rawy
New member
بالاخره منم موفق شدم
به نظرم پروسه ثبت نام سخت تر از خود کنکوره نظرتون چیه؟؟؟؟؟:tonguesmiley:
:25r30wi: به نکته مهمی اشاره کردی آیلین جان
بالاخره منم موفق شدم
به نظرم پروسه ثبت نام سخت تر از خود کنکوره نظرتون چیه؟؟؟؟؟:tonguesmiley:
حمیده جان اینجا من ی سال ارشدترم
تازه مدیر اینجام پارتیمه
دوستان عزیز شارژ اینترنتم تموم فقط چون قول داده بودم گزارش بدم و ترسیدم حمیده جان آبرومو ببره خودمو رسوندم
ماشاا... تقسیم وظایفش که عین عدالته(البته ازونجاکه بی عدالتی که برای همه باشه ی جور عدالته)
بهرحال من امروز 4ساعت خوندم
باتوجه به اینکه خیلی ناخوش بودم و روز اول بوداز10به خودم 4میدم
و بخاطر تشویش اذهان عمومی و غیبت من در ملآ عام به حمیده از 100صفر میدم تا حالش جابیاد
مررررسی راوی جونم از اینکه بهم روحیه میدی. ایشالا با هم یه دانشگاه خوب قبول شیم:28::25r30wi:
به سلااااااااامتی
مگه کسی شک داره امسال پرند می ترکونه؟؟؟ فقط همینطوری یه کله تا کنکور برو هاااااا وا نستاااااااااا :a2d3: :28:
یه سوال تستی هم از امار
برای ارایه اطلاعات مربوط به میانگین و انحراف معیار کدام یک از روش های زیر مناسب تر است؟
نمودار
جدول
توضیح در متن
نمودار و توضیح درمتن
دوستان میتونند بگن "زکی"میتونن بخندن میتونن بگن "زرشک"میتونن فحش بدن میتونن هم مث بچه ادم فقط جواب رو بگن
حالا مختارید
باااااااااااااااز که یکی سوال پرسیده کسی بهش جواب نداده7977cujr38iyymsu8:
دستت درد نکنه حمیده جون
من اینو نخوندم هنوز با توجه به اطلاعات قبلیم و روش استدلالی خودم میگم "نمودار" درسته
شاید نمودار و توضیح در متن کامل تر به نظر بیاد ولی من تا حالا ندیدم جایی استفاده بشه واسه همین همچنان میگم "نمودار"
سلااااااام پرند جونمن امروز از 10 به خودم 9 میدم...
بچه ها من بین ساعت 4 تا 6 عصر نمی تونم بخوونم نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟:33:
کدوم مکانیزم دفاعی توی نوجوون ها بیشتر استفاده می شه؟
انکار
واپس روی
درون فکنی
جداسازی
سلااااااام پرند جون
شکر شما چطوری؟
آفریییییییییین پرند, چه جالب دفه پیشی هم که من مثلا گزارش دادم مشابهه هم خونده بودیم
من امروز خیلیییییییییییییی از خودم راضییییییییییمممممم, کلیییییییی هم از خودم مچککککرم اگه راه داشته باشه واسه خودم گل می فرستم
فک کنم تو کل تاریخچه ی زندگیم بار اولی هست که روزم رو مطابق برنامه ام گذروندم, واقعا چه حس خوبیه انگار آدم رو ابراست
فقط یه کوچولو زبان و آمارم مونده که الان باید برم تا قبل از خواب تمومشون کنم
شب همگی خوش
راستی پرند عاااااااشق امضاتم
:smiliess (10):
:tonguesmiley:کدوم مکانیزم دفاعی توی نوجوون ها بیشتر استفاده می شه؟
انکار
واپس روی
درون فکنی
جداسازی
افرررررررین راوی جونم....
اره خیلی حس خوبیه که همه برنامتو اجرا کنی.... یعنی عالیه...
راستی مسند ریاستتم پیدا کردم هر موقع خسته شدی روش بشین یه چرخی بزن خستگیت در بره
این گلام واسه اینکه درساتو خوب خوندی
سلام دوستاااااااااااااااااااااااااان.امیدوارم همگی خوب بااااشین:a2d3::thanks:
بچه های ببخشین یه سوالی داشتم.من هنوز امار زیستی دانیل رو پیدا نکردم!اما الان درسنامه جامع آمار زیستی ستار رضایی رو دارم بنظرتون تا دانیل رو نخوندم نرم سمت امار ستار رضایی؟؟؟
دیروز رفتم پیش یکی از استاادام.گفتش بنظر من اول آمار دلاورو خوب یاد بگیر بعد برو سمت آمار زیستی!!!
خب نظر شما چی بییییییییید؟
حمیده جون تونستی ثبت نام کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم مکانیزم دفاعی توی نوجوون ها بیشتر استفاده می شه؟
انکار
واپس روی
درون فکنی
جداسازی