مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
حمیده جان اینجا من ی سال ارشدترم
تازه مدیر اینجام پارتیمه

دوستان عزیز شارژ اینترنتم تموم فقط چون قول داده بودم گزارش بدم و ترسیدم حمیده جان آبرومو ببره خودمو رسوندم
ماشاا... تقسیم وظایفش که عین عدالته(البته ازونجاکه بی عدالتی که برای همه باشه ی جور عدالته)
بهرحال من امروز 4ساعت خوندم
باتوجه به اینکه خیلی ناخوش بودم و روز اول بوداز10به خودم 4میدم
و بخاطر تشویش اذهان عمومی و غیبت من در ملآ عام به حمیده از 100صفر میدم تا حالش جابیاد

عاقا من پارتی همگی بروبچ خودمون که اینجان هستم اکی ولی بین خودتون دعوا بشه هر دو طرف و بن می کنمااااااا بگم بعدا نگید نگفتی
این قانون در مورد خودم هم صادقه حتی :tonguesmiley::sdasdasd:
از اینایی که گفتید منظورتون این بود که دیگه نمیاین گزارش بدین؟ :21:

parand

Well-known member
:25r30wi:
به سلااااااااامتی
مگه کسی شک داره امسال پرند می ترکونه؟؟؟ فقط همینطوری یه کله تا کنکور برو هاااااا وا نستاااااااااا :a2d3: :28:
مررررسی راوی جونم از اینکه بهم روحیه میدی. ایشالا با هم یه دانشگاه خوب قبول شیم:28:

parand

Well-known member
من امروز از 10 به خودم 9 میدم...
بچه ها من بین ساعت 4 تا 6 عصر نمی تونم بخوونم نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟:33:

rawy

New member
یه سوال تستی هم از امار
برای ارایه اطلاعات مربوط به میانگین و انحراف معیار کدام یک از روش های زیر مناسب تر است؟
نمودار
جدول
توضیح در متن
نمودار و توضیح درمتن
دوستان میتونند بگن "زکی"میتونن بخندن میتونن بگن "زرشک"میتونن فحش بدن میتونن هم مث بچه ادم فقط جواب رو بگن
حالا مختارید

باااااااااااااااز که یکی سوال پرسیده کسی بهش جواب نداده :p7977cujr38iyymsu8:
دستت درد نکنه حمیده جون
من اینو نخوندم هنوز با توجه به اطلاعات قبلیم و روش استدلالی خودم میگم "نمودار" درسته
شاید نمودار و توضیح در متن کامل تر به نظر بیاد ولی من تا حالا ندیدم جایی استفاده بشه واسه همین همچنان میگم "نمودار"

parand

Well-known member
راووووووووی جونم سلاااااااااااااااااااام....
خوبی؟؟؟؟؟؟؟

parand

Well-known member
باااااااااااااااز که یکی سوال پرسیده کسی بهش جواب نداده :p7977cujr38iyymsu8:
دستت درد نکنه حمیده جون
من اینو نخوندم هنوز با توجه به اطلاعات قبلیم و روش استدلالی خودم میگم "نمودار" درسته
شاید نمودار و توضیح در متن کامل تر به نظر بیاد ولی من تا حالا ندیدم جایی استفاده بشه واسه همین همچنان میگم "نمودار"

من میخواستم بهش جواب بدما...
من ااین نکته رو نخوندم جایی ولی فکر میکنم جدوله...
حمیده جونم جواب درستو بگو...

rawy

New member
کدوم مکانیزم دفاعی توی نوجوون ها بیشتر استفاده می شه؟
انکار
واپس روی
درون فکنی
جداسازی

rawy

New member
من امروز از 10 به خودم 9 میدم...
بچه ها من بین ساعت 4 تا 6 عصر نمی تونم بخوونم نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟:33:
سلااااااام پرند جون
شکر شما چطوری؟
آفریییییییییین پرند, چه جالب دفه پیشی هم که من مثلا گزارش دادم مشابهه هم خونده بودیم :smilies-azardl (113

من امروز خیلیییییییییییییی از خودم راضییییییییییمممممم, کلیییییییی هم از خودم مچککککرم اگه راه داشته باشه واسه خودم گل می فرستم :thumbsupsmileyanim:
فک کنم تو کل تاریخچه ی زندگیم بار اولی هست که روزم رو مطابق برنامه ام گذروندم, واقعا چه حس خوبیه انگار آدم رو ابراست :25r30wi:
فقط یه کوچولو زبان و آمارم مونده که الان باید برم تا قبل از خواب تمومشون کنم
شب همگی خوش

parand

Well-known member
سلااااااام پرند جون
شکر شما چطوری؟
آفریییییییییین پرند, چه جالب دفه پیشی هم که من مثلا گزارش دادم مشابهه هم خونده بودیم

من امروز خیلیییییییییییییی از خودم راضییییییییییمممممم, کلیییییییی هم از خودم مچککککرم اگه راه داشته باشه واسه خودم گل می فرستم
فک کنم تو کل تاریخچه ی زندگیم بار اولی هست که روزم رو مطابق برنامه ام گذروندم, واقعا چه حس خوبیه انگار آدم رو ابراست
فقط یه کوچولو زبان و آمارم مونده که الان باید برم تا قبل از خواب تمومشون کنم
شب همگی خوش

افرررررررین راوی جونم....
smilie_girl_103.gif

اره خیلی حس خوبیه که همه برنامتو اجرا کنی.... یعنی عالیه...
راستی مسند ریاستتم پیدا کردم هر موقع خسته شدی روش بشین یه چرخی بزن خستگیت در بره
Laie_87B.gif

این گلام واسه اینکه درساتو خوب خوندی
43079_29vfnr8_th.gif
21819_flower2.gif

yazdan

New member
انکار
واپس روی
درون فکنی
جداسازی
:tonguesmiley:
هنوز نرسیدم به این قسمت اما تااونجا که یادمه رایجترین مکانیسمای دفاعی انکار و سرکوبی هستند و اینجا انکار اومد.
البته ی نگاهیم به نوجوونی خودم انداختم :

balzak

New member
سلام دوستاااااااااااااااااااااااااان.امیدوارم همگی خوب بااااشین:a2d3::thanks:
بچه های ببخشین یه سوالی داشتم.من هنوز امار زیستی دانیل رو پیدا نکردم!اما الان درسنامه جامع آمار زیستی ستار رضایی رو دارم بنظرتون تا دانیل رو نخوندم نرم سمت امار ستار رضایی؟؟؟
دیروز رفتم پیش یکی از استاادام.گفتش بنظر من اول آمار دلاورو خوب یاد بگیر بعد برو سمت آمار زیستی!!!
خب نظر شما چی بییییییییید؟

rawy

New member
افرررررررین راوی جونم....
اره خیلی حس خوبیه که همه برنامتو اجرا کنی.... یعنی عالیه...
راستی مسند ریاستتم پیدا کردم هر موقع خسته شدی روش بشین یه چرخی بزن خستگیت در بره
این گلام واسه اینکه درساتو خوب خوندی

:25r30wi::thanks::28:
مرررررررسی پرند جووووووون
اون منم؟؟؟؟
فک کنم اون خودتی کاندیدای مدیریت , بابا شما که کاندیدی بیا این پستو بگیر منو خلااااااااااص کن دیگه, ثواب داره
امیدوارم امروزم بتونم خوب پیش برم و شما هم همینطور

rawy

New member
سلام دوستاااااااااااااااااااااااااان.امیدوارم همگی خوب بااااشین:a2d3::thanks:
بچه های ببخشین یه سوالی داشتم.من هنوز امار زیستی دانیل رو پیدا نکردم!اما الان درسنامه جامع آمار زیستی ستار رضایی رو دارم بنظرتون تا دانیل رو نخوندم نرم سمت امار ستار رضایی؟؟؟
دیروز رفتم پیش یکی از استاادام.گفتش بنظر من اول آمار دلاورو خوب یاد بگیر بعد برو سمت آمار زیستی!!!
خب نظر شما چی بییییییییید؟

سلام دوست گرامی
ممنون , شما نیز هم
انتشارات رشد دانیل رو داره قیمتی هم نداره کتابش, منتها کتاب دلاور و کتاب دانیل رفرنس هستند اولی برای کنکور علوم دومی برای کنکور بهداشت
و کتاب درسنامه جامع یا مرور جامع کتابهای نکته و تست و در واقع مکمل برای کنکور بهداشت هستند
اونچه که مسلمه باید با یه مبحثی آشنا باشید که بتونید تست هاش رو بزنید , اگر آشنا هستید فقط تست کار کنید و نیاز به کتاب مرجع نیست مگر مواردی که براتون مشکل می شه و نمی تونید به جواب برسید
اما اگر آشنا نیستید و نیاز به خوندن کتاب منبع اصلی دارید به عقیده من در صورتی که کنکور علوم شرکت می کنید دلاور رو بخونید و حتما کنارش تست بزنید و بعد از کنکور علوم دانیل رو بخونید و تست بزنید
موفق باشید

rawy

New member
انکار
واپس روی
درون فکنی
جداسازی

از اونجایی که تستم من درآوردی بود و تست استاندارد نیست, نمی دونم که نوجوون ها بیشتر استفاده میکنند یا نه اما تو صفحه 54 کتاب فیست گفته شده "مکانیسم درون فکنی به نوجوان حس ارزشمندی کاذب می دهد و حس حقارت را به حداقل می رساند" خواستم توجهتون رو به این مورد جلب نمایم
نخستین درون فکنی هم = حل ادیپ

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا