مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
دوستانی که مشکل سرعت اینترنت دارن ی روش خوب میگم فقط لطفآ به همه نگید که کاراییش پایین نیاد
سیم اینترنتتونو از یه قسمتی که نزدیک ورودیه ککامپیوتره طوری نگه دارید که کاملآ خم بشه.بعد از 60 ثانیه ی دفه ولش کنید.اینطوری اینترنتی که پشت سیم جمع شده ی دفه میره تو کامپیوتر و مدتی سرعتتون زیاده.اگه کم شد دوباره اینکارو بکنید
فقط ی نکته مهم.خیلی مزراقب باشید زیاد سیمو نگه ندارید که مبادا سیم پاره بشه و فرش خونتون اینترنتی بشه:25r30wi:

henri

New member
سلام دوستان چه خبر خوبید؟مرسی حمیده جون عزیز که راهنماییم کردی امیدوارم بتونم پایان نامه ام را لا اقل تا اسفند تمام کنم که بار کارم کمتر شه.برا علوم نمی خوام بخونم ولی ثبت نام کردم با هزار بدبختی اولش نمی تونستم ثبت نام کنم هرچی میزدم بهم فقط شماره سفارش میداد نه رمز اما الان 4 تا کارت به نامم ثبت شده به نطرتون به جز اینکه حدود 60 تومن الکی پیاده شدم مشکلی برام پیش نمیاد؟

rawy

New member
دوستانی که مشکل سرعت اینترنت دارن ی روش خوب میگم فقط لطفآ به همه نگید که کاراییش پایین نیاد
سیم اینترنتتونو از یه قسمتی که نزدیک ورودیه ککامپیوتره طوری نگه دارید که کاملآ خم بشه.بعد از 60 ثانیه ی دفه ولش کنید.اینطوری اینترنتی که پشت سیم جمع شده ی دفه میره تو کامپیوتر و مدتی سرعتتون زیاده.اگه کم شد دوباره اینکارو بکنید
فقط ی نکته مهم.خیلی مزراقب باشید زیاد سیمو نگه ندارید که مبادا سیم پاره بشه و فرش خونتون اینترنتی بشه:25r30wi:

:25r30wi::65d6a5d6s:

balzak

New member
داشتم صفه های قبل رو می خوندم دیدم قراره کسانی که دانشجو هستن باید به همه ادای احترام کنن و ظرفارم بشورن منم رسما به همه دوستان ادای احترام می کنم.فقط از دوستان کسی هست که خدایی نکرده شرایطش مثل من باشه یعنی کاملا تعطیل باشه کلی هم درس و پایان نامه داشته باشه که لا اقل اولش با هم ی کم هماهنگ شیم که چه درسی یا تقریبا روزی چند ساعت بخونیم آخه من اینجوری اصلا نمی تونم حتی 2 دقیقه پشت کتاب بشینم تا چند روز پیش که عضو نبودم همش میومدم تاپیکارو می خوندم حالام که عضوم بازم همش ای ن جام منتظرم یکی از دوستان اگه منو هم به جمع دوستانشون پذیرفتند راهنماییم کنن یا بگن تقریبا چقدر خوندن؟درسی رو تموم کردن یا نه؟ یا کتابی که خوبه میشناسن البته من وقت ندارم متاسفانه برای آمارم لازمه نه؟ باور کنید الان که دارم اینارو می نویسم چشمام از شدت فشار اشکام داره می ترکه ...... من خیلی تنبلم و فقط استرس می گیرم ولی امیدوارم بتونم با شما جلو برم از این به بعد حتی اگه بتونم روزی 3 ساعتم بخونم راضیم چون تا حالا نیم ساعتم نخوندم.:thanks:

سلاااااااام دوست عزیز.امیدوارم که خوبه خوب باشی.
راستش منم تقریبا مشکل تورو دارم.یعنی ترم آخریم و پایان نامه کلفتی هم بهم انداختن.(آخه گیر یه استادی افتادم که نسبت به پایان نامه خیلی سخت گیره .نمونش اینه که2 ترمه پایان نامه رفیقمو رد کرده و تا الان 4 موضوع براش عوض کرده!!!)
پس شاید وضعیت من خیلی بدتر از تو باشه!!!
راستش فقط امیدتو از دست ندههههههههههههههههههههههه. و با خودت کلنجار نروو.فقط شروووع کن به خوندن.به قول صمد آقا: "درس میخونوووم آخ درس میخووونووووووووم"هیشکی اولش 8 ساعت درس نخونده!!همه از 1 ساعت 1ساعت شروع کردن تا راندمان مطالعشونو بردن بالا.
در ضمن من این ترم بیخیال کنکور علوم شدم.چون میدونم بخاطر دانشگاه و پایان نامه وقت زیادی برای خوندن کنکور علوم نمیمونه که بگم پیش به سوی کنکووووووووووووور:smiliess (8):
من الان فقط تمرکزم رو کنکور بهداشت هستش.چون هر چند سخت تره اما انگیزم براش بیشتره و برنامه ریزم براش کارامدتره.
امیدوارم که موفق باشی و خندااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان

parand

Well-known member

منه بیچاره علاوه بر اینکه سرعت نتم کمه این همه امواج مضر میخوره به مغزم!:dadad4:
نتم وایرلسه.
فکر کنم پارسال قبول نشدم به خاطر همین امواجه:25r30wi:
چند روزه دارم فکر میکنم مودمو خاموش کنم وقتی لازمش ندارم...

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
سلام دوستان چه خبر خوبید؟مرسی حمیده جون عزیز که راهنماییم کردی امیدوارم بتونم پایان نامه ام را لا اقل تا اسفند تمام کنم که بار کارم کمتر شه.برا علوم نمی خوام بخونم ولی ثبت نام کردم با هزار بدبختی اولش نمی تونستم ثبت نام کنم هرچی میزدم بهم فقط شماره سفارش میداد نه رمز اما الان 4 تا کارت به نامم ثبت شده به نطرتون به جز اینکه حدود 60 تومن الکی پیاده شدم مشکلی برام پیش نمیاد؟

سلام اقای هنری...
خوبید؟
به نظرم زنگ بزنید سنجش مشکلتون رو برطرف کنن بهتره.
پیشگیری بهتر از درمانه:applause:

hamidehjoon

New member

توسایت زده بودکارتایی که خریداری شده ولی ثبت نام نشده برمیگرده به حساب عاغابرنگشتم اشکال نداره پول چرک کف دسته یه باربااب وصابون بشوری میره
غصه نداره قربونت برم
راسی پرندمیگه اقای هنری
میشه احرازهویت کنیدازخودتون؟؟

henri

New member
حمیده جون و پرند عزیز از این که باعث شدم در کشف هویتم سردرگم شین عذر میخام پرند جان من آقا نیستم و این اسم رو از اسم آقای هنری موری که نظریه اش تو کتاب شخصیتم بود گرفتم چون یادمه تو مایه های روانکاوی بود و تست تی ای تی رو هم تو نظریه اش گفته بود من خوشم اومد اما بیشتر از این که احساس کردم مظلوم واقع شدن و خاستم اسمشو زنده نگه دارم این اسم رو گذاشتم ریشه روانیشم اینه که استاد این فصلو بین اون همه فصل که بیشتر و سختترم بود تو امتحان برامون حذف کرد منم اول دلم برا خودم بعد برا هنری سوخت و ...... ادامه ماجرا:rose:

hamidehjoon

New member
سلاااااااام دوست عزیز.امیدوارم که خوبه خوب باشی.
راستش منم تقریبا مشکل تورو دارم.یعنی ترم آخریم و پایان نامه کلفتی هم بهم انداختن.(آخه گیر یه استادی افتادم که نسبت به پایان نامه خیلی سخت گیره .نمونش اینه که2 ترمه پایان نامه رفیقمو رد کرده و تا الان 4 موضوع براش عوض کرده!!!)
پس شاید وضعیت من خیلی بدتر از تو باشه!!!
راستش فقط امیدتو از دست ندههههههههههههههههههههههه. و با خودت کلنجار نروو.فقط شروووع کن به خوندن.به قول صمد آقا: "درس میخونوووم آخ درس میخووونووووووووم"هیشکی اولش 8 ساعت درس نخونده!!همه از 1 ساعت 1ساعت شروع کردن تا راندمان مطالعشونو بردن بالا.
در ضمن من این ترم بیخیال کنکور علوم شدم.چون میدونم بخاطر دانشگاه و پایان نامه وقت زیادی برای خوندن کنکور علوم نمیمونه که بگم پیش به سوی کنکووووووووووووور:smiliess (8):
من الان فقط تمرکزم رو کنکور بهداشت هستش.چون هر چند سخت تره اما انگیزم براش بیشتره و برنامه ریزم براش کارامدتره.
امیدوارم که موفق باشی و خندااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان

من اداره تشخیص هویت مزاحم میشم
میشه شاهم هویت خودتون رومشخص کنید؟؟

hamidehjoon

New member

این اختراعتو بردی به دولتمردانمون نشون بدی تابسی مشعوف بشن ازوجودنخبگانی چون تو؟؟
یزدان یعنی توحیفی

havash

New member
سلام
عاغا من تا الان تونستم برنامه ی درسیمو به طور کامل اجرا کنم. :applause: .... خیلی عجیبه!!!......... آخه کم پیش میاد از این اتفاقا بیفته ولی حس خیلی خوبی داره اگه بتونم همینطور پیش برم خییییییلی عالی میشه. البته نا گفته نمونه که ظاهرا اون دوتا پست دیشب پرند کارگر اوفتاده.

rawy

New member
حمیده جون و پرند عزیز از این که باعث شدم در کشف هویتم سردرگم شین عذر میخام پرند جان من آقا نیستم و این اسم رو از اسم آقای هنری موری که نظریه اش تو کتاب شخصیتم بود گرفتم چون یادمه تو مایه های روانکاوی بود و تست تی ای تی رو هم تو نظریه اش گفته بود من خوشم اومد اما بیشتر از این که احساس کردم مظلوم واقع شدن و خاستم اسمشو زنده نگه دارم این اسم رو گذاشتم ریشه روانیشم اینه که استاد این فصلو بین اون همه فصل که بیشتر و سختترم بود تو امتحان برامون حذف کرد منم اول دلم برا خودم بعد برا هنری سوخت و ...... ادامه ماجرا:rose:

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

rawy

New member
سلام
عاغا من تا الان تونستم برنامه ی درسیمو به طور کامل اجرا کنم. :applause: .... خیلی عجیبه!!!......... آخه کم پیش میاد از این اتفاقا بیفته ولی حس خیلی خوبی داره اگه بتونم همینطور پیش برم خییییییلی عالی میشه. البته نا گفته نمونه که ظاهرا اون دوتا پست دیشب پرند کارگر اوفتاده.

:a2d3::a2d3::a2d3:

hamidehjoon

New member
سلام

دوتاافرین
یکی برا هاوش جان
یکی براپرنجان
هاوش توهم هویتتومشخص کن

havash

New member
سرکارگزمون حمیده جانه.اوناییکه نمیپرسن چیکار باید بکنن مجبورشون میکنه ظرف بشورن.شما که پرسیدی خدا بدادت برسه.کار خاصی نیست.سوالاتتونو بپرسید و هر نکته ای رو که لزم دونستید با بچه ها به اشتراک بذارید.

یزدان میشه بگی سرکارگزمون یعععععععنی چی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا