مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
عاااااغاااا اجازه!
من هنوز نتوتم ثبت نام کنم تا25 م تمدید شده توشهر کلاسشون بالاست اداره پست کارت اعتباری نمیفروشه میگن عصرتکنولوژیه اینترنتی بخرید بایدبرم ازشهر همسایه بخرم
عاغا اگه من نتونم ثبت نام کنم چیکارکنم:65d6a5d6s:
عاغا من امروزم سی درصد بودم یکی بیاد این عدد 30 رو ازمن بگیره توش درجازدم
عاغا من حالم خوب نیست یه دیوارمیخام

عصصصصصصصصر تکنولوژیه؟؟؟؟؟؟؟؟
لا اله الا الله هیییییییی آدم می خواد مبادی آداب صحبت کنه, هیییییییی ... :smiliess (2):
شما کله ی سحر تکنولوژی هم نیستین چه برسه به عصر
................................................ (اینارم تو دلم گفتم)
یه فن واسه بالا بردن 30 درصد : همیشه موقع انجام دادن کاری که قصدش رو داری به کلش و به نوک قله نگاه نکن, فقط وقتی که بهش مشغولی با خودت بگو همین یه ذره , یه کم دیگه , همینطوری کم کم , کم کم شب میای میگی امشب 100 شدم :4d564ad6:

rawy

New member
سلام
من محمود هستم
براي منابع دكتري روانشناسي دانشگاه ازاد ميتونين اطالاعاتي به من بدين؟

سلام
این تاپیک مربوط به کنکوری های ارشد هست برای مشاهده تاپیک های دکترا می تونید به این لینک مراجعه کنید و از دوستانی که پست گذاشتن مستقیما بپرسید.

rawy

New member
راستی من سال آخر دانشگامه و کلی واحد دارم با پایان نامه و کارهای عملی که هر روزمو پر کرده خداییش تا حالی هم هیچ درسی نخوندم میخوام شما راهنماییم کنید که بتونم به شما برسم و ایشالا با هم پیش بریم و با هم قبول بشیم خیلی استرس دارم برای شروع اگر برنامه تون رو بهم بدبن ممنون میشم خودم که هنگم:65d6a5d6s:

برای کدوم کنکور قصد دارید بخونید؟ (علوم؟ بهداشت؟ آزاد؟)
شما که سال آخر هستید این امتیاز رو دارید که درس ها هنوز تو ذهنتون هست و این خیلی کمکتون می کنه, هرچند که این عیب رو هم داره که زمان کمتری می تونید برای خوندن بگذارید.
دوستای ما اینجا هرکسی طبق برنامه خودش پیش می ره و همه به یه روش درس نمی خونن
منابع بهداشت و علوم رو می تونید تو پست اول صفحه اول همین موضوع ببینید و تو این تاپیک هم دوست عزیزی زحمت کشیدن و راهنمایی های خوبی برامون نوشتن

balzak

New member
ایشون فرمودند که دستت درد نکنه (تقریبآ اینه،معادل دقیقی نداره)راوی جان

درموردسوالشونم من میگم 8یا10فصل اول دلاورو بخونه که رابیفته بعدشم فقط رضاعیو بخونه

امروز از 10بخودم5میدم
موفق باشید

آره داداش ترجمش همینه.عاااااغااااااااااا خیلی ممنون بابت راهنمااااااااااااایت.پس همینکارو میکنم.:thanks:

parand

Well-known member
40070870017428736978.jpg

parand

Well-known member
پاداشی که در زندگی نصیب هر شخص می شود ؛ در انتهای سفر مشخص می شود نه در شروع آن.
و در اختیار من نیست که بدانم چند گام باید بردارم تا به هدفم برسم .
شاید در قدم هزارم ؛ با شکست روبرو شوم ؛ اما ممکن است گام بعدی ؛ موفقیت به همراه داشته باشد .
هرگز تا زمانی که پیچ را دور نزنم نمی توانم حدس بزنم که چند گام دیگر تا موفقیت باقی است .
همیشه گام بعدی را برخواهم داشت . به ترتیب . گام به گام .

*در حقیقت یک گام در هر زمان ؛ کار دشواری نیست .*

henri

New member
مرسی راوی جون عزیزم که جواب دادی من برای بهداشت می خوام بخونم آره منابع رو می دونم اما هیچ کدومو در دانشگاه نخوندم تازه بعضی از کتاباشو مثل شخصیت فیست و کری را گرفتم برام جدیدن.زبان و آمارم هم اصلا تعریفی نداره

henri

New member
داشتم صفه های قبل رو می خوندم دیدم قراره کسانی که دانشجو هستن باید به همه ادای احترام کنن و ظرفارم بشورن منم رسما به همه دوستان ادای احترام می کنم.فقط از دوستان کسی هست که خدایی نکرده شرایطش مثل من باشه یعنی کاملا تعطیل باشه کلی هم درس و پایان نامه داشته باشه که لا اقل اولش با هم ی کم هماهنگ شیم که چه درسی یا تقریبا روزی چند ساعت بخونیم آخه من اینجوری اصلا نمی تونم حتی 2 دقیقه پشت کتاب بشینم تا چند روز پیش که عضو نبودم همش میومدم تاپیکارو می خوندم حالام که عضوم بازم همش ای ن جام منتظرم یکی از دوستان اگه منو هم به جمع دوستانشون پذیرفتند راهنماییم کنن یا بگن تقریبا چقدر خوندن؟درسی رو تموم کردن یا نه؟ یا کتابی که خوبه میشناسن البته من وقت ندارم متاسفانه برای آمارم لازمه نه؟ باور کنید الان که دارم اینارو می نویسم چشمام از شدت فشار اشکام داره می ترکه ...... من خیلی تنبلم و فقط استرس می گیرم ولی امیدوارم بتونم با شما جلو برم از این به بعد حتی اگه بتونم روزی 3 ساعتم بخونم راضیم چون تا حالا نیم ساعتم نخوندم.:thanks:

hamidehjoon

New member
عملیات با موفقیت انجام شد
رمز عملیات یا 124 هزار پیغمبر:thanks:
عااااااااااغااااااااااااا من تونستم ثبت نام کنم
:smilies-azardl (113بزن قدش
خدا کنه امسال دیگه این دو ماراتون کنکور دادن من با موفقیت تموم بشه
یعنی میگید میشه:j58r36j3gcr4suxymup اگه نشه اینجوری میشه

hamidehjoon

New member
داشتم صفه های قبل رو می خوندم دیدم قراره کسانی که دانشجو هستن باید به همه ادای احترام کنن و ظرفارم بشورن منم رسما به همه دوستان ادای احترام می کنم.فقط از دوستان کسی هست که خدایی نکرده شرایطش مثل من باشه یعنی کاملا تعطیل باشه کلی هم درس و پایان نامه داشته باشه که لا اقل اولش با هم ی کم هماهنگ شیم که چه درسی یا تقریبا روزی چند ساعت بخونیم آخه من اینجوری اصلا نمی تونم حتی 2 دقیقه پشت کتاب بشینم تا چند روز پیش که عضو نبودم همش میومدم تاپیکارو می خوندم حالام که عضوم بازم همش ای ن جام منتظرم یکی از دوستان اگه منو هم به جمع دوستانشون پذیرفتند راهنماییم کنن یا بگن تقریبا چقدر خوندن؟درسی رو تموم کردن یا نه؟ یا کتابی که خوبه میشناسن البته من وقت ندارم متاسفانه برای آمارم لازمه نه؟ باور کنید الان که دارم اینارو می نویسم چشمام از شدت فشار اشکام داره می ترکه ...... من خیلی تنبلم و فقط استرس می گیرم ولی امیدوارم بتونم با شما جلو برم از این به بعد حتی اگه بتونم روزی 3 ساعتم بخونم راضیم چون تا حالا نیم ساعتم نخوندم.:thanks:

سلااااااام
بازم دوست جدید اخ جون
راسی با بقیه بچه های تازه وارد تقسیم وظایف کنید من نمیدونم خودتون میدونید هاوش و بلزک و اوکسانا و بقیه
عاااغااااااا ]کی گفته شما اینقدر ناامید باشی
ما همسال شما بودیم اینقدر سرخوش بودیییییییییم :thanks:درست بهمین اندازه
دوست خوبم هنرییییییی جون اولا اسمت خییییییییلییییییی با کلاسه خارجکیه خب با کلاسه
دوما شما اول باید از لحاظ فکری و هیجانی خودتو بتونی خودمونی میگم باید بتونی جمع کنی تا وقتی این افکار ناامید کننده فضای فکرتو پرکرده برای هیچ فکر مثبتی جاخالی نیست حالا حتی اگه استاد فرویدم بخاد فکرمثبت بهت تزریق کنه وقتی فضای ذهنت فوووووووووله نمیشه دیگه. عااااااغاااااا من دارم یه کم نمک شوخی به حرفام میزنم که بامزه بشه غذای نهایی . من اینجوریام از پرند و راوی و یزدان وبقیه بپرس تایید میکنن بدتون نیاد
باید بااااااااید یه برنامه درست و حسابی بعد از پاک سازی ذهنی براخودت بریزی مسلما وقتت برا کنکورخوندن کمترازماست واقعیتو نمیشه انداخت تو زباله ساعت نه گذاشت در خونه واقعیته باید بپذیری اما یه نکته برای پایان نامت سعی کن هرچی زودتر تا نرسیده به نزدیکای کنکور جمعش کنی اگه برات مشکلی نداره تابستون انجام بدی که بذار برا بعد کنکوربهداشت که برا دانشگاه ما شدنی نبود و 9 ترمه میشدیم. وقتتو سه قسمت کن الان برا پایان نامه و درسای ترمت چهار پنجم وقتتو بذار و برا کنکور یک پنجم . یعنی اگه بتونی در روز یک ونیم تا دوساعت بخونی هم خوبه چون هم میری که . پایان نامه رو تا اخر اذر جمعش کن و از اول دی وقتتو نصف و نصف برا کنکور و درسای ترمت بذار که مطمینا با شروع ترم هشت چون درسات کمتره وقت بیشتری میتونی برا کنکور بذاری.
الان نمیخاد به نتیجه فکرکنی چون وقت و انرژیتو ضاااااایع میکنه.
یادت نره به خواب و استراحتت برسی قرار نیست برا کنکورخودکشی کنیم:j58r36j3gcr4suxymup
موفق باشی:bunnyearsmiley:

hamidehjoon

New member
سلام...
والا شخصیت برام اسونتر شده پارسال بعضی قسمتاش خیلی سخت متوجه می شدم ...
پارسال کتاب کاپلانو امانت گرفته بودم امسال خودم خریدم چون کتابم تمییزه و اصلا خط نکشیدم و نکته ننوشتم برام سخته.
من پارسال بعد خوندن کاپلان اینجوری میشدم
JC_wonky.gif
:25r30wi:
ولی شما نگران نباشید فقط بار اول سخته خوندش بعدش راحت میشه.
به نظر من تنها چیزی که میتونه کمکتون کنه تو این دو تا کتاب مرور هست...قسمتی که امروز خوندین فردا حما حتما مرور کنید...
راستی کتاب تست ۲۱۲۱ ازمون روانپزشکی انتشارات ارجمند برای کاپلان خیلی خوبه...
اگه بتونید تهیش کنید و بعد هر فصل تست بزنید محشره........

عااااغااااا
جدیدا 2727 اومده که چاپ دوم 2121 هستش
سرکیسه رو شل کنید 20000 تومن ناقابل:65d6a5d6s:

hamidehjoon

New member
عصصصصصصصصر تکنولوژیه؟؟؟؟؟؟؟؟
لا اله الا الله هیییییییی آدم می خواد مبادی آداب صحبت کنه, هیییییییی ... :smiliess (2):
شما کله ی سحر تکنولوژی هم نیستین چه برسه به عصر
................................................ (اینارم تو دلم گفتم)
یه فن واسه بالا بردن 30 درصد : همیشه موقع انجام دادن کاری که قصدش رو داری به کلش و به نوک قله نگاه نکن, فقط وقتی که بهش مشغولی با خودت بگو همین یه ذره , یه کم دیگه , همینطوری کم کم , کم کم شب میای میگی امشب 100 شدم :4d564ad6:

عصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصر تکنولوژیه ولی تو ایران ما هنوز همون کله سحره
من بالاخره اینترنتی خریدمش
راوی جونم ممنون به خاطرتکنیکی که گفتی باید رو پیشنهادت فکرکنم:thanks:
همچین ادم تفکرانتقادی ای هستم من

havash

New member
پاداشی که در زندگی نصیب هر شخص می شود ؛ در انتهای سفر مشخص می شود نه در شروع آن.
و در اختیار من نیست که بدانم چند گام باید بردارم تا به هدفم برسم .
شاید در قدم هزارم ؛ با شکست روبرو شوم ؛ اما ممکن است گام بعدی ؛ موفقیت به همراه داشته باشد .
هرگز تا زمانی که پیچ را دور نزنم نمی توانم حدس بزنم که چند گام دیگر تا موفقیت باقی است .
همیشه گام بعدی را برخواهم داشت . به ترتیب . گام به گام .

*در حقیقت یک گام در هر زمان ؛ کار دشواری نیست .*

ممنون ..... بمب امید و روحیه بود. چند روزی بود کاملا ناامید شده بودم.

parand

Well-known member
عملیات با موفقیت انجام شد
رمز عملیات یا 124 هزار پیغمبر:thanks:
عااااااااااغااااااااااااا من تونستم ثبت نام کنم
:smilies-azardl (113بزن قدش
خدا کنه امسال دیگه این دو ماراتون کنکور دادن من با موفقیت تموم بشه
یعنی میگید میشه:j58r36j3gcr4suxymup اگه نشه اینجوری میشه
خدارو شکر ثبت نام کردی...
امیدورام این اخرین باری باشه که واسه ارشد ثبت نام میکنی...
و امسال بهترین نتیجه رو بگیری...:applause:

parand

Well-known member
عااااغااااا
جدیدا 2727 اومده که چاپ دوم 2121 هستش
سرکیسه رو شل کنید 20000 تومن ناقابل:65d6a5d6s:
چقد گرون شده من 5200 خریدیمش...
با هزار سختی خریدم چون انتشارات ارجمند زنگ زدم گفتن دیگه از این کتاب چاپ نمی کنیم و تو فروشگاهشون هم نداشتنش...
اخر زنگ زدم به نمایندگی ارجمند رشت. فقط یه دونه داشت برام نگه داشت دوستم خرید و پست کرد...
پس بگو میخواستن ویرایش جدیدشو چاپ کنن....
606 تا تست ناقابل بهش اضافه کردن...

آخرین ویرایش:

yazdan

New member
سلام من میخوام با شما پیش برم تازه عضو شدم چه جوری می تونم؟تو انجمن چی کار کنم؟

سرکارگزمون حمیده جانه.اوناییکه نمیپرسن چیکار باید بکنن مجبورشون میکنه ظرف بشورن.شما که پرسیدی خدا بدادت برسه.کار خاصی نیست.سوالاتتونو بپرسید و هر نکته ای رو که لزم دونستید با بچه ها به اشتراک بذارید.

parand

Well-known member
سرکارگزمون حمیده جانه.اوناییکه نمیپرسن چیکار باید بکنن مجبورشون میکنه ظرف بشورن.شما که پرسیدی خدا بدادت برسه.کار خاصی نیست.سوالاتتونو بپرسید و هر نکته ای رو که لزم دونستید با بچه ها به اشتراک بذارید.

:25r30wi::25r30wi:
ادم بسیار رئوفی هم هست چون تاحالا به من ظرف نداده بشورم...:motat:
اقای یزدانو هم مورد عفو قرار داد چون قرار بود ظرفارو بشورن ولی از زیر کار دررفتن...:tonguesmiley:

hamidehjoon

New member
:25r30wi::25r30wi:
ادم بسیار رئوفی هم هست چون تاحالا به من ظرف نداده بشورم...:motat:
اقای یزدانو هم مورد عفو قرار داد چون قرار بود ظرفارو بشورن ولی از زیر کار دررفتن...:tonguesmiley:

اختیار دارید من باید الگو باشم براتازه واردا. بالاخره شما دو نفرحق اب وگل دارید
یزدان قراربود اشپزخونه روتی بکشه مگه ادم حریف این جماعت حرف گوش نکن اقایون میشه

parand

Well-known member
اختیار دارید من باید الگو باشم براتازه واردا. بالاخره شما دو نفرحق اب وگل دارید
یزدان قراربود اشپزخونه روتی بکشه مگه ادم حریف این جماعت حرف گوش نکن اقایون میشه

ما گردنمون پیش شما از مو باریکتره:smiliess (4):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا