پاتوق بچه های بیوشیمی

roman30

New member
سلام به دوستای گلم حال و احوالتون چه طوره ؟
پیشاپیش عیدو به همتون تبریک میگم .
دوستان یه سوال دارم واون اینه که چرا همیشه درجریان خون لاکتات وجود داره ؟شاید جواب بدین به خاطر گویچه های قرمز و عضله است چون مسیرهای غیرهوازی دارن \درسته ولی جوابش تو همین گویچه سرخ هست لطفا کسایی که میدونن خیلی فراتر از این که من گفتم پاسخ بدن چون سر ما اینو به استاد گفتیم قبول نکرد وگفت دلیلش همون گویچه سرخ است ولی دلیل منطقی تر میخواست !!!!!!!!!!!!!!!:rose:

bahar9368

New member
سلام آبجی جون .
خب گلبول قرمز میتوکندری نداره و فقط گلیکولیز انجام میده پس همیشه لاکتات تولید میکنه .لاکتات هم از طریق چرخه کوری دوباره گلوکز رو میازه و این مرتب تکرار میشه.
از این منطقی تر جواب میخاد؟
اگه استادتون جواب دیگه گفت برا ما هم بگو چون جالبه.:rose:

biotech92

New member
سلام بچه ها.می خواستم ببینم کسی بودجه بندی سوالات وزارت علوم(1206) رو داره که هر سال تو هر مبحث چندتا تست اومده؟؟

orkide10

New member
سلام دوستان
من امسال شركت كردم ولي قبول نشدم اينم درصدام (زيست 40 شيمي 43 بيوشيمي 50 زبان 28) نمره (189) الانم نميدونم دوباره بشينم بخونم برا سال ديگه يا نه . من فقط دكتر جعفرنژاد خونده بودم . نميدونم اين دفعه چي بخونم كه كاملتر باشه ؟

konjkave

New member
سلام دوستان
من امسال شركت كردم ولي قبول نشدم اينم درصدام (زيست 40 شيمي 43 بيوشيمي 50 زبان 28) نمره (189) الانم نميدونم دوباره بشينم بخونم برا سال ديگه يا نه . من فقط دكتر جعفرنژاد خونده بودم . نميدونم اين دفعه چي بخونم كه كاملتر باشه ؟

شما ج. ز و ه کلاسی جعفر.نژاد خوندی؟؟؟امسال ضروریات رضا محمدی هم حتما بخون قطعا نتیجه میگیری امسالم نمره ات خوب سال آینده نفر اولی:28:.

آخرین ویرایش:

Immunity

Well-known member
سلام بچها کسی میتونه مکانیسم اثر بور رو توضیح بده؟؟ روی کدوم زنجیره هموگلبین اثر میذاره؟؟:rose::33

mahdi62

New member
کسی اگه کتاب ضروریات بیوشیمی رو داره خبر بده لطفا میخرم یا اگه نمیفروشید قرض بدین لطفا

roman30

New member
سلام آبجی جون .
خب گلبول قرمز میتوکندری نداره و فقط گلیکولیز انجام میده پس همیشه لاکتات تولید میکنه .لاکتات هم از طریق چرخه کوری دوباره گلوکز رو میازه و این مرتب تکرار میشه.
از این منطقی تر جواب میخاد؟
اگه استادتون جواب دیگه گفت برا ما هم بگو چون جالبه.:rose:
سلام آجی مرسی از پاسخت .جوابت کاملا درست بود و ما هم بهش همینو گفتیم .منتهی چون استاده خیلی ملا لغتیه چون نگفته بودیم محصول نهایی گلیکولیز در گویچه سرخ لاکتاته ازمون بول نکرده بود .خخخخخخخخخخخخخ
بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس

orkide10

New member
خيلي ممنون كنجكاو جان بله من كلاسشونو رفتم , خدا يه انگيزه وحافظه قوي بده كه بشه اين كتاب حجيم خوند:shocked::a2d3:

BBT

New member
سلام بچها کسی میتونه مکانیسم اثر بور رو توضیح بده؟؟ روی کدوم زنجیره هموگلبین اثر میذاره؟؟:rose::33

اثر +h و دی اکسید کربن روی نحوه اتصال اکسیژن به هموگلوبین رو اثر بور بیان میکنه

مثلا تو بافت ها وقتی ph کم باشه و دی اکسید کربن زیاد باشه اینا با اتصال به هموگولوبین باعث میشن که اکسیژن از هموگلوبین جدا بشه و بره تو بافت ها
یا بر عکس مثلا تو ریه که فشار اکسیژن زیاد میشه دیگه اونجا دی اکسید کربن که ازاد میشه
+h به زنجیره بتا وصل میشه تو هموگلوبین اکسژین به زنجیره های اهن

konjkave

New member
خيلي ممنون كنجكاو جان بله من كلاسشونو رفتم , خدا يه انگيزه وحافظه قوي بده كه بشه اين كتاب حجيم خوند:shocked::a2d3:

خواهش میکنم عزیزم.من ج.ز و ه اشون دیدم خیلی خوبه،ضروریاتم که باهاش بخونی یه درصد توپ میزنی.یعنی من کشته و مرده ضروریاتم انقد شیرین که حجمش به نظر نمیاد:(40):

عسل 69

New member
سلام بچه ها
امسال تو دفترچه کنکور وزارت علوم تو جدول شماره ۷ دامپزشکی یه رشته گذاشته بنام بیوشیمی بالینی کسی میدونه جریانش چیه؟؟؟؟؟؟؟

sa@@ra

New member
از بچه های بیوشیمی کسی نمودار hill رو توضیح میده؟یا یه رفرنس بگه من از روش بخونم تو مبحث هموگلوبین دیدم ولی صر در نیاوردم:21:

konjkave

New member
از بچه های بیوشیمی کسی نمودار hill رو توضیح میده؟یا یه رفرنس بگه من از روش بخونم تو مبحث هموگلوبین دیدم ولی صر در نیاوردم:21:

عزیزم دقیقا کجاش متوجه نمیشی؟فرمول و نمودار hillبرای اثبات تعاونی میان زنجیرهای پروتئین.یعنی اتصال لیگاند به یکی از زنجیرها روی تمایل بقیه زنجیرها هم به اتصال تاثیر میگذاره.
در فرمول هیل ضریب n وجود داره که اگر بزرگتر ازیک باشه نشاندهنده تعاونی مثبت اگه کوچکتر از یک باشه تعاونی منفی اگر هم مساوی یک باشه تعاونی وجود نداره مثل میوگلوبین چون
تک زنجیره هست.

پ.ن:خودمم نفهمیدم چی گفتم:21:.فی البداهه گفتم

sa@@ra

New member
عزیزم دقیقا کجاش متوجه نمیشی؟فرمول و نمودار hillبرای اثبات تعاونی میان زنجیرهای پروتئین.یعنی اتصال لیگاند به یکی از زنجیرها روی تمایل بقیه زنجیرها هم به اتصال تاثیر میگذاره.
در فرمول هیل ضریب n وجود داره که اگر بزرگتر ازیک باشه نشاندهنده تعاونی مثبت اگه کوچکتر از یک باشه تعاونی منفی اگر هم مساوی یک باشه تعاونی وجود نداره مثل میوگلوبین چون
تک زنجیره هست.

مرسییییییییییییی این در مورد پروتین های الوستریک صادقه دیگه؟

- - - Updated - - -

تک زنجیره هست.

مرسییییییییییییی این در مورد پروتین های الوستریک صادقه دیگه؟

biomar

New member

دوستان اطلاع دارید نتایج تکمیل ظرفیت ارشد علوم کی اعلام میشه!؟

بیوشیمی کاشان و لرستان حدودا تا چه رتبه ای امکان قبولی هست؟!

:rolleyessmileyanim:

بالا