پاتوق بچه های بیوشیمی

Farzan

New member
دانشگاههاوظرفيت پذيرش دانشجو در مقطع دكتري تخصصي رشته بیوشیمی بالینی در سال تحصیلی 92-93
اصفهان( 2)
ايران( 4)
تهران ( 6)
تبريز( 4)
شهيدبهشتي( 3)
شيراز( 2)
كرمان( 3)
همدان( 4)
يزد( 5)
33 نفر

biomar

New member

به نظرتون شانس قبولی رشته بیوشیمی توی تکمیل ظرفیت تا چه رتبه ای هست!؟
کاشان روزانه-شبانه / اراک روزانه-شبانه / لرستان روزانه

کسی از دانشگاه مالک اشتر اطلاعی داره؟ برای خارج رفتن در آینده و فضای خود دانشگاه که چقدر امنیتیه!؟ یا اینا فقط شایعست!؟

ینیییییییییی هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچکی نمیییییییییییییییییییدونه!؟؟؟
:33::65d6a5d6s::smiliess (9):

آخرین ویرایش:

Soroush Star

New member
سلام نه عزیزم زیست سلولی مولکولی بوده

منم لیسانسم علوم آزمایشگاهی دامپزشکی بود .

اونایی که کارشناسی علوم آزمایشگاهی پزشکی مدرک گرفتن ، واسه کنکور دکترا حتماً باید دوره طرح رو بگذرونن بعد بیان کنکور دکترا شرکت کنن .

برنامت واسه کنکور دکترا چجوریه ؟

Soroush Star

New member
مقطع دکترا به استثنای تربیت مدرس ، فقط از بهمن ماه شروع میشه ...

یعنی با خیال راحت از الان تا 2 سال دیگه در آبان 94 کنکور دکترا نوبتمونه زود میگذره .

اصل کاری پایان نامه هست .

البته یکسری استثناها هست که دوره ارشدو 3 ترمه تمام میکنن !!! و شاید روی پایان نامه وقت کم بذارن و در آخر پایان نامه خوب در نمیاد

BBT

New member
منم لیسانسم علوم آزمایشگاهی دامپزشکی بود .

اونایی که کارشناسی علوم آزمایشگاهی پزشکی مدرک گرفتن ، واسه کنکور دکترا حتماً باید دوره طرح رو بگذرونن بعد بیان کنکور دکترا شرکت کنن .

برنامت واسه کنکور دکترا چجوریه ؟

فکر نمیکنم چنین چیزی باشه و اگه طرح نگذرونده باشن و بلافاصله ارشد قبول شده باشن طرحشون میمونه اوگه ذکترا هم قبول بشن باز هم همینطور
یعنی بعد ارشد میتونن برن دکتری
حالا اگه اشتباه میکنم شما تصحیح کنین
ما هم که اولش فکر میکردیم ۵ ترمیم گمان میکردیم کنکور ۹۴ نمیرسیم که امروز و دیروز موتجه شدم که میشه ررسید

BBT

New member
مقطع دکترا به استثنای تربیت مدرس ، فقط از بهمن ماه شروع میشه ...

یعنی با خیال راحت از الان تا 2 سال دیگه در آبان 94 کنکور دکترا نوبتمونه زود میگذره .

اصل کاری پایان نامه هست .

البته یکسری استثناها هست که دوره ارشدو 3 ترمه تمام میکنن !!! و شاید روی پایان نامه وقت کم بذارن و در آخر پایان نامه خوب در نمیاد

استادمون صحبت میکردم میگفت میتونی برسی مشکلی نیست
مگه این که پایان نامه ای که میدی مثلا مواد یا بودجه اش دیر بیادو ... و معطل بشی

Soroush Star

New member
فکر نمیکنم چنین چیزی باشه و اگه طرح نگذرونده باشن و بلافاصله ارشد قبول شده باشن طرحشون میمونه اوگه ذکترا هم قبول بشن باز هم همینطور
یعنی بعد ارشد میتونن برن دکتری
حالا اگه اشتباه میکنم شما تصحیح کنین
ما هم که اولش فکر میکردیم ۵ ترمیم گمان میکردیم کنکور ۹۴ نمیرسیم که امروز و دیروز موتجه شدم که میشه ررسید

bbt جان ، طرح برای کنکور دکترا اجباریه یعنی تا کارشناسی ارشد میشه رد کرد ولی برای دکترا حتماً باید طرح رفت ...

من از همون اول پامو توی یه لنگه کفش کردم که کنکور سال دیگه 93 دکترا شرکت کنم ، اصلاً از پایان نامه با خبر نبودم که متوجه شدم پایان نامه به تنهایی 1 سال زمان میبره ، ناصر جان همین آبان استاد راهنماتو مشخص کن بعداً کارت پیچ نخوره .

Soroush Star

New member
استادمون صحبت میکردم میگفت میتونی برسی مشکلی نیست
مگه این که پایان نامه ای که میدی مثلا مواد یا بودجه اش دیر بیادو ... و معطل بشی

استاد ما هم گفت که میتونین 3 ترمه تمام کنین ولی باید تابستان سال دیگه دانشگاه باشین روی پایان نامه کار کنین .

زود نمیخوام تمام کنم همون 4 ترم میگذره ...

BBT

New member
bbt جان ، طرح برای کنکور دکترا اجباریه یعنی تا کارشناسی ارشد میشه رد کرد ولی برای دکترا حتماً باید طرح رفت ...

من از همون اول پامو توی یه لنگه کفش کردم که کنکور سال دیگه 93 دکترا شرکت کنم ، اصلاً از پایان نامه با خبر نبودم که متوجه شدم پایان نامه به تنهایی 1 سال زمان میبره ، ناصر جان همین آبان استاد راهنماتو مشخص کن بعداً کارت پیچ نخوره .

مرسی سروش جان نمیدونستم
پس خدا رو شکر که ما طرح نداریم :thumbsupsmileyanim:
خب قبل استاد راهنما مشخص کردن موضوع در اولویته
حالا استاد راهنما مشخص کردنش زیاد مشکلی نیست فکر کنم

BBT

New member
استاد ما هم گفت که میتونین 3 ترمه تمام کنین ولی باید تابستان سال دیگه دانشگاه باشین روی پایان نامه کار کنین .

زود نمیخوام تمام کنم همون 4 ترم میگذره ...

ّمون ۴ ترمه تموم کنیم خیلی خوبه
اخه دانشگاه برای ما ۵ ترمه بسته برنامه اش رو

Soroush Star

New member
مرسی سروش جان نمیدونستم
پس خدا رو شکر که ما طرح نداریم :thumbsupsmileyanim:
خب قبل استاد راهنما مشخص کردن موضوع در اولویته
حالا استاد راهنما مشخص کردنش زیاد مشکلی نیست فکر کنم

از بین اونایی که علوم آزمایشگاهی پزشکی خوندن یکسری تبصره ها وجود داره ، مثلاً اینکه ارائه مقاله isi شاید بتونه دوره طرح قبل از دکترا رو عقب بندازه شاید

ناصر جان ، ظرفیت دکترای امسالو دیدی ؟
خیلی رشته ظرفیتشون به نصف رسید ، رشته انگل شناسی 2نفر زیاد شد ، رشته بیوشیمی بالینی هم 2 نفر به نسبت پارسال زیاد شدن .

رشته ایمنی شناسی :

پارسال 31 نفر ، امسال 16 نفر شد !!!؟

Soroush Star

New member
ّمون ۴ ترمه تموم کنیم خیلی خوبه
اخه دانشگاه برای ما ۵ ترمه بسته برنامه اش رو

واسه ما برنامشونو 4 ترمه بستن ، پایان نامه خودش 6 واحد میشه که تا شهریور 94 وقتمونو میگیره ، بعدش مهر ماه و آبان ماه که کنکور دکترا هست

Soroush Star

New member
ناصر جان مرسی از اینکه وقتتو در اختیارم گذاشتی ، شبت خوش ، به بوعلی سینا و باباطاهر سلاممو برسون عزیزم

BBT

New member
از بین اونایی که علوم آزمایشگاهی پزشکی خوندن یکسری تبصره ها وجود داره ، مثلاً اینکه ارائه مقاله isi شاید بتونه دوره طرح قبل از دکترا رو عقب بندازه شاید

ناصر جان ، ظرفیت دکترای امسالو دیدی ؟
خیلی رشته ظرفیتشون به نصف رسید ، رشته انگل شناسی 2نفر زیاد شد ، رشته بیوشیمی بالینی هم 2 نفر به نسبت پارسال زیاد شدن .

رشته ایمنی شناسی :

پارسال 31 نفر ، امسال 16 نفر شد !!!؟

http://www.phdazmoon.net/photo-download/2012/11/phdazmoon-phd92.pdf
دفترچش الان به دستم رسید
این که برای شرکت تو رشته های دکتری رشته ی کارشناسی رو هم لحاظ کردن فقط برای امساله یا قبلن هم بوده چنین چیزی ؟

Soroush Star

New member
دفترچش الان به دستم رسید
این که برای شرکت تو رشته های دکتری رشته ی کارشناسی رو هم لحاظ کردن فقط برای امساله یا قبلن هم بوده چنین چیزی ؟

وای ناصر جان ، چکار کنم از دستت :25r30wi:

دفترچه وزارت علومو دانلود کردی ...

دفترچه وزارت بهداشت سایت Sanjeshp.ir قسمت دکترای تخصصی Ph.D هست

این وزارت علوم که دانلود کردی زیاد ازش خبر ندارم

BBT

New member
وای ناصر جان ، چکار کنم از دستت :25r30wi:

دفترچه وزارت علومو دانلود کردی ...

دفترچه وزارت بهداشت سایت Sanjeshp.ir قسمت دکترای تخصصی Ph.D هست

این وزارت علوم که دانلود کردی زیاد ازش خبر ندارم

:black_eyed::black_eyed:
هههه
نه خستم و خواب الود :smiliess (9):
بعد اینو واسم پیام خصوصی کردن
منم دیگه نگاه اش نکردم که مال علومه
باشه سورش جان بریم بخوبیم وقت خواب شدههه

biomar

New member
دفترچش الان به دستم رسید

ترسیدم! اینجور که شما گفتی فکر کردم رشته کارشناسیمون هم باید هماهنگ با رشته انتخابی دکترا باشه!

من دفترچه رو نگاه کردم، یه تعداد از دروس امتحانی در سطح کارشناسی میاد! یه تعداد در سطح ارشد! همین!

بالا