدبودم

سلام حمیده جون. ممنون سر می زنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا