مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
اخه چرا یلین جون بهداشت شرکت نمیکنی؟؟
حمیده جون بنا به دلایل متعدد
اول اینکه تصمیم گرفتم تو شهر خودم کنار خانوادم باشم یعنی تو تبریز و تو انتخاب رشته علوم هم فقط تبریز رو انتخاب میکنم.
دلیل دوم بعد از بهمن ماه که کنکور علوم هستش به هیچ وجه دیگه نمیخوام برا کنکور بخونم چون به حد کافی انرژیم رو تحلیل برد
و دلیل سوم اینکه با توجه به ظرفیت بسیار بسیار محدود ووزارت بهداشت هر چقدر هم که عالی بخونی هییییییییییییییییییییییییییییییچ تضمینی وجود نداره که بتونی قبول شی
نخونده هم نمیخوام شرکت کنم یا به اصطلاح شانسم رو امتحان کنم چون اگه یه بار دیگه اون نوشته قرمز رنگ مسخره رو که نوشته پذیرفته نشده اید رو ببینم...............
:j58r36j3gcr4suxymup

aylinn

New member
نه بابادوره سومم الان
تازه دورقبلی براکنکورپارسال خوندم
اااااااااااه نمیدونستم لورابرک بچه شماست باعث افتخار با بابای لورابرک اشناشدیم
راسی به این دخترتون بگیددم به ساعت کتابشوورژن جدیدنزنه توروخدا
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

hamidehjoon

New member
حمیده جون بنا به دلایل متعدد
اول اینکه تصمیم گرفتم تو شهر خودم کنار خانوادم باشم یعنی تو تبریز و تو انتخاب رشته علوم هم فقط تبریز رو انتخاب میکنم.
دلیل دوم بعد از بهمن ماه که کنکور علوم هستش به هیچ وجه دیگه نمیخوام برا کنکور بخونم چون به حد کافی انرژیم رو تحلیل برد
و دلیل سوم اینکه با توجه به ظرفیت بسیار بسیار محدود ووزارت بهداشت هر چقدر هم که عالی بخونی هییییییییییییییییییییییییییییییچ تضمینی وجود نداره که بتونی قبول شی
نخونده هم نمیخوام شرکت کنم یا به اصطلاح شانسم رو امتحان کنم چون اگه یه بار دیگه اون نوشته قرمز رنگ مسخره رو که نوشته پذیرفته نشده اید رو ببینم...............
:j58r36j3gcr4suxymup
حق داری ایلین جونم دوری ازخانواده واقعاسخته اینوچون کشیدم میدونم امامن اینقدربدشانسم که تو استان عزیزما(یزدعزیز)نه علوم ونه بهداشت بالینی ندارن فقط چندسالی دانشگاه ازادبالینی اورده که هرکی رفته ناراضی بوده منم دوست ندارم همه پولاموبریزم توجیب اونا
چاره ندارم برم بازم غربت روتحمل کنم
امااونجوری که اخرپستت حرف زده منوترسوندی قربونت برم یه کم روحیه بده

hamidehjoon

New member
راسی ایلین نگفته بودی بچه تبریزی!
خوش به حالت شنیدم تبریزخیلی شهرقشنگیه
راسی دانشگاه تبریزهم دانشگاه توپیه ها
من لهجه اذری ها روخیلی دوست دارم

yazdan

New member
نه بابادوره سومم الان
تازه دورقبلی براکنکورپارسال خوندم
اااااااااااه نمیدونستم لورابرک بچه شماست باعث افتخار با بابای لورابرک اشناشدیم
راسی به این دخترتون بگیددم به ساعت کتابشوورژن جدیدنزنه توروخدا

من و دخترم متعلق به مردمیم.ببخشید من باید اسممو کامل میگفتم که متوجه بشید(یزدان برک)

درمورد سفارشتونم آخه شما نمیدونید که زندگی تو. آمریکا چقدر سخته؟مث ایران که نیست همه چی ارزون باشه.آدم از صبح زود تا نصف شب باید کتاب بنویسه تا ی لقمه نون حلال گیر بیاره

- - - Updated - - -

گزارش دیروز:
من از صدبه خودم نمره میدم
دیروزسی درصد

لج میکنی؟خب چه فرقی داره مگه؟

yazdan

New member
آقای یزدان!!!!!!!!!! :(50): مودم من نکته ریز داره؟؟؟ :25r30wi:

بفرما این بود, درست نقل قول کن آقاااااا, حواست کجاست ها ها ها ها ؟؟؟؟؟؟؟ :New (6):

گفتم مدیر هستید به این بهانه یادی کرده باشم از شما.بیا و خوبی کن.هرکی ندونه فکرمیکنه حق چاپ ی کتابو زیر پا گذاشتم.:p

yazdan

New member
:smiliess (3):راوی جون شماببخشش اقیزدان قول میده دیگه تکرارنشه مگه نه یزدان؟؟
البته من منظوریزدانوفهمیدم
یزدان یه باردیگه تکراربشه من وساطت نمیکنم گفته باشم
حواستوجمع کن برادر!

آقیزدان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11):الان ی نفر باید وساطت خودتو بکنه.آخه این چه وضعیه؟چرا با آبروی مردم بازی میکنید؟:New (6)::mad_majidonline:

Negar carol

New member
خوده استرسه از خوندن و امتحان دادن و رتبه اومدن وانتخاب رشته قبول بشی یا نشی ....

این جوابه بهداشت هم خیلی مسخره بود راست میگه آیلین ,منم اولین بار شرکت کردم فقط دو کلمه نوشته بود با قرمز ,خیلی خورد توذوقم ,حتی اسم آدم هم نمینویسه.اون موقع من منتظر بقیه اش بودم دیدم نه فقط همینه:p

hamidehjoon

New member
من و دخترم متعلق به مردمیم.ببخشید من باید اسممو کامل میگفتم که متوجه بشید(یزدان برک)

درمورد سفارشتونم آخه شما نمیدونید که زندگی تو. آمریکا چقدر سخته؟مث ایران که نیست همه چی ارزون باشه.آدم از صبح زود تا نصف شب باید کتاب بنویسه تا ی لقمه نون حلال گیر بیاره

- - - Updated - - -

لج میکنی؟خب چه فرقی داره مگه؟
منظورم آق یزدان بود یه اسپیس کم داشت
من دوست دارم از صد نمره بدم
راوی جون گفت هر کی هرجورخودش میخوادگزارش بده
اگه اعترااااااااااااااااااااااااااض داری به مدیر بگو:smilies-azardl (12)

hamidehjoon

New member
خوده استرسه از خوندن و امتحان دادن و رتبه اومدن وانتخاب رشته قبول بشی یا نشی ....

این جوابه بهداشت هم خیلی مسخره بود راست میگه آیلین ,منم اولین بار شرکت کردم فقط دو کلمه نوشته بود با قرمز ,خیلی خورد توذوقم ,حتی اسم آدم هم نمینویسه.اون موقع من منتظر بقیه اش بودم دیدم نه فقط همینه:p

خوبه که معطلت نمیزاره:14::smiliess (3):

hamidehjoon

New member
به امید روزی که لیاقتت را روی ترازوی مدرک نسنجند.
تو این دوسه سال فهمیدم چقدر مدرک گرایی تو ایران همه کارها رو ............
:33:

aylinn

New member
حق داری ایلین جونم دوری ازخانواده واقعاسخته اینوچون کشیدم میدونم امامن اینقدربدشانسم که تو استان عزیزما(یزدعزیز)نه علوم ونه بهداشت بالینی ندارن فقط چندسالی دانشگاه ازادبالینی اورده که هرکی رفته ناراضی بوده منم دوست ندارم همه پولاموبریزم توجیب اونا
چاره ندارم برم بازم غربت روتحمل کنم
امااونجوری که اخرپستت حرف زده منوترسوندی قربونت برم یه کم روحیه بده
حمیده جونم شرایط من با شرایط شما فرق میکنه یعنی شرایط هممون متفاوت از همدیگه هستش من متاهلم سنم بالاتر از شماست خیلی چیزا رو به خاطر ادامه تحصیل به تعویق انداختم یعنی دیگه وقت اینو که بمونم پشت کنکور رو ندارم بنابراین نمیتونم ریسک کنم کنکور بهداشتم یه جورایی ریسکه امااااااااااااااا اگه سنم کمتر بود و متاهل هم نبودم دست از هدفم بر نمیداشتم از این گذشته ماها از انستیتو و بهداشت برا خودمون یه بت بزرگ درست کردیم انقدر بزرگ که دیگه نمیتونیم چیزای دیگه رو ببینیم قبول دارم من خودم عاشق انستیتو بودم و هستم میدونم که سطحشون بالاتر و خیلی مزایای دیگه دارن منتهی یه فاکتور بزرگ دیگه رو که خود دانشجو و پشتکار و فعالیتش هست رو نباید فراموش کرد برای ما همه چیز تو بهداشت و انستیتو خلاصه نمیشه همه چیز تو خود انسان و تلاش و پشتکارش خلاصه میشه. حسرت 2 سالی رو می خورم که به خاطر عشق انستیتو از دست دادم.

aylinn

New member
راسی ایلین نگفته بودی بچه تبریزی!
خوش به حالت شنیدم تبریزخیلی شهرقشنگیه
راسی دانشگاه تبریزهم دانشگاه توپیه ها
من لهجه اذری ها روخیلی دوست دارم

چرا گفته بودم منتهی اون موقع ها شما هنوز تشریف نداشتین اینجا
مرسی عزیزم شما به تبریز و تبریزیا لطف دارین
منم خیلی تعریف یزدی های عزیز رو شنیدم
شنیدم که مردم خیلی مهربون و با محبتی داره.

hamidehjoon

New member
حمیده جونم شرایط من با شرایط شما فرق میکنه یعنی شرایط هممون متفاوت از همدیگه هستش من متاهلم سنم بالاتر از شماست خیلی چیزا رو به خاطر ادامه تحصیل به تعویق انداختم یعنی دیگه وقت اینو که بمونم پشت کنکور رو ندارم بنابراین نمیتونم ریسک کنم کنکور بهداشتم یه جورایی ریسکه امااااااااااااااا اگه سنم کمتر بود و متاهل هم نبودم دست از هدفم بر نمیداشتم از این گذشته ماها از انستیتو و بهداشت برا خودمون یه بت بزرگ درست کردیم انقدر بزرگ که دیگه نمیتونیم چیزای دیگه رو ببینیم قبول دارم من خودم عاشق انستیتو بودم و هستم میدونم که سطحشون بالاتر و خیلی مزایای دیگه دارن منتهی یه فاکتور بزرگ دیگه رو که خود دانشجو و پشتکار و فعالیتش هست رو نباید فراموش کرد برای ما همه چیز تو بهداشت و انستیتو خلاصه نمیشه همه چیز تو خود انسان و تلاش و پشتکارش خلاصه میشه. حسرت 2 سالی رو می خورم که به خاطر عشق انستیتو از دست دادم.

ایلین جون اینم نمیدونستم که متاهلی حق داری که فقط به تبریزفکرکنی
راسشوبخای منم این وقفه ای که بین فارغ التحصیلیم تاکنکورخوندنم افتادبخشیش به خاطرعلاقه ام به انیستیتوبود
امیدوارم همین امسال بالینی تبریزاونم روزانه اونم بارتبه عالی قبول شی تبریزدانشگاه خوبیه ایلین جونم

parand

Well-known member
سلاااام سلاااام.........:ad54ad:
خوبید.....؟؟؟

بچه ها باورم نمیشه 3 ماه دیگه کنور علوومه.....
اینو گفتم که استرس بگیرید بخونید...
:tonguesmiley::smilies-azardl (181
چون این چند ماه خیلیییییییییییییییییی زود رد میشه ومیرسیم به روز کنکور........
موفق باشید...

hamidehjoon

New member
چرا گفته بودم منتهی اون موقع ها شما هنوز تشریف نداشتین اینجا
مرسی عزیزم شما به تبریز و تبریزیا لطف دارین
منم خیلی تعریف یزدی های عزیز رو شنیدم
شنیدم که مردم خیلی مهربون و با محبتی داره.

قربونت ایلین جون
البته همه یزدیا به خوبی ومهربونی من نیستن
ایشالله یه باراومدی یزد درخدمت هستیم
میبرمت همه جاهای دیدنیشونشونت میدم

hamidehjoon

New member
سلاااام سلاااام.........:ad54ad:
خوبید.....؟؟؟

بچه ها باورم نمیشه 3 ماه دیگه کنور علوومه.....
اینو گفتم که استرس بگیرید بخونید...
:tonguesmiley::smilies-azardl (181
چون این چند ماه خیلیییییییییییییییییی زود رد میشه ومیرسیم به روز کنکور........
موفق باشید...

سلام پرندی
عزیزم من فعلا نیازی به استرس ندارم تازه زیادی هم دارم
اگه یه ذره امیدواری بدی بدنیستا!!!
استرس همه دارن قربونت برم

parand

Well-known member
سلام پرندی
عزیزم من فعلا نیازی به استرس ندارم تازه زیادی هم دارم
اگه یه ذره امیدواری بدی بدنیستا!!!
استرس همه دارن قربونت برم

سلااااااااام عزیزم.......
خوبی؟؟؟؟؟؟
ولی تو این مقطع دوست دارم استرس بدم....:whistle:امید دادن واسه فروردین و اردیبهشته که روحیه بگیرین واسه دوره کردن و سرجلسه....
که اون موقع درخدمتم.........

parand

Well-known member
وااااای حمیده جون یزدی هستی؟؟؟؟
لهجتون رو خیلــــــــــــــــــــــی دوست دارم..........:28:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا