مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

obstetrician88

New member
دوستان ګرامی سلام
وقت همګی شما بخیرو شادی باشه
عید عدیر عشق بر شما و خانواده ګرامیتان مبارک

دوستان لطفا ملاحظه فرمایید

http://olumpezeshki.ir/thread5701.html
http://olumpezeshki.ir/thread2023.html
http://olumpezeshki.ir/thread10632.html
http://olumpezeshki.ir/thread5844.html

امیدوارم راضی بوده باشین
با آرزوی موفقیت برای همګی شما عزیزان
با احترام فراوان

obstetrician88

New member
با سلام
برنامه اجراییه من از ۲۷مهرتا۳ابان
ویلیامز فصل ۲۹ آسیب های نوزاد و جنین(((((((((((((((((((((((جلد ۲ ویلیامز تمام شد)))))))))))))))))))))))))))
درسنامه بیشګیری مبحث بیشګیری وواکسیناسیون تموم شد
لغات ۵۰۴ ږږږږحفظ ۱۲۰ کلمه و مرور و مرور کلماته مهارت ۱ و۶لزګی و زبان
نوزادان فصل ۹۵ حاملګی های برخطر
بهداشت شروع فصل ۱۷
مایلز فصل ۲۸ فیزیولوزی مرحله دوم زایمانو نقش ماما
تست نوزادانسال ۷۳-۷۴ و بررسی
تست بهداشت از دوستاناته

از درسنامه صلاحی تست های مباحث خونریزی و هیبرتانسیون
هداشت یه فصل نوزادان یه فصل
کلماته مهارت ۷لزګی را بیدا کنم کلمات ۵۰۴
تست
موفق باشین
برنامه هایی که این هفته اګر خدا بخاد اجرا کنم ۲ فصل جلد ۱ ویلیامزږږږږ ب

liona

New member
سلام عزیزم
منم مشاوره میخوام شرکت کنم
آزمونهای سنا رو شرکت کردم....پارسال هم شرکت کرده بودم ...به نظرم خوب بود ....شما چه کار میکنید ... آزمون شرکت میکنید ؟ برای روانپزشکی کاپلان مشکلی نداری ؟ آخه کتاب من قدیمیه میدونی آخرین ویرایش مربوط به انتشاراتی هست ؟
راستی خیلی خوشحال شدم دیدم یه نفر دیگه هم به مشاوره علاقه داره :rose:
سلام سميه جون :ad54ad:
منم خيلي خوشحال شدم ديدم شما هم مي خواي مشاوره شركت كني :28:.والله نمي دونم شايد شركت كنم.عزيزم من كاپلان 2007 دارم انتشارات شهراب البته كتاب رو نخريدم فقط فصلاشو كپي كردم.من يه سوال دارم گلم تو پارسال مشاوره شركت كردي؟اگه اطلاعاتي در مورد كنكورش داري بهم ميگي؟راستي من فصل طبقه بندي اختلالات رو از كاپلان پيدا نكردم. كدوم فصله/:wacsmiley:

liona

New member
بچه ها جون يه سوال دارم از تون ....خيلي جوابش واسم مهمه.
كسي مي دونه رشته مشاوره مامايي ايا معادلي تو كشور هاي ديگه داره يا نه ؟مي خوام بدونم مشابه اين رشته تو دانشگاهاي خارج از كشور خودمون هست؟يا از اين رشته هاي اختراعي ساخت دست خودمونه و براي بقيه كشورها بيگانه؟

fagoli

New member
بچه ها جون يه سوال دارم از تون ....خيلي جوابش واسم مهمه.
كسي مي دونه رشته مشاوره مامايي ايا معادلي تو كشور هاي ديگه داره يا نه ؟مي خوام بدونم مشابه اين رشته تو دانشگاهاي خارج از كشور خودمون هست؟يا از اين رشته هاي اختراعي ساخت دست خودمونه و براي بقيه كشورها بيگانه؟
سلام عزیزم من شنیدم معادله این رشتمون خارج از کشور با اسمه سکسولوژی هست که تامقطع دکترا با همین اسم میشه ادامش داد.

fagoli

New member
برنامه هفته آینده من:

فصله بیماریهای خوش خیم پستان از نواک.همراه با تست.

فصله ناهنجاریهای جفت.زایمان غیرطبیعی والقای زایمان ووضع حمل با فورسپس ووکیوم اگرم تونستم زایمان بریچ از ویلیامز.

یه فصل از جنین.

زبان دو درس از تافل .

روشهای پیشگیری بارداری از درسنامه وزارت بهداشت.
اینم آدرسه وبمه حتما تشریف بیارید.خوشحال میشم.مطب آنلاین مامایی

obstetrician88

New member
سلام
از 4آبان تا 10آبان
ویلیامز جلد 1 فصول 1-7-11-15
بهداشت فصل 17 تمام شد و فصل 21 شروع شد..و مرور نکات فصل 10 بهداشت سوسن پارسا همراه درسنامه تالاسمی و تست بهداشت سری 80-82
زبان لزگی مهارت 7 تمام کلمات بیرون آوردم و حفظ نصف کلمات و کار با مهارت کتاب نصف صفحات ادامه موکول به هفته جاری...مرور مهارت 2 لزگی
کتاب 504 درس 1 و 2...و حفظ 110 کلمه
نوزادان نلسون فصل 100اوزانس اتاق زایمان و تست همان فصل
فصل 29 مایلز اداره مرحله سوم لیبر
تست دنفورث و صلاحی مبحث بیماری ترفوبلاستیک حاملگی

آخرین ویرایش:

mid.rm

New member
دوستان عزیز سلام
من تازه با این سایت آشنا شدم میخواستم یه سوالی بپرسم: من تازه تصمیم گرفتم واسه ارشد بخونم به نظرتون با شروع کردن از اواسط آبان میشه به قبولی فکر کرد با توجه به اینکه بیشتر فصولو تو دوره ی کارشناسی نخوندیم و واسه اولین بار باید بخونیم؟؟

obstetrician88

New member
و اینکه می خواستم از دوستانی که ارشد قبول شدن خواهش کنم بگن که چند ماه درس خوندن ودر چه سطح علمی قرار داشتن؟
سلام عزیزم
برای شروع هیچوقت دیر نیست
به این فکر نکن هرکس چقدر خونده چون خودت به عادت های خودت را بیشترمیدونی
اکثر بچه هایی هم که قبول شدن کسانی هستن که تجربه های بیشتری دارن..و چند سال کار کردن و طرح رفتن و امتحان دادن یک یا 2 بار و با کسب تجربه های فراوان کنکور را قبول میشوند...
اینجا از اطلاعات دوستان دیگر هم میتوانی استفاده کنی
ولی با برنامه ای که پیش میبری میتوانی موفق شوی
مایلز
مامایی ها،بیاین بهداشت رو به کمک هم بالا بزنیم
سوالات و نکات مهم در آزمون ارشد مامایی
نکات مهم نوزادان
به این ها هم سر بزن

آخرین ویرایش:

obstetrician88

New member
ممنون عزیزم .بله دیشب اکتر صفحات این موضوع رو خوندم و راستشو بخوای یکم افسوس خوردم که دیر باهاتون آشنا شدم.
برای نوزادان من کتاب (نوزادان نلسون 2011-ترجمه ی دکتر قاضی جهانی و تبریزی -انتشارات گلبان)رو دارم منبع نوزادان این کتابه؟و واسه نوزادان کافیه؟

بله عزیزم..
کافیه..منتهی یه سری درسنامه مربوط به فصل رشد و نموکودکان را هم بایستی داشته باشی
http://olumpezeshki.ir/thread10657.html
آزمون ارشد مامایی

liona

New member
دوستاي گل مشاوره مامايي
من فصل اختلالات روان پزشكي رو پيدا نمي كنم .پس اين كجاست؟؟؟؟؟؟
يكي به داد من برسه .گناه دارم به خدا. خل شدم :smiliess (2):
از بس تو كتاب دنبالش گشتمو پيداش نكردم خسته شدم و دلم مي خواد سرمو بكوبم به ديوار:13:

mw.ashel

New member

_ امکان موفقیت شما در هر کاری بستگی به این دارد که از خود باور مثبت داشته باشید.

_ موفقیت یعنی با آنچه داریم در بهترین شرایط خود ظاهر شویم.

_ موفقیت در انجام دادن متجلی می شود نه در به دست آوردن.

_ موفقیت در تلاش جان می گیرد، نه در پیروزی.

_ یگانه طریقموفقیت پشتکار، پشتکار و پشتکار است.

_ یک فرمول جالب برای رسیدن به موفقیت: بزرگ فکر کن، کوچک عمل کن، همین حالا شروع کن.

_ موفق نشدن گناه نیست، بلکه یک تجربه است برای موفقیت آتی.

_ موفقیت یعنی
خوشبختی، خوشبختی یعنی دستیابی به شادکامی و شادمانی و در نهایت، رسیدن به آرامش.

narges1389

New member
سلام همگی خسته نباشید بیایید به من کمک کنید من میخوام دارو بین الملل برم از اول بخونم دارم فکر میکنم ارشد مامایی با phdاگر شاهکار کنم بشه هفت سال پس بهتر نیست برم از اول 7 سال دارو بخونم کمکم کنید ناراحت نشید ولی اخر مامایی به جایی نمیرسه

mw.ashel

New member
سلام همگی خسته نباشید بیایید به من کمک کنید من میخوام دارو بین الملل برم از اول بخونم دارم فکر میکنم ارشد مامایی با phdاگر شاهکار کنم بشه هفت سال پس بهتر نیست برم از اول 7 سال دارو بخونم کمکم کنید ناراحت نشید ولی اخر مامایی به جایی نمیرسه

سلام همکار خوبم.
در مورد اینکه میخواید یه رشته دیگه رو ادامه بدید این به خودتون ، میزان علاقه و هدفتون در زندگی بستگی داره.

به نظر من مامایی جزو یکی از بهترین رشته ها هست که میتونی در اون موفق باشی به شرطی که راه و روش موفق شدن را در این رشته بدونید ،

این نکته را هم در نظر بگیرید که هفت سال زمان کمی نیست و با این پذیرش بین الملل در رشته های پزشکی و دارو و دندان روزی میرسه که شما فارغ التحصیل شدید جامعه اشباع میشه و مشکلات زیادی رو پیش رو خواهید داشت.
موفق باشید.:riz304:

*somaye*

New member
دوستاي گل مشاوره مامايي
من فصل اختلالات روان پزشكي رو پيدا نمي كنم .پس اين كجاست؟؟؟؟؟؟
يكي به داد من برسه .گناه دارم به خدا. خل شدم :smiliess (2):
از بس تو كتاب دنبالش گشتمو پيداش نكردم خسته شدم و دلم مي خواد سرمو بكوبم به ديوار:13:

سلام دوست خوبم
من فکر میکنم فصل دلیریوم ، دمانس و اختلال نسیانی و سایر همین فصل اختلالات روانپزشکی باشه .....به هر حال چاره ای نیست...مهم اینه که هر منبعی که فعلاً در اختیار داریم رو بخونیم ....من هنوز روانپزشکی رو شروع نکردم فکر میکنم زبان و بارداری و بهداشت برام در اولویت هستند .....نگران نباش فقط بخون ....زمان کوتاهه!! موفق باشی:smilies-azardl (181

liona

New member
سلام دوست خوبم
من فکر میکنم فصل دلیریوم ، دمانس و اختلال نسیانی و سایر همین فصل اختلالات روانپزشکی باشه .....به هر حال چاره ای نیست...مهم اینه که هر منبعی که فعلاً در اختیار داریم رو بخونیم ....من هنوز روانپزشکی رو شروع نکردم فکر میکنم زبان و بارداری و بهداشت برام در اولویت هستند .....نگران نباش فقط بخون ....زمان کوتاهه!! موفق باشی:smilies-azardl (181

سلام عزیزم
سمیه جون راسثشو بخوای من از بچه های روان شناسی هم پرسیدم اونا میگفتن احتمالا فصل 9 من خودمم همین فکرو می کنم .فعلا بنا رو بر این گذاشتم که فصل 9 باشه.اره عزیزم زبان الحق که خیلی مهمه بقیه هم همین.البنه من ترجیح می دم همه رو با هم شروع کنم.ممنون عزیزم موفق باشی:thumbsupsmileyanim:

obstetrician88

New member
برنامه اجرایی از 11 آبان تا 17 آبان:

ویلیامز جلد 1 فصول 9 و 10
بهداشت سوسن پارسا فصل 21 تنظیم خانواده

زبان مهارت 7 لزگی را تمام کردم...و کلماته مهارت 8 را در آورده..حفظ نصف کلماته مهارت8 امروز انجام شد..اگر خدا بخااهد همراه مهارت از خوده کتاباین هفته ادامه بدم(((((بالاخره بعد تمام مهارت هایی که کلمتشو ذره ذره بیرون آوردم به مهارتی رسیدم که 2 صفحه اینم به زور..بیشتر کلمه نداشت تازه خیلی هاشو هم تکراری کشیدم بیرون))))))))و شروع به حفظ نصف کلمات

504 درس 1و2 و حفظ120 کلماته اساسی...و کار با یه سری خواندن افعال بی قاعده...

تست دنفورث مباحث EP.., GTDو برسی نکات

بچها من از آخر آذر به بعد ماهانه دیگه گزارش خوندن میدم..نمیدونم چرا وقتی دیگه جدیدنا گزارش میدم احساس اضطرابه بالاتری میکنم..و اینکه اینجا اصلا مباحث غیر از گزارش مطالعه است....

و اینکه 15 دی ماه امتحان جامع من هست...........و هنوز اساسی برای جامع آماده نشدم و ترسم زیادو بالاتر داره میره بخاطر همین خوندنه درس جنین و نوزادانو و مایلزو از از این تازیخ به بعد میزارم برای بعد امتحان جامم...بعد امتحان کتبی مراحل عملی هم درمانگاه هم بخش زایمان ازمون میگیرن که اونم با یه بار رفتن تموم نمیشه باید اینقدر منتظر باشیم تا زایمانnd+epi برامون باشه............خیلی اذیت میشیم...........

و من میترسم از حرکت بایستم برای خوندن..و از اون طرف از جامع هم جلوتر که نباشم هیچ عقب تر باشم.........از خدا میخام به همه کمک کنه به منم کمک کنه

الهی آمین

موفق باشین

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها ....خسته نبااااشید !!

:thanks: ایشالا سال دیگه پیش مااااایین ...

راستی پشتیبان خواستید من در خدمتم م م م :bunnyearsmiley:

پیام بدین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا