parand
Well-known member
نگران که هستم ... خیلی کند پیش می رم ... امیدوارم که همه امسال نتیجه زحماتشونو بگیرن
یه مقدار نگرانی لازمه ی درس خوندنه.......
من با سرعت لاک پشت پیش میرم 4 ماه دیگم کنکور دارم...
امیدوارم هممون نتیجه بگیریم.......:a2d3:
نگران که هستم ... خیلی کند پیش می رم ... امیدوارم که همه امسال نتیجه زحماتشونو بگیرن
منم دقیقا با سرعت لاک پشت ... بلکه کندتر
وا من شلغمم الان؟؟؟
یا هوییییییییج؟؟؟
من رفتم دوباره اومدم......
قاصدک جون منم مثل شما چندکارو همزمان انجام میدم.....
بچه ها من احساس میکنم دچار کمبود خواااب شدم.....
دوست دارم 24 ساعت کامل بخوایم.......
منم هستم ولی همزمان دارم چند کار میکنم
سلام آیناز جون در این مورد پرس و جو میکنم اگه به جوابی رسیدم خوشحال میشم کمکت کنم.کمک فوری
بچه ها جون. راوییییییییییییییییییییی پرند. ایلین. یه کتاب بهم معرفی کنید که شیوه نوشتن مقاله علمی رو شرح داده باشه... پایان نامه یا کتاب باشه. از نت نباشه . لطفا .. زیاد وقت ندارم. خودمم دارم میگردم.
سلام عزیزم. خوبی؟؟؟کمک فوری
بچه ها جون. راوییییییییییییییییییییی پرند. ایلین. یه کتاب بهم معرفی کنید که شیوه نوشتن مقاله علمی رو شرح داده باشه... پایان نامه یا کتاب باشه. از نت نباشه . لطفا .. زیاد وقت ندارم. خودمم دارم میگردم.
نه پرند . منظورم این نیست... یه کتاب میخوام که اصول مقاله نویسی علمی رو شرح بده. تماما راجع نوشتن یک مقاله باشه.سلام عزیزم. خوبی؟؟؟
یه مقاله دانلود کن تو هم به همون ترتیبی که نوشته شده بنوویس...50):
کمک فوری
امان از دست تو راوی... :25r30wi: شما استاد منی. عزیزم این از این سایتا زیاد دارم و خوندم راجع بهش چون میخوام تو به بچه ها یاد بدم باید از یه کتاب باشه نه سایت . اما یازم ممنون . یه کتاب پیدا کردم .آینازی تو چرا نمی خوای بپذیری الان سطحت از ما بالاتره؟؟؟
از کی می پرسی آخه دختر؟؟؟
البته من در مورد خودم می گما به محضر آیلین جون و پرند عزیزم اهانت نشه :black_eyed:
اینو ببین شاید به کارت اومد
بذار سرچ کنم ببینم چی پیدا می کنم
به fb دسترسی داری؟
امان از دست تو راوی... :25r30wi: شما استاد منی. عزیزم این از این سایتا زیاد دارم و خوندم راجع بهش چون میخوام تو به بچه ها یاد بدم باید از یه کتاب باشه نه سایت . اما یازم ممنون . یه کتاب پیدا کردم .
داره به دوست دخترش میگه: زن من میشی
سلام راوی جون یه سر تاپیک جنیان هم برو
پاورچین پاورچین رفتم یه بسم الله هم گفت خداروشکر به خیر گذشت
یه پست گذاشتم وجلدی پریدم بیرون: