داشتم صفه های قبل رو می خوندم دیدم قراره کسانی که دانشجو هستن باید به همه ادای احترام کنن و ظرفارم بشورن منم رسما به همه دوستان ادای احترام می کنم.فقط از دوستان کسی هست که خدایی نکرده شرایطش مثل من باشه یعنی کاملا تعطیل باشه کلی هم درس و پایان نامه داشته باشه که لا اقل اولش با هم ی کم هماهنگ شیم که چه درسی یا تقریبا روزی چند ساعت بخونیم آخه من اینجوری اصلا نمی تونم حتی 2 دقیقه پشت کتاب بشینم تا چند روز پیش که عضو نبودم همش میومدم تاپیکارو می خوندم حالام که عضوم بازم همش ای ن جام منتظرم یکی از دوستان اگه منو هم به جمع دوستانشون پذیرفتند راهنماییم کنن یا بگن تقریبا چقدر خوندن؟درسی رو تموم کردن یا نه؟ یا کتابی که خوبه میشناسن البته من وقت ندارم متاسفانه برای آمارم لازمه نه؟ باور کنید الان که دارم اینارو می نویسم چشمام از شدت فشار اشکام داره می ترکه ...... من خیلی تنبلم و فقط استرس می گیرم ولی امیدوارم بتونم با شما جلو برم از این به بعد حتی اگه بتونم روزی 3 ساعتم بخونم راضیم چون تا حالا نیم ساعتم نخوندم.:thanks:
سلاااااااام دوست عزیز.امیدوارم که خوبه خوب باشی.
راستش منم تقریبا مشکل تورو دارم.یعنی ترم آخریم و پایان نامه کلفتی هم بهم انداختن.(آخه گیر یه استادی افتادم که نسبت به پایان نامه خیلی سخت گیره .نمونش اینه که2 ترمه پایان نامه رفیقمو رد کرده و تا الان 4 موضوع براش عوض کرده!!!)
پس شاید وضعیت من خیلی بدتر از تو باشه!!!
راستش فقط امیدتو از دست ندههههههههههههههههههههههه. و با خودت کلنجار نروو.فقط شروووع کن به خوندن.به قول صمد آقا: "درس میخونوووم آخ درس میخووونووووووووم"هیشکی اولش 8 ساعت درس نخونده!!همه از 1 ساعت 1ساعت شروع کردن تا راندمان مطالعشونو بردن بالا.
در ضمن من این ترم بیخیال کنکور علوم شدم.چون میدونم بخاطر دانشگاه و پایان نامه وقت زیادی برای خوندن کنکور علوم نمیمونه که بگم پیش به سوی کنکووووووووووووور:smiliess (8):
من الان فقط تمرکزم رو کنکور بهداشت هستش.چون هر چند سخت تره اما انگیزم براش بیشتره و برنامه ریزم براش کارامدتره.
امیدوارم که موفق باشی و خندااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان