به نظرتون شانس قبولی رشته بیوشیمی توی تکمیل ظرفیت تا چه رتبه ای هست!؟
کاشان روزانه-شبانه / اراک روزانه-شبانه / لرستان روزانه
کسی از دانشگاه مالک اشتر اطلاعی داره؟ برای خارج رفتن در آینده و فضای خود دانشگاه که چقدر امنیتیه!؟ یا اینا فقط شایعست!؟
سلام bbt عزیز . مدرک لیسانست علوم آزمایشگاهی پزشکی بود ؟
سلام نه عزیزم زیست سلولی مولکولی بوده
منم لیسانسم علوم آزمایشگاهی دامپزشکی بود .
اونایی که کارشناسی علوم آزمایشگاهی پزشکی مدرک گرفتن ، واسه کنکور دکترا حتماً باید دوره طرح رو بگذرونن بعد بیان کنکور دکترا شرکت کنن .
برنامت واسه کنکور دکترا چجوریه ؟
مقطع دکترا به استثنای تربیت مدرس ، فقط از بهمن ماه شروع میشه ...
یعنی با خیال راحت از الان تا 2 سال دیگه در آبان 94 کنکور دکترا نوبتمونه زود میگذره .
اصل کاری پایان نامه هست .
البته یکسری استثناها هست که دوره ارشدو 3 ترمه تمام میکنن !!! و شاید روی پایان نامه وقت کم بذارن و در آخر پایان نامه خوب در نمیاد
فکر نمیکنم چنین چیزی باشه و اگه طرح نگذرونده باشن و بلافاصله ارشد قبول شده باشن طرحشون میمونه اوگه ذکترا هم قبول بشن باز هم همینطور
یعنی بعد ارشد میتونن برن دکتری
حالا اگه اشتباه میکنم شما تصحیح کنین
ما هم که اولش فکر میکردیم ۵ ترمیم گمان میکردیم کنکور ۹۴ نمیرسیم که امروز و دیروز موتجه شدم که میشه ررسید
استادمون صحبت میکردم میگفت میتونی برسی مشکلی نیست
مگه این که پایان نامه ای که میدی مثلا مواد یا بودجه اش دیر بیادو ... و معطل بشی
bbt جان ، طرح برای کنکور دکترا اجباریه یعنی تا کارشناسی ارشد میشه رد کرد ولی برای دکترا حتماً باید طرح رفت ...
من از همون اول پامو توی یه لنگه کفش کردم که کنکور سال دیگه 93 دکترا شرکت کنم ، اصلاً از پایان نامه با خبر نبودم که متوجه شدم پایان نامه به تنهایی 1 سال زمان میبره ، ناصر جان همین آبان استاد راهنماتو مشخص کن بعداً کارت پیچ نخوره .
استاد ما هم گفت که میتونین 3 ترمه تمام کنین ولی باید تابستان سال دیگه دانشگاه باشین روی پایان نامه کار کنین .
زود نمیخوام تمام کنم همون 4 ترم میگذره ...
مرسی سروش جان نمیدونستم
پس خدا رو شکر که ما طرح نداریم :thumbsupsmileyanim:
خب قبل استاد راهنما مشخص کردن موضوع در اولویته
حالا استاد راهنما مشخص کردنش زیاد مشکلی نیست فکر کنم
ّمون ۴ ترمه تموم کنیم خیلی خوبه
اخه دانشگاه برای ما ۵ ترمه بسته برنامه اش رو
از بین اونایی که علوم آزمایشگاهی پزشکی خوندن یکسری تبصره ها وجود داره ، مثلاً اینکه ارائه مقاله isi شاید بتونه دوره طرح قبل از دکترا رو عقب بندازه شاید
ناصر جان ، ظرفیت دکترای امسالو دیدی ؟
خیلی رشته ظرفیتشون به نصف رسید ، رشته انگل شناسی 2نفر زیاد شد ، رشته بیوشیمی بالینی هم 2 نفر به نسبت پارسال زیاد شدن .
رشته ایمنی شناسی :
پارسال 31 نفر ، امسال 16 نفر شد !!!؟
http://www.phdazmoon.net/photo-download/2012/11/phdazmoon-phd92.pdf
دفترچش الان به دستم رسید
این که برای شرکت تو رشته های دکتری رشته ی کارشناسی رو هم لحاظ کردن فقط برای امساله یا قبلن هم بوده چنین چیزی ؟
وای ناصر جان ، چکار کنم از دستت :25r30wi:
دفترچه وزارت علومو دانلود کردی ...
دفترچه وزارت بهداشت سایت Sanjeshp.ir قسمت دکترای تخصصی Ph.D هست
این وزارت علوم که دانلود کردی زیاد ازش خبر ندارم
http://www.phdazmoon.net/photo-download/2012/11/phdazmoon-phd92.pdf
دفترچش الان به دستم رسید
این که برای شرکت تو رشته های دکتری رشته ی کارشناسی رو هم لحاظ کردن فقط برای امساله یا قبلن هم بوده چنین چیزی ؟