senoritamaria
New member
آره منم 39 شدم معلوم نیس چه خبره!
عزیزم نمره ها و درصدات عالیه.با این نمره تهران قبولی.تبریز که ایشالله حتما قبولی.منم درصدام این شده بارداری60وداخلی90وبهداششت71وزبان4وجنین44ونوزادان85.نمرمم248 به نظرتون تبریز قبولم
ارشد شرکت کردی؟چه طور شدی؟چرا نا امیدو بی حوصله ای؟:smiliess (7):[/SIZEسلام دوستان خوبم،خسته نباشید.امیدوارم که همه ی بچه هایی که واقعاً برای ارشد زحمت کشیدن و وقتشونو گذاشتن و درس خوندن موفق بشن.منم بعد دادن ارشد ریختم بهم،بی حوصله ،عصبی و زود رنج شدم و حوصله هیچ کار و درس خوندن رو ندارم،با اینکه شهریور ماه هم فینال دارم ولی انگار نه انگارلطفاً یکی منو راهنمایی و دعوا کنه شاید مثله گذشته بازم بتونم درس بخونم. مرسی
سلام دوستان خوبم،خسته نباشید.امیدوارم که همه ی بچه هایی که واقعاً برای ارشد زحمت کشیدن و وقتشونو گذاشتن و درس خوندن موفق بشن.منم بعد دادن ارشد ریختم بهم،بی حوصله ،عصبی و زود رنج شدم و حوصله هیچ کار و درس خوندن رو ندارم،با اینکه شهریور ماه هم فینال دارم ولی انگار نه انگارلطفاً یکی منو راهنمایی و دعوا کنه شاید مثله گذشته بازم بتونم درس بخونم. مرسی[/Q
سلام عزیزم منم دقیقا شرایطم مثل تو.:wacsmiley::sad:ارشدتو چیکار کردی خانمی؟
آره عزیزم امسال ظرفیت ها بالا رفته انشاا... که قبول میشی خانمی.راستی عکسی که گذاشتی چهره خودتونه؟اگر اینگوریه که بهتون تبریک میگم صورت زیبایی دارید:applause:بچه ها بهم نخنديد من 200 شدم رتبم شد 130 به نظرتون قبول مي شم
سلام دوست جونم.خوبی؟بهت تبریک میگم نمرت خیلی خوبه ایشاالله قبولی.راستی گلم شرایط منم مثل توهست کارمندبایه پسر2سال ونیمه فوق العاده شیطون.گل پسرتوببوس.سمیه جو نم منم متاهلم یه ÷سر2ساله دارم کارمندم هستم با همه مشکلاتم خوب خوندم نمرمم 248 شده شهر اولم تبریزه امیدوارم قبول شی واسه منم دعا کن
آره عزیزم امسال ظرفیت ها بالا رفته انشاا... که قبول میشی خانمی.راستی عکسی که گذاشتی چهره خودتونه؟اگر اینگوریه که بهتون تبریک میگم صورت زیبایی دارید:applause:
به قول آذر نا امیدی کار مرده هاست