نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amisay2012

New member
منم درصدام این شده بارداری60وداخلی90وبهداششت71وزبان4وجنین44ونوزادان85.نمرمم248 به نظرتون تبریز قبولم

senoritamaria

New member
زبان 3-4 تا سوال اعتراض فرستادم هیچکدوم تغییر نکرده!!! مثکه وقتی رفرنس خاصی نباشه رفرنسشون اطلاعات فسیل شده خودشونه و با منطق طراح نسبت مستقیم داره!:thumbsdownsmileyani

mw.ashel

New member
سلام دوستان خوبم،خسته نباشید.امیدوارم که همه ی بچه هایی که واقعاً برای ارشد زحمت کشیدن و وقتشونو گذاشتن و درس خوندن موفق بشن.منم بعد دادن ارشد ریختم بهم،بی حوصله ،عصبی و زود رنج شدم و حوصله هیچ کار و درس خوندن رو ندارم،با اینکه شهریور ماه هم فینال دارم ولی انگار نه انگارلطفاً یکی منو راهنمایی و دعوا کنه شاید مثله گذشته بازم بتونم درس بخونم. مرسی

somayeh mo

New member
سلام دوستان خوبم،خسته نباشید.امیدوارم که همه ی بچه هایی که واقعاً برای ارشد زحمت کشیدن و وقتشونو گذاشتن و درس خوندن موفق بشن.منم بعد دادن ارشد ریختم بهم،بی حوصله ،عصبی و زود رنج شدم و حوصله هیچ کار و درس خوندن رو ندارم،با اینکه شهریور ماه هم فینال دارم ولی انگار نه انگارلطفاً یکی منو راهنمایی و دعوا کنه شاید مثله گذشته بازم بتونم درس بخونم. مرسی
ارشد شرکت کردی؟چه طور شدی؟چرا نا امیدو بی حوصله ای؟:smiliess (7):[/SIZE

elnaz mal mal

New member
سلام دوستان خوبم،خسته نباشید.امیدوارم که همه ی بچه هایی که واقعاً برای ارشد زحمت کشیدن و وقتشونو گذاشتن و درس خوندن موفق بشن.منم بعد دادن ارشد ریختم بهم،بی حوصله ،عصبی و زود رنج شدم و حوصله هیچ کار و درس خوندن رو ندارم،با اینکه شهریور ماه هم فینال دارم ولی انگار نه انگارلطفاً یکی منو راهنمایی و دعوا کنه شاید مثله گذشته بازم بتونم درس بخونم. مرسی[/Q
سلام عزیزم منم دقیقا شرایطم مثل تو.:wacsmiley::sad:ارشدتو چیکار کردی خانمی؟

آخرین ویرایش:

elnaz mal mal

New member
بچه ها بهم نخنديد من 200 شدم رتبم شد 130 به نظرتون قبول مي شم
آره عزیزم امسال ظرفیت ها بالا رفته انشاا... که قبول میشی خانمی.راستی عکسی که گذاشتی چهره خودتونه؟اگر اینگوریه که بهتون تبریک میگم صورت زیبایی دارید:applause:

bita

New member
سمیه جو نم منم متاهلم یه ÷سر2ساله دارم کارمندم هستم با همه مشکلاتم خوب خوندم نمرمم 248 شده شهر اولم تبریزه امیدوارم قبول شی واسه منم دعا کن
سلام دوست جونم.خوبی؟بهت تبریک میگم نمرت خیلی خوبه ایشاالله قبولی.راستی گلم شرایط منم مثل توهست کارمندبایه پسر2سال ونیمه فوق العاده شیطون.گل پسرتوببوس.

نيازي

New member
سلام الناز جون نه عكس من نيست اما به گفته شوهرم چون خيلي شبيه به منه به عنوان اواتار انتخابش كردم اميدوارم شمام موفق باشي.
آره عزیزم امسال ظرفیت ها بالا رفته انشاا... که قبول میشی خانمی.راستی عکسی که گذاشتی چهره خودتونه؟اگر اینگوریه که بهتون تبریک میگم صورت زیبایی دارید:applause:

نيازي

New member
بايد رتبه رو در 2 ضرب كنيم تا به واقعيت نزديك بشه؟ اگه اينجوري باشه من 260 ميشم و قبولي در كار نيست.

somayeh mo

New member
خدا بزرگه تا اعلام نتایج نهایی باید صبر کنیم خدارو چی دیدی،شایدم اونجوری نباشه.امیدت رو از دست نده:riz304:

mw.ashel

New member
سلام الناز،ویدا وسمیه وآذر جون و بقیه دوستان.علت ناامیدیم رو نمیدونم. با اینکه بار اولم بود ارشد دادم ولی خیلی خوب ندادم و ناراحتم و از ترس ناامیدی بیشتر تو تخمین رتبه هم شرکت نکردم ،که هر روز استرس داشته باشم.البته از خودم ناامیدم ولی باز امیدم به خداست.موفق باشید.

amisay2012

New member
بیتا جون مرسی عزیزم توهم ÷سر گلتو ببوس امیدوارم خبر قبولیتوبشنوم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا