پاتوق بچه های بیوشیمی

bioshimi93

New member
یکم هم استراحت کنید خب.....همش که درس نمیشه
البته می دونم اینجا بودن وابستگی میاره .......
منم دارم ترک می کنم اما الان اصلا نمی تونستم درس بخونم:sad:

konjkave

New member
سلام بیوشیمی جون.من اینجام در حال درس خوندنم هستم.به من میگن کنجکاو چند کاره خخخخخ

roman30

New member
من اومدم کوجاییییییییییییییییییییییییییییین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fatalist

New member
سلام به همه دوستان دلم واسه همتون تنگ شده امیدوارم موفق باشین همگی:sarma::thumbsupsmileyanim:

bahar9368

New member
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام دوست جونیای خودم .
خوبین آبجیا؟بهاری دلش واستون یه ذره شده بود.
من امروز اومدم خونه .هیجا خونه آدم نمیشه .:sarma:

konjkave

New member
به به به به سلااااااااااااااااااااااااااااااااام به دوستای گلم.بهار جون چطوری؟هم اسمی عزیزم تو خوبی؟دلم واستون یه ذره شده بود پ کجا بودین.
بچه ها پایه باشید حداقل دو هفته یه بار یا ماهی یه بار بیاین اینجا دور هم باشیم.خوش میگذره.:motat:

آخرین ویرایش:

bahar9368

New member
به به به به سلااااااااااااااااااااااااااااااااام به دوستای گلم.بهار جون چطوری؟هم اسمی عزیزم تو خوبی؟دلم واستون یه ذره شده بود پ کجا بودین.
بچه ها پایه باشید حداقل دو هفته یه بار یا ماهی یه بار بیاین اینجا دور هم باشیم.خوش میگذره.:motat:

سلام عشقم
خوبی سعیده جونم؟چه خبرا؟خوبی؟چقد دلم واست تنگ شده بود

konjkave

New member
سلام عشقم
خوبی سعیده جونم؟چه خبرا؟خوبی؟چقد دلم واست تنگ شده بود

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام جیگر.خوفم تو خوفی؟دل من از تنگ گذرونده دیگه بهم چسبیده انقد که دوریت طاقت فرسا بود:(40):.
خبری نیست همچنان مثه هاچ دنبال کار میگردم.درسمم ای بگی نگی میخونم.دانشگاه چطوره؟اوضاع مالیت چطوره کم وکسری که نداری؟؟:ph34r-smiley:

biotech92

New member
سلام بچه ها .برای بیوشیمی غیر از آی.ک.یوبی چه کتاب تستی خوبه؟پروین پاسالار چطوره؟

bahar9368

New member
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام جیگر.خوفم تو خوفی؟دل من از تنگ گذرونده دیگه بهم چسبیده انقد که دوریت طاقت فرسا بود:(40):.
خبری نیست همچنان مثه هاچ دنبال کار میگردم.درسمم ای بگی نگی میخونم.دانشگاه چطوره؟اوضاع مالیت چطوره کم وکسری که نداری؟؟:ph34r-smiley:

فدات بشم .
خوب بخون باید سال دیگه بترکونی.
دانشگاه هم بدک نیس .میگذرونیم .
اوضاع مالی هم خدا روشکر به لطف دزدی های تابستونمون هنوز کمی ذخیره دارم .کم آوردم باید بهت خبر بدم ساپورتم کنی :sarma::thumbsupsmileyanim:

bahar9368

New member
0.569887001351031463_taknaz_ir.jpg

این ببعی فدای همتون :sarma:

konjkave

New member
فدات بشم .
خوب بخون باید سال دیگه بترکونی.
دانشگاه هم بدک نیس .میگذرونیم .
اوضاع مالی هم خدا روشکر به لطف دزدی های تابستونمون هنوز کمی ذخیره دارم .کم آوردم باید بهت خبر بدم ساپورتم کنی :sarma::thumbsupsmileyanim:

شما دعا کنید همچین بترکونمممممممممممممممم هر وقت کم آوردی یه ندا بده واست ردیف میکنم بوووووووووووووووس:ph34r-smiley:

biomar

New member
دوستان کاش توی این سایت راجع به کنکور علوم هم تاپیکی بود!
خب آخه همه ی درسخون ها اینجا هستن!

به نظرتون شانس قبولی رشته بیوشیمی توی تکمیل ظرفیت تا چه رتبه ای هست!؟
کاشان روزانه-شبانه / اراک روزانه-شبانه / لرستان روزانه

بعد کسی از مالک اشتر اطلاعی داره؟ برای خارج رفتن در آینده و فضای خود دانشگاه که چقدر امنیتیه!؟ یا اینا فقط شایعست!؟

roman30

New member
سلام به دوستای بی معرفتتتتتتتتتتتتتتتتت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وای بی بی تی چقده آواتارتو دوس دارمممممممممممممممممممم عالیههههههههههههه.

بالا