از اونجایی که تستم من درآوردی بود و تست استاندارد نیست, نمی دونم که نوجوون ها بیشتر استفاده میکنند یا نه اما تو صفحه 54 کتاب فیست گفته شده "مکانیسم درون فکنی به نوجوان حس ارزشمندی کاذب می دهد و حس حقارت را به حداقل می رساند" خواستم توجهتون رو به این مورد جلب نمایم
نخستین درون فکنی هم = حل ادیپ
اره خود خودتی....:thanks:
مرررررررسی پرند جووووووون
اون منم؟؟؟؟
فک کنم اون خودتی کاندیدای مدیریت , بابا شما که کاندیدی بیا این پستو بگیر منو خلااااااااااص کن دیگه, ثواب داره
امیدوارم امروزم بتونم خوب پیش برم و شما هم همینطور
از اونجایی که تستم من درآوردی بود و تست استاندارد نیست, نمی دونم که نوجوون ها بیشتر استفاده میکنند یا نه اما تو صفحه 54 کتاب فیست گفته شده "مکانیسم درون فکنی به نوجوان حس ارزشمندی کاذب می دهد و حس حقارت را به حداقل می رساند" خواستم توجهتون رو به این مورد جلب نمایم
نخستین درون فکنی هم = حل ادیپ
مرررسی راوی جونم از توضیحاتت.......
- - - Updated - - -
حمیده جون جواب تستی که گذاشته بودی چی میشه؟؟؟؟؟؟؟
:riz304:خیلییییییییییییییی ممنون.خداااااااااااااااااااایش خیلی خووووووووووووووووووب راهنمایم کردیییییییییییییییی.
به کردی میگم:
ده ست خوش راوی گیان
اره خود خودتی....
مدیر بودن فقط برازنده ی خودته عزیزم...
من قبلا نه کاپلان خوندم و نه شخصیت خیلی کند پیش می رم نگرانم که اصلا می تونم بهشون مسلط بشم یا نه بچه ها شماها که پارسال خوندین هم همین طور بودین؟ امسال براتون آسون شده؟
عاااااغاااا اجازه!
من هنوز نتوتم ثبت نام کنم تا25 م تمدید شده توشهر کلاسشون بالاست اداره پست کارت اعتباری نمیفروشه میگن عصرتکنولوژیه اینترنتی بخرید بایدبرم ازشهر همسایه بخرم
عاغا اگه من نتونم ثبت نام کنم چیکارکنم:65d6a5d6s:
عاغا من امروزم سی درصد بودم یکی بیاد این عدد 30 رو ازمن بگیره توش درجازدم
عاغا من حالم خوب نیست یه دیوارمیخام
سلام پرندجونمنازززززی ...:tsimuzpzwoap1t9y3o7
حمیده جون فردا زنگ بزن سنجش بگو...
اخه این عدد سی چی داره که ولش نمی کنی...:tonguesmiley:
فردا باید 50 باشه..:mad_majidonline:
سلام پرندجونم
میخام فردابرم شهربغلیمون کارت بخرم ثبت نام کنم حوصله تلفن زدن وجواب ندادنشون ودست به سرکدناشونوندارم
عددسی شده طلسم من
فرداشایدنتونم چون کلینیک ولی قول میدم از سی دربیام دیگه دوسش ندارم میخام باچهل وپنجاه هم رفیق شم
:riz304:
آقا یزدان لطفا ترجمه بفرمایید :tonguesmiley:
سلام...
والا شخصیت برام اسونتر شده پارسال بعضی قسمتاش خیلی سخت متوجه می شدم ...
پارسال کتاب کاپلانو امانت گرفته بودم امسال خودم خریدم چون کتابم تمییزه و اصلا خط نکشیدم و نکته ننوشتم برام سخته.
من پارسال بعد خوندن کاپلان اینجوری میشدم:25r30wi:![]()
ولی شما نگران نباشید فقط بار اول سخته خوندش بعدش راحت میشه.
به نظر من تنها چیزی که میتونه کمکتون کنه تو این دو تا کتاب مرور هست...قسمتی که امروز خوندین فردا حما حتما مرور کنید...
راستی کتاب تست ۲۱۲۱ ازمون روانپزشکی انتشارات ارجمند برای کاپلان خیلی خوبه...
اگه بتونید تهیش کنید و بعد هر فصل تست بزنید محشره........
سلام
من محمود هستم
براي منابع دكتري روانشناسي دانشگاه ازاد ميتونين اطالاعاتي به من بدين؟