زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
نگران که هستم ... خیلی کند پیش می رم ... امیدوارم که همه امسال نتیجه زحماتشونو بگیرن

یه مقدار نگرانی لازمه ی درس خوندنه.......
من با سرعت لاک پشت پیش میرم 4 ماه دیگم کنکور دارم...
امیدوارم هممون نتیجه بگیریم.......:a2d3:

parand

Well-known member
منم دقیقا با سرعت لاک پشت ... بلکه کندتر

میرسی عزیزم همه ی منابعو بخوونی....
فقط درس خوندنت مداوم باشه عزیزم...یعنی هر روز بخونی..
ادم برفی جان من با اجازت برم دارم از خواب و خستگی بیهووش میشم.....
درساتو خوب بخون.....
موووووووفق باشی...

aylinn

New member
وا من شلغمم الان؟؟؟
یا هوییییییییج؟؟؟

راوی جون دور از جون
من فکر کردم رفتین خوووووووب:65d6a5d6s:

- - - Updated - - -

من رفتم دوباره اومدم......
قاصدک جون منم مثل شما چندکارو همزمان انجام میدم.....
بچه ها من احساس میکنم دچار کمبود خواااب شدم.....
دوست دارم 24 ساعت کامل بخوایم.......

پرند جون حتما خوابت کم شده سعی کن خوب بخوابی عزیزم.

- - - Updated - - -

منم هستم ولی همزمان دارم چند کار میکنم

قاصدک جون حالت بهتر شد؟؟؟

ainazhz

New member
کمک فوری
بچه ها جون. راوییییییییییییییییییییی پرند. ایلین. یه کتاب بهم معرفی کنید که شیوه نوشتن مقاله علمی رو شرح داده باشه... پایان نامه یا کتاب باشه. از نت نباشه . لطفا .. زیاد وقت ندارم. خودمم دارم میگردم.

aylinn

New member
کمک فوری
بچه ها جون. راوییییییییییییییییییییی پرند. ایلین. یه کتاب بهم معرفی کنید که شیوه نوشتن مقاله علمی رو شرح داده باشه... پایان نامه یا کتاب باشه. از نت نباشه . لطفا .. زیاد وقت ندارم. خودمم دارم میگردم.
سلام آیناز جون در این مورد پرس و جو میکنم اگه به جوابی رسیدم خوشحال میشم کمکت کنم.

parand

Well-known member
کمک فوری
سلام عزیزم. خوبی؟؟؟
یه مقاله دانلود کن تو هم به همون ترتیبی که نوشته شده بنوویس...:(50):

ainazhz

New member
سلام عزیزم. خوبی؟؟؟
یه مقاله دانلود کن تو هم به همون ترتیبی که نوشته شده بنوویس...:(50):
نه پرند . منظورم این نیست... یه کتاب میخوام که اصول مقاله نویسی علمی رو شرح بده. تماما راجع نوشتن یک مقاله باشه.

rawy

New member
کمک فوری

آینازی تو چرا نمی خوای بپذیری الان سطحت از ما بالاتره؟؟؟ :25r30wi:
از کی می پرسی آخه دختر؟؟؟
البته من در مورد خودم می گما به محضر آیلین جون و پرند عزیزم اهانت نشه :black_eyed:
اینو ببین شاید به کارت اومد
بذار سرچ کنم ببینم چی پیدا می کنم
به fb دسترسی داری؟

parand

Well-known member
37522398660925535426.jpg

ainazhz

New member
آینازی تو چرا نمی خوای بپذیری الان سطحت از ما بالاتره؟؟؟
از کی می پرسی آخه دختر؟؟؟
البته من در مورد خودم می گما به محضر آیلین جون و پرند عزیزم اهانت نشه :black_eyed:
اینو ببین شاید به کارت اومد
بذار سرچ کنم ببینم چی پیدا می کنم
به fb دسترسی داری؟
امان از دست تو راوی... :25r30wi: شما استاد منی. عزیزم این از این سایتا زیاد دارم و خوندم راجع بهش چون میخوام تو به بچه ها یاد بدم باید از یه کتاب باشه نه سایت . اما یازم ممنون . یه کتاب پیدا کردم .

ainazhz

New member
پرند میخوام با اقای رهنما روی یه مقاله با استاد همکاری کنم . امروز بهم گفت منم قبول کردم البته فعلا فقط قسمت مقدمه و چکیدش.... اول به نظر یجوری میومد اما کم کم خوب شده . فهمیدیم با خانوما حرف هم میزنه :25r30wi:

hamidehjoon

New member
سلام راوی جون یه سر تاپیک جنیان هم برو
پاورچین پاورچین رفتم یه بسم الله هم گفت خداروشکر به خیر گذشت
یه پست گذاشتم وجلدی پریدم بیرون:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t

rawy

New member
امان از دست تو راوی... :25r30wi: شما استاد منی. عزیزم این از این سایتا زیاد دارم و خوندم راجع بهش چون میخوام تو به بچه ها یاد بدم باید از یه کتاب باشه نه سایت . اما یازم ممنون . یه کتاب پیدا کردم .

:14:
خواهش می کنم.
خب به مام یاد بده, لینک دانلود کتابه رو واسه ماهم بزار لطفا

rawy

New member
سلام راوی جون یه سر تاپیک جنیان هم برو
پاورچین پاورچین رفتم یه بسم الله هم گفت خداروشکر به خیر گذشت
یه پست گذاشتم وجلدی پریدم بیرون:

سلام به همگی :ad54ad:

سلام عزیزم خوبی؟
کدومه نمی دونم کجاست!!!
:25r30wi:
خدا رو شکر که بخیر گذشت, ببین هی من می خوام در موردشون حرف نزنم هی خودتون وادارم می کنیدهاااااااااا
حقیقتش باورت نمی شه اگه بدونی من چقد ترسوام, پخ کنی دومتر می پرم (البته فکر می کنم این علامت آژیری باشه که به خاطر اضطرابم دارم) ولی بازم باورت نمی شه اگه بدونی که چققققققققدر دارم می میرم از فوضولی در مورد اینهااااااااا , آخ که اگه می تونستم روشون تحقیق کنم :25r30wi:
آخر من در این راه میمیرم ببینید کی گفتم, اون روز خانم دکترمون میگه به این آقا گفتی دوباره بیاد این چاقو هم داشت, خطرناکه , اومد کاری به کارش نداشته باش بذا داروش رو بگیره بره, آخه پس با فوضولیم چی کار کنم؟؟؟ :rolleyessmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا